Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (8 μέλη και 34 επισκέπτες)

cheef4

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2013
Like
154
Πόντοι
1
Καλησπερα και απο 'μενα,σημερινη επισκεψη στο μποντι σεντερ.
Ηταν εκει ο Σακης,3 κοπελες στο σαλονι,Μιχαελλα,Μονικα,την αλλη δε τη θυμαμαι και η Αλεξανδρα στο δωματιο επι το εργο.
Ο χωρος πεντακαθαρος,με ρωτησαν για καφε η χυμο η τσιγαρο.Δεν επελεξα τιποτα απο τα τρια  :2funny:
Εκανα μια συζητηση με το Σακη,ειδα και τις κοπελες και περασα στα ενδωτερα με τη Μιχαελλα.
Μου ειπε για τα προγραμματα και επελεξα το μεσαιο που περιλλαμβανε 45 λεπτα διαμονης μασαζ και τα σχετικα.
Αφου εκανα ενα μπανακι ξαπλαρα στο πεντακαθαρο και μοσμομυρηστο κρεβατι,σε λιγο ηρθε το μελανουρι(πραγματικα ειναι πολυ ωραια κοπελα και εχει και κορμαρα)εκανε και αυτη ενα μπανακι και μετα ξεκινησαν οι εντριβες.
Μου εκανε ενα αισθησιακο και αργο μασαζακι που μου αρεσε παρα πολυ.
Στη συνεχεια ειχαμε μια πιπα για οσκαρ,πραγματικα η κοπελα το κατεχει το αθλημα,αργη χωρις χερι και δοντι και ακρως καυλοτικη,στη συνεχεια ειχαμε ποιο αγρια γουστα με deepthroat καταστασεις,πνιγμους και face facking. :pipa1: :pipa1:
Περασαμε στο κυριος μενου με σεξ σε ολες στις στασεις οπου αντεχει το δυνατο σφυροκοπημα και το γουσταρει με φωνες και καυλοτικα λογια.
Το τελος δεν αργησε να ερθει με ενα τεραστιο χαμογελο ικανοποιησης.
Ξανα μπανακι,τσιγαρο στο σαλονι και συνεχεια της κουβεντας με το Σακη.
Σιγουρα θα ξανα δοκιμασω την εν λογο κοπελα γιατι μου εβγαλε και μια κατασταση GFE με φιλια παντου(ξεχασα να πω πως και η κοπελα ηταν πεντακαθαρη και μυροδατη).
Ευχαριστω πολυ το φιλο μου ΑΛΚΙΝΟΟ που μου εδωσε τα φωτα του.
Σωστος ο παιχτης. :thumbsup: αλλα σωστοτερος και ο αλκινος!! :thumbsup: :thumbsup:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Είσαι μεγάλη κουφάλα.
Έλεγα να μη μιλήσω αλλά δεν αντέχω. Τους έβαλες πρώτα να μαλώνουν (ακου εκεί να ρωτήσεις τον άνθρωπο αν έκανε 69 !!!)και τώρα τους λες να χαλαρώσουν.
Oλα για την τηλεθέαση γίνονται τελικά γάτε μου  :grin:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
θα πειτε τιποτα η να παω για υπνο?

pantera72

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0
Γεια χαρα σε ολους τους ξενυχτηδες συναγωνιστες!ενα απλο και συντομο report των 2 τελευταιων εβδομαδων.επισκεψεις 3.πρωτη σε ανθος με μια ξανθια ονοματι χριστινα.καλη και φιλοτιμη προσπαθεια.επομενη σε bodycenter με αλεξανδρα.η κοπελα το'χαι.πολυ καλη επαγγελματιας,καλο μασαζ,εξαιρετικη στα του αγωνα.τριτη επισκεψη προ 2 ημερων παλι στο ανθος με το μολδαβακι την στελλα παλι.εξαιρετικη,αγωνιστικη,ακουραστη.γενικο συμπερασμα αρκετα καλο,αν και η τσεπη πονεσε πραγματικα.ισως την επομενη εβδομαδα,αναλογα τα οικονομικα βεβαιως βεβαιος,δοκιμαστει για πρωτη φορα κι ελπιζω οχι και τελευταια η νορα στην κωλεττη που γραφονται εξαιρετικες παρουσιασεις για την εν λογω κορασιδα.επισης απο αναγνωστη αλλα οχι μελος του σαιτ,πλου καλα λογια(με πριζωσε ειναι η αληθεια),για την μαρια στην μαριαννα.προσφερει και κουλουρι απ'οτι μου ειπε.αντε να δουμε πωσ θα γλυτωσουμε την φυλακη.ωραιο χομπι μαγκες αλλα ακριβο για την εποχη μας.ξερουμε βεβαια αν θα ζουμε αυριο.οποτε why not?kαλο βραδυ σε ολους.

mindthess

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Λοιπον Η Γυναικα Με Το Τατουαζ με Τρια Αστερακια στο πισω μερος του σωματος της κοντα στα κολομερια και το χαλαρο σωμα οπως εχει γραψει ο Αλκινιος ειναι Τρανς.... Δεν Θυμαμαι Ονομα Ομως

Παιδια η συγκεκριμενη ειναι γυναικα και ελληνιδα. Μαλλον την μπερδευεται με αλλη  του συγκεκριμενου χωρου. 

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
...
Ευχαριστω πολυ το φιλο μου ΑΛΚΙΝΟΟ που μου εδωσε τα φωτα του.

Kαλημέρα σε όλους ,
να είσαι καλά ρε φίλε azazel και να περνάς πάντα καλά, όσο σηκώνει η τσέπη σου  :2funny:

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Είσαι μεγάλη κουφάλα.
Έλεγα να μη μιλήσω αλλά δεν αντέχω. Τους έβαλες πρώτα να μαλώνουν (ακου εκεί να ρωτήσεις τον άνθρωπο αν έκανε 69 !!!)και τώρα τους λες να χαλαρώσουν.

Γάτε μου, εσύ, μου έλελιψες, πότε θα εκδράμουμε μαζί............ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Κάτι κάνουμε κι εμείς  :zfuck: όταν δεν υπογράφουμε αυτόγραφα(για το φίρμα ήταν αυτό) :2funny:

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376

Υπογάφουμε με λευκή "μελάνη" ?    :2funny: :2funny: :2funny:

TRIENA

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
6
Πόντοι
66
Δηλαδή το πλήρες ποιό είναι; :think:
καλημερα τριφιλε .το πληρες εχει να κανη με 1 ωριτσα που μπορης να χαλαρωσης μετα.  με 15 λεπτα εχτρα μασαζακι και τηματε στα 100. το μεσεο ειναι 45΄΄ και τηματε στα 80

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
καλημερα τριφιλε .το πληρες εχει να κανη με 1 ωριτσα που μπορης να χαλαρωσης μετα.  με 15 λεπτα εχτρα μασαζακι και τηματε στα 100. το μεσεο ειναι 45΄΄ και τηματε στα 80

Σάκη μου τα χαλάς.... :headbang: :headbang: :headbang:

Το 100, η γνώμη μου είναι, ότι δεν πρέπει να υπάρχει.

Δεν είναι δυνατόν να ζητάτε, μαγαζία και κοπέλες,  3 μεροκάματα, για +15 λεπτά έξτρα χαλάρωση.
Είναι  ΑΔΥΝΑΤΟΝ. Εγώ θα είμαι πολύ Αυστηρώς, σε αυτά τα θέματα.-

TRIENA

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
6
Πόντοι
66
Σάκη μου τα χαλάς.... :headbang: :headbang: :headbang:

Το 100, η γνώμη μου είναι, ότι δεν πρέπει να υπάρχει.

Δεν είναι δυνατόν να ζητάτε, μαγαζία και κοπέλες,  3 μεροκάματα, για +15 λεπτά έξτρα χαλάρωση.
Είναι  ΑΔΥΝΑΤΟΝ. Εγώ θα είμαι πολύ Αυστηρώς, σε αυτά τα θέματα.-

[/qu
αλκινε δεν σε χαλασα.. :headbang: :headbang: :headbang:, ;) ;) ;) εχει αλους που μου το ζητανε τη να κανω να μην το δωσο το πρωγραμα.. :think: :think: :)

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Σε όσους, σου ζητάνε έξτρα, να τους δώσεις έξτρα,  γιατί όχι ? :think:

2 ώρο στα 150 , τι άλλο θες?

Ή, αν το βλέπεις πιο έξυπνα, σαν επιχειρηματίας που είσαι,
και θέλεις πραγματικά να γεμίσεις το μαγαζί σου,
κάνε συμφωνία με τις κοπέλες σου,
και κάνε προσφορά στο side
120 το 2ώρο.
Μετά να δεις κόσμο. Ξαφνικά δεν θα προλαβαίνεται.

Υ.Γ. Ιδέες υπάρχουν πολλές και καλές αγαπητέ μου Σάκη.
Για να κονομίσουν όλοι και οι κοπέλες.
Το 100 σήμερα, η γνώμη μου είναι, δεν ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ.-

TRIENA

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
6
Πόντοι
66
Σε όσους, σου ζητάνε έξτρα, να τους δώσεις έξτρα,  γιατί όχι ? :think:

2 ώρο στα 150 , τι άλλο θες?

Ή, αν το βλέπεις πιο έξυπνα, σαν επιχειρηματίας που είσαι,
και θέλεις πραγματικά να γεμίσεις το μαγαζί σου,
κάνε συμφωνία με τις κοπέλες σου,
και κάνε προσφορά στο side
120 το 2ώρο.
Μετά να δεις κόσμο. Ξαφνικά δεν θα προλαβαίνεται.

Υ.Γ. Ιδέες υπάρχουν πολλές και καλές αγαπητέ μου Σάκη.
Για να κονομίσουν όλοι και οι κοπέλες.
Το 100 σήμερα, η γνώμη μου είναι, δεν ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ.-
κοιτα αγαπητε αλκινε.ολα τα νουμερα υπαρχουνε και παιζωντε.δηλαδη υπαρχη ΑΝΑΡΧΙΑ στο χωρο αυτο.απλως στο υπενθυμιζω.. του τυπου φαστ τρακ κτλ κτλ εδω μηλαμε για ΞΕΧΑΡΦΑΛΩΜΑ....ΑΣΕ ΤΑ ΞΕΣΚΟΥΦΩΤΑ...παει συννεφο..ειναι ανταγωνισμος αυτος????????? :think: :think: :think: :think: εγω δεν χαλαω κανεναν....και το 90΄το εχω απο την αρχη στο 160 το ξερη ολος κοσμος και το τιμησανε..και το τιμανε αρκετοι...

Εγγρ.
26 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Επισκεψη εχτες το απογευμα στο ιδρυμα μαρτιου με ολγας. Ειχα καιρο να παω, παρουσιες 4, Αλικη 23 ετων ξανθια, η οποια και προτιμηθηκε, Κατια μελαχροινη γυρω στα 23 , μια δεν θυμαμε το ονομα της στα 45 μου ειπαν αλλα δεν λεει, και μια ρωσιδουλα στα 20 μελαχροινη. Στα του αγωνα η Αλικη ηταν πολυ θερμη και αισθησιακη. Πολυ καλη  :pipa1:  υγρη και με λιγο χερι, στο :fuck1: ανεκτικη με ενναλλαγη στασεων, περασα ομορφα και τα 80 ευρω που εδωσα πιασανε τοπο.  

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom