You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (2 μέλη και 28 επισκέπτες)
πως ???? να κυκλοφορήσουν αλκινε??? δεν τους το επιτρέπουν τα κιλά τους!!!!!!
προτιμάς τα ΜΕΓΆΛΑ νούμερα
όχι 2-3 το μέγιστο ! ! !
Υ.Γ. 2-3 το original.
TRIENA
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2012
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Εγώ πάντως εν είμαι λάτρης του 4 ή του 4+
Προτιμώ τα "καλά" νούμερα
προτιμάς τα ΜΕΓΑΛΑ ΝΟΥΜΕΡΑ
TRIENA
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2012
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
αυτό είναι μουναρα άπλα και ταπεινα .άμα σε βαλέ από κάτω θα πεις τον Παναγιώτη δεσπότη..
papartouas
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2013
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Επίσκεψη στον 7ο ουρανό. Παρούσες 2 Ελληνίδες μια ξανθούλα και.. η Χριστίνα. Αν ήμουν προετοιμασμένος οικονομικά θα έπαιρνα και τις 2 αλλά μόνο η Χριστίνα έφτανε τελικά. Είναι μια ΘΕΑ. πρέπει να χει κάνει ζημιές σα γυναίκα.Ευχαριστώ TREFLEJACK.
Καλησπέρα .Εκεί πήγα και εγώ εχθές.Διαθέσιμη μόνο η ξανθούλα που αναφέρεις Αλίκη λέγεται.Την Χριστίνα ούτε όταν πήγα ούτε όταν έφυγα είχα την ευκαιρία να την δω.Πέρασα με Αλίκη για στόμα.Με εξέπληξε θετικά το μασάζ της το οποίο το ζήτησα απ την αρχή.Μου είπε ότι έχει σπουδάσει φυσιοθεραπεύτρια.Στο στοματικό πολύ καλή,απλά μου έδωσε την εντύπωση ότι ήταν αρκετά σφιγμένη και πως αν χαλάρωνε θα έβγαζε πολύ καλά γούστα προς kinky μεριά που μ ενδιαφέρει.Θα ξαναπάω για να δω Χριστίνα σίγουρα πάντως
papartouas
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2013
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Καλή και η Αλίκη .. αλλά είναι στο γλυκό το στυλ της γλυκόζης καταλαβαίνεις και καλή κοπέλα (σεμνά και ταπεινά) αλλά με δυο κοπέλες δε το βλέπω να ξαναπηγαίνω. Σόρρυ αλλά βαριέμαι.
Καταλαβαίνω.Πρέπει όμως να δω Χριστίνα γιατί σε είδα ενθουσιασμένο.Και θα τολμήσω ακόμα μια φορά με τη μικρή μπας και δεν πέφτω έξω ...