καλημερα σε ολους τους συναδερφους.ξερω οτι δεν οφειλω καποια εξηγηση απλα το κανω για το forum,για την αξιοπιστια του εκαστοτε ρεπορταζ μου.φιλε palermo,εδω και μια 20ετια τουλαχιστον ασχολουμαι με μασαζ,κωλομπαρα κατα πρωτον και πιατσες,μπουρδελα κατα δευτερον ισως γιατι ειναι ψιλοξεπετα.ξεκινωντας απο του κυρ σταυρου(εγνατιας,μοναστηριου,λαγκαδα,ι.δραγουμη),ενα αλλο μ.γενναδιου,νικολακη στο παλιο του μαγαζι,resort το παλιο,στην καλλιδοπουλου,ανθος,στα δυο χειροποιητα της ολγας,στο νεο του νικολακη,κανα 2 φορες εβιτα,παντελη χορν,στην νατασσα-βασ.γεωργιου κι αλλα πολλα που ισως μου διαφευγουν τωρα.κωλομπαρα σχεδον παντα εκτος θεσσαλονικης(γιατι εκει παντα χωνεις)και ειναι πιο διακριτικα.αν θες και κατ'ιδιαν η κι εδω μεσα μπορω να σου πω που.πιατσες απο τα παλια λαδαδικα ακομη.ξενοδοχειο μαρινα συχνα.μπουρδελα κατα καιρους κολληματα.τελευταιο κολλημα ηταν το μαρινακι,πολωνεζα ζουζουνιαρα που ομως μας αφησε.για να μην πρηζω και τους υπολοιπους αυτα τα ελαχιστα.αν κι εσυ φιλε μου η οποιοσδηποτε εχει καμια απορια η αμφιβολια γι'αυτα,ας στειλει πμ η και να βρεθουμε για κανεναν καφε.μπορει να γνωριζομαστε φατσικα κι ολας και να μην ετυχε.παντως ουτε χορηγος ειμαι,ουτε χορηγουμενος,ουτε ευα,εβιτα,μαριαννα κτλ.απλα μερακλης.καλημερα και καλα λαδωματα.