Kαλημέρα σε όλη την παρέα.
Πολύ ευχάριστω, που καταφέραμε ποιά,
να γράφουν και μεταφέρουν τις εμπειρίες τους οι νεότεροι από εμάς συν ,
..έτσι ήρεμα και απλά.............
και πάλι καλή μας μέρα... ήσυχα και απλά....
Ετσι φίλε.Τόπο στα νιάτα.
Και όχι μόνο, πριν πολλά χρόνια το κέντρο αριθμούσε τουλάχιστον 5 καταστήματα χωρίς τα περί prive και πρέπει να εγγυηθεί κάποιος και όλη αυτήν την φασαρία-ταλαιπωρία. Οπότε House τα ξέρω από παλιά.Η Εγνατία έχει μακρά παράδοση στα διαμερίσματα-studio παίχτη απ τη δεκαετία του 90.
Και όχι μόνο, πριν πολλά χρόνια το κέντρο αριθμούσε τουλάχιστον 5 καταστήματα χωρίς τα περί prive και πρέπει να εγγυηθεί κάποιος και όλη αυτήν την φασαρία-ταλαιπωρία. Οπότε House τα ξέρω από παλιά.
Μπορεί, κοίτα δοκιμαστή δεν έχω τίποτα με τις στρατηγικές αλλά νοσταλγώ τα παλιά και δεν μπορώ να εκσυγχρονιστώ στους αυτοματισμούς που έχουν εκδηλωθεί.Τώρα όλοι φοβούνται το πέσιμο και την διαμονή εις την μπουζού... έστω και για μια νύχτα. Είναι δύσκολα της φυλακής τα σίδερα και δεν είναι ούτε για τους λεβέντες...
Μπορεί, κοίτα δοκιμαστή δεν έχω τίποτα με τις στρατηγικές αλλά νοσταλγώ τα παλιά και δεν μπορώ να εκσυγχρονιστώ στους αυτοματισμούς που έχουν εκδηλωθεί.
Πες το ξενέρωμε, πες το πολύ κακό για το τίποτα, πράγματα τα όποια δεν με βρίσκουν άνετο στην κατάσταση μου.