Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (5 μέλη και 21 επισκέπτες)
Εγγρ.
11 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Παίδες γεια σας.Είμαι καινούργιος στο forum.Μένω Θεσσαλονίκη.Μου αρέσουν οι πολύ ψηλές-πάνω από 1.80.Ξέρετε καμιά δίμετρη στη Θεσσαλονίκη?Περιμένω πληροφορίες...
Έχω κι εγώ πληροφορίες για όποιον χρειάζεται...

mindthess

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Παίδες γεια σας.Είμαι καινούργιος στο forum.Μένω Θεσσαλονίκη.Μου αρέσουν οι πολύ ψηλές-πάνω από 1.80.Ξέρετε καμιά δίμετρη στη Θεσσαλονίκη?Περιμένω πληροφορίες...

Ειρηνη Μαριαννας και Ελπιδα στην Ελενη πρωην
δωδεκανησου

Εγγρ.
11 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
0
mindthess σ'ευχαριστώ...αλλά δεν κατάλαβα τίποτε...που θα τις βρω Ελένη και Ελπίδα???

mindthess

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
mindthess σ'ευχαριστώ...αλλά δεν κατάλαβα τίποτε...που θα τις βρω Ελένη και Ελπίδα???

Η Ειρηνη δουλευει στην Μαριαννα και η Ελπιδα δουλευει στην Ελενη. απλα χρειαζεται να εχεις προσβαση..εδω ειναι τα δυσκολα

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Η Ειρήνη είναι γύρω στο 1.67-8,αντε 1,70 όσο θυμάμαι

επ ουδενί δίμετρη

mindthess

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1

επ ουδενί δίμετρη

επ ουδενί δίμετρη

1.70 γυναικα νομιζω ειναι ψιλη...αν και νομιζω ειναι λιγο παραπανω...πραγματικη 2μετρη νομιζω μονο σε αποδυτηρια ομαδας μπασκετ θα βρεις..

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
ο άνθρωπος νομίζω εννοεί αρκετά έως πολύ ψηλή και όχι κυριολεκτικά δίμετρη

προσωπικά δεν μου έρχεται καμία στο μυαλό μου

ίσως η νάνσυ από σπα,που όμως τώρα έφυγε απο κει και δεν ξέρω πού βρίσκεται

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
869
Πόντοι
96

TRIENA

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
6
Πόντοι
66

φίλε εάν σου βρω 2μετρι πόσες φόρες θα την πάρεις??????

TRIENA

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
6
Πόντοι
66

παίδες δέστε και την διαφήμιση στο βίντεο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :woldman: :woldman: :woldman: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

byzohunter1967

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
0
1.70 γυναικα νομιζω ειναι ψιλη...αν και νομιζω ειναι λιγο παραπανω...πραγματικη 2μετρη νομιζω μονο σε αποδυτηρια ομαδας μπασκετ θα βρεις..
Νομιζω οτι μια Ρια (Τσεχα) που γνωρισα στο bodyfree του Νικου πρεπει στην ξεφτιλα να ειναι το λιγοτερο 1,76.Βεβαια με τις τακουναρες ποτε δεν εισαι σιγουρος αλλα ριξτε μια ματια και μονοι σας

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
(...) Εδώ έφτασε η γνωστή τηλεπερσόνα να δουλεύει σε οικο ανοχής για 30 ευρώ, πώς θα πάει η Στέλλα για ταινία; Ή μήπως ο Σειρηνάκης κάνει και κανένα εξαντλητικό καστινγκ. Το πιθανότερο είναι να πρόκειται για άλλη, αλλά η ομοιότητα στη φατσούλα της υπάρχει σίγουρα (δες τα χειλάκια της). Μη με αμφισβητείς σ' αυτό, η παρατηρητικότητα είναι το ψωμί μου...
Διέλαθε της παρατηρητικότητας σου όμως αγαπητέ μου graf, ότι η Στελλίτσα φέρει εμφανές (αποφθεγματικό παρακαλώ!) τατού στην πλάτη, κάτι το οποίο απουσιάζει από το εικονιζόμενο Sirinoτσόλι.

Τώρα μη μου πεις ότι μπορεί να το σβήσανε...

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
φίλε εάν σου βρω 2μετρι πόσες φόρες θα την πάρεις??????
Έχουμε και ελάχιστη κατανάλωση ρε Τρίενα?!  :2funny:

Εναλλακτικά θα μπορούσες να βγάλεις ένα πρόγραμμα με μηνιαίο πάγιο και δωρεάν 300' ομιλίας (oral  :pipa1:) + 300' σύνδεσης ( :fuck2:)
:2funny: :2funny:

Υ.Γ. Για να σοβαρευτώ και λιγάκι (λέμε τώρα...), μη μου πεις ότι έχεις κατά νου ΤΗΝ ΞΑΔΕΛΦΗ ΤΗΣ ΙΟΛΗΣ :tooth: :tooth: :tooth:

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
ξερής ποσί είπανε το ίδιο???????
Δεν το πιστεύω ότι κάθεται έτσι καταπληκτικά η έκφραση (έστω και μ' ένα ορθογραφικό λαθάκι)... Σαν επί μέρους λέξεις και σαν νόημα. Έχω πάθει πλάκα....

:rockon: :rockon: :rockon:

TRIENA

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
6
Πόντοι
66
Έχουμε και ελάχιστη κατανάλωση ρε Τρίενα?!  :2funny:

Εναλλακτικά θα μπορούσες να βγάλεις ένα πρόγραμμα με μηνιαίο πάγιο και δωρεάν 300' ομιλίας (oral  :pipa1:) + 300' σύνδεσης ( :fuck2:)
:2funny: :2funny:

Υ.Γ. Για να σοβαρευτώ και λιγάκι (λέμε τώρα...), μη μου πεις ότι έχεις κατά νου ΤΗΝ ΞΑΔΕΛΦΗ ΤΗΣ ΙΟΛΗΣ :tooth: :tooth: :tooth:

εγώ έχω της τιμές που πρέπει.. κατά τα άλλα. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: ατιμούλη!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: εισαι πειραχτήρι.....  ;)

TRIENA

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
6
Πόντοι
66
Δεν το πιστεύω ότι κάθεται έτσι καταπληκτικά η έκφραση (έστω και μ' ένα ορθογραφικό λαθάκι)... Σαν επί μέρους λέξεις και σαν νόημα. Έχω πάθει πλάκα....

:rockon: :rockon: :rockon:
τα πρώτα χρόνια είναι δύσκολα !!!!!!!!!!!!! :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom