Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 68 άτομα (4 μέλη και 64 επισκέπτες)

premium1969

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2011
Κριτικές
1
Like
569
Πόντοι
86
καλημερα φιλε συνπολεμιστη
μην περιμενεις και πολλα γιατι και εγω ζητησα καποια βοηθεια παλαιοτερα αλλα δεν την ειχα
ολα τα καλα ειναι πριβε και καταλαβενεις....και εγω μια απο τα ιδια με σενα
τωρα αν υπαρχει καποιος που πραγματικα θελει να βοηθησει ειναι καλοδεχουμενος
Φιλε μου οταν ζητησα βοηθεια δεν εκανα εκληση για να με παρει καποιος απο το χερι και να με γυρνοβολαει στα ελαιοτριβεια. Ανεφερομουν στο γεγονος οτι αν οχι καποιος "παλιος" αλλα και καποιος νεος σαν εμενα αν ειχε παει στο συγκεκριμενο καταστημα , και να εγραφε εμπειριες. ΔΗΛΑΔΗ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ΣΟΥΜΙΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΝΤΗΜΑΤΑ , ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΕΡΟΠΙΠΑ ,ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΔΕ ΚΑΝΕΝΑς Η ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑ? Ελπιζω να ειμαι κατανοητος. Και το επιστεγασμα , γεμισε και το inbox απο μυνηματα χρηστων με μιδενικα ( κυριολεκτικα) σχολια,οπου αναφερουν εμπειριες αντιστοιχες με αυτες τις κοπελες και κλεινουν τα μυνηματα με το αν εχω να τους δωσω κανενα καλο κονε.

papartouas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2013
Like
2
Πόντοι
1
Τρελή πέτσα και κλαμένα λεφτά πριν κάποιες μέρες.Για καιρό έβλεπα στο mylist μια αγγελία για μασάζ.Μαρία πολύ καλό μασάζ,μιάμιση ώρα σε όλο το σώμα και μόνο 40 ευρώ.Είχα δικό μου χώρο γιατί μόνο σε δικό σου χώρο έρχεται ή ξενοδοχείο και την πήρα τηλ.Εύκολο κλείσιμο ραντεβού και η κλασσική ερώτηση.Το μασάζ είναι σε όλο το σώμα ή θα μείνει κανένα σημείο παραπονεμένο?Σε όλο μου απαντάει και σε μισή ώρα ήρθε σπίτι μου.Καλούτσικη από εμφάνιση.Γύρω στα 40 αδύνατη ωραίο κωλαράκι.Πετάω κωλαράκι και πουτσιδιο και ξαπλάρω μπρούμυτα.Και κάπου εδώ ξεκινάει ο εφιάλτης.Μασάζ χάλιααααααα.Πιο χάλια πεθαίνεις.Να είναι συνέχεια σε ένα σημείο του σώματος(π.χ γάμπα) και να μουδιάζεις από την επαναλαμβανόμενη κίνηση.Τα χω πάρει,έχω ξενερώσει και της λέω στα ίσια άντε κούκλα μου πάμε στο προκείμενο και στο ζητούμενο.Μου βάρεσε μια αξιοθρήνητη μαλακία που με το ζόρι έχυσα.Σιχαινόταν την πούτσα όπως την έπιανε.Για πίπα ούτε λόγος.Την έδιωξα με συνοπτικές διαδικασίες γιατί ήθελε και κουβεντούλα μετά και έμεινα σαν μαλάκας να κλαίω τα 40 ευρωπουλάκια.Μακριά μακριά μακριά λοιπόν κύριοι

magicbabe1985!

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
0
και γιατι τοση επιμονη να πας εκει κ οχι καπου αλλου

αφου δε ξερεις τι εχει
ρε συ ειμαι ταξιτζηςκ παω καλλιδοπουλου πιατσα κ βλεπω τομπαλκονι κ ταπαραθυρα...ειδα μια μερα μια καμια 50 χρονων ψιλοχοντρουλα στο μπαλκονι μαλλον για καθαριστρια την κανω....χαχαχα ξερει κανεις τπτ για εκει;τοσο πριβε ειναι πια;

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.047
Πόντοι
2.356
ρε συ ειμαι ταξιτζηςκ παω καλλιδοπουλου πιατσα κ βλεπω τομπαλκονι κ ταπαραθυρα...ειδα μια μερα μια καμια 50 χρονων ψιλοχοντρουλα στο μπαλκονι μαλλον για καθαριστρια την κανω....χαχαχα ξερει κανεις τπτ για εκει;τοσο πριβε ειναι πια;
δυστυχως φιλε ταριφα ειναι πριβε το μαγαζι
για να μπεις θελει να σε παει καποιος εκει
τωρα τι εχει εγω δε ξερω δυστυχως γιατι εχω πολυ καιρο να παω
κατα καιρους ειχε καλα κοματακια
οσο για τη καθαριστρια που λες ποτε δε ξερεις τι μπορει να ειναι  ;)

nstssp

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2009
Κριτικές
11
Like
2
Πόντοι
1.992
Φιλε μου οταν ζητησα βοηθεια δεν εκανα εκληση για να με παρει καποιος απο το χερι και να με γυρνοβολαει στα ελαιοτριβεια. Ανεφερομουν στο γεγονος οτι αν οχι καποιος "παλιος" αλλα και καποιος νεος σαν εμενα αν ειχε παει στο συγκεκριμενο καταστημα , και να εγραφε εμπειριες. ΔΗΛΑΔΗ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ΣΟΥΜΙΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΝΤΗΜΑΤΑ , ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΕΡΟΠΙΠΑ ,ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΔΕ ΚΑΝΕΝΑς Η ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑ? Ελπιζω να ειμαι κατανοητος. Και το επιστεγασμα , γεμισε και το inbox απο μυνηματα χρηστων με μιδενικα ( κυριολεκτικα) σχολια,οπου αναφερουν εμπειριες αντιστοιχες με αυτες τις κοπελες και κλεινουν τα μυνηματα με το αν εχω να τους δωσω κανενα καλο κονε.

καλησπέρα και περαστικά σου ετσι όπως τα περιγράφεις. εγω είχα πάει τον Δεκέμβριο, αλλά είχα περάσει με την Αγάπη και όταν βγήκα δε με ενοχλούσαν πια ούτε τα σεμεδάκια ούτε το κάλυμα του καναπέ και αυτό ακριβώς είχα γράψει. εσύ μάλλον έφαγες ήτα και από την κοπέλα, οπότε ναι, μετά όλα φαίνονται χειρότερα.....
Όπως και να έχει, και αυτό μέσα στο παιχνίδι είναι. Πάρε μια Μάρω, για να καταλάβεις αυτό που σου γράφω

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
409
Πόντοι
36
Τρελή πέτσα και κλαμένα λεφτά πριν κάποιες μέρες.Για καιρό έβλεπα στο mylist μια αγγελία για μασάζ.Μαρία πολύ καλό μασάζ,μιάμιση ώρα σε όλο το σώμα και μόνο 40 ευρώ.Είχα δικό μου χώρο γιατί μόνο σε δικό σου χώρο έρχεται ή ξενοδοχείο και την πήρα τηλ.Εύκολο κλείσιμο ραντεβού και η κλασσική ερώτηση.Το μασάζ είναι σε όλο το σώμα ή θα μείνει κανένα σημείο παραπονεμένο?Σε όλο μου απαντάει και σε μισή ώρα ήρθε σπίτι μου.Καλούτσικη από εμφάνιση.Γύρω στα 40 αδύνατη ωραίο κωλαράκι.Πετάω κωλαράκι και πουτσιδιο και ξαπλάρω μπρούμυτα.Και κάπου εδώ ξεκινάει ο εφιάλτης.Μασάζ χάλιααααααα.Πιο χάλια πεθαίνεις.Να είναι συνέχεια σε ένα σημείο του σώματος(π.χ γάμπα) και να μουδιάζεις από την επαναλαμβανόμενη κίνηση.Τα χω πάρει,έχω ξενερώσει και της λέω στα ίσια άντε κούκλα μου πάμε στο προκείμενο και στο ζητούμενο.Μου βάρεσε μια αξιοθρήνητη μαλακία που με το ζόρι έχυσα.Σιχαινόταν την πούτσα όπως την έπιανε.Για πίπα ούτε λόγος.Την έδιωξα με συνοπτικές διαδικασίες γιατί ήθελε και κουβεντούλα μετά και έμεινα σαν μαλάκας να κλαίω τα 40 ευρωπουλάκια.Μακριά μακριά μακριά λοιπόν κύριοι

Παθών και γω φιλε.....

Μακρια.....

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
409
Πόντοι
36
Μ αρεσει που γραφει 32 χρονων αλλα ειναι στανταρ +10

:s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:

Και σαλεμενη, μιλαει συνεχεια

papartouas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2013
Like
2
Πόντοι
1
Α φίλε εγω αυτό τουλάχιστον της το κοψα αμέσως.Θέλω να χαλαρώσω και να μην ακούω τπτ της είπα.Αλλά άστο γάμα το.Από τα λεφτά που έχω κλάψει περισσότερο το τελευταίο διάστημα.Ψάρωσα με το γαμημένο το 40 άρι

magicbabe1985!

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
0
δυστυχως φιλε ταριφα ειναι πριβε το μαγαζι
για να μπεις θελει να σε παει καποιος εκει
τωρα τι εχει εγω δε ξερω δυστυχως γιατι εχω πολυ καιρο να παω
κατα καιρους ειχε καλα κοματακια
οσο για τη καθαριστρια που λες ποτε δε ξερεις τι μπορει να ειναι  ;)
το κουδουνι τι γραφει;εσενα ποιος σε συστησε;

nikos832014

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Like
1
Πόντοι
1
θελω στουντιο μασαζ με μαυρουλες που εχει?

nikos832014

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Like
1
Πόντοι
1
υπαρχει πιθανοτητα αν δωσεις παραπανω λεφτα σε μασατζιδικο αν ειναι καθαρη η κοπελα οπως και γω  να δεκτει ελευθερο με κρημ παη φαντασιωση το χω

f_usm

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
0
Γεια σε όλους!

Λόγω απουσίας στο εξωτερικό έχω απομακρυνθεί λίγο από όλα  :rolleyes:

Θα μπορούσατε να με βοηθήσετε με μερικά τηλέφωνα? τα υπόλοιπα ελπίζω να τα καταφέρω μόνος!  :knockinb:

ευχαριστώ!

petros132

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2006
Like
6
Πόντοι
0
καλημερα , μηπως μπορουμε να εχουμε καμια ενημερωση για τα κοριτσια της Μαριαννας..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom