House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
Φτύσε τα αρχίδια σου,αν έχεις,να δεις αν ξεβάφουν,βρε τραγικέ.γιατι;
Αντρα ή άνθρωπο δε θα σου κάνω τη χάρη να σε χαρακτηρίσω.
Φτύσε τα αρχίδια σου,αν έχεις,να δεις αν ξεβάφουν,βρε τραγικέ.γιατι;
¨΄Ελα ρε φίλε, μην αρπάζεσαι και σύ τώρα! Πλάκα έκανα! Εννοείται οτι πάνω απ΄όλα η ενημέρωση. Άλωστε καλα το έθεσες: πρωταπριλιά σήμερα.τι λέτε ρε που φτάιω και απο πάνω που ενημερώνω τι υπαρχει και που Ή σας πειραζουν οι λεπτομέρειες ?
Ρε παίδες!!
Μπόρει να με βοηθήσει κάποιος????
Πριν κανα τρεις βδομάδες σε γνωστό χώρο στην Β. Όλγας είχε εμφανιστεί κάποια Victoria αλλα ήταν περαστική απο εκεί για κανα 2-3 μέρες.
ΜΙλάω για μια μελαχρινή ψηλή!! ξέρεις κανείς αν δουλεύει κάπου Θεσσαλονίκη γιατι απο το μαγαζί μου είπαν οτι δουλευει και αλλού. . . .
Μιλάμε απο μασάζ δεν έχει ιδέα αλλα για γλώσσα απο τις λίγες. . . . ξεσηκώνει και πεθαμένο
Kαλό μήνα σ όλες κι όλουςΚαλημέρα ,καλή εβδομάδα κ καλό μήνα ...
Καλημέρα ,καλή εβδομάδα κ καλό μήνα ...
απαιχτος οπως πανταΣύμφωνα με έγκυρες και έγκαιρες πληροφορίες… Μόνικα και Βίκυ ξανά μαζί σε γνωστό μαγαζί της πόλης μας!
Καλό μήνα… Καλή Πρωταπριλιά…
Τους έχω ικανούς μερικούς.απαιχτος οπως παντα
δε στη πεσανε πμ να ζητανε πληροφοριες??
Καλησπερα θα θελα να γραψω κάτι που ειδα για να προσεχουμε. Πήγα στην Μαριάνα κοντά στο Ιπποκράτειο στο καφε Maxim απο πάνω.
ΤΟ ΚΑΚΟ είναι πως κατά τη διάρκεια της συνομιλίας μου πρότειναν σεξ χωρίς σκούφο.
Πόσο μαλάκες παιζει να είμαστε για να πάμε ακάποτοι, προφανώς το ζητάει κοσμος για να το προσφέρουν.
Σηκωθηκα και έφυγα αμέσως, όχι να πάθουμε και τίποτα. Μάλλον το επιβάλει η Μαριάνα αυτό μιας και ακούστηκε πως κοπέλα απο το ίδρυμα αυτο εμεινες εγκυος απο πελατη.
αρχίσανε τα πρωταπριλιάτικα πάλι... Πάντως με την ομάδα που παίζει τώρα δεν υπάρχει σαν option κάτι τέτοιο. Οπότε να χουμε να λέμε...
Πυροβόλο εισαι koylith, 2 λεπτά αφότου συνδέθηκες διαβασες ολα τα νεα ποστ και απάντησες κιολας.
Koulith έλα μεταξύ μας τώρα δε μας διαβάζει κανείς.
Το ποστ του ναυάγιου το παράθεσες για να λάμψει η αλήθεια κι όχι για να ξανάρθει το θέμα στην επικαιρότητα έτσι?
ρε συ koulith επειδή εσύ κι εγώ γνωριζόμαστε καλά άστο καλύτερα μέρα που είναι.