aristos 45 sec
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 3
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Μπά όσο υπάρχουν εναλλακτικές ας τις εξελίξεις να τρέχουν στο τέλος κάπου θα σκοντάψουν.
παντα ειδημον ο trefle...την καλησπερα μου σε ολη την παρεα!!!!!Μια και πιάσατ(μ)ε τα νοσταλγικά:
Η εποχή στην οποία αναφερόμαστε (δεύτερο μισό των 90ς έως τα πρώτα χρόνια των 00ς, χονδρικά) έχει προφανώς σημαντικές διαφορές από τη σημερινή, όσον αφορά τη λειτουργία των συγκεκριμένων μαγαζιών. ‘Τα μαγαζιά της Εγνατίας’ (νέας και παλιάς, καθώς και των προεκτάσεων) ενθουσίαζαν με τις γενικά πολύ όμορφες και σεξουαλικά δεκτικές κοπέλες, και φυσικά όλα αυτά χύμα. Λεφτά να ‘χες…. Η άνθιση όμως αυτή βασίστηκε στις κοπέλες του (πρώην) ανατολικού μπλοκ, οι οποίες την εποχή εκείνη:
-Είχαν περιορισμένη έως ανύπαρκτη ελευθερία.
-Ο ασφυκτικός έλεγχος συνεχίζονταν και μέσα στα δωμάτια. Κοινό μυστικό ήταν η ύπαρξη καμερών παντού.
-Η αμοιβή τους ήταν ‘ένα κομμάτι ψωμί’.
-Θεωρούνταν αναλώσιμες, οπότε και να γινόταν καμιά στραβή δεν νοιαζόταν κανένας γι’ αυτές. Ούτε και βέβαια μπορούσαν οι ίδιες να προστατευτούν.
Σήμερα οι συνθήκες έχουν αλλάξει. Βέβαια φαινόμενα εκμετάλλευσης και χοντρού νταβατζηλικίου πάντα θα υπάρχουν στους χώρους αυτούς, αλλά γενικά:
-Οι κοπέλες αποφασίζουν ελεύθερα.
-Οι αλλοδαπές έχουν νόμιμη παρουσία και συχνά έχουν τον κοινωνικό τους κύκλο στην πόλη.
-Οι αμοιβές τους είναι σαφώς καλύτερες (χονδρικά το 50%)
Έτσι μια αστυνομική σύλληψη μπορεί να δημιουργήσει πολλά προβλήματα κυρίως στις ίδιες τις κοπέλες, που κινδυνεύουν να στιγματιστούν στον περίγυρο τους. Γι’ αυτό είναι λογικό να θέλουν να προφυλαχθούν και αυτό κυρίως οδηγεί αρκετά μαγαζιά να λειτουργούν πριβέ.
Βέβαια, για να πω και κάτι ουσιαστικότερο για το forum (και ειδικά τους νεώτερους στο χώρο), τα πριβέ γενικά:
-Δεν έχουν ομορφότερες κοπέλες
-Δεν έχουν καλύτερους χώρους
-Γενικά δεν έχουν ‘κάτι’ διαφορετικό
Το μοναδικό πλεονέκτημα τους είναι:
-Μια πιο προσωπική σχέση με τον πελάτη (που συνεπάγεται γνώση των επιθυμιών του, έλλειψη φαινομένων ξεπέτας, ενημέρωση για συγκεκριμένες κοπέλες ή νέες αφίξεις, ‘έναν καφέ’ τέλος πάντων)
Η γνώμη μου είναι λοιπόν ότι τα πριβέ μαγαζιά θα πρέπει κάπως να απομυθοποιηθούν στο μυαλό κάποιου που είναι ‘απέξω’. Δεν πρόκειται για κρυμμένους παραδείσους. Στο κάτω-κάτω οι ίδιες κοπέλες γυροφέρνουν στα μαγαζιά (πριβέ και μη) και συχνά είναι ένα ‘όχημα’ για να ‘διευρυνθούν οι μασαζικοί ορίζοντες’ κάποιου.
δυστηχως φιλε δεν εχω διευθυνση για αρτεμη που με ρωτησες χθες.δεν εχω προλαβει να παω ακομη οπως σου ειπα.παρε στο τηλ.που σου εδωσα και θα σου πει αυτη... τα pm σου ειναι φουλ σβησε και τιποτα....καλησπερα και απο εμενα..ενημερωσει απο ΕΥΑ στο τζαμπο...οπως ειπε καφιλος παραπανο μετριο μασαζ καλο αλλα αν την αφισεις να παρει αυτη ποτοβουλια παιζει πολυ χερι...στο το εχει και ειναι ανθεκτικη..οποιος εχει και θελει να βοηθειση για την Έλενα Βασ.Ηρακλείου ας στειλει π.μ και γενικος ψαχνω πληροφοριες και για τον ναο τις αρτεμιδος οποιος θελει στελνει...μια απο αυτες τις μερεσ θα περασω και απο μαριανα μιασ και εχω πολυ πολυ καιρω να παω και θα ενημερωσο...
αχ βρε παλιομισοφορια τι τραβαν για σας τ'αγορια τι τραβαν για σας τάγορια!!!![Β.Αυλωνιτης.]Το αχ House δεν είναι τυχαίο, έχει να κάνει με την χρόνια πλύση του αντρικού εγκεφάλου μας για τις φήμες που συνόδευαν τις Ρωσίδες-Ουκρανές με αποτέλεσμα τα κορίτσια μας να θέλουν να πάρουν το αίμα τους πίσω.
Τα κατάφεραν τέλεια……………
ετσι ετσι....Ναι τι τραβάμε και τη μαρτυράμε, που μας έχουν κάνει να τρέχουμε για ένα μασαζάκι κάθε λίγο και λιγάκι.
Βέβαια, για να πω και κάτι ουσιαστικότερο για το forum (και ειδικά τους νεώτερους στο χώρο), τα πριβέ γενικά:
-Δεν έχουν ομορφότερες κοπέλες
-Δεν έχουν καλύτερους χώρους
-Γενικά δεν έχουν ‘κάτι’ διαφορετικό
Η γνώμη μου είναι λοιπόν ότι τα πριβέ μαγαζιά θα πρέπει κάπως να απομυθοποιηθούν στο μυαλό κάποιου που είναι ‘απέξω’. Δεν πρόκειται για κρυμμένους παραδείσους. Στο κάτω-κάτω οι ίδιες κοπέλες γυροφέρνουν στα μαγαζιά (πριβέ και μη) και συχνά είναι ένα ‘όχημα’ για να ‘διευρυνθούν οι μασαζικοί ορίζοντες’ κάποιου.
Πού να τον βρω ρε παιδιά; Ακόμα και να πηγαίνει κάποιος γνωστός μου, πού να το ξέρω; Δεν είναι και κάτι που το διαλαλείς σε όλη την παρέα σου!
αυτον ακριβως τον σκοπο εξυπηρετει το παρον φορουμ . αρκει να το χειριστεις με τον σωστο τροπο .