You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (2 μέλη και 24 επισκέπτες)
raspoutin_x
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Επίσκεψη πριν καμια δεκαρια μερες σε Day spa,Β. Ολγας. Στην υποδοχή μια μονο κοπέλα, ενα μελαχρινο καβλακι ονόματι Ελένη ή Έλενα (δεν το συγκρατησα ακριβώς). Λεπτό κορμάκι, με τις καμπυλες του, μικρο στηθος, καβλοφατσα ηλικίας όχι πανω από 25, ελληνιδα. Από μασάζ σκετο χάιδεμα. Παρά το μπλα μπλα και τις φιλοτιμες προσπαθειες μου, δεν προχώρησε παραπάνω από φραπεδια και ισα που μπορεσα να τις βάλω δακτυλακι. Παρόλο που ήταν πολύ καβλοτική όταν αρχισε να χαιδευει την επιμαχη περιοχή, δεν νομιζω οτι θα ξαναπάω στην συγκεκριμένη. Βέβαια ήξερα οτι στο συγκεκριμένο θεραπευτηριο δεν κανεις κατι παραπανω ή τουλαχιστον αν δεν είσαι μονιμος χορηγος, αλλα περιμενα λιγο παραπάνω αισθησιασμό στο τέλος.
yorkie
Global Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2012
- Κριτικές
- 228
- Like
- 18.812
- Πόντοι
- 35.668
Να'σαι καλά.35αρα πανω κατω.
TRIENA
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2012
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
καλήμερα και καλή εβδομάδα να έχουμε
premium1969
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 571
- Πόντοι
- 86
καλησπερα σε απαντες. Κανενα μασαζοελαιοτριβιο που να κανουν body to body εχεται κατα νου?..
Καλησπέρα,
Γνωρίζει κανείς για Ντανιέλα και Αλίκη από Μαριάννα;
Πήγες με καμία από αυτές? Καλή ήταν?
premium1969
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 571
- Πόντοι
- 86
Οσο καιρο ειμουνστην Αθηνα τα περισσοτερα αντιστοιχα μαγαζια της οδου Στουρναρη το εκαναν.... Εδω?...
Πήγες με καμία από αυτές? Καλή ήταν?
Με αυτές τις 2 όχι φίλε μου, γι'αυτό ρώτησα αν γνωρίζει κανείς και τί προτείνει από τις 2.
H Νικη δουλευει ακόμα ;Καλησπέρα,
Δ
Διαγραμμένο μέλος 33661
Επισκέπτης
Η Ντανιέλα είναι τσέχα, 35άρα, παραμορφωμένη από πλαστικές στα χείλη και δεν μου αρεσε στο πρόσωπο. Πολύ καλό κορμί. Το τιμάει το μεροκάματο και είναι πολύ καθαρή. Μιλάει ελληνικά καλύτερα από πολλούς εδώ μέσα και έχει "κουλτούρα", αν σε φτιάχνει αυτό γενικώς...Καλησπέρα,
Η Αλίκη είναι ελληνικό μιλφάκι, 35άρα, αστέρι στις "δραστηριότητες" στο δωμάτιο. Κι αυτή έχει σχετικά πρόσφατη εγχείρηση, μάλλον αφαίρεση χολής, λίγο αντιαισθητική.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 33661
Επισκέπτης
Η νίκη νομίζω ήταν μια πιτσιρίκα χοντρούλα. Σταμάτησε και καλώς έκανε. ΔΕΝ...H Νικη δουλευει ακόμα ;
Δ
Διαγραμμένο μέλος 33661
Επισκέπτης
Ρε παλικάρια, γιατί το κορίτσι αυτό μου θυμίζει πολύ τη Στέλλα της Μαριάννας; Πολύ όμως...
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Καλησπέρα σε όλους κ καλό φθινόπωρο.
Λόγω αδειών κτλ έχω καιρό να επισκεφθώ κάποια κοπέλα. Ψηνομουν για μαριαννα, αλλά θα περιμένω νέες αφίξεις, αν κ εφόσον έρθουν. Εχει κανείς να προτείνει χώρο προς το κέντρο; Θα εκτιμούσα οποία βοήθεια.
Λόγω αδειών κτλ έχω καιρό να επισκεφθώ κάποια κοπέλα. Ψηνομουν για μαριαννα, αλλά θα περιμένω νέες αφίξεις, αν κ εφόσον έρθουν. Εχει κανείς να προτείνει χώρο προς το κέντρο; Θα εκτιμούσα οποία βοήθεια.
treflejack
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Αυτό τώρα πώς το σκέφθηκες??Ρε παλικάρια, γιατί το κορίτσι αυτό μου θυμίζει πολύ τη Στέλλα της Μαριάννας; Πολύ όμως...
Όση σχέση έχει ο φάντης με το ρετσινόλαδο...
ΥΓ. Τι θα γίνει αγαπητέ κόμη? Καμμιά που να θυμίζει την... ξαδέλφη στο αβατάρι δεν έχουμε??
Με αυτές τις 2 όχι φίλε μου, γι'αυτό ρώτησα αν γνωρίζει κανείς και τί προτείνει από τις 2.
Όπως πολύ σωστά γράφει και ο graf, φίλε, η κάθε μία έχει τον τύπο της, αλλά είναι πολύ καλές και οι δύο στο δωμάτιο.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 33661
Επισκέπτης
Ο χώρος αυτός αγαπητέ treflejack είναι γεμάτος εκπλήξεις! Ποτέ δεν ξέρεις πώς καλύπτει ένα νέο κορίτσι τις οικονομικές του ανάγκες και πόσο μεγάλες μπορεί να είναι αυτές. Εδώ έφτασε η γνωστή τηλεπερσόνα να δουλεύει σε οικο ανοχής για 30 ευρώ, πώς θα πάει η Στέλλα για ταινία; Ή μήπως ο Σειρηνάκης κάνει και κανένα εξαντλητικό καστινγκ. Το πιθανότερο είναι να πρόκειται για άλλη, αλλά η ομοιότητα στη φατσούλα της υπάρχει σίγουρα (δες τα χειλάκια της). Μη με αμφισβητείς σ' αυτό, η παρατηρητικότητα είναι το ψωμί μου...Αυτό τώρα πώς το σκέφθηκες??
Όση σχέση έχει ο φάντης με το ρετσινόλαδο...
ΥΓ. Τι θα γίνει αγαπητέ κόμη? Καμμιά που να θυμίζει την... ξαδέλφη στο αβατάρι δεν έχουμε??
Για την...ξαδέρφη του avatar μου έλα Γερμανία σε 2-3 βδομάδες να σε πάω σε ένα special fkk club να σου γνωρίσω πολλές!
Triena για το μαγαζι πρεπει να κλεισουμε ραντεβου? Θα επισκεφτω την πατριδα τον αλλο μηνα και θα χρειαστω ''χαλαρωμα''....Ευχαριστωκαλήμερα και καλή εβδομάδα να έχουμε
TRIENA
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2012
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
χωρίς τηλεφωνώ δεν ερχεται κανένας φίλε σιβαπακ .πάρε τηλ και τα λέμε....Triena για το μαγαζι πρεπει να κλεισουμε ραντεβου? Θα επισκεφτω την πατριδα τον αλλο μηνα και θα χρειαστω ''χαλαρωμα''....Ευχαριστω