Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 47 άτομα (13 μέλη και 34 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
Διέλαθε της παρατηρητικότητας σου όμως αγαπητέ μου graf, ότι η Στελλίτσα φέρει εμφανές (αποφθεγματικό παρακαλώ!) τατού στην πλάτη, κάτι το οποίο απουσιάζει από το εικονιζόμενο Sirinoτσόλι.

Τώρα μη μου πεις ότι μπορεί να το σβήσανε...
Βαλέ μου, ορθώς ομιλείς αν και καθήμενος! Το προσωπάκι κοιτούσα, όχι την πλάτη της. Τελικά σκέφτομαι να την πάω εγώ στο Σειρηνάκη να πάρω και τα ποσοστά μου... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
861
Πόντοι
96
Διέλαθε της παρατηρητικότητας σου όμως αγαπητέ μου graf, ότι η Στελλίτσα φέρει εμφανές (αποφθεγματικό παρακαλώ!) τατού στην πλάτη, κάτι το οποίο απουσιάζει από το εικονιζόμενο Sirinoτσόλι.
Βαλέ μου, ορθώς ομιλείς αν και καθήμενος! Το προσωπάκι κοιτούσα, όχι την πλάτη της.

Graf, μην τον ακούς! Μπορεί να είναι παρατηρητικός ο βαλές αλλά πάσχει από μνήμη. Το τατουάζ είναι πρόσφατο. Η Στελλίτσα πρώτα γύρισε την ταινία και μετά χτυπησε το τατουάζ.

Treflejack πές μας τι λέει το απόφθεγμα του τατουάζ? Εδώ σε θέλω!  :2funny: :2funny:

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Akarnan, τολμάς να αμφισβητήσεις τα γραφόμενα του Mr Data…πάντως δεν νομίζω να γίνονται τέτοιες αλλαξωκολιες…

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
(...)Treflejack πές μας τι λέει το απόφθεγμα του τατουάζ? Εδώ σε θέλω!  :2funny: :2funny:
Επειδή την συμπαθώ τη Στελλίτσα, ας μην το αποκαλύψουμε! Ίσως η (πιθανή) περιέργεια να λειτουργήσει υπερ αυτής....
:)

@ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΡΛΑΒΑΝΤΖΑΣ
Elementary my dear captain. Sir

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376

Καλημέρα σε όλους, γνωρίζει κανείς να μας ενημερώσει, ποιές κοπέλες είναι τώρα, στον Βασίλη τέως Κωλέττη νύν Αγγελάκη?    :think:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Εσυ και δεν ξέρεις ;
Περίεργο

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376

Για πες ρε House, τι καλό έχει η Θεσσαλονίκη, αυτήν την εποχή?

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Δεν έχω ιδέα έχω να πάω κάπου μήνες

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Έχω γίνει persona non grata πια για τα μαγαζιά

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Δε νομίζω να ρωτάει καμία
Και δεν κάνω πλάκα
Εκτός αν ρωτάνε τα αφεντικά γιατι χάθηκα σαν πελάτης , αυτο ναι
Το άλλο δεν εχει δόση αλήθειας, ξέρω τι σου λέω , όλες με ξεχάσανε

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376

Λάθος κάνεις, Αγαπητέ.

Να τις πω ότι "κόλλησες" με την μπάλα ή παντρεύεσαι?  :think:

Αλλά θα με ρωτάν πότε και που θα κάνεις το bachelor να έρθουν να σε "συμπαρασταθούν".  :think:

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376

Πότε θα πάμε κκαμιά βόλτα?  :think:

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Καλημέρα σε όλους, γνωρίζει κανείς να μας ενημερώσει, ποιές κοπέλες είναι τώρα, στον Βασίλη τέως Κωλέττη νύν Αγγελάκη Πλ. Ιπποδρομίου?    :think:
Ρε κόλλημα αυτό το παιδί με την Αγγελάκη...  :tickedoff:

Πάντως τα γνωστά αγγελάκια του μαγαζιού παραμένουν (μέχρι πρότινος τουλάχιστον...)

kokkinofotoulis

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2007
Like
18
Πόντοι
1
καλησπερα συναδερφοι!!!!γνωριζει καποιος να μου πει αν  παιζει κατι στο σπα venus που ανηκει στα δεν??η μονη απο ολες τις κοπελες που δουλευουν που δειχνει οτι εχει προοπτικες για φραπεδιασμα ειναι μια μελαχρινη κοντο μαλλι σκουροχρωμη.τωρα βεβαια θα με κραξετε και θα πειτε γτ αφου εχω παει εκει τοσες φορες δεν επελεγα να παω σε καποια απο τα αλλα που εχουν ολες τις υπηρεσιες...ισως γτ προσπαθω να βρω νεο αιμα που να μην το εχει ξανακανει!!!!!αν καποιος γνωριζει κατι  παραπανω που να εχει συμβει στον ιδιο ας στειλει π.μ. ευχαριστω πολυ και καλο σκ!!!!!!!!!!!!

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.187
Πόντοι
736
καλησπερα συναδερφοι!!!!γνωριζει καποιος να μου πει αν  παιζει κατι στο σπα venus που ανηκει στα δεν??η μονη απο ολες τις κοπελες που δουλευουν που δειχνει οτι εχει προοπτικες για φραπεδιασμα ειναι μια μελαχρινη κοντο μαλλι σκουροχρωμη.τωρα βεβαια θα με κραξετε και θα πειτε γτ αφου εχω παει εκει τοσες φορες δεν επελεγα να παω σε καποια απο τα αλλα που εχουν ολες τις υπηρεσιες...ισως γτ προσπαθω να βρω νεο αιμα που να μην το εχει ξανακανει!!!!!αν καποιος γνωριζει κατι  παραπανω που να εχει συμβει στον ιδιο ας στειλει π.μ. ευχαριστω πολυ και καλο σκ!!!!!!!!!!!!
κανείς δεν νομιμοποιειται να σε κράξει για τις επιλογές σου φίλε, εξάλλου η ύπαρξη αυτού του σαιτ υφίσταται στην αλληλοενημέρωση και στην διαφορετικότητα όλων μας.

kokkinofotoulis

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2007
Like
18
Πόντοι
1
κανείς δεν νομιμοποιειται να σε κράξει για τις επιλογές σου φίλε, εξάλλου η ύπαρξη αυτού του σαιτ υφίσταται στην αλληλοενημέρωση και στην διαφορετικότητα όλων μας.
φιλε καρδιναλιε ευχαριστω για τα καλα λογια.παντως δε βλεπω γενικα ενημερωση σε κατι τον τελευταιο καιρο παρα μονο αντιπαραθεσεις...ισως να μην υπαρχουν νεες εμπειριες...ισως η μη υπαρξη χρηματων...για να δουμε που θα φτασουμε μ αυτους που εχουμε αφησει να μας κυβερνανε!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom