Κατσε ρε φιλαρακι γιατι θα μας τρελανεις.........πως το ζητησες τοσες φορες οταν εχεις μονο ενα ποστ? με τηλεπαθεια?Ρε Παιδια
Ας μου στειλει κάποιος το τηλ απο Συνδικά με πμ
Το ζήτησα τοσες φορές
Ευχαριστώ
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (4 μέλη και 36 επισκέπτες)
FILOXENOUMENOS
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 40
- Like
- 1.190
- Πόντοι
- 4.387
γνωριζει κανεις για μια κυρια που κανει μασαζ στη δελφων? εχει αγγελια στον αγγελιοχωρο με τηλ 6992***409
Επισκέπτης
Πρεπει να ειναι μια κυρια(εδω γελαμε)που εχει ενα σπιτι στην Μποτσαρη και οχι στην Δελφων,απλα ειναι κοντα στην Δελφων
Αν ειναι αυτη.....μαπα το καρπουζι φιλοξενουμενε!Με αλλο νουμερο λεει οτι ειναι νοσοκομα και κανει μασαζ............
Αν ειναι αυτη.....μαπα το καρπουζι φιλοξενουμενε!Με αλλο νουμερο λεει οτι ειναι νοσοκομα και κανει μασαζ............
baronosthess
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιαν 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
παιδια καλησπερα απο τον βαρωνο εγω ειχα πρωτοπει για την συνδικα και σας λεω τωρα μην παει κανεις γιατι εχει καμερες και τις βγαζει και στο ιντερνετ προσοχη---τωρα εδω και καιρο παμε παμε βαρδαρη διπλα απο τα μποντιλαιν ειναι σουπερ.αυτη τωρα στην δελφων ειναι για τα αναθεμα παιζει ενα καλο κυκλωμα που ερχεται στο σπιτι αλλα πιο πολλα θα σας πω απο βδομαδα.γενικως δεν παιζει τιποτα γιατι το ηθων κυνηγαει ασχημα .στην μοναστηριου η λιζα και η αλλη ειναι σαβουρες προσοχη στις κρυφες καμερες
παιδια καλησπερα απο τον βαρωνο εγω ειχα πρωτοπει για την συνδικα και σας λεω τωρα μην παει κανεις γιατι εχει καμερες και τις βγαζει και στο ιντερνετ προσοχη---τωρα εδω και καιρο παμε παμε βαρδαρη διπλα απο τα μποντιλαιν ειναι σουπερ.αυτη τωρα στην δελφων ειναι για τα αναθεμα παιζει ενα καλο κυκλωμα που ερχεται στο σπιτι αλλα πιο πολλα θα σας πω απο βδομαδα.γενικως δεν παιζει τιποτα γιατι το ηθων κυνηγαει ασχημα .στην μοναστηριου η λιζα και η αλλη ειναι σαβουρες προσοχη στις κρυφες καμερες
από που έμαθες για π.συνδίκα?δωσε καμιά λεπτομέρεια γιατί προχθές πήγα!!!
FILOXENOUMENOS
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 40
- Like
- 1.190
- Πόντοι
- 4.387
οχι φιλε , δεν ειναι αυτη η αστεια στη μποτσαρη με την περουκα. μου ειπε δελφων μετα το φαληρο. θα τη βρουμεΠρεπει να ειναι μια κυρια(εδω γελαμε)που εχει ενα σπιτι στην Μποτσαρη και οχι στην Δελφων,απλα ειναι κοντα στην Δελφων
FILOXENOUMENOS
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 40
- Like
- 1.190
- Πόντοι
- 4.387
το βαρωνο μυνχαουζεν τι τον εχεις??? θελω να σου πω καποια πραγματαπαιδια καλησπερα απο τον βαρωνο εγω ειχα πρωτοπει για την συνδικα και σας λεω τωρα μην παει κανεις γιατι εχει καμερες και τις βγαζει και στο ιντερνετ προσοχη---τωρα εδω και καιρο παμε παμε βαρδαρη διπλα απο τα μποντιλαιν ειναι σουπερ.αυτη τωρα στην δελφων ειναι για τα αναθεμα παιζει ενα καλο κυκλωμα που ερχεται στο σπιτι αλλα πιο πολλα θα σας πω απο βδομαδα.γενικως δεν παιζει τιποτα γιατι το ηθων κυνηγαει ασχημα .στην μοναστηριου η λιζα και η αλλη ειναι σαβουρες προσοχη στις κρυφες καμερες
1. εχεις στειλει σε 5 μηνες (παρα την εμπειρια σου οπως λες) 3 μηνυματα εκ των οποιων το ενα κυριολεκτικα του κωλου ( μπορει οποιος θελει να το διαπιστωσει)
2. ισοπεδωνεις τα παντα. με μεγαλη ευκολια και με την πρωτη σου επισκεψη εβγαλες τοτε συμπερασμα για συνδικα που ολοι ξερουμε οτι προσεχουν, και με την ιδια ευκολια τρομοκρατεις τους φιλους εδω με τισ βλακειες σου περι καμερας ιντερνετ κλπ κλπ.
3. προτεινεις ανεπιφυλακτα σαν σουπερ το μαγαζι στο βαρδαρη. κατα τη γνωμη μου πολυ καλο μαγαζι αλλα πες μου ποιος εισαι εσυ που θα πεις σταματηστε απο το ενα και πηγαινετε στο αλλο??? και γιατι να σε εμπιστευτουμε οταν μπορει σε 2 3 μηνες να μας πεις μακρια απο το βαρδαρη γιατι γυριζουνε ταινια???
5.κακοχαρακτηριζεις καποιες αλλες περιπτωσεις μασαζ αλλα δε λες το γιατι
6. μπερδευεις τα μασατζιδικα με τα κρυφα μπουρδελα
7. το site ειναι για ανταλλαγη πληροφοριων. λες θα μας πεις απο βδομαδα για μια αλλη φαση αλλα τα μηνυματα σου εχουν συχνοτητα 1/ 6εβδομαδες.
το μηνυμα σου το εγραψες λες και σε κυνηγουσε καποιος και βιαζοσουν. αν θελεις να σε παιρνουν στα σοβαρα για οσα γραφεις φροντισε να δινεις ο ιδιος στα γραφομενα σου την απαιτουμενη σοβαροτητα
Επισκέπτης
Αν ειναι μετα το φαληρο ειναι σιγουρα αλλη.Αντε να δουμε τι φρουτο ειναι και αυτο..............οχι φιλε , δεν ειναι αυτη η αστεια στη μποτσαρη με την περουκα. μου ειπε δελφων μετα το φαληρο. θα τη βρουμε
Τωρα ως αναφορα τον βαρωνο ...ας μας πει για το κυκλομα που ξερει γιατι μαλλον σε μηνχαουζεν πρεπει να αλλαξη το νικ του!
megabichtis
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Γειά σας συντρόφια!Είμαι βετεράνος και έχω ξεκόψει απο τούς αγωνιστικούς χώρος γιατί βαρέθηκα το δούλεμα.από τότε που έκλεισαν
τα καυλόσπιτα στη Λαγκαδα (νεκροταφεία στρατ.)και στη Μοναστηρίου(μετά τους Α.Πάντες),ξενέρωσα με την απάτη.Θυμάται κανένας το μαγαζί στη Μητροπόλεως και στη Τσιμισκή (ύψος Δ.Γούναρη)με τα ξέκωλα τα Ελληνάκια;(2001)Πού να πηδιούνται τώρα ;
τα καυλόσπιτα στη Λαγκαδα (νεκροταφεία στρατ.)και στη Μοναστηρίου(μετά τους Α.Πάντες),ξενέρωσα με την απάτη.Θυμάται κανένας το μαγαζί στη Μητροπόλεως και στη Τσιμισκή (ύψος Δ.Γούναρη)με τα ξέκωλα τα Ελληνάκια;(2001)Πού να πηδιούνται τώρα ;
FILOXENOUMENOS
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 40
- Like
- 1.190
- Πόντοι
- 4.387
α ρε φιλεΓειά σας συντρόφια!Είμαι βετεράνος και έχω ξεκόψει απο τούς αγωνιστικούς χώρος γιατί βαρέθηκα το δούλεμα.από τότε που έκλεισαν
τι μου θυμισες???? λαγκαδα και μοναστηριου!!!
κορυφαιοι χωροι
α ρε φιλε
τι μου θυμισες???? λαγκαδα και μοναστηριου!!!
κορυφαιοι χωροι
ξεχάσατε εγνατία 57 ή 59 κάπου εκεί που μεταφέρθηκε για λίγο πριν το κλείσουν σε ένα απίστευτο χώρο με πολυτέλεια και συντριβάνια!!! βενιζέλου με δραγούμη γωνία πάνω από κάτι νυφικά,το προλάβατε?....υπάρχουν ακόμη,το ένα είναι δίπλα στο θεαγένειο και το άλλο εγνατία στο ύψος αριστοτέλους,αλλά περιοριοσμένο σέρβις,λίγο καλύτερα στο θεαγένειο ιδίως για γνωστούς....αλλά από κοπέλες μπάζα....
FILOXENOUMENOS
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 40
- Like
- 1.190
- Πόντοι
- 4.387
ναι ναιξεχάσατε εγνατία 57 ή 59 κάπου εκεί που μεταφέρθηκε για λίγο πριν το κλείσουν σε ένα απίστευτο χώρο με πολυτέλεια και συντριβάνια!!! βενιζέλου με δραγούμη γωνία πάνω από κάτι νυφικά,το προλάβατε?....υπάρχουν ακόμη,το ένα είναι δίπλα στο θεαγένειο και το άλλο εγνατία στο ύψος αριστοτέλους,αλλά περιοριοσμένο σέρβις,λίγο καλύτερα στο θεαγένειο ιδίως για γνωστούς....αλλά από κοπέλες μπάζα....
δραγουμη με εγνατια
Επισκέπτης
Το καναμε ρετρο το θεμα. Εγναντιας 57 , Δραγουμη με Εγναντια,Λαγγαδα το σπιτι που ανεβαινες μια σκαλα απο διπλα,το παλιο το μποντυ πανω απο τον ραδιοφωνικο σταθμο....αθανατες εποχες γμτ!!!!!! ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ????/
mr.bean
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 92
- Πόντοι
- 16
ξεχάσατε εγνατία 57 ή 59 κάπου εκεί που μεταφέρθηκε για λίγο πριν το κλείσουν σε ένα απίστευτο χώρο με πολυτέλεια και συντριβάνια!!! βενιζέλου με δραγούμη γωνία πάνω από κάτι νυφικά,το προλάβατε?....υπάρχουν ακόμη,το ένα είναι δίπλα στο θεαγένειο και το άλλο εγνατία στο ύψος αριστοτέλου ς,αλλά περιοριοσμέ νο σέρβις,λίγο καλύτερα στο θεαγένειο ιδίως για γνωστούς... .αλλά από κοπέλες μπάζα....
Το παλιο μποντυ ευτυχώς υπαρχει ακομα και κανει την διαφορα . Ειναι το μονο που εχει τα καλυτερα μωρα + σερβις . Αλλα δυστυχως ειναι λιγο ακριβο 150 γιουρια το κοματι ειναι κατι παραπανω.
Ευτυχως ειμαι απο τους τυχερους του club οπως και αρκετοι συναδελφοι που ηταν πιστοι συνδρομητες απο παλια....
Το παλιο μποντυ ευτυχώς υπαρχει ακομα και κανει την διαφορα . Ειναι το μονο που εχει τα καλυτερα μωρα + σερβις . Αλλα δυστυχως ειναι λιγο ακριβο 150 γιουρια το κοματι ειναι κατι παραπανω.
Ευτυχως ειμαι απο τους τυχερους του club οπως και αρκετοι συναδελφοι που ηταν πιστοι συνδρομητες απο παλια....
megabichtis
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Τι καλό να παίζει.Οταν με 60000(175euro)έπαιρνες 3 γκομενίτσες μαζί με foul+λεσβιακό παρτούζα όλες μαζί,με τί όρεξη να ψαχτείς με την απάτη που παίζει σήμερα;Εντάξει έχουν μεγαλώσει τα πάγια έξοδα,αλλά οι υπηρεσίες γιατί να πέσουν τόσο;Γιατί δεν υπάρχει ανταγωνισμός όπως στην Αθήνα αλλα και σε καθε μέρος του πλανήτη.Αυτό που γίνεται εδώ δε γίνεται πουθενά στον κόσμο.Πρέπει να πέσει μπουκοτάζ,με παράλληλη στροφή στον ανταγωνισμό(Αθήνα,Βουλγαρία,κλπ)