Τι ειναι αυτο ρε Αλκινοε?????? Μην ειναι τιποτα Ντρογμπαδες μεσα???Εγνατία 123, 4 όροφος Τηλέφωνο 6945 678 901, δέχονται και χωρίς ρανβτεβού.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 67K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 55 άτομα (10 μέλη και 45 επισκέπτες)
Τι ειναι αυτο ρε Αλκινοε?????? Μην ειναι τιποτα Ντρογμπαδες μεσα???
Πως θα μάθεις αν δεν πας, φίλε μου
mr.bean
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 92
- Πόντοι
- 16
Αγαπητέ μου, όποιος δεν ¨"γεύτηκε" μαύρο καυτό μουνί βουτημένο στην καύλα που βγαίνει εκείνη τη στιγμη απο τους ντορμπαδες, πασπαλισμένο με χοντρό ντόπιο ... , δεν κατεέι ίντα πάει να πει νοστιμιά!
Αξιότιμε κύριε Αλκίνοε , λόγω της καλοκαιρινής περιόδου πρέπει να απέχουμε από τους πειρασμούς - βρώσιμους & μή - όπου φέρουν πολλές θερμίδες....
premium1969
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 607
- Πόντοι
- 86
Μια ευχαριστα απροσμενη συναντηση εγινε στο καταστημα της Μαριας της Παοκτσους, οπου καταλαβα και γιατι την αποκαλουμε ετσι . Την Μαρια την γνωριζα αρκετα χρονια πισω από προηγουμενη εργασια της και ετυχε να ξαναανταμωσουμε σαν πελατης της πια . Πρωτη μου γνωριμια με τον χωρο της οπου τον βρικα αξιοπρεπη για το γουστο μου. Η κοπελα που συνεβρεθηκα Αναστασια ηλικιας 35+- με καλο σωμα χωρις καποιο ιδιετερο χαρακτηριστικο καλο η κακο. Στα του αγωνα επιλογη προγραμματος δευτερου με 60, οπου με αφησε απολυτα ικανοποιημενο με την συμετοχη της ,την περιποιηση της ευρητερης περιοχης. Την δευτερη κοπελα δεν την ειδα και δυστηχος δε θυμαμε ονομα, (καπιος μερακλης θα την ειχε για παραπανω από 1 ωρα). Και μια απορια, στο μασαζοκαταλογο γιατι δεν είναι καταγεγραμενο το εν λογω ιδρυμα? Να περναμε καλα.
premium1969
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 607
- Πόντοι
- 86
Να αναφερω οτι στο μασαζ η συγκεκριμενη κοπελα θελει δουλεια,θεληση εχει , απλα θελει δουλεια.Μια ευχαριστα απροσμενη συναντηση εγινε στο καταστημα της Μαριας της Παοκτσους, οπου καταλαβα και γιατι την αποκαλουμε ετσι . Την Μαρια την γνωριζα αρκετα χρονια πισω από προηγουμενη εργασια της και ετυχε να ξαναανταμωσουμε σαν πελατης της πια . Πρωτη μου γνωριμια με τον χωρο της οπου τον βρικα αξιοπρεπη για το γουστο μου. Η κοπελα που συνεβρεθηκα Αναστασια ηλικιας 35+- με καλο σωμα χωρις καποιο ιδιετερο χαρακτηριστικο καλο η κακο. Στα του αγωνα επιλογη προγραμματος δευτερου με 60, οπου με αφησε απολυτα ικανοποιημενο με την συμετοχη της ,την περιποιηση της ευρητερης περιοχης. Την δευτερη κοπελα δεν την ειδα και δυστηχος δε θυμαμε ονομα, (καπιος μερακλης θα την ειχε για παραπανω από 1 ωρα). Και μια απορια, στο μασαζοκαταλογο γιατι δεν είναι καταγεγραμενο το εν λογω ιδρυμα? Να περναμε καλα.
Αξιότιμε κύριε Αλκίνοε , λόγω της καλοκαιρινής περιόδου πρέπει να απέχουμε από τους πειρασμούς - βρώσιμους & μή - όπου φέρουν πολλές θερμίδες....
Την Καλη μου Εσπέρα, στο φίλο mr.bean,
εμείς, ο εξής ένας δλδ εγώ ,
επειδή έχουμε ωραίο σώμα ;) ,
δλδ είματε εύσωμοι ! ! !
λόγω τοης καλοκαιρινής περιόδου, πρέπει να συμμετέχουμε εντατικά σε μη βρ'ωσιμους πειρασμούς
για να δώσουμε πολλές θερμίδες.
Ένας από τους πιο κοινούς μη βρώσιμος πειρασμούς αγαπητέ mr.bean,
ο οποίος οδηγεί σε συμφωρές,
είναι ο πειρασμός των λέξεων.
Αλήθεια, γιατί χαθήκαν όλοι οι "παλαιότεροι", ακολουθώντας τον παραπάνω κανόνα?
mr.bean
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 92
- Πόντοι
- 16
Ένας από τους πιο κοινούς μη βρώσιμος πειρασμούς αγαπητέ mr.bean,
ο οποίος οδηγεί σε συμφωρές,
είναι ο πειρασμός των λέξεων.
Αλήθεια, γιατί χαθήκαν όλοι οι "παλαιότεροι", ακολουθώντας τον παραπάνω κανόνα?
Πέρα πάντως από τα λογοπαίγνια ... δηλώνω πάντα παρών και μάχιμος φίλτατε....
premium1969
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 607
- Πόντοι
- 86
καλησπέρα
τι τιμες παιζουν στο bodyfree? Αξίζει να πάω?
60-80-100.
Σωστος να μην ξεχναμε και το πρωτο συστατικο!Να αναφερω οτι στο μασαζ η συγκεκριμενη κοπελα θελει δουλεια,θεληση εχει , απλα θελει δουλεια.
premium1969
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 607
- Πόντοι
- 86
Σωστος να μην ξεχναμε και το πρωτο συστατικο!
DIMISPRINCE
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
καλημερα
εχεις παει καπου να μου πεις και εμενα ????
εχεις παει καπου να μου πεις και εμενα ????
Καλημέρα....
Ρώτησα και πριν κάποιες μέρες! Υπάρχει περίπτωση να μου στείλει κανείς κανένα τηλέφωνο???? ευχαριστώ!
DIMISPRINCE
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ξερει κανεις ???????
Επίσης, αυτό υπάρχει τελικά; Μπορεί να δώσει κάποιος το τηλέφωνο;ειχα παρει ενα τηλ. απο αγγελειοφορο και ηταν μασατζιδικο στην μητροπολεως, δεν μπορω να το βρω το τηλ, ξερει κανεις τι παιζει?
Ευχαριστώ και πάλι.