Καλησπέρα στους συναγωνιστές, καινούργιος στο φόρουμ αν και σας παρακολουθώ συχνά. Θα ξεκινήσω με ενημέρωση με όπου έχω πάει μέχρι στιγμής.Να επισημάνω ότι η ενημέρωση για κάποια μασαζοιδρύματα είναι παλιά. Λόγω έλλειψης πρόσβασης στα λεγόμενα prive η ενημέρωση έχει ως εξής:
2 επισκέψεις σε Εύα τζάμπο στο οποίο πήρα μασάζ με εκτόνωση
στα 30 ευρώ χωρίς κάτι τι ιδιαίτερο, μέτριο μασάζ 5/10 δεν μου προτάθηκε κάτι περισσότερο αν και κάποιοι εδώ έχουν πει ότι δίνει και περισσότερα. Θα προτιμηθεί ξανά κυρίως λόγω των 30 ευρώ το οποίο θεωρώ καλή τιμή αλλά μόλις καλοκαιριάσει λόγων των συνθηκών που επικρατούν εκεί (υπόγειο με πολύ υγρασία).
Μερικές επισκέψεις στην Νάνσυ κασσάνδρου παλαιότερα όταν ήταν ακόμη στον 1ο όροφο μέτρια πράγματα χωρίς ιδιαίτερου σχολιασμού. Πάντως είχα και κάποιες καλές συνεδρίες με μια Σοφία Ελληνίδα 40+ και με μια Ξένια ανατολικού μπλοκ περίπου 25. Αν γνωρίζει κάποιος για αυτές τις δύο παρουσίες ας ενημερώσει.
Παλαιότερη επίσκεψη στην Μαρτίου με Κ.Καραμανλή είσοδο δίπλα από τράπεζα (νομίζω είναι αυτό που λέτε 7ο ουρανό) πέρασα σχετικά καλά με ένα ξανθό της οποίας το όνομα δεν θυμάμαι αλλά δεν ξαναπήγα λόγω το ότι μου θύμισε studio και όχι μασατζίδικο.
Επίσκεψη στο Ευζήν μασάζ 6/10 με εκτόνωση
50 ευρώ. Πολλά για αυτό που προσφέρουν.Αν κάποιος έχει πάρει κάτι παραπάνω εκεί ας μας το πει γιατί έχει κάποια καλά κομμάτια εκεί. Παρεμπιπτόντως το seven έκλεισε εκεί.
Επίσκεψη Δωδεκανήσου συνεδρία με κοπέλα της οποίας δεν συγκράτησα όνομα μου προτάθηκε foul πρόγραμμα από την πρώτη επίσκεψη αλλά προτιμήθηκε μασάζ με εκτόνωση
στα 50 ευρώ. καλό μασάζ 6/10, ίσως να ξαναπεράσω κάποια στιγμή πάντως οι κοπέλες δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο.
Τελευταία ενημέρωση για την γνωστή σε πολλούς εδώ Ζέτα κάπου στη Δελφών σε ένα σπίτι, μασάζ 6/10 και foul πρόγραμμα
σχετικά καλό στα 80 ευρώ. Έχει αναφερθεί ότι είναι γεματούλα, πάντως όταν την επισκέφτηκα εγώ δεν διαπίστωσα κάτι τέτοιο, πιασίματα είχε αλλά σε καμία περίπτωση δεν ήταν γεματούλα. Πάντως δεν ξαναπήγα λόγω του ότι είναι μία από τα ίδια χωρίς κάτι το ιδιαίτερο.
Αυτό που ζητώ είναι καλό μασάζ και ας μην υπάρχει foul πρόγραμμα, με απλή εκτόνωση είμαι ικανοποιημένος, και σε καλή τιμή πάντα γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι.
Αν κάποιος συναθλητής θέλει να μου στείλει το τηλέφωνο από Έλενα Βασ.Ηρακλείου θα του ήμουν ευγνώμων μιας και άκουσα ότι κάνει καλό μασάζ.
Τέλος να επισημάνω ότι οι ενημερώσεις μου θα είναι ελάχιστες λόγω οικονομικών δυσχερειών.
Να ευχηθώ καλές συνεδρίες σε όλους σας.