House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Κι από house να δεις πόσα έχωΑ ρε Κτηματία house ?
Κι από house να δεις πόσα έχωΑ ρε Κτηματία house ?
Η κρυφή γοητεία της μπουρνουαζίας
ήταν ένα σαρκαστικό και καθόλου αυτοαναφορικό λογοπαίγνιο για το ποστ "πετσέτες και μπουρνούζια" του φίλου Γιώργου που η βάση του ήταν η αριστουργηματική σουρεαλιστική ταινία του Λουί Μπουνιουέλ " Η κρυφή γοητεία της μπουρζουαζίας" του 1972.H Mπουρνουαζίας είναι γαλλική λέξη και προέρχεται από τη λέξη "bourgeois", που σημαίνει "κτηματίας μιας πόλης με ηδονές"-[1] Ο όρος υποδηλώνοντας συντηρητισμό και αντιδραστικότητα και έχει συνήθως αρνητική χροιά για τους άλλους που δεν έχουν την δυνατότηττα κτήσης[2].
-[1] Ακριβώς όπως ο House of Fun.
-[2] Για όλους εμάς τους υπόλοιπους.
ήταν ένα σαρκαστικό και καθόλου αυτοαναφορικό λογοπαίγνιο για τη "πετσέτες και μπουρνούζια" του φίλου Γιώργου που η βάση του ήταν η αριστουργηματική σουρεαλιστική ταινία του Λουί Μπουνιουέλ " Η κρυφή γοητεία της μπουρζουαζίας" του 1972.
Στο μόνο που θέλω να είμαι πλούσιος είναι "σε ηδονές".Νομίζω τώρα house της Μπουρνουαζίας σε έκανα χώμα
και μια άλλη πιο νταρντανοειδής δε θυμάμαι όνομα.
τι φολα εφαγα μετα απο τοοοοσα χρονια σημερα?
Στο μόνο που θέλω να είμαι πλούσιος είναι "σε ηδονές".
Κατά τ άλλα όλα τα υπάρχοντά μου(όλα)τα μοιράζομαι με ευγενείς και καλλίπυγες κορασίδες.
κουπονι απο σελιδα για olga spa .ελεγα πληρωσαμε το κουπονι και κατι ακομη δα εχουμε τον φραπε.,αλλα μπααααααααα
πασαλειμα και γεια σας
Μπορείς να ξεγελάσεις λίγες για πολύ καιρό ή πολλές για λίγο καιρό αλλά όχι όλες για πάντα.Αυτά λες House, στα όμορφα κοριτσάκια, αλλά το κακό είναι ότι σε πιστεύουν και όλας
Μπορείς να ξεγελάσεις λίγες για πολύ καιρό ή πολλές για λίγο καιρό αλλά όχι όλες για πάντα.
Καμία δεν ξεγελάω,λέω πάντα την αλήθεια και έρχονται με τη θέλησή τους.Τελαυταία Αμαρτολέ House ποιά κατέστρεψες, sorry ξεγέλασες?
Καμία δεν ξεγελάω,λέω πάντα την αλήθεια και έρχονται με τη θέλησή τους.
Ρώτα όποια θες,το καλύτερο παιδί(sic)λένε πως είμαι