παιδια καλησπερα απο τον βαρωνο εγω ειχα πρωτοπει για την συνδικα και σας λεω τωρα μην παει κανεις γιατι εχει καμερες και τις βγαζει και στο ιντερνετ προσοχη---τωρα εδω και καιρο παμε παμε βαρδαρη διπλα απο τα μποντιλαιν ειναι σουπερ.αυτη τωρα στην δελφων ειναι για τα αναθεμα παιζει ενα καλο κυκλωμα που ερχεται στο σπιτι αλλα πιο πολλα θα σας πω απο βδομαδα.γενικως δεν παιζει τιποτα γιατι το ηθων κυνηγαει ασχημα .στην μοναστηριου η λιζα και η αλλη ειναι σαβουρες προσοχη στις κρυφες καμερες
το βαρωνο μυνχαουζεν τι τον εχεις??? θελω να σου πω καποια πραγματα
1. εχεις στειλει σε 5 μηνες (παρα την εμπειρια σου οπως λες) 3 μηνυματα εκ των οποιων το ενα κυριολεκτικα του κωλου ( μπορει οποιος θελει να το διαπιστωσει)
2. ισοπεδωνεις τα παντα. με μεγαλη ευκολια και με την πρωτη σου επισκεψη εβγαλες τοτε συμπερασμα για συνδικα που ολοι ξερουμε οτι προσεχουν, και με την ιδια ευκολια τρομοκρατεις τους φιλους εδω με τισ βλακειες σου περι καμερας ιντερνετ κλπ κλπ.
3. προτεινεις ανεπιφυλακτα σαν σουπερ το μαγαζι στο βαρδαρη. κατα τη γνωμη μου πολυ καλο μαγαζι αλλα πες μου ποιος εισαι εσυ που θα πεις σταματηστε απο το ενα και πηγαινετε στο αλλο??? και γιατι να σε εμπιστευτουμε οταν μπορει σε 2 3 μηνες να μας πεις μακρια απο το βαρδαρη γιατι γυριζουνε ταινια???
5.κακοχαρακτηριζεις καποιες αλλες περιπτωσεις μασαζ αλλα δε λες το γιατι
6. μπερδευεις τα μασατζιδικα με τα κρυφα μπουρδελα
7. το site ειναι για ανταλλαγη πληροφοριων. λες θα μας πεις απο βδομαδα για μια αλλη φαση αλλα τα μηνυματα σου εχουν συχνοτητα 1/ 6εβδομαδες.
το μηνυμα σου το εγραψες λες και σε κυνηγουσε καποιος και βιαζοσουν. αν θελεις να σε παιρνουν στα σοβαρα για οσα γραφεις φροντισε να δινεις ο ιδιος στα γραφομενα σου την απαιτουμενη σοβαροτητα