Καλησπερα θα θελα να γραψω κάτι που ειδα για να προσεχουμε. Πήγα στην Μαριάνα κοντά στο Ιπποκράτειο στο καφε Maxim απο πάνω.
ΤΟ ΚΑΚΟ είναι πως κατά τη διάρκεια της συνομιλίας μου πρότειναν σεξ χωρίς σκούφο.
Πόσο μαλάκες παιζει να είμαστε για να πάμε ακάποτοι, προφανώς το ζητάει κοσμος για να το προσφέρουν.
Σηκωθηκα και έφυγα αμέσως, όχι να πάθουμε και τίποτα. Μάλλον το επιβάλει η Μαριάνα αυτό μιας και ακούστηκε πως κοπέλα απο το ίδρυμα αυτο εμεινες εγκυος απο πελατη.
Μαλιστα ... και πολυ καλα έκανες και μαλλον μετα πηγες στο μασσαζαδικο που διατηρεις εε ?
Μπορει να μην σχολιαζω συχνα αλλα παρακολουθω το site σχεδον καθε μέρα, ειμαι 40 ετων εχω φαει πολυ χρημα στα μασαζαδικα εδω και καμια 20ετια εχω προσβαση στο 90% των μαγαζιων ... αλλα ρε μάγκα ποτε μα ποτε κανενας μαγαζατορας δεν μου εκανε τετοια προταση για ακαποτο αλλα ουτε και κοπελα (για sex μιλαμε και οχι για τσιμπουκι) ....
Φτανει πια με αυτες τις λαλακιες εδω μέσα ... ααα και αληθεια παίχτες μου δεν με νοιαζει ουτε η Μαριαννα ουτε ο Βασιλης ουτε ο ενας ουτε ο αλλος μαγαζατορας ... αυτους ολους πλουσιους τους καναμε με τα ωραια μας λεφτακια ... αλλα δε μπορω να ακουω μαλακιες πια ....
Αλλα εχει πλακα που ξεκινας ρε μαγκα την περιγραφη σου ακριβως για το μερος ... την Μαριαννα, στο Ιπποκρατειο, πανω απο το Μαξιμ ... μην τυχων και κανενας δε καταλαβει για ποιο μερος μιλας ....
Συγνωμη για τον "τονο" μου ρε παιδια αλλα αγανακτησα με τις μαλακιες ...
και επειδη μπορει καποιος να αναρωτηθει γιατι δεν ενημερωνω γενικα ... να πω οτι το εκοψα όταν μου την ειπε ενας συναδελφος απο εδω μεσα με πμ πριν μερικα χρονια οταν εδωσα πληροφοριες για Μακενζυ Κινκ ... ενα prive μαγαζι και απο τοτε ειμαι ένας απλος παρατηρητης...