Καλησπερα και απο 'μενα,σημερινη επισκεψη στο μποντι σεντερ.
Ηταν εκει ο Σακης,3 κοπελες στο σαλονι,Μιχαελλα,Μονικα,την αλλη δε τη θυμαμαι και η Αλεξανδρα στο δωματιο επι το εργο.
Ο χωρος πεντακαθαρος,με ρωτησαν για καφε η χυμο η τσιγαρο.Δεν επελεξα τιποτα απο τα τρια
Εκανα μια συζητηση με το Σακη,ειδα και τις κοπελες και περασα στα ενδωτερα με τη Μιχαελλα.
Μου ειπε για τα προγραμματα και επελεξα το μεσαιο που περιλλαμβανε 45 λεπτα διαμονης μασαζ και τα σχετικα.
Αφου εκανα ενα μπανακι ξαπλαρα στο πεντακαθαρο και μοσμομυρηστο κρεβατι,σε λιγο ηρθε το μελανουρι(πραγματικα ειναι πολυ ωραια κοπελα και εχει και κορμαρα)εκανε και αυτη ενα μπανακι και μετα ξεκινησαν οι εντριβες.
Μου εκανε ενα αισθησιακο και αργο μασαζακι που μου αρεσε παρα πολυ.
Στη συνεχεια ειχαμε μια πιπα για οσκαρ,πραγματικα η κοπελα το κατεχει το αθλημα,αργη χωρις χερι και δοντι και ακρως καυλοτικη,στη συνεχεια ειχαμε ποιο αγρια γουστα με deepthroat καταστασεις,πνιγμους και face facking.
Περασαμε στο κυριος μενου με σεξ σε ολες στις στασεις οπου αντεχει το δυνατο σφυροκοπημα και το γουσταρει με φωνες και καυλοτικα λογια.
Το τελος δεν αργησε να ερθει με ενα τεραστιο χαμογελο ικανοποιησης.
Ξανα μπανακι,τσιγαρο στο σαλονι και συνεχεια της κουβεντας με το Σακη.
Σιγουρα θα ξανα δοκιμασω την εν λογο κοπελα γιατι μου εβγαλε και μια κατασταση GFE με φιλια παντου(ξεχασα να πω πως και η κοπελα ηταν πεντακαθαρη και μυροδατη).
Ευχαριστω πολυ το φιλο μου ΑΛΚΙΝΟΟ που μου εδωσε τα φωτα του.