Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (3 μέλη και 22 επισκέπτες)

mavropanat

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα συντροφοι...θα ηθελα καποιος αν θελει και μπορει να προτεινει κατι καλο εκτος φυσικα απο bodyfree και bodyspa τα οποια και εχω επισκεφτει...οποιος θελει ας στειλει ενα μηνυμα ευχαριστω πολυ

Nikitakis Kr

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα Χρόνια Πολλά!!!
Πήγα μια επίσκεψη στην Καλαβρύτων στο Escape πριν 3 μέρες και είχε 4 κοπέλες στην υποδοχή ήταν η Σύλβια ψηλή ξανθιά με καρέ, ωραίο σώμα  αλλά ξινή στη συμπεριφορά, λόγω ύφους δεν το σκέφτηκα καν να την πάρω.
Μετά η Λένα Ουκρανή 25 χρονών 1,70 ωραίο σώμα και φυσικό πλούσιο στήθος πράσινα μάτια, ξανθιά μακρύ μαλλί. Με πολύ ωραίο πρόγραμμα χωρίς βιασύνες ωραίο μασάζ 1 ωρίτσα τη φάγαμε στο δωμάτιο. Αυτή προτίμησα μιας και διαφημίστηκε η συμμετοχή της στο παιχνίδι.
Ακόμα η Ζέτα Ελληνίδα μελαχρινή 21 χρόνων χυμώδης που δίνει κουλούρι.
Και τέλος η Σόνια 19 χρονών μελαχρινή με κοντό μαλλί  και πράσινα μάτια λεπτούλα φαίνεται πως την κάνεις ότι θες λόγω διάπλασης.

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
863
Πόντοι
96
καλημερα συντροφοι...θα ηθελα καποιος αν θελει και μπορει να προτεινει κατι καλο εκτος φυσικα απο bodyfree και bodyspa τα οποια και εχω επισκεφτει...οποιος θελει ας στειλει ενα μηνυμα ευχαριστω πολυ
Γιατί δε μας λές πως πέρασες στην Ευα στη Μοναστηρίου ή στην Έλενα στη Δωδεκανήσου ή στη Ελενα στη Β. Ηρακλείου που ζητούσες πληροφορίες! Τι έκανες? Πήγες? Δεν μας είπες! Όλο πληροφορίες ζητάς αλλά δεν ενημερώνεις καθόλου! :tickedoff:

spartans

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
4
Πόντοι
1
Καλημέρα Χρόνια Πολλά!!!
Πήγα μια επίσκεψη στην Καλαβρύτων στο Escape πριν 3 μέρες και είχε 4 κοπέλες στην υποδοχή ήταν η Σύλβια ψηλή ξανθιά με καρέ, ωραίο σώμα  αλλά ξινή στη συμπεριφορά, λόγω ύφους δεν το σκέφτηκα καν να την πάρω.
Μετά η Λένα Ουκρανή 25 χρονών 1,70 ωραίο σώμα και φυσικό πλούσιο στήθος πράσινα μάτια, ξανθιά μακρύ μαλλί. Με πολύ ωραίο πρόγραμμα χωρίς βιασύνες ωραίο μασάζ 1 ωρίτσα τη φάγαμε στο δωμάτιο. Αυτή προτίμησα μιας και διαφημίστηκε η συμμετοχή της στο παιχνίδι.
Ακόμα η Ζέτα Ελληνίδα μελαχρινή 21 χρόνων χυμώδης που δίνει κουλούρι.
Και τέλος η Σόνια 19 χρονών μελαχρινή με κοντό μαλλί  και πράσινα μάτια λεπτούλα φαίνεται πως την κάνεις ότι θες λόγω διάπλασης.

με τον ποσο???

jpassion

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
0
Την καλημέρα μου...είπα την θερινή ισημερία να την γιορτάσω λίγο διαφορετικά και ασχέτως της κολοβροχής που τα κανε όλα μούσκεμα...
Ας είναι καλά η αγαπητή Μαριάνα με την ομάδα της.
Ειρήνη , αχχχχ
Νινα , οσο αλλού γι αλλού κ αν ειναι δεν παυει να ειναι μεγάλο τσουτσουνοξεκωλο..  :s&m_1:
Μαρια , ότι θα υπηρχε τετιοι πλασμα που θα ειναι πιπα,μουνι,κωλο εμπλοκη καθε μερα ολη μερα...  :S
Νικη, τη καβλιαρκη βελτιωση ειναι αυτη  :tits: :kissass: :pipa2: , ετσι σε θελω ...μπορεις και καλυτερα βεβαια
Σαβινα , δωστην ανωμαλια και πουτσο και αστα ολα πανω της.  :uglystupid:
Αννα νεα μεταγραφη για τους μερακληδες  :bottom:
Αλίκη , νεα παρουσια στον χωρο . Το μοντελο της παρεας..  :smitten:

Αναμένω και την καινουρια αφιξη... μεχρι τοτε , καλο τριήμερο

Επειδή είμαι καινούργιος στην σελίδα,κάποιος να μου στείλει σε pm την διεύθυνση και το τηλ. του studio της Μαριάννας.

VAGOLATOR

Νέο Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα στην παρέα,

Είπα σήμερα να κάνω ενα μασαζάκι δώρο στον εαυτό μου λογω ονομαστικής εορτής
Διάβασα για την έγχρωμη κοπελα που είναι στον εντελβαις.... επειδή δεν εχω παει ποτέ εκεί μπορεί κάποιος να με πληροφορήσει αν χρειάζεται σύσταση και στη συνεχεια αν υπαρχει τηλέφωνο για να δω αν ειναι ανοιχτα σημερα?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

men1975

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2013
Κριτικές
9
Like
353
Πόντοι
280
Καλησπερα σε ολους.Πριν λιγες μερες επισκεψη στην δωδεκανησου. 2 κοπελες μονικα και ηλιανα,καλες και οι 2 ενφανισιακα.πηρα μονικα ΣΕΡΒΙΔΑ μου ειπε, 21 ετων αδυνατη, ξερη αγγλικα μονο και σερβικα.Καλο μασαζ και φραπεδακι με 40ε.Η Ελιζα μου ειπε πως αν δεν με συστησει καποιος πελατης δεν θα δω <φως> καταλαβαινεται....οποτε μονο  :cum: εκτος και καποιος φιλος θελει να βοηθησει...Η ηλιανα αδυνατη με καλο  :tits: λιγο μετρια μουρη...αυτα εν ολιγης,περιμενω βοηθεια απο καποιον φιλο αν θελει να επικοινωνησουμε προσωπικα....

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.552
Πόντοι
34.538
Καλησπερα σε ολους.Πριν λιγες μερες επισκεψη στην δωδεκανησου. 2 κοπελες μονικα και ηλιανα,καλες και οι 2 ενφανισιακα.πηρα μονικα ΣΕΡΒΙΔΑ μου ειπε, 21 ετων αδυνατη, ξερη αγγλικα μονο και σερβικα.Καλο μασαζ και φραπεδακι με 40ε.Η Ελιζα μου ειπε πως αν δεν με συστησει καποιος πελατης δεν θα δω <φως> καταλαβαινεται....οποτε μονο  :cum: εκτος και καποιος φιλος θελει να βοηθησει...Η ηλιανα αδυνατη με καλο  :tits: λιγο μετρια μουρη...αυτα εν ολιγης,περιμενω βοηθεια απο καποιον φιλο αν θελει να επικοινωνησουμε προσωπικα....
Τι ειναι αυτο καινουριο?Εκανες φραπε και οχι παραπερα γιατι δεν ησουν γνωστος?Εγω παντως με τη πρωτη τους τιναξα τα πεταλα.
:knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:

DIMISPRINCE

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα σε ολους τους φιλους
θα μπορουσα να ειχα καποια συσταση απο καποιον συμπολεμιστη - φιλο
για καλαβρυτων escape
ειναι η δευτερη πορτα που εφαγα την παρασκευη
αν καποιος θελει να μου δοσει λιγη βοηθεια με pm η και προσωπικα με τηλεφωνο θα ειμουν ευγνομων
ευχαριστω εκ των προτερων

vre7876

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
Καλησπερα σε ολους.Πριν λιγες μερες επισκεψη στην δωδεκανησου. 2 κοπελες μονικα και ηλιανα,καλες και οι 2 ενφανισιακα.πηρα μονικα ΣΕΡΒΙΔΑ μου ειπε, 21 ετων αδυνατη, ξερη αγγλικα μονο και σερβικα.Καλο μασαζ και φραπεδακι με 40ε.Η Ελιζα μου ειπε πως αν δεν με συστησει καποιος πελατης δεν θα δω <φως> καταλαβαινεται....οποτε μονο  εκτος και καποιος φιλος θελει να βοηθησει...Η ηλιανα αδυνατη με καλο  tits λιγο μετρια μουρη...αυτα εν ολιγης,περιμενω βοηθεια απο καποιον φιλο αν θελει να επικοινωνησουμε προσωπικα....

Φίλε καλά που το έγραψες αυτό! Απ' ό,τι κατάλαβα και από το επόμενο σχόλιο είναι με τις μέρες τους, πράγμα που θεωρώ μαλακία κλάσης. Ειδικά σήμερα που λεφτά για πέταμα δεν υπάρχουν. Κρίμαι και σκόπευα να τις τιμήσω...  :headbang:

akismouse

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2013
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
0
Καλησπέρα στους συναγωνιστές, καινούργιος στο φόρουμ αν και σας παρακολουθώ συχνά. Θα ξεκινήσω με ενημέρωση με όπου έχω πάει μέχρι στιγμής.Να επισημάνω ότι η ενημέρωση για κάποια  μασαζοιδρύματα είναι παλιά. Λόγω έλλειψης πρόσβασης στα λεγόμενα prive η ενημέρωση έχει ως εξής:
2 επισκέψεις σε Εύα τζάμπο στο οποίο πήρα μασάζ με εκτόνωση  :cum: στα 30 ευρώ χωρίς κάτι τι ιδιαίτερο, μέτριο μασάζ 5/10 δεν μου προτάθηκε κάτι περισσότερο αν και κάποιοι εδώ έχουν πει ότι δίνει και περισσότερα. Θα προτιμηθεί ξανά κυρίως λόγω των 30 ευρώ το οποίο  θεωρώ καλή τιμή αλλά μόλις καλοκαιριάσει λόγων των συνθηκών που επικρατούν εκεί (υπόγειο με πολύ υγρασία).
Μερικές επισκέψεις στην Νάνσυ κασσάνδρου παλαιότερα όταν ήταν ακόμη στον 1ο όροφο μέτρια πράγματα χωρίς ιδιαίτερου σχολιασμού. Πάντως είχα και κάποιες καλές συνεδρίες με μια Σοφία Ελληνίδα 40+ και με μια Ξένια ανατολικού μπλοκ περίπου 25. Αν γνωρίζει κάποιος για αυτές τις δύο παρουσίες ας ενημερώσει.
Παλαιότερη επίσκεψη στην Μαρτίου με Κ.Καραμανλή είσοδο δίπλα από τράπεζα (νομίζω είναι αυτό που λέτε 7ο ουρανό) πέρασα σχετικά καλά με ένα ξανθό της οποίας το όνομα δεν θυμάμαι αλλά δεν ξαναπήγα λόγω το ότι μου θύμισε studio και όχι μασατζίδικο.
Επίσκεψη στο Ευζήν μασάζ 6/10 με εκτόνωση  :cum: 50 ευρώ. Πολλά για αυτό που προσφέρουν.Αν κάποιος έχει πάρει κάτι παραπάνω εκεί ας μας το πει γιατί έχει κάποια καλά κομμάτια εκεί. Παρεμπιπτόντως το seven έκλεισε εκεί.
Επίσκεψη Δωδεκανήσου συνεδρία με κοπέλα της οποίας δεν συγκράτησα όνομα μου προτάθηκε foul πρόγραμμα από την πρώτη επίσκεψη αλλά προτιμήθηκε μασάζ με εκτόνωση  :cum: στα 50 ευρώ. καλό μασάζ 6/10, ίσως να ξαναπεράσω κάποια στιγμή πάντως οι κοπέλες δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο.
Τελευταία ενημέρωση για την γνωστή σε πολλούς εδώ Ζέτα κάπου στη Δελφών σε ένα σπίτι, μασάζ 6/10 και foul πρόγραμμα  :knockinb: σχετικά καλό στα 80 ευρώ. Έχει αναφερθεί ότι είναι γεματούλα, πάντως όταν την επισκέφτηκα εγώ δεν διαπίστωσα κάτι τέτοιο, πιασίματα είχε αλλά σε καμία περίπτωση δεν ήταν γεματούλα. Πάντως δεν ξαναπήγα λόγω του ότι είναι μία από τα ίδια χωρίς κάτι το ιδιαίτερο.
Αυτό που ζητώ είναι καλό μασάζ και ας μην υπάρχει foul πρόγραμμα, με απλή εκτόνωση είμαι ικανοποιημένος, και σε καλή τιμή πάντα γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι.
Αν κάποιος συναθλητής θέλει να μου στείλει το τηλέφωνο από Έλενα Βασ.Ηρακλείου θα του ήμουν ευγνώμων μιας και άκουσα ότι κάνει καλό μασάζ.
Τέλος να επισημάνω ότι οι ενημερώσεις μου θα είναι ελάχιστες λόγω οικονομικών δυσχερειών.
Να ευχηθώ καλές συνεδρίες σε όλους σας.  

Argiris_25

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0
καλισπέρα.. διάβασα για την Ζέτα την ελληνιδα απο το Καλαβρύτων και θα ηθελα να δοκιμάσω. λογο του οτι δίνει και κουλουράκι. εκτος και αν εχει να μου προτεινει καποιος αλλη κοπελα που να δινει κουλοθρακι.. θα πρεπει να με συστισει καποιος για να παω εκει?? δεν γνωριζω τιποτα απο αυτα τα μαγαζακια! ευχαριστω εκ των προτερων..

cheef4

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2013
Like
154
Πόντοι
1
καλησπερα σε ολους πολυ νεολαια επεσε τελευταια τι γινεται ρε κουφαλες κανειςδεν παιρναει κριση????

emounitis

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2013
Κριτικές
1
Like
106
Πόντοι
0
Επισκεψη πριν λιγες μερες στο διαμερισμα της Δωδεκανησσου. Παρουσίες 2 αλλα 1 διαθεσιμη. Μονικα 21 αγγελικο προσωπο Σέρβα και καλο κοριτσι που ελεγε και η Boss. Πηρα το Full προγραμμα στα 80 ευρω. Μασαζ μετριο - αδυναμο αλλα φιλοτιμο και με μεγαλη διαρκεια. Τι περιμενεις απο ενα κοριτσακι που το φερανε για αλλη δουλεια και του ειπανε θα κανεις και μασαζ... Στο 2ο προγραμμα πολυ καλη. Λογω της ηλικιας της θα ελεγα οτι γουσταρει αυτο που κανει παρα οτι ειναι επαγγελματιας. Περασα πολυ καλα. Θα την εχω στα υπ οψιν... Υ.Γ: πριν την επισκεψη, στην τηλεφωνικη επικοινωνια μου ειπαν οτι την ταδε ωρα ολες ειναι διαθεσιμες. Ποιες ολες, οι 2 ?

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Οταν λέμε όλες εννοούμε όλες  :grin:

kavler

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2009
Like
32
Πόντοι
1
καλησπερα και απο εμενα..ενημερωσει απο ΕΥΑ στο τζαμπο...οπως ειπε καφιλος παραπανο μετριο μασαζ καλο  :pipa2: αλλα αν την αφισεις να παρει αυτη ποτοβουλια παιζει πολυ χερι...στο  :knockinb: το εχει και ειναι ανθεκτικη..οποιος εχει και θελει να βοηθειση για την  Έλενα Βασ.Ηρακλείου ας στειλει π.μ και γενικος ψαχνω πληροφοριες και για τον ναο τις αρτεμιδος οποιος θελει στελνει...μια απο αυτες τις μερεσ θα περασω και απο μαριανα μιασ και εχω πολυ πολυ καιρω να παω και θα ενημερωσο...

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
863
Πόντοι
96
Καλησπέρα στους συναγωνιστές, καινούργιος στο φόρουμ αν και σας ....Να ευχηθώ καλές συνεδρίες σε όλους σας.  

Καλήσπέρα συνάδελφε καλως ήρθες! Μπράβο και σ΄ευχαριστούμε για την σύνοψη των εμπειριών σου.

1. Ο 7ος ουρανός βρίσκεται στη Β. Όλγας

2. Όσο για τη Β. Ηρακλείου δές τα PM σου.

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
92
Πόντοι
16
καλησπερα και απο εμενα..ενημερωσει απο ΕΥΑ στο τζαμπο...οπως ειπε καφιλος παραπανο μετριο μασαζ καλο  :pipa2: αλλα αν την αφισεις να παρει αυτη ποτοβουλια παιζει πολυ χερι...στο  :knockinb: το εχει και ειναι ανθεκτικη..οποιος εχει και θελει να βοηθειση για την  Έλενα Βασ.Ηρακλείου ας στειλει π.μ και γενικος ψαχνω πληροφοριες και για τον ναο τις αρτεμιδος οποιος θελει στελνει...μια απο αυτες τις μερεσ θα περασω και απο μαριανα μιασ και εχω πολυ πολυ καιρω να παω και θα ενημερωσο...

εχεις p.m.

men1975

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2013
Κριτικές
9
Like
353
Πόντοι
280
Καλημερα σε ολοι την παρεα.Θα πω για το θεμα με το μαγαζι στην 12κανησου.Δεν επαιξε κατι παραπανω απο :cum: γιατι οπως μου ειπε δεν εγγυηθεικε καποιος για μενα.Εγω απλα καταλαβα οτι εχει δικιο γιατι φοβουνται, τι να πω δεν ξερω παντως σαν μαγαζι καθαρο καλες κοπελες αλλα θες και το κατι παραπανω....οποιος φιλος θελει να βοηθησει ας στειλει PM να τα πουμε.Ευχαριστω ολοι την παρεα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom