...να 'σαι καλά alkinos32! Κάνουμε ότι μπορούμε για χάρη της ενημέρωσης!
Ζωγραφίζεις smith_poulos , πάντα τέτοια
...να 'σαι καλά alkinos32! Κάνουμε ότι μπορούμε για χάρη της ενημέρωσης!
...όχι... μόνο Αλεξάνδρα, Μιχαέλα και Όλγα. Ισως να δουλεύουν άλλες ώρες?!?!?
Η Τζούλια την κοπάνησε.Η Τζούλια Ελληνογαλλίδα μίλφ και η Ηλέκτρα( φώτο της έχει και στο side του ο Σάκης),
δεν ήταν εκεί smith_poulos?
Η Τζούλια την κοπάνησε.
Επίσημη δικαιολογία:
'Είναι λίγα τα λεφτά Σάκη'
και που δουλείει τώρα treflejack, (....)
(..)Ισως να δουλεύουν άλλες [size=14pt]χ[/size]ώρες?!?!?
Αυτό υπονόησα, χωρίς να το ξέρω θετικά βέβαια. Υποθέτω ότι θεώρησε ότι στην Ελλάδα οι αμοιβές δεν είναι ικανοποιητικές. Υποθέτω ε...Δλδ, Δουλεύει, σε άλλη χώρα treflejack ?
Αυτό υπονόησα, χωρίς να το ξέρω θετικά βέβαια. Υποθέτω ότι θεώρησε ότι στην Ελλάδα οι αμοιβές δεν είναι ικανοποιητικές. Υποθέτω ε...
Τα ποσά αυτα που λες ειναι υπερβολικά(μη μπουμε σε διαλογο γι αυτο) και για το καταστάλαγμα άστο καλύτερα. Καμια δεν ξερουμε πως νοιώθει μέσα της.Καλά είπαμε ότι είναι για ,
αλλά όχι και να μην τις φτάνουν 2500 με 3500 Euro που βγάζουν το μήνα ρε treflejack,
και με σωματική ευχαρίστηση,
όσο για το ψυχολογικό τους τις περισσότερες τις βλέπω κατασταλαγμέενς ποιά,
"κάνω αυτήν την δουλειά" και "η δουλειά μου" κ.τ.λ.
Τα ποσά αυτα που λες ειναι υπερβολικά(μη μπουμε σε διαλογο γι αυτο) και για το καταστάλαγμα άστο καλύτερα. Καμια δεν ξερουμε πως νοιώθει μέσα της.
Μη μπουμε στη συζητηση ουτε γι αυτη ουτε για καμια σε παρακαλω.
Ξερω και ξερεις γενικά τι παίζει. Ασ τ αφησουμε εδώ για πολλους λογους.
ναι λιγα ειναι!!!!!!! γιατη εχει μαθη στης αρπαχτες..... προερχετε απο αααλοοο χωρο... αφτο με τα φωτακια..... για την ελληνογαλιδα μιλαω ... ;) τριφιλε...Η Τζούλια την κοπάνησε.
Επίσημη δικαιολογία:
'Είναι λίγα τα λεφτά Σάκη'
Καλησπέρα στη παρέα! Επίσκεψη χθες στο Σάκη (Body Center)... Στο χώρο ήταν 3 κοπέλες: η Αλεξάνδρα, η Μιχαέλα και η Όλγα, την οποία εγώ τουλάχιστον πρώτη φορά την έβλεπα. Ωραίο μιλφάκι, γύρω στα 45 (μπορεί να κάνω και λάθος αφού με τις ηλικίες δεν τα πάω καλά), περί τα 170εκ., κοντό ξανθό μαλάκι, σωματάκι καλό με λίγο μπουτάκι και στήθος 2άρι. Αφού έγινε η σχετική κοινωνικο-πολιτκο-οικονομική ανάλυση της επικαιρότητας με το Σάκη, επέλεξα την Μιχαέλα αφού την είχα βάλει στο μάτι από την προηγούμενη φορά, αλλά την επόμενη πολύ πιθανόν να προτιμήσω την Όλγα, γιατί μου φάνηκε σκυλί του πολέμου.
Καλό social time με την ευδιάθετη και χαμογελαστή Μιχαέλα, στο μασαζ δεν έχω ιδέα τι μπορεί να κάνει αφού αυτή τη φορά το απέφυγα γιατί οι κρέμες και τα λάδια μυρίζουν, θα ακολουθούσε συνάντηση με τη σύζυγο και δεν θα προλάβαινα να ξεμυρίσω ! Στο διαταύτα, το τσιμπούκι το βρήκα πάρα πολύ καλό με την εν λόγω κορασίδα, deep throat, gagging, χωρίς καθόλου δόντι, παιχνιδάκια με τη γλώσσα της, καραμέλωμα όλης της ευρύτερης περιοχής, με χούφτωμα και ρούφηγμα στ' αρχίδια και δεκτική σε δάχτυλο στο μουνάκι της! Παλεύει καλά, πρώτα από πάνω και μετά στα τέσσερα, όπου έγινε και η κατάθεση. Αν μου έδινε και το κωλαράκι της νομίζω πως όλα θα ήταν τέλεια, αλλά με έστειλε ευγενικά, λέγοντας πως κώλο δίνει, αλλά για μικρότερα μεγέθη... (Ήθελα να της απαντήσω πως και αυτογνωσία έχω ως προς το μέγεθός μου, αλλά και μια χαρά το εξαφάνισες μέσα στο στόμα σου χωρίς να βγάλεις κιχ, αλλά τεσπα, κομμάτια να γίνει!)