Καλησπέρα στη παρέα! Επίσκεψη χθες στο Σάκη (Body Center)... Στο χώρο ήταν 3 κοπέλες: η Αλεξάνδρα, η Μιχαέλα και η Όλγα, την οποία εγώ τουλάχιστον πρώτη φορά την έβλεπα. Ωραίο μιλφάκι, γύρω στα 45 (μπορεί να κάνω και λάθος αφού με τις ηλικίες δεν τα πάω καλά), περί τα 170εκ., κοντό ξανθό μαλάκι, σωματάκι καλό με λίγο μπουτάκι και στήθος 2άρι. Αφού έγινε η σχετική κοινωνικο-πολιτκο-οικονομική ανάλυση της επικαιρότητας με το Σάκη, επέλεξα την Μιχαέλα αφού την είχα βάλει στο μάτι από την προηγούμενη φορά, αλλά την επόμενη πολύ πιθανόν να προτιμήσω την Όλγα, γιατί μου φάνηκε σκυλί του πολέμου.
Καλό social time με την ευδιάθετη και χαμογελαστή Μιχαέλα, στο μασαζ δεν έχω ιδέα τι μπορεί να κάνει αφού αυτή τη φορά το απέφυγα γιατί οι κρέμες και τα λάδια μυρίζουν, θα ακολουθούσε συνάντηση με τη σύζυγο και δεν θα προλάβαινα να ξεμυρίσω
! Στο διαταύτα, το τσιμπούκι το βρήκα πάρα πολύ καλό με την εν λόγω κορασίδα, deep throat, gagging, χωρίς καθόλου δόντι, παιχνιδάκια με τη γλώσσα της, καραμέλωμα όλης της ευρύτερης περιοχής, με χούφτωμα και ρούφηγμα στ' αρχίδια και δεκτική σε δάχτυλο στο μουνάκι της! Παλεύει καλά, πρώτα από πάνω και μετά στα τέσσερα, όπου έγινε και η κατάθεση. Αν μου έδινε και το κωλαράκι της νομίζω πως όλα θα ήταν τέλεια, αλλά με έστειλε ευγενικά, λέγοντας πως κώλο δίνει, αλλά για μικρότερα μεγέθη... (Ήθελα να της απαντήσω πως και αυτογνωσία έχω ως προς το μέγεθός μου, αλλά και μια χαρά το εξαφάνισες μέσα στο στόμα σου χωρίς να βγάλεις κιχ, αλλά τεσπα, κομμάτια να γίνει!)