επισκεψει στον νεο μαγαζιτης αρτεμις.. σε γενικες γραμμες κανει μια καλη προσπαθεια.. το ο χορος καθαρος προσεγμενος παρολο που δεν ειναι ολοκληρομενος ακομι οπως μου ειπε..η αρτεμις ευγενεστατη.. δυο δωματια με κανονικα κρευατια οχι μασαζοκρευατα καθαρα,χορις ομως ντουζιερες ακομη, αν και μου ειπε οτι ειναι θεμα ημερων να μπουν και αυτες... 4 κοπελες συν την αρτεμις που το σκεφτικα για λιγο να την προτιμησω...
το ματι μου επεσε στην κλαιρη με πολυ καλο οπου και δεν μπορεσα να αντισταθω..καλο μασαζ οχι τιποτα το ιδιαιτερο αλλα το παλεψε..μετρια αλλα πολυ καλη στο .. τωρα οσον αφορα τις αλες κοπελες ιταν μια ΕΥΑ μια ΙΛΙΑΝΑ και μια ΑΛΕΚΑ. τιποτα το ιδιαιτερο τα κοριτσια,γιαυτο και δεν σηνγκρατησα και πολλα..δεν ειναι του γουστου μου και τις περασα μπαι...
το ματι μου επεσε στην κλαιρη με πολυ καλο οπου και δεν μπορεσα να αντισταθω..καλο μασαζ οχι τιποτα το ιδιαιτερο αλλα το παλεψε..μετρια αλλα πολυ καλη στο .. τωρα οσον αφορα τις αλες κοπελες ιταν μια ΕΥΑ μια ΙΛΙΑΝΑ και μια ΑΛΕΚΑ. τιποτα το ιδιαιτερο τα κοριτσια,γιαυτο και δεν σηνγκρατησα και πολλα..δεν ειναι του γουστου μου και τις περασα μπαι...