Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (7 μέλη και 33 επισκέπτες)

ΝΙΚΟΣ1979

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ,ΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΡΕ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΒΙΟΛΕΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΕΙΣΗ ΛΙΓΟ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΚΟΛΗΜΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ.αλλα σκεφτομαι μην ειναι φολα σασ βαζω και λινκ για βοηθεια

spartans

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
4
Πόντοι
1
κλεινεις ραντεβου ....πας αν ειναι φολα φευγεις.........και μασ το λες και εμας να μην την φαμε....αν καιγεσαι να μαθεις μπαινεις στην φωτια..

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ,ΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΡΕ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΒΙΟΛΕΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΕΙΣΗ ΛΙΓΟ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΚΟΛΗΜΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ.αλλα σκεφτομαι μην ειναι φολα σασ βαζω και λινκ για βοηθεια
Το ότι εχει ψευτικες φωτογραφίες από τσοντοσάτ δε σε προβληματίζει καθόλου?

Gioutsos

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
24
Πόντοι
1
Gioutsos, λες να είναι η ΜΕλίνα Εγγύηση, Αυτονομιμένη  :think:

Τελικά, δεν είναι και τόσο αυτονομημένη....
Μάλλον για δόλωμα μου έμοιασε....

Καλά ρε, βάζεται τις κοπέλες να "αυτονομηθούν" μήπως και τσιμπήσουν πελάτες?

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Τελικά, δεν είναι και τόσο αυτονομημένη....
Μάλλον για δόλωμα μου έμοιασε....

Καλά ρε, βάζεται τις κοπέλες να "αυτονομηθούν" μήπως και τσιμπήσουν πελάτες?

Τελικά η "δεν είναι και τόσο αυτονομημένη...." Gioutsos είναι αυτή που δούλευε στο AVIS ?

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
χαους το θεμα δεν ειναι τη θα δουνε .λευτα δεν κικλοφορανε φιλε μου.....ολοι αχ βαχ και ντενεμ ειναι....
Η βιωσιμότητα των μασατζίδικων είναι ένα θέμα που σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες απασχολεί την τρόϊκα.
Το αν θα επιλεγούν λίγα και ισχυρά ιδρύματα αντί πολλών και μικρότερων συζητήθηκε εκτενώς. Αποφασίστηκε ότι πρώτα πρέπει να ανακεφαλαιοποιηθούν τα ιδρύματα με είσοδο νέων 'κεφαλαίων'  :tits: ώστε να εξασφαλισθεί η επάρκεια τους, και στην συνέχεια θα επανεξετασθεί το θέμα των συγχωνεύσεων. Ιδρύματα που δεν θα ανακεφαλαιοποιηθούν επαρκώς, θα οδηγούνται σε εκκαθάριση με διαχωρισμό σε 'καλό' και 'κακό' ενεργητικό. Το 'καλό' θα απορροφάται από κάποιο άλλο ίδρυμα, ενώ το 'κακό' μάλλον θα κουρεύεται/διαγράφεται, με τυχόν ζημιά των αντίστοιχων επενδυτών.
Καταγγελίες περί αφελληνισμού των ιδρυμάτων διατυπώθηκαν από την αντιπολίτευση. Η απάντηση που δόθηκε ήταν ότι 'μας ενδιαφέρει να έχουμε υγιή ιδρύματα, ικανά να εξασφαλίσουν αυξημένη ρευστότητα  :sperm:,  ασχέτως προέλευσης κεφαλαίων :tits2:'.

Να αναμένουμε εξελίξεις...

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Aγαπητέ μου treflejack τα ειπαμε και χτες.
To σάπιο κρέας δεν μπορεις να το σερβίρεις σε μερίδες.

Gioutsos

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
24
Πόντοι
1
Τελικά η "δεν είναι και τόσο αυτονομημένη...." Gioutsos είναι αυτή που δούλευε στο AVIS ?

Για την ακρίβεια η "Αυτονομημένη Μελίνα" είναι ουσιαστικά ένα ίδρυμα (η διάδοχη κατάσταση του AVIS?) με κράχτη την "ανεξάρτητη" Μελίνα.

Μόλις διαπίστωσα τη φόλα, την έκανα με ελαφρυά πηδηματάκια....

Η πλάκα είναι ότι ενώ η αγγελία (στο sexgr.net) μιλάει για μία 26-αρα στο Κέντρο-Πανεπιστήμια, τελικά στο τηλέφωνο μία 40-αρα σου ζητάει να πας κάπου στην Καλαμαριά....

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Πάντως η τάση της αγοράς,λόγω κρίσης και αναδουλειάς προφανώς, ειναι το σπάσιμο κάποιων χώρων σε 2 κομμάτια με την δημιουργία του "φτηνού" παραρτήματος,του "ανεξάρτητου" παραρτήματος, του "μπριζολάδικου" παραρτηματος κ.ά.

Gioutsos

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
24
Πόντοι
1
Πάντως η τάση της αγοράς,λόγω κρίσης και αναδουλειάς προφανώς, ειναι το σπάσιμο κάποιων χώρων σε 2 κομμάτια με την δημιουργία του "φτηνού" παραρτήματος,του "ανεξάρτητου" παραρτήματος, του "μπριζολάδικου" παραρτηματος κ.ά.

Γιατί όχι?
Εάν με 50 ευρώ τα κορίτσια έχουν την ίδια ποιότητα και απόδοση... (όπως ακούγεται για το Παράρτημα επί της Ανθέων...).

Andreas76

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα,

Επίσκεψη ξανά στο ίδρυμα της Ελίζας, το οποίο μόνο γνωρίζω. Επιλέχθηκε η Μόνικα, μικρή, σερβίδα, δεν μιλάει ελληνικά, αν την καθοδηγήσεις ανταποκρίνεται για να σε ευχαριστήσει και φοβερό cim. Καμιά βοήθεια ρε παιδιά κάποιος για την Μαριάννα ή για την περιβόητη τον τελευταίο καιρό Έλενα;;;

:(

Michelakoss

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Xαθηκαμε φιλε..υποχρεωσεις ΠΛΕΟΝ βλεπεις.....χαχαχα..
οχι μονο η Νορα και η κοπελα που εγρταψα στο μυνημα. Απλα δεν θυμαμαι ονομα ρε φιλε..μπορει να ηταν μια απο τις 2 που λες...και να μην την λεγαν Λυδια. Ειχε ενα ταττοο πισω με 3 αστερια..σου λεει κατι?
Ρε Φιλε Ειχα Μια Απορια Εκανα Προγραμμα μαζι της αλλα προβληματιστικα γιατι δεν την ειδα και πολυ γυναικα......  :headbang:
Κατι δεν μου καθησε καλα και οτι δεν ηταν και ελληνιδα.....

ΝΙΚΟΣ1979

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
οκ φιλοι μου για την βιολετα με οηθεισατε αλλα καμια καλη απο αγγελια σε δικο τησ χωρο που να περναμε καλα υπαρχει κατι?
και αμα ειναι και μιλφ ακομα καλυτερα

Michelakoss

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Εκανες κι 69 Kavlouridis?  :2funny:
House οταν μου ειπε κανω παρεα με την Ευα Ειδα ποδι λεω τι νουμερο φορας μου λεει 39 παπας καθαρος και το καρυδι να ειναι λιγο προς τα εξω τι να πω εχουν δει πολλα τα ματια μου αλλα το φοβαμαι να σε πω την αληθεια.69 δεν εκανα το 73 προσπαθησα αλλα καπου χαλασε στο δρομο...

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
You are a hero.
Δε διάβασες μάλλον την τελευταία επίσκεψη του alkinos32 στο μαγαζί.
Θα έπρεπε όμως να την έχεις διαβάσει φίλε  :grin:

schwarz

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Οντας καπου κοντα στην καμαρα χθες μεσημερι,ειπα να παω στη Ελενα αλλα εφαγα "πορτα" γιατι ειχε ηδη ραντεβου κι εγω δεν ειχα χρονο για αργοτερα , μου ηρθε η ιδεα να δοκιμασω την Βιολετα , της οποιας τις φωτογραφιες θεωρουσα αρκετα μετριες για να ειναι μουφα αλλα και αρκετα σεξι, τελικα ομως δειλιασα και την εκανα προς την Ελσα που δεν κανει μασαζ αλλα ειναι κατι που το ξερω και δεν προκειται να εκπλαγω.
Η Ελενα παραμενει προς εξερευνηση , αν και φοβαμαι οτι αυτη την εποχη πηζει αρκετα και πως ισως ειναι επιφυλακτικη για οσους (μαζι κι εμενα) δε γνωριζει.
Τωρα ,αν θελετε και την αποψη μου για την Βιολετα , νομιζω οτι οι αγγελιες Βιολετα , Ρια και μια αλλη ...174(της Αφροδιτης οσοι θυμαστε) πρεπει να συνδεονται. Πως? Αν παω ισως σας πω.
Καλα εγραψα απειρα. Ανουσια αλλα απειρα.
Καλο βραδι!!!

Michelakoss

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
You are a hero.
Δε διάβασες μάλλον την τελευταία επίσκεψη του alkinos32 στο μαγαζί.
Θα έπρεπε όμως να την έχεις διαβάσει φίλε  :grin:
Την Πατησα Ασχημα Δεν Μπορουσα Να Κοιμηθω House δεν το περιμενα τετοια φολα αλλα απο εκεινες τις μεγαλες....
Δεν Το Διαβασα Πραγματικα Μου Διεφυγε,,,,,,

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom