House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
Γειά σου φίλε γάτε.
50αράκι?Καλησπερα σε ολους.
Και μια και μιλαμε για το Νικολα,μια χαρα πανε οι δουλειες του.
Εθεαθη με καινουργιο σκουτερακι. ΟΥΑΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ
Σιγουρα μεγαλυτερο.50αράκι?
Θα το βρηκε σε σκοτωμένη τιμήΣιγουρα μεγαλυτερο.
Καλησπερα σε ολους.
Και μια και μιλαμε για το Νικολα,μια χαρα πανε οι δουλειες του.
Εθεαθη με καινουργιο σκουτερακι. ΟΥΑΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ
καινουργιο σαγανακι δεν πηρε???????
Σακη Για Μουσες Ειμαστεεεεεεε....αααααρεεεεε καβλουριδη πεται η ομαδα πεται... .. ;)
παμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεΣακη Για Μουσες Ειμαστεεεεεεε....
΅Λίγο μπερδεύτηκα Γιούτσο, μήπως μπορείς να το διευκρινίσεις λίγο;
Σχετικά η επίσκεψη σου στην Καλαμαριά και η συζήτηση που ακολούθησε:
Το συγκεκριμένο (που έμεινες και πολύ ευχαριστημένος) είσαι σίγουρος ότι ΔΕΝ είναι το ίδιο που σου είπε η 40-αρα στο τηλέφωνο να πας στην Καλαμαριά και την κοπάνησες;
Καλησπέρα,
Ευχαριστώ τον φίλο Gioutso για την βοήθεια και την πληροφορία όσων αφορά την Έλενα στην Β. Ηρακλείου. Θα ενημερώσω αύριο που θα την επισκεφτώ.
παραπονιαρη γιωργο αυριο παιζει αδειουλα+ΣΚ 3ημερο θα μου κατσει θα ταπουμε λοιπον.. εσυ δεν σχολασες ακομη???τι να κανω ρε φιλε διαλεξαμε ακριβο σπορ να ασχοληθουμε οποτε πρεπει να δουλευουμε πολυ για να το πληρωνουμε...δοξα το θεο να λεμε φιλε καλυτερα δεν θα γινοτανε να ημασταν......!!!!!!φτου φτου φτου!!!!!Καλησπέρα συνάδελφοι, Cheef τι θα γίνει με σένα αγόρι μου θα σε φάει η πολύ εργασία η οι νυχτερινές υποχρεώσεις σου. Άντε ελπίζω το βράδυ να σε βρούμε on line.
House το σωστο ειναι..... Κανω Μπανιο,Βαζω Τα Καλα μου,Περνω το ροπαλο μου και Ειμαι Ετοιμος Να Αντιμετωπισω τον Εχθρο μου!!!!Κάνω μπάνιο,αρωματίζομαι και πάω.