Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (2 μέλη και 24 επισκέπτες)

MAGOYLIS

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2011
Κριτικές
6
Like
116
Πόντοι
6
Akarnan σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση.

raspoutin_x

Νέο Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Επίσκεψη πριν καμια δεκαρια μερες σε Day spa,Β. Ολγας. Στην υποδοχή μια μονο κοπέλα, ενα μελαχρινο καβλακι ονόματι Ελένη ή Έλενα (δεν το συγκρατησα ακριβώς). Λεπτό κορμάκι, με τις καμπυλες του, μικρο στηθος, καβλοφατσα ηλικίας όχι πανω από 25, ελληνιδα. Από μασάζ σκετο χάιδεμα. Παρά το μπλα μπλα και τις φιλοτιμες προσπαθειες μου, δεν προχώρησε παραπάνω από φραπεδια και ισα που μπορεσα να τις βάλω δακτυλακι. Παρόλο που ήταν πολύ καβλοτική όταν αρχισε να χαιδευει την επιμαχη περιοχή, δεν νομιζω οτι θα ξαναπάω στην συγκεκριμένη. Βέβαια ήξερα οτι στο συγκεκριμένο θεραπευτηριο δεν κανεις κατι παραπανω ή τουλαχιστον αν δεν είσαι μονιμος χορηγος, αλλα περιμενα λιγο παραπάνω αισθησιασμό στο τέλος.  

stef2211

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα,

Γνωρίζει κανείς για Ντανιέλα και Αλίκη από Μαριάννα;

premium1969

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2011
Κριτικές
1
Like
571
Πόντοι
86
καλησπερα σε απαντες. Κανενα μασαζοελαιοτριβιο που να κανουν body to body εχεται κατα νου?..

premium1969

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2011
Κριτικές
1
Like
571
Πόντοι
86
Οσο καιρο ειμουνστην Αθηνα τα περισσοτερα αντιστοιχα μαγαζια της οδου Στουρναρη το εκαναν.... Εδω?...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
Καλησπέρα,

Γνωρίζει κανείς για Ντανιέλα και Αλίκη από Μαριάννα;
Η Ντανιέλα είναι τσέχα, 35άρα, παραμορφωμένη από πλαστικές στα χείλη και δεν μου αρεσε στο πρόσωπο. Πολύ καλό κορμί. Το τιμάει το μεροκάματο και είναι πολύ καθαρή. Μιλάει ελληνικά καλύτερα από πολλούς εδώ μέσα και έχει "κουλτούρα", αν σε φτιάχνει αυτό γενικώς...  
Η Αλίκη είναι ελληνικό μιλφάκι, 35άρα, αστέρι στις "δραστηριότητες" στο δωμάτιο. Κι αυτή έχει σχετικά πρόσφατη εγχείρηση, μάλλον αφαίρεση χολής, λίγο αντιαισθητική.  

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
Καλησπέρα σε όλους κ καλό φθινόπωρο.

Λόγω αδειών κτλ έχω καιρό να επισκεφθώ κάποια κοπέλα. Ψηνομουν για μαριαννα, αλλά θα περιμένω νέες αφίξεις, αν κ εφόσον έρθουν. Εχει κανείς να προτείνει χώρο προς το κέντρο; Θα εκτιμούσα οποία βοήθεια.

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Ρε παλικάρια, γιατί το κορίτσι αυτό μου θυμίζει πολύ τη Στέλλα της Μαριάννας; Πολύ όμως...

Αυτό τώρα πώς το σκέφθηκες??
:new_shocked:
Όση σχέση έχει ο φάντης με το ρετσινόλαδο...

ΥΓ. Τι θα γίνει αγαπητέ κόμη? Καμμιά που να θυμίζει την... ξαδέλφη στο αβατάρι  :smitten: δεν έχουμε??
:tickedoff:

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Με αυτές τις 2 όχι φίλε μου, γι'αυτό ρώτησα αν γνωρίζει κανείς και τί προτείνει από τις 2.

Όπως πολύ σωστά γράφει και ο graf, φίλε, η κάθε μία έχει τον τύπο της, αλλά είναι πολύ καλές και οι δύο στο δωμάτιο.

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376

Πάντως καλό θα ήταν stef2211, να μας γράψεις και εσύ καμία κριτική με αυτές που έχει πάει μέχρι τώρα, για να ενημερωθούμε και εμείς, από εσένα.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
Αυτό τώρα πώς το σκέφθηκες??
:new_shocked:
Όση σχέση έχει ο φάντης με το ρετσινόλαδο...

ΥΓ. Τι θα γίνει αγαπητέ κόμη? Καμμιά που να θυμίζει την... ξαδέλφη στο αβατάρι  :smitten: δεν έχουμε??
:tickedoff:
Ο χώρος αυτός αγαπητέ treflejack είναι γεμάτος εκπλήξεις! Ποτέ δεν ξέρεις πώς καλύπτει ένα νέο κορίτσι τις οικονομικές του ανάγκες και πόσο μεγάλες μπορεί να είναι αυτές. Εδώ έφτασε η γνωστή τηλεπερσόνα να δουλεύει σε οικο ανοχής για 30 ευρώ, πώς θα πάει η Στέλλα για ταινία; Ή μήπως ο Σειρηνάκης κάνει και κανένα εξαντλητικό καστινγκ. Το πιθανότερο είναι να πρόκειται για άλλη, αλλά η ομοιότητα στη φατσούλα της υπάρχει σίγουρα (δες τα χειλάκια της). Μη με αμφισβητείς σ' αυτό, η παρατηρητικότητα είναι το ψωμί μου...
Για την...ξαδέρφη του avatar μου έλα Γερμανία σε 2-3 βδομάδες να σε πάω σε ένα special fkk club να σου γνωρίσω πολλές!   

Sivapac

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2013
Κριτικές
1
Like
11
Πόντοι
0

TRIENA

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
6
Πόντοι
66
Triena για το μαγαζι πρεπει να κλεισουμε ραντεβου? Θα επισκεφτω την πατριδα τον αλλο μηνα και θα χρειαστω ''χαλαρωμα''....Ευχαριστω
χωρίς τηλεφωνώ δεν ερχεται κανένας φίλε σιβαπακ .πάρε τηλ και τα λέμε....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom