Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (5 μέλη και 28 επισκέπτες)

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Που χαζεύετε ρε..........
πείτε μου μια καλημέρα...αντε θα πάω για ύπνο.
Γάτε καλημέρα-μόλις συνδέθηκες εγώ αποσυνδέθηκα –που ήσουν τόσες ημέρες εξαφανισμένος , House καλημέρα και καλημέρα σε όλους.

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376

Γάτε Καλημέρα, Καλημέρα σε όλους τους συν  :fuck1:

Γάτε Χάθηκες, δώσε μας, παλικάρι μου, καμιά καλή συμβουλή, μας έλειψες.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Καλημέρα σ όλες κι όλους. :)

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376

Καλημέρα House, έχουμε κανένα καλό νεό  :think:

pantera72

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0
Καλημερα σε ολους τους μερακληδες!Ελπιζω να λαδωνεστε τακτικα και οσο μπορειτε παιδες,γιατι μ'αυτην την γαμωκριση σε λιγο ουτε λαδι για το φαι δεν θα'χουμε.και μια ερωτηση για οσους θελουν και μπορουν ν'απαντησοτνε.υπαρχει καμια απο τις καινουργιες στην μαριαννα που να ειναι στυλ φοιβης η κατι παρομοιο(petite κοντουλικο εννοω),η και σε αλλο μαγαζιτελευταια μονο την εν λογω κορασιδα βρηκα σ'αυτα τα κυβικα και την στελλα του ανθους.Και παλι καλημερα σε ολους.

pantera72

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0
Εννοειται ρε φιλε.αγριμι η στελλιτσα,το γουσταρει το θεμα,τι να λεμε.Απο την μεγαλη του κισιναου σχολη.Ποτε δεν μ'απογοητευσε αυτη η χωρα.Αλλα και η φοιβη ομως...η χαρα της πουτσας.γενικοτερα με φτιαχνει αυτο το στυλακι ανεξαρτητως αν ειναι ξανθιαμελαχρινη κτλ.

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Ξανθιαμελαχρινή, το καλύτερο διότι αν είναι δηλαδή βαμμένη μελαχρινή σε ξανθιά συνδυάζει την καυτή παρουσία  της μελαχρινής με όλες τις ορμόνες Full και φυσικά το ξανθό σε εμφάνιση που μας φτιάχνει όλους.

pantera72

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0
Ελα ρε φιλε γιωργο,αφου καταλαβες.ξανθια μελαχρινη κοκκινομαλλα.απλα δεν πατηθηκε το κενο.απ'οτι φαινεται κανεις δεν γνωριζει κατι αναλογο η βαριεται να αναφερθει.οκ τι να κανουμε....

sgt saunders

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα σε ολους.Μετα το κλησιμο των μασατζιδικων που εφερναν κυριως ανατολικης προελευσης γυναικες STAR EDEM RELAX πηγαινα σε ενα που πρωτα ειχε ανοιξη στην ανθεων και μετα πηγε στην αναληψεως.Το ειχε καποιος θοδωρος θυμαμαι και μετακομησε καπου στην μαρτιου.Τι να εγινε αραγε αυτος. Παντως ηταν απο τους προτοπορους και στην αρχη προσφερε μονο φραπε.Στην ανθεων ειχε και μια συνεργατιδα ονοματι Μαρια που μου ζητησε ταυτοτητα οταν πρωτοπηγα.

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376

Τελικά, μια πληροφορία ζήτησα, για τα κορίτσια στον Βασίλη στην Κωλέτη, και με γράψατε(*)

(*)στα παλαιότερα των υποδημάτων σας.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Τελικά, μια πληροφορία ζήτησα, για τα κορίτσια στον Βασίλη στην Κωλέτη, και με γράψατε(*)
(*)στα παλαιότερα των υποδημάτων σας.
Πότε ?
Προσωπικά εχω καιρό να πάω, θα πρότεινα
α)να κάνεις ενα τηλέφωνο.
β)πμ στον koulith νομίζω αυτός πήγε πρόσφατα και έγραψε πριν καμια βδομάδα.

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376

Stories

Νέο!