Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 67 άτομα (18 μέλη και 49 επισκέπτες)

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Μπά όσο υπάρχουν εναλλακτικές ας τις εξελίξεις να τρέχουν στο τέλος κάπου θα σκοντάψουν.

nstssp

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Δεκ 2009
Κριτικές
11
Like
2
Πόντοι
2.930

δείχνουν ενδιαφέρουσες προτάσεις έστω για μια δοκιμή αλλά και οι τρεις θέλουν στο χώρο του πελάτη. Συνάδελφοι πρωσοπικά δηλώνω αδυναμία  :-

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Μια και πιάσατ(μ)ε τα νοσταλγικά:

Η εποχή στην οποία αναφερόμαστε (δεύτερο μισό των 90ς έως τα πρώτα χρόνια των 00ς, χονδρικά) έχει προφανώς σημαντικές διαφορές από τη σημερινή, όσον αφορά τη λειτουργία των συγκεκριμένων μαγαζιών. ‘Τα μαγαζιά της Εγνατίας’ (νέας και παλιάς, καθώς και των προεκτάσεων) ενθουσίαζαν με τις γενικά πολύ όμορφες και σεξουαλικά δεκτικές κοπέλες, και φυσικά όλα αυτά χύμα. Λεφτά να ‘χες…. Η άνθιση όμως αυτή βασίστηκε στις κοπέλες του (πρώην) ανατολικού μπλοκ, οι οποίες την εποχή εκείνη:

-Είχαν περιορισμένη έως ανύπαρκτη ελευθερία.
-Ο ασφυκτικός έλεγχος συνεχίζονταν και μέσα στα δωμάτια. Κοινό μυστικό ήταν η ύπαρξη καμερών παντού.
-Η αμοιβή τους ήταν ‘ένα κομμάτι ψωμί’.
-Θεωρούνταν αναλώσιμες, οπότε και να γινόταν καμιά στραβή δεν νοιαζόταν κανένας γι’ αυτές. Ούτε και βέβαια μπορούσαν οι ίδιες να προστατευτούν.

Σήμερα οι συνθήκες έχουν αλλάξει. Βέβαια φαινόμενα εκμετάλλευσης και χοντρού νταβατζηλικίου πάντα θα υπάρχουν στους χώρους αυτούς, αλλά γενικά:

-Οι κοπέλες αποφασίζουν ελεύθερα.
-Οι αλλοδαπές έχουν νόμιμη παρουσία και συχνά έχουν τον κοινωνικό τους κύκλο στην πόλη.
-Οι αμοιβές τους είναι σαφώς καλύτερες (χονδρικά το 50%)

Έτσι μια αστυνομική σύλληψη μπορεί να δημιουργήσει πολλά προβλήματα κυρίως στις ίδιες τις κοπέλες, που κινδυνεύουν να στιγματιστούν στον περίγυρο τους. Γι’ αυτό είναι λογικό να θέλουν να προφυλαχθούν και αυτό κυρίως οδηγεί αρκετά μαγαζιά να λειτουργούν πριβέ.

Βέβαια, για να πω και κάτι ουσιαστικότερο για το forum (και ειδικά τους νεώτερους στο χώρο), τα πριβέ γενικά:

-Δεν έχουν ομορφότερες κοπέλες
-Δεν έχουν καλύτερους χώρους
-Γενικά δεν έχουν ‘κάτι’ διαφορετικό

Το μοναδικό πλεονέκτημα τους είναι:
-Μια πιο προσωπική σχέση με τον πελάτη (που συνεπάγεται γνώση των επιθυμιών του, έλλειψη φαινομένων ξεπέτας, ενημέρωση για συγκεκριμένες κοπέλες ή νέες αφίξεις,  ‘έναν καφέ’ τέλος πάντων)

Η γνώμη μου είναι λοιπόν ότι τα πριβέ μαγαζιά θα πρέπει κάπως να απομυθοποιηθούν στο μυαλό κάποιου που είναι ‘απέξω’. Δεν πρόκειται για κρυμμένους παραδείσους. Στο κάτω-κάτω οι ίδιες κοπέλες γυροφέρνουν στα μαγαζιά (πριβέ και μη) και συχνά είναι ένα ‘όχημα’ για να ‘διευρυνθούν οι μασαζικοί ορίζοντες’ κάποιου.

cheef4

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2013
Like
154
Πόντοι
1
Μια και πιάσατ(μ)ε τα νοσταλγικά:

Η εποχή στην οποία αναφερόμαστε (δεύτερο μισό των 90ς έως τα πρώτα χρόνια των 00ς, χονδρικά) έχει προφανώς σημαντικές διαφορές από τη σημερινή, όσον αφορά τη λειτουργία των συγκεκριμένων μαγαζιών. ‘Τα μαγαζιά της Εγνατίας’ (νέας και παλιάς, καθώς και των προεκτάσεων) ενθουσίαζαν με τις γενικά πολύ όμορφες και σεξουαλικά δεκτικές κοπέλες, και φυσικά όλα αυτά χύμα. Λεφτά να ‘χες…. Η άνθιση όμως αυτή βασίστηκε στις κοπέλες του (πρώην) ανατολικού μπλοκ, οι οποίες την εποχή εκείνη:

-Είχαν περιορισμένη έως ανύπαρκτη ελευθερία.
-Ο ασφυκτικός έλεγχος συνεχίζονταν και μέσα στα δωμάτια. Κοινό μυστικό ήταν η ύπαρξη καμερών παντού.
-Η αμοιβή τους ήταν ‘ένα κομμάτι ψωμί’.
-Θεωρούνταν αναλώσιμες, οπότε και να γινόταν καμιά στραβή δεν νοιαζόταν κανένας γι’ αυτές. Ούτε και βέβαια μπορούσαν οι ίδιες να προστατευτούν.

Σήμερα οι συνθήκες έχουν αλλάξει. Βέβαια φαινόμενα εκμετάλλευσης και χοντρού νταβατζηλικίου πάντα θα υπάρχουν στους χώρους αυτούς, αλλά γενικά:

-Οι κοπέλες αποφασίζουν ελεύθερα.
-Οι αλλοδαπές έχουν νόμιμη παρουσία και συχνά έχουν τον κοινωνικό τους κύκλο στην πόλη.
-Οι αμοιβές τους είναι σαφώς καλύτερες (χονδρικά το 50%)

Έτσι μια αστυνομική σύλληψη μπορεί να δημιουργήσει πολλά προβλήματα κυρίως στις ίδιες τις κοπέλες, που κινδυνεύουν να στιγματιστούν στον περίγυρο τους. Γι’ αυτό είναι λογικό να θέλουν να προφυλαχθούν και αυτό κυρίως οδηγεί αρκετά μαγαζιά να λειτουργούν πριβέ.

Βέβαια, για να πω και κάτι ουσιαστικότερο για το forum (και ειδικά τους νεώτερους στο χώρο), τα πριβέ γενικά:

Το μοναδικό πλεονέκτημα τους είναι:
-Μια πιο προσωπική σχέση με τον πελάτη (που συνεπάγεται γνώση των επιθυμιών του, έλλειψη φαινομένων ξεπέτας, ενημέρωση για συγκεκριμένες κοπέλες ή νέες αφίξεις,  ‘έναν καφέ’ τέλος πάντων)

Η γνώμη μου είναι λοιπόν ότι τα πριβέ μαγαζιά θα πρέπει κάπως να απομυθοποιηθούν στο μυαλό κάποιου που είναι ‘απέξω’. Δεν πρόκειται για κρυμμένους παραδείσους. Στο κάτω-κάτω οι ίδιες κοπέλες γυροφέρνουν στα μαγαζιά (πριβέ και μη) και συχνά είναι ένα ‘όχημα’ για να ‘διευρυνθούν οι μασαζικοί ορίζοντες’ κάποιου.
παντα ειδημον ο trefle...την καλησπερα μου σε ολη την παρεα!!!!!

cheef4

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2013
Like
154
Πόντοι
1
καλησπερα και απο εμενα..ενημερωσει απο ΕΥΑ στο τζαμπο...οπως ειπε καφιλος παραπανο μετριο μασαζ καλο  :pipa2: αλλα αν την αφισεις να παρει αυτη ποτοβουλια παιζει πολυ χερι...στο  :knockinb: το εχει και ειναι ανθεκτικη..οποιος εχει και θελει να βοηθειση για την  Έλενα Βασ.Ηρακλείου ας στειλει π.μ και γενικος ψαχνω πληροφοριες και για τον ναο τις αρτεμιδος οποιος θελει στελνει...μια απο αυτες τις μερεσ θα περασω και απο μαριανα μιασ και εχω πολυ πολυ καιρω να παω και θα ενημερωσο...
δυστηχως φιλε δεν εχω διευθυνση για αρτεμη που με ρωτησες χθες.δεν εχω προλαβει να παω ακομη οπως σου ειπα.παρε στο τηλ.που σου εδωσα και θα σου πει αυτη... τα pm σου ειναι φουλ σβησε και τιποτα....

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Πάντως μπορώ να πω πως με αρέσει πολύ το Ελληνικό στοιχείο στις υπηρεσίες των καταστημάτων το όποιο και είναι αρκετά θερμό-εκδηλωτικό όχι μόνο επειδή μιλά την ιδία γλώσσα  και με έχει κάνει να αναθεωρήσω τις σκέψεις μου και τις επιλογές  μου.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Αχ αυτές οι Ελληνίδες .

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Το αχ House δεν είναι τυχαίο, έχει να κάνει με την χρόνια πλύση του αντρικού εγκεφάλου μας για τις φήμες που συνόδευαν τις Ρωσίδες-Ουκρανές  με αποτέλεσμα  τα κορίτσια μας να θέλουν να πάρουν το αίμα τους πίσω.
Τα κατάφεραν τέλεια……………

cheef4

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2013
Like
154
Πόντοι
1
Το αχ House δεν είναι τυχαίο, έχει να κάνει με την χρόνια πλύση του αντρικού εγκεφάλου μας για τις φήμες που συνόδευαν τις Ρωσίδες-Ουκρανές  με αποτέλεσμα  τα κορίτσια μας να θέλουν να πάρουν το αίμα τους πίσω.
Τα κατάφεραν τέλεια……………
αχ βρε παλιομισοφορια τι τραβαν για σας τ'αγορια τι τραβαν για σας τάγορια!!!![Β.Αυλωνιτης.]

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Ναι τι τραβάμε και τη μαρτυράμε, που μας έχουν κάνει να τρέχουμε για ένα μασαζάκι κάθε λίγο και λιγάκι. 

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Το δικό μου αχ ήταν συγκεκριμένο  :rockon:

Pavloukos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0

Σε γενικές γραμμές συμφωνώ μαζί σου, ειδικά στο ότι τα πριβέ δεν έχουν κάτι το διαφορετικό από τα υπόλοιπα, "ανοιχτά στο κοινό", ιδρύματα.

Ως άτομο που δεν έχει πρόσβαση στα πριβέ, ωστόσο, έχω να πω ότι κάποιοι λόγοι για τους οποίους θα ήθελα να έχω τη δυνατότητα να επισκεφτώ κάποια από αυτά είναι οι εξής:

1. Πολλές φορές διαβάζω πολύ καλά λόγια για κάποιες "δυνατές" παρουσίες, και ως ανήσυχο πνεύμα μου γεννιέται η επιθυμία να δοκιμάσω και εγώ. Δεν είναι σίγουρο ότι κάποια κοπέλα θα φύγει από ένα πριβέ για να πάει σε κάποιο πιο προσβάσιμο ίδρυμα. Κάποιες έχουν περάσει από τα μισά ιδρύματα της πόλης ενώ άλλες κοντεύουν να αποκτήσουν μονιμότητα ...

2. Έχοντας μία ιδιαίτερη αγάπη π.χ. στις μαυρούλες, θα ήθελα πολύ να πάω στο άνθος για την Τζέσικα. Θα μου πεις ότι έτυχε να δουλεύει εκεί και ότι θα μπορούσε να βρίσκεται σε κάποιον άλλο χώρο, αλλά το τελικό αποτέλεσμα είναι ότι, αυτή τη στιγμή τουλάχιστον, δεν θυμάμαι να υπάρχει κάποια αντίστοιχη παρουσία στα μη-πριβέ.

3. Κάποια περίοδο το σπίτι που έμενα ήταν 2 τετράγωνα μακριά από πριβέ μασατζίδικο. Μου ήταν πολύ βολικό και από άποψη πρόσβασης και από άποψη χρόνου, αλλά δυστυχώς δεν μπορούσα να το αξιοποιήσω.

Γενικώς δεν έχω πρόβλημα με την ανάκριση από τους ιδιοκτήτες, οι οποίοι φυσικά και θέλουν να προστατευτούν από πιθανά "πεσίματα", αλλά όταν ακούω ότι πρέπει να πάω μαζί με κάποιον "γνωστό" του καταστήματος ...  :headbang:
Πού να τον βρω ρε παιδιά; Ακόμα και να πηγαίνει κάποιος γνωστός μου, πού να το ξέρω; Δεν είναι και κάτι που το διαλαλείς σε όλη την παρέα σου!

Συγνώμη αν κούρασα αλλά ήθελα να τα πω να ξεθυμάνω. Καλές συνεδρίες σε όλους!

noknow4

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
71
Πόντοι
1
καλησπερα,,ελειπα για σ/κ σαλονικα και ειπα να παω σε καποιο ιδρυμα με ενα φιλο για μασαζακι και τα λοιπα, Jerking Off  pipa2
λογω ημερων μαλλον,την κυριακη δεν μπορουσα να βρω και παρα πολλα τα περισοτερα που ειχα τηλεφωνο ητανε κλειστα, Banging Head Against a Wall
τελικα μετα απο ενα τηλεφωνημα στο βοδυ σεντερ στισ 8 παρα μου ειπε οτι ειναι αργα και τετοια,η αληθεια ειναι οτι ηθελα να παω να δω και εκει τι παιζει αλλα...βεβαια εχω να πω οτι το αφεντικο κυριοσ με τα ολα του πηρε μετα απο λιγο και μου εξηγησε πωσ εχει η κατασταση λογω ημερων και τετοια,,
στο κυριως τωρα,τηλ στο βοδυ φρεε  η συνενοηση απο το τηλ γρηγορη και οπως επρεπε ηξερα την τοποθεσια γιατι ειχα παει ξανα,μασ ανοιγει την πορτα μια κοκκινομαλλα μιλφ κατασταση,την ωρα που πηγαμε υπηρχαν 4 κοπελεσ οι 2 μιλφ και οι αλλεσ μικροτερεσ ολεσ ομορφουλες,,,
εγω διαλεξα την μιρελλα η καπωσ ετσι ητανε το ονομα της καλη στο μασαζ δεχτικη στα δαχτυλα και στα γλωσοφιλα κλαρινακι ακαποτο σπεσιαλ και στο τελοσ ειχε και καταπωση!!!!!,,,βεβαια το 80 αρι απο οτι διαβαζω ειναι λιγο τσουχτερο,βλεπετε ειμαστε και χωριατακια και μασ πιανουν τον κωλο ευκολα,,η αληθεια ειναι πως και ο φιλοσ ειχε τισ ιδιεσ υπηρεσιεσ με την κοκκινομαλα απλα αυτος ητανε πιο τολμηροσ και εγληψε κιολασ, Headbaning!
το μαγαζι πολυ καθαρο και ολα στην πενα,,
απλα θα μου αρεσε να εβλεπα και κατι αλλο,
ισωσ την επομενη φορα,,,

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Το καλο με τα " πριβέ" ειναι πως θα παει για δουλεια και η φρί λάνσερ Ελληνίδα λόγω ακριβώς γιατί δεν ειναι προσβάσιμη στους πάντες . Για αποφυγή  "ατυχημάτων".

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Ναι καλά οι ντροπές μας μάραναν τώρα. Εμένα το μόνο που με τραβά στα Prive  είναι η προτροπή του Trefel  στο να ‘διευρυνθούν οι μασαζικοί ορίζοντες’ μου και τίποτα παραπάνω αφού υπάρχουν υπηρεσίες που με καλύπτουν στις ανάγκες μου. Αλλά να πάντα θέλεις να ψάχνεις που κακό δεν κάνει.

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Πού να τον βρω ρε παιδιά; Ακόμα και να πηγαίνει κάποιος γνωστός μου, πού να το ξέρω; Δεν είναι και κάτι που το διαλαλείς σε όλη την παρέα σου!

αυτον ακριβως τον σκοπο εξυπηρετει το παρον φορουμ . αρκει να το χειριστεις με τον σωστο τροπο .

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Γιώργο άλλο η Ρωσίδα απ τα Ουράλια ορη κι άλλο η χ,ψ Θεσσαλονικιά.
Ιδίως όταν ειναι περιστασιακά σε μια τέτοια δουλεια κι οχι καμία δήλωμένη επαγγελματίας .

Pavloukos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
αυτον ακριβως τον σκοπο εξυπηρετει το παρον φορουμ . αρκει να το χειριστεις με τον σωστο τροπο .

"Κύριε, κύριε.. μπορείτε να με πάρετε από το χεράκι και να με πάτε στο Άνθος γιατί μου ζήτησαν να προσέλθω με τον κηδεμόνα μου;"  :2funny:  :2funny:  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom