Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 88 άτομα (13 μέλη και 75 επισκέπτες)

kavler

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2009
Like
32
Πόντοι
1
επισκεψει στον νεο μαγαζιτης αρτεμις.. σε γενικες γραμμες κανει μια καλη προσπαθεια.. το ο χορος καθαρος προσεγμενος παρολο που δεν ειναι ολοκληρομενος ακομι οπως μου ειπε..η αρτεμις ευγενεστατη.. δυο δωματια με κανονικα κρευατια οχι μασαζοκρευατα καθαρα,χορις ομως ντουζιερες ακομη, αν και μου ειπε οτι ειναι θεμα ημερων να μπουν και αυτες... 4 κοπελες συν την αρτεμις που το σκεφτικα για λιγο να την προτιμησω...
το ματι μου επεσε στην κλαιρη με πολυ καλο  :tits:οπου και δεν μπορεσα να αντισταθω..καλο μασαζ οχι τιποτα το ιδιαιτερο αλλα το παλεψε..μετρια  :pipa2: αλλα πολυ καλη στο  :knockinb:.. τωρα οσον αφορα τις αλες κοπελες ιταν μια ΕΥΑ μια ΙΛΙΑΝΑ και μια ΑΛΕΚΑ. τιποτα το ιδιαιτερο τα κοριτσια,γιαυτο και δεν σηνγκρατησα και πολλα..δεν ειναι του γουστου μου και τις περασα μπαι...

cheef4

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2013
Like
154
Πόντοι
1
επισκεψει στον νεο μαγαζιτης αρτεμις.. σε γενικες γραμμες κανει μια καλη προσπαθεια.. το ο χορος καθαρος προσεγμενος παρολο που δεν ειναι ολοκληρομενος ακομι οπως μου ειπε..η αρτεμις ευγενεστατη.. δυο δωματια με κανονικα κρευατια οχι μασαζοκρευατα καθαρα,χορις ομως ντουζιερες ακομη, αν και μου ειπε οτι ειναι θεμα ημερων να μπουν και αυτες... 4 κοπελες συν την αρτεμις που το σκεφτικα για λιγο να την προτιμησω...
το ματι μου επεσε στην κλαιρη με πολυ καλο  :tits:οπου και δεν μπορεσα να αντισταθω..καλο μασαζ οχι τιποτα το ιδιαιτερο αλλα το παλεψε..μετρια  :pipa2: αλλα πολυ καλη στο  :knockinb:.. τωρα οσον αφορα τις αλες κοπελες ιταν μια ΕΥΑ μια ΙΛΙΑΝΑ και μια ΑΛΕΚΑ. τιποτα το ιδιαιτερο τα κοριτσια,γιαυτο και δεν σηνγκρατησα και πολλα..δεν ειναι του γουστου μου και τις περασα μπαι...
απο τιμες τι παιζει?τα κλασικα?η λογο αλαγης χωρου αλαξανε και οι τιμες?.....

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
871
Πόντοι
4.535
Η πόρτα του Bel Ami πολύ κάρτα... και για να μπεις και για να βγεις...

Η Στέλλα που δούλευε εκεί που χάθηκε?

1965

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
ΛΟΠΟΝ ΤΡΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΗΜΕΡΑ,
ΠΡΩΤΟΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΠΡΟΤΙΜΗΘΗΚΕ Η ΜΟΝΙΚΑ ΤΕΛΙΚΑ RIC ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΗΜΕΙΑΣ... ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΜΑΖΙ ΤΗΣ!!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟΝ JOC ΓΙΑ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ, ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΝ ΚΑΙ
KAI ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΟ, ΑΠΟΣΥΝΔΕΟΜΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΩ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΔΕΜΕΝΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΩ LOG IN.EXEI TYXEI ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ?

Pavloukos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
Η πόρτα του Bel Ami πολύ κάρτα... και για να μπεις και για να βγεις...

Όταν λες "κάρτα" τι ακριβώς εννοείς;  :think:    Να ξέρω γιατί σκόπευα να πάρω για ραντεβού μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
871
Πόντοι
4.535
Η είσοδος είναι απέναντι από πιάτσα ταξί. Εγώ είχα πάει πριν πάρα πολύ καιρό μεσημέρι και ειδικά βγαίνοντας, σκέψου σκηνικό, τίνγκα η πιάτσα των ταξί και αμάξια να περνάνε... Αν σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και σε πάρει κανά μάτι που δεν θέλεις... βράσε όρυζα.

Pavloukos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0

Αγάπη μου, δεν είναι αυτό που νομίζεις !! Εγώ ένα ταξί ήθελα να πάρω και μπήκα στο μαγαζί να χαλάσω το 100ευρω για να μη με βρίσει ο ταρίφας!  :2funny:

(με όλο το σεβασμό στο ευγενές επάγγελμα του ταξιτζή)

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
871
Πόντοι
4.535
Εντάξει... αυτό είναι μια δικαιολογία που ποτέ δεν σκέφτηκα!

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
@1965
Ναι συμβαίνει. Δοκίμασε διαγραφή cookies, ιστορικού κλπ.

@dokimazo
Η εν λόγω πέρασε ένα διάστημα από Π.Χορν (Antistress) και Resort. Δεν ξέρω αν βρίσκεται ακόμη εκεί.

@pavloukos
Σε συνέχεια της χτεσινής (ορθής και ολίγον προφητικής) τοποθέτησης σου να σου πω ότι η αγαπητή σου μαυρούλα απεχώρησε απ' το συγκεκριμένο μαγαζί. Ίσως η επόμενη εμφάνιση της να είναι σε μη πριβέ

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
7.210
Πόντοι
7.095
επειδή βλέπω ότι το Bel Ami ξαναέβαλε αγγελία ...

www.agelioforos.gr/default.asp?pid=170&agid=1086518&sa=1]http://www.agelioforos.gr/default.asp?pid=170&agid=1086518&sa=1[/url]

έχει πάει κανείς τώρα τελευταία για να ενημερώσει την ομήγυρη;
το Bel Ami μου έριξε άκυρο πριν ενα μήνα περίπου που είχα πάει χωρίς τηλ....μύρισε υποψία πετσέτας...ισως η "νεα διευθυνσή" και οι γκόμενες που δεν ήξερα να έφταιγαν

Pavloukos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
@pavloukos
Σε συνέχεια της χτεσινής (ορθής και ολίγον προφητικής) τοποθέτησης σου να σου πω ότι η αγαπητή σου μαυρούλα απεχώρησε απ' το συγκεκριμένο μαγαζί. Ίσως η επόμενη εμφάνιση της να είναι σε μη πριβέ

Αμήν!  :dancing:  Παρακαλείται όποιος εντοπίσει τη νέα της στέγη να ειδοποιήσει πάραυτα!

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
919
Πόντοι
96
Επίσκεψη πρόσφατα σε Μοναστηρίου 230 (παραπλέυρως Lidl)

Ο χώρος σχετικά καθαρός με δύο δωμάτια ένα κοινό μπάνιο και στενά μασαζοκρέβατα.

Επίτης υποδοχής η Έλενα που μου σύστησε τα 3 από τα 4 κορίτσια που διέθετε το μαγαζί.

1. Βαλέρια λεπτη μελαχροινή 29 ετών με προϋπηρεσία σε Βασίλη Smile.

2. Μαρίνα ψηλή μελαχροινή  

3. Ελίνα (GR), 164 cm, 71 Κg,26 ετών με γεμάτη περιφέρεια και μπούτια αλλά πολύ ωραίο φυσικό στήθος 2-3. Καλή διάθεση αλλά μέτρια  :pipa1: και μέτρια συμετοχή στο  :knockinb:. Δεν διαθέτει προυπηρεσία σε άλλη παρόμοια επιχείρηση.

Τιμές: 50-60-80. Διάρκεια συνεδρίας: 45 min

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Γύρω στα 29, μου άρεσε η ακρίβειά σου παίχτη  :grin:

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
919
Πόντοι
96
Εντάξει το διόρθωσα! Δώσε μου όμως και σύ μια εκτίμηση για την ηλικία της Στέλλας! Είναι όντως 18 Μαϊων?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom