Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (3 μέλη και 36 επισκέπτες)

Pavloukos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
Επειδή προσπαθώ να αποφασίσω σε ποιο ίδρυμα να κάνω επίσκεψη αύριο, μπορεί κανένας συναθλητής να ενημερώσει για το τρέχον καστ στον 7ο ουρανό;

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Την Πατησα Ασχημα Δεν Μπορουσα Να Κοιμηθω House δεν το περιμενα τετοια φολα αλλα απο εκεινες τις μεγαλες....
Δεν Το Διαβασα Πραγματικα Μου Διεφυγε,,,,,,
Και προφανώς δεν διάβασες ούτε τη δικιά μου..  :tickedoff:

Προφανώς είναι η ίδια Λυδία που δούλευε στον άλλο Βασίλη, τον Ανατολικό... Ελαφρώς χαλαρό σώμα και λίγο φευγάτο στυλ
Μπορείς να κοιμάσαι ήσυχος.. και γυναίκα είναι και Ελληνίδα είναι και Θεσσαλονικιά...

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Ρε Φιλε Ειχα Μια Απορια Εκανα Προγραμμα μαζι της αλλα προβληματιστικα γιατι δεν την ειδα και πολυ γυναικα......  :headbang:
Κατι δεν μου καθησε καλα και οτι δεν ηταν και ελληνιδα.....
Έχει φάση όπως το γράφεις.. Εντάξει δείχνουμε κατανόηση να μην είναι γυναίκα, αλλά να μην είναι καν Ελληνίδα!

Θυμίζει το γνωστό ανέκδοτο που ο γυιός εκμυστηρεύεται στον πατέρα ότι είναι ερωτευμένος με τον.. Πέτρο, για να εισπράξει την απάντηση: 'Μα αυτός είναι κομμουνιστής!'
:grin:

Michelakoss

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Και προφανώς δεν διάβασες ούτε τη δικιά μου..  :tickedoff:
Μπορείς να κοιμάσαι ήσυχος.. και γυναίκα είναι και Ελληνίδα είναι και Θεσσαλονικιά...
Το Αυτακι σου ειναι λιγο για τραβηγμα ετσι θελω οταν δεν ξερεις κατι να μην περνεις θεση ρε φιλε γινεσαι κουραστικος.....

Michelakoss

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Έχει φάση όπως το γράφεις.. Εντάξει δείχνουμε κατανόηση να μην είναι γυναίκα, αλλά να μην είναι καν Ελληνίδα!

Θυμίζει το γνωστό ανέκδοτο που ο γυιός εκμυστηρεύεται στον πατέρα ότι είναι ερωτευμένος με τον.. Πέτρο, για να εισπράξει την απάντηση: 'Μα αυτός είναι κομμουνιστής!'
:grin:
Το Χιουμορ σου ειναι σαν του Παππου μου ρε φιλε σοβαρα σου μιλαω.... Κανεις πλακα για ενα θεμα το οποιο ειναι σοβαρο και πανω απο ολα εισαι και Φωτινος Παντογνωστης σε ολα τα θεματα....

cheef4

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2013
Like
154
Πόντοι
1
Καλησπεριζω ολη την παρεα!!! :dancing:

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Το Αυτακι σου ειναι λιγο για τραβηγμα ετσι θελω οταν δεν ξερεις κατι να μην περνεις θεση ρε φιλε γινεσαι κουραστικος.....
Απλά ήθελα να σε καθησυχάσω ότι η συγκεκριμένη που πρωτοαναφέρθηκε από τον mindthess είναι γυναίκα. Αυτό φάνηκε ότι σε προβλημάτισε από τα γραφόμενα σου στο forum.
Αν τώρα έχεις κι άλλα θέματα, πραγματικά δεν ξέρω και δεν παίρνω θέση..

Όσο για το χιούμορ, ίσως ήταν αποτυχημένο, πάντως ήταν καλοπροαίρετο..

ΥΓ. Ακριβώς επειδή καταλαβαίνω ότι έχεις κάποιο θέμα, έσβησα το προηγούμενο ποστ μου, που ήταν όντως δηκτικό.

Michelakoss

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Απλά ήθελα να σε καθησυχάσω ότι η συγκεκριμένη που πρωτοαναφέρθηκε από τον mindthess είναι γυναίκα. Αυτό φάνηκε ότι σε προβλημάτισε από τα γραφόμενα σου στο forum.
Αν τώρα έχεις κι άλλα θέματα, πραγματικά δεν ξέρω και δεν παίρνω θέση..

Όσο για το χιούμορ, ίσως ήταν αποτυχημένο, πάντως ήταν καλοπροαίρετο..

ΥΓ. Ακριβώς επειδή καταλαβαίνω ότι έχεις κάποιο θέμα, έσβησα το προηγούμενο ποστ μου, που ήταν όντως δηκτικό.
Λοιπον Η Γυναικα Με Το Τατουαζ με Τρια Αστερακια στο πισω μερος του σωματος της κοντα στα κολομερια και το χαλαρο σωμα οπως εχει γραψει ο Αλκινιος ειναι Τρανς.... Δεν Θυμαμαι Ονομα Ομως

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Εδώ είμαστε για να χαλαρώσουμε !

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.137
Πόντοι
2.356
Το Χιουμορ σου ειναι σαν του Παππου μου ρε φιλε σοβαρα σου μιλαω.... Κανεις πλακα για ενα θεμα το οποιο ειναι σοβαρο και πανω απο ολα εισαι και Φωτινος Παντογνωστης σε ολα τα θεματα....
αυτο μπορει εσυ να το ειπες ειρωνικα αλλα ειναι πραγματικοτητα

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Καλησπέρα και από εμένα στην παρέα , η διατριβή για τις Milf πότε θα κυκλοφορήσει, θυμάμαι πως μάλλον ο Αλκίνος θα ήταν ο παρουσιαστής η κάνω λάθος. Άντε για να διαβάσουμε κάτι ωφέλιμο.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Καβλουρίδη λίγο σεβασμό σ ένα από τα πιο αξιόπιστα , έμπειρα και αξιόλογα μέλη του φόρουμ ρε συ . Μη τα ισοπεδώνουμε όλα . Κι εσυ αγαπητέ μου Τρεφλ χαλαρά με τους  νέους . Καλη συνέχεια σ όλους .

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.137
Πόντοι
2.356
καληνυχτα house αυριο μπορει να περασω  ;)

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Για την ακρίβεια η "Αυτονομημένη Μελίνα" είναι ουσιαστικά ένα ίδρυμα (η διάδοχη κατάσταση του AVIS?) με κράχτη την "ανεξάρτητη" Μελίνα.

Μόλις διαπίστωσα τη φόλα, την έκανα με ελαφρυά πηδηματάκια....

Η πλάκα είναι ότι ενώ η αγγελία (στο sexgr.net) μιλάει για μία 26-αρα στο Κέντρο-Πανεπιστήμια, τελικά στο τηλέφωνο μία 40-αρα σου ζητάει να πας κάπου στην Καλαμαριά....
Λίγο μπερδεύτηκα Γιούτσο, μήπως μπορείς να το διευκρινίσεις λίγο;
Σχετικά η επίσκεψη σου στην Καλαμαριά και η συζήτηση που ακολούθησε:

Το συγκεκριμένο (που έμεινες και πολύ ευχαριστημένος) είσαι σίγουρος ότι ΔΕΝ είναι το ίδιο που σου είπε η 40-αρα στο τηλέφωνο να πας στην Καλαμαριά και την κοπάνησες;

cheef4

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2013
Like
154
Πόντοι
1
τι εγινε ρε παλικαρια πολυ κινηση αποψε 15 μελη και 17 επισκεπτες διαβαζουν αυτο το θεμα???βαλαμε ολοι τις γυναικες για υπνο  :sleeping: :sleeping:  και συνδεθηκαμε για αμαρτιες???μπραβο μας λοιπον αξιοι!!!!!!! :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: τον ΠΑΡΛΑΒΑΝΖΑ δεν βλεπω :think: Γιωργη δεν ειναι η ωρα σου ακομη η δεν την εβαλες ακομη για υπνο???αιντε γρηγορα πες της...εχω δουλεια  :coffee:

cheef4

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2013
Like
154
Πόντοι
1
Γιωργο με συγχωρεις τωρα σε πηρα γραμμη............... :new_shocked:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
218
Like
17.783
Πόντοι
38.177
Καλησπερα και απο 'μενα,σημερινη επισκεψη στο μποντι σεντερ.
Ηταν εκει ο Σακης,3 κοπελες στο σαλονι,Μιχαελλα,Μονικα,την αλλη δε τη θυμαμαι και η Αλεξανδρα στο δωματιο επι το εργο.
Ο χωρος πεντακαθαρος,με ρωτησαν για καφε η χυμο η τσιγαρο.Δεν επελεξα τιποτα απο τα τρια  :2funny:
Εκανα μια συζητηση με το Σακη,ειδα και τις κοπελες και περασα στα ενδωτερα με τη Μιχαελλα.
Μου ειπε για τα προγραμματα και επελεξα το μεσαιο που περιλλαμβανε 45 λεπτα διαμονης μασαζ και τα σχετικα.
Αφου εκανα ενα μπανακι ξαπλαρα στο πεντακαθαρο και μοσμομυρηστο κρεβατι,σε λιγο ηρθε το μελανουρι(πραγματικα ειναι πολυ ωραια κοπελα και εχει και κορμαρα)εκανε και αυτη ενα μπανακι και μετα ξεκινησαν οι εντριβες.
Μου εκανε ενα αισθησιακο και αργο μασαζακι που μου αρεσε παρα πολυ.
Στη συνεχεια ειχαμε μια πιπα για οσκαρ,πραγματικα η κοπελα το κατεχει το αθλημα,αργη χωρις χερι και δοντι και ακρως καυλοτικη,στη συνεχεια ειχαμε ποιο αγρια γουστα με deepthroat καταστασεις,πνιγμους και face facking. :pipa1: :pipa1:
Περασαμε στο κυριος μενου με σεξ σε ολες στις στασεις οπου αντεχει το δυνατο σφυροκοπημα και το γουσταρει με φωνες και καυλοτικα λογια.
Το τελος δεν αργησε να ερθει με ενα τεραστιο χαμογελο ικανοποιησης.
Ξανα μπανακι,τσιγαρο στο σαλονι και συνεχεια της κουβεντας με το Σακη.
Σιγουρα θα ξανα δοκιμασω την εν λογο κοπελα γιατι μου εβγαλε και μια κατασταση GFE με φιλια παντου(ξεχασα να πω πως και η κοπελα ηταν πεντακαθαρη και μυροδατη).
Ευχαριστω πολυ το φιλο μου ΑΛΚΙΝΟΟ που μου εδωσε τα φωτα του.

djgatos

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2008
Like
488
Πόντοι
21
Εδώ είμαστε για να χαλαρώσουμε !
Είσαι μεγάλη κουφάλα.
Έλεγα να μη μιλήσω αλλά δεν αντέχω. Τους έβαλες πρώτα να μαλώνουν (ακου εκεί να ρωτήσεις τον άνθρωπο αν έκανε 69 !!!)και τώρα τους λες να χαλαρώσουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom