Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 508 άτομα (6 μέλη και 502 επισκέπτες)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Tην καλημέρα μου mr bean. :)
Καλημέρα σ όλους τους παίχτες.
Καλημέρα στις όμορφες .

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
10 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Πολύ διάβασμα, μηδέν γράψιμο.

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
92
Πόντοι
16
10 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Πολύ διάβασμα, μηδέν γράψιμο.

κάτσε ρε συ house , να τελειώσουν απο τις ουρές σε ΟΑΕΕ, ΔΟΥ ,Τράπεζες ... τελευταία μερα του μηνα σημερα και μετα θα μπουν στο παιχνίδι...  :2funny:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Αμα τελειώσουν απο κει ειναι τελειωμένοι παίχτη.
Ουτε όρεξη για  :fuck2: ούτε λεφτά θα έχουν.

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
92
Πόντοι
16
Αμα τελειώσουν απο κει ειναι τελειωμένοι παίχτη.
Ουτε όρεξη για  :fuck2: ούτε λεφτά θα έχουν.

ο έλληνας πάντα μεριμνά το κατιτίς...  :uglystupid:  γι αυτό έχουν σκάσει οι τροϊκανοί και μας έχουν εμπλοκή  :pipa1:  :fuck1:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Γι αυτό θα πρέπει να βάλω μέσο για να  :fuck2: σήμερα τ απόγευμα?
Μα κι εσύ γράψε ότι όλες ειναι χάλια και δε βλέπονται.
Μ αυτά που γράφεις θα μείνουμε με το  :jerking: στο χέρι. :grin:

jpassion

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
0
Προς mr.bean: δες λίγο το pm που σου έστειλα.

ANGELOSMA

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Να καλησπερισω τους συναδερφους επι το εργο.
Επισκεψη μετα απο αρκετο καιρο,μοναστηριου.
Ηταν η πρωτη φορα εκει και μαλλον θα ξαναπροτιμηθει.
Οικοδεσποινα στο συμπαθητικο δωματιο Χριστινα.Τα λογια περιτα για
τις ικανοτητες της γλωσσας... :P
Στο θεμα μασαζ,οκ,αλλα στο θεμα  :pipa1: τρομερη εμπειρια.
Αυτα τα λιγα,δυστυχως δε θυμαμαι ονοματα απο τα υπολοιπα κοριτσια.
Καλα να περνατε!

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
288
Πόντοι
36
Συναδελφοι καλημερα.....

Παρακολουθω μονο απο τις συζητησεις σας τις εξελιξεις απο τα μασατζιδικα...Δεν εχω προσφατη εμπειρια,αφου η κρισεη μ εχει τσακισει και οποτε μπορω πλεον,μονο καποια επισκεψη σε καποιο σπιτακι (αλλο thread)

Μ ενδιαφερει η επισκεψη για καποιο μασζ αλλα κυριως με σκοπο το βυζοαρμεγμα και βυζογλυψιμο  :tits: :kissass: ...Επομενως,οποιος εχει καποια εμπειρια σε κοπελα με πλουσιο στηθος,το οποιο να προσφερεται για καποιο αρμεγμα η ισπανικο,σας παρακαλω ας με βοηθησει...
Δεν ζηταω καποια πληροφορια για  τιποτ αλλο...Απλα μια καθοδηγηση σε αντιστοιχες εμπειριες με κοπελες που υπαρχουν αυτην την περιοδο και προσφερουν  :tits: (οχι ομως χοντρες...)

Σας ευχαριστω και περιμενω οποιον εχει διαθεση

akismouse

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2013
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
0
Ευχαριστώ τα παιδιά akarnan και jok για τις πληροφορίες που μου έδωσαν.

Navajo

Νέο Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα θα θελα να γραψω κάτι που ειδα για να προσεχουμε. Πήγα στην Μαριάνα κοντά στο Ιπποκράτειο στο καφε Maxim  απο πάνω.
ΤΟ ΚΑΚΟ είναι πως κατά τη διάρκεια της συνομιλίας μου πρότειναν σεξ χωρίς σκούφο.
Πόσο μαλάκες παιζει να είμαστε για να πάμε ακάποτοι, προφανώς το ζητάει κοσμος για να το προσφέρουν.
Σηκωθηκα και έφυγα αμέσως, όχι να πάθουμε και τίποτα. Μάλλον το επιβάλει η Μαριάνα αυτό μιας και ακούστηκε πως κοπέλα απο το ίδρυμα αυτο εμεινες εγκυος απο πελατη.

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Καλησπερα θα θελα να γραψω κάτι που ειδα για να προσεχουμε. Πήγα στην Μαριάνα κοντά στο Ιπποκράτειο στο καφε Maxim  απο πάνω.
ΤΟ ΚΑΚΟ είναι πως κατά τη διάρκεια της συνομιλίας μου πρότειναν σεξ χωρίς σκούφο.
Πόσο μαλάκες παιζει να είμαστε για να πάμε ακάποτοι, προφανώς το ζητάει κοσμος για να το προσφέρουν.
Σηκωθηκα και έφυγα αμέσως, όχι να πάθουμε και τίποτα. Μάλλον το επιβάλει η Μαριάνα αυτό μιας και ακούστηκε πως κοπέλα απο το ίδρυμα αυτο εμεινες εγκυος απο πελατη.
Γιαννάκη εσύ; ή μήπως ο Γιάννης ο σπερματιστής;

miraz2000

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2011
Κριτικές
7
Like
20
Πόντοι
1
κοψε τις λαλακιες καρφωνεσε

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
92
Πόντοι
16
αρχίσανε τα πρωταπριλιάτικα πάλι...  :uglystupid:  Πάντως με την ομάδα που παίζει τώρα δεν υπάρχει σαν option κάτι τέτοιο. Οπότε να χουμε να λέμε...  :blahblah1:

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
919
Πόντοι
96
αρχίσανε τα πρωταπριλιάτικα πάλι...  :uglystupid:  Πάντως με την ομάδα που παίζει τώρα δεν υπάρχει σαν option κάτι τέτοιο. Οπότε να χουμε να λέμε...  :blahblah1:
Εσυ φταις και γι αυτο φίλε με αυτα που γραφεις.Για πες τωρα: δοκίμασες Στέλλα ;

moulgio

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Μαλιστα ... και πολυ καλα έκανες και μαλλον μετα πηγες στο μασσαζαδικο που διατηρεις εε ?

Μπορει να μην σχολιαζω συχνα αλλα παρακολουθω το site σχεδον καθε μέρα, ειμαι 40 ετων εχω φαει πολυ χρημα στα μασαζαδικα εδω και καμια 20ετια εχω προσβαση στο 90% των μαγαζιων  ... αλλα ρε μάγκα ποτε μα ποτε κανενας μαγαζατορας δεν μου εκανε τετοια προταση για ακαποτο αλλα ουτε και κοπελα (για sex μιλαμε και οχι για τσιμπουκι) ....

Φτανει πια με αυτες τις λαλακιες εδω μέσα ... ααα και αληθεια παίχτες μου δεν με νοιαζει ουτε η Μαριαννα ουτε ο Βασιλης ουτε ο ενας ουτε ο αλλος μαγαζατορας ... αυτους ολους πλουσιους τους καναμε με τα ωραια μας λεφτακια ... αλλα δε μπορω να ακουω μαλακιες πια ....

Αλλα εχει πλακα που ξεκινας ρε μαγκα την περιγραφη σου ακριβως για το μερος ... την Μαριαννα, στο Ιπποκρατειο, πανω απο το Μαξιμ ... μην τυχων και κανενας δε καταλαβει για ποιο μερος μιλας ....   :idiot:
Συγνωμη για τον "τονο" μου ρε παιδια αλλα αγανακτησα με τις μαλακιες ...
και επειδη μπορει καποιος να αναρωτηθει γιατι δεν ενημερωνω γενικα ... να πω οτι το εκοψα όταν μου την ειπε ενας συναδελφος απο εδω μεσα με πμ πριν μερικα χρονια οταν εδωσα πληροφοριες για Μακενζυ Κινκ ... ενα prive μαγαζι και απο τοτε ειμαι ένας απλος παρατηρητης...

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
92
Πόντοι
16
Εσυ φταις και γι αυτο φίλε με αυτα που γραφεις.Για πες τωρα: δοκίμασες Στέλλα ;

τι λέτε ρε  που φτάιω και απο πάνω που ενημερώνω τι υπαρχει και που  :tickedoff:  Ή σας πειραζουν οι λεπτομέρειες ?  :think:  :uzi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom