Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

cheef4

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2013
Like
154
Πόντοι
1
ξερει κανεις να μου απαντησει αν η αννα που δουλευε πριν ενα μηνα περιπου στο μαγαζι τησ ελενας ελιζας τωρα που δουλευει?μηπως ειναι στης μαριανας?ας μου απαντησει καποιος παρακαλω εστω και με pm.φιλε Μr Been η αλκινοε μηπως εσεις?ευχαριστω καρντασια!!!

djgatos

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2008
Like
488
Πόντοι
21
σωστος ο γιαννης με τη πρωτη φορα ενημερωση  :thumbsup:

γατε που εισαι χαμενος εσυ, ολα καλα???

Το παλεύω σειρα. Το παλεύω σε όλα τα επίπεδα.
Πάντως ειμαι εδώ..
"κολλημένος" με το site. Έχετε γίνει η πιο δυνατή μου εξάρτηση. Με ενημερώνετε, με διασκεδάζετε, μου ακονίζετε το μυαλό αδέρφια γι αυτό κι εγώ είπα να σας χαρίσω μια-δυο ευχάριστες στιγμές. Τι να κάνω δε μπορώ να αντέξω και παρεμβαίνω κάπου, κάπου στη συζήτηση.

prince23

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Για το Μελινακι που περασαμε καλα σημερα ....

djgatos

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2008
Like
488
Πόντοι
21
Ο γάτος είναι καλό παιδί και κάνει οικονομία , δεν είναι τυχαίο humax, που είναι γάτος  :cool2:  :thumbsup:

Ναι....μαζεύω ευρώ και "δύναμη" για εξόρμηση. Μέχρι τότε φροντίζω να κρατιέμαι ενήμερος για τις συνθέσεις των "ομάδων" της πόλης μας. Ας ειστε καλά εσείς και σας ευχαριστώ γι αυτό.
Και κάτι άλλο.....
Πριν 25 χρόνια περίπου μου είχε πει ένας Κρητικός, που τότε ειχε την ηλικία που έχω εγω τώρα, μια μαντινάδα. Μια μαντινάδα που όλο και πιο πολύ τη θυμάμαι και τη σιγοψιθυρίζω τελευταία.
Αφιερωμένη σε όλα τα "κουρασμενα" παλικάρια (όχι σε σένα βεβαια αλκίνε)

" Ήμουνα κράχτης πετεινός,
 μα πάλι κράχτης μένω.
 Μόνο που κράζω στην αυλή,
 στο δώμα πλιο δε βγαίνω"

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
92
Πόντοι
16
ξερει κανεις να μου απαντησει αν η αννα που δουλευε πριν ενα μηνα περιπου στο μαγαζι τησ ελενας ελιζας τωρα που δουλευει?μηπως ειναι στης μαριανας?ας μου απαντησει καποιος παρακαλω εστω και με pm.φιλε Μr Been η αλκινοε μηπως εσεις?ευχαριστω καρντασια!!!

ειναι η αννα που βρισκεται στην μαριαννα πλεον

Michelakoss

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Εσεις Παλικαρια εδω κανεται Πρωταθλητισμο και εγω νομιζα με 3-4 μαγαζακια οτι ξερω τα παντα και οτι δεν εχει αλλα....

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
92
Πόντοι
16
Εσεις Παλικαρια εδω κανεται Πρωταθλητισμο και εγω νομιζα με 3-4 μαγαζακια οτι ξερω τα παντα και οτι δεν εχει αλλα....

αχαχαχαχα  καλή ιδέα , λέτε να κατέβουμε και στο μουντιαλ στην βραζιλία ????  :bounce-glasses:

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Πέρασμα από Νικόλα στο BodyFree, όλες οι κοπέλες παρών αλλά δεν θυμάμαι καθόλου τα ονόματα μάλλον από την ζαλάδα-την να κάνουμε έχω ευαισθησία στα ωραία-και σαν ένας πολυμήχανος Οδυσσέας που τυφλώνετε από τις σειρήνες επιλέγω  Χριστίνα-το μόνο που θυμάμαι-.
Έφυγα ικανοποιημένος μιας και η Χριστίνα αποδείχτηκε η Ιθάκη μου.

geothe

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Δυο επισκεψεις αυτη τη βδομαδα στη Δωδεκανήσου

Την πρωτη μια πιτσιρικα Σερβα είπε όνομα δε θυμάμαι. σχετικά καλό μασαζ και δευτερο προγραμμα. Σχετικά απειρη με το τελείωμα γειάσας , εξαφανιστηκέ.

Προχθες δοκίμασα μια αλλη νέα παρουσία Ιλιανα. Ειπε δουλευει 4 μέρες εκεί. Λιγο άγριο πρόσωπο. Απίστευτο κορμί, βυζάκια. Κατέχει την τέχνη. Αν κάποιος βρεθεί εκει αξίζει να τιμηθεί...

cheef4

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2013
Like
154
Πόντοι
1
kαλησπερα σε ολη την παρεα!!!καλησπερα μελινακι!!KAVLOYRIDIS που εισαι χαμενος σημερα?τι εγινε με την καταδρομικη σου???

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Προχθες δοκίμασα μια αλλη νέα παρουσία Ιλιανα. Ειπε δουλευει 4 μέρες εκεί. Λιγο άγριο πρόσωπο. Απίστευτο κορμί, βυζάκια. Κατέχει την τέχνη. Αν κάποιος βρεθεί εκει αξίζει να τιμηθεί...

ειναι στα υπόψη η δεσποινης ηλιανα ...  :zfuck:

Michelakoss

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
kαλησπερα σε ολη την παρεα!!!καλησπερα μελινακι!!KAVLOYRIDIS που εισαι χαμενος σημερα?τι εγινε με την καταδρομικη σου???
Φιλε Πηρα Μονικα Απο Σκοπια Μετριοτατο το δεν το ζωρισα πολυ αλλα αυτη μου ειπε οτι το εργαλειο αυτο ειναι μονο για ταινιες φαντασου να το ζοριζα κιολας....

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.552
Πόντοι
34.538
Φιλε Πηρα Μονικα Απο Σκοπια Μετριοτατο το δεν το ζωρισα πολυ αλλα αυτη μου ειπε οτι το εργαλειο αυτο ειναι μονο για ταινιες φαντασου να το ζοριζα κιολας....
Μπραβο Καβλουριδη. Ονομα και πραμα.
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom