Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (4 μέλη και 37 επισκέπτες)

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
92
Πόντοι
16
εσενα σε πεισαμε τριενα αντε να δουμε πως θα καταφερουμε κ τον mrbean  :s&m_2:

την καλημέρα μου.... λόγω του καρναβαλικού κλίματος ...αφήστε κάτι να πέσει στην πλάκα ρε ...
Φτανει πια τόσο στην τσίτα!!!!!!  :uglystupid: :2funny:

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
92
Πόντοι
16
και στο θέμα μας τωρα ...
Βασίλης -smile : Βάνα - η γνωστή νταρντανομούνοβα με κυρίως ατού το βαθύ και τελειωτικό της στοματικό  :pipa3: :pipa2:, Λυδία - καλη οπτικά και προκλητική μεγαλοκοπέλα γύρω στα 30 με φουλ υπηρεσιες παντου  :rockon: :pipa1: :zfuck: :kissass:, η γνωστή απο πολύ παλια Φοίβη η οποία ομως μηδέν εξέλιξη στο πρόγραμμα της αφού παρέμεινε μονο στο  :pipa1: :pipa2: , με σημάδια ομως ψιλοχαλαρωσης κ βαρεμαρας  :badair: , Νικολέτα... μέχρι στιγμης στο top 3 της πόλης και σαν εμφανιση  - ομορφο πραγματικα καβλάκι ψιλο αδυνατο με εξυπνα τατού στα μπουτάκια... ανερχομενο αστερι  :pipa1: :tits: :rockon:

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
92
Πόντοι
16
λόγω της χθεσινής πορείας βγήκα εκτός προγράμματος οπότε είπα να ξαποστάσω για λίγο στην αγαπητή Μαριάνα.
οπως παντα γλυκύτατη στην υποδοχή της στο νέο χωρο της , σε σκλαβώνει με τον τρόπο της και το χαμόγελο της , Εχει κατι το μαγικο η κοπέλα ....ααχχχχχχχ  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Στο ρεζουμέ ... εκτός απο τις γνωστές ειρήνη -  :tits: να κρατήσεις το νεό look ,,, σ παει τρελλάάάάάαα  ;) , Νινα - καλά δεν παιζεται το ατομο .... , οι καινουριες - σαβίνα , με look πορνοστάρ , η καυλοουγγαρεζα μας... τα κανει ολα μ ολα η καριολα και το γουσταρει - καθαροαιμο ουγγαρεζικο άτι.  :kissass: :kissass2: :pipa3: :2on1:
Αφροδιτη , δεν δοκιμασα ακομα .... μια ξανθια φυσικοβυζαρού και στρογγυλοκολού γυρω στα 33-35 που επισης δεν προλαβα να δοκιμασω ακομα.... και τέλος .  η μαριαααααααα  αχχχχχχ  μαρία  :tits2: :tits: τα παντα ολα με το κοριτσι που χαζευεις στον δρομο. Ουτε πουτανέ , ουτε ξεκωλέ , αλλά μεσα της ηφαιστειο...  :rockon: Δεν περιγραφω αλλο.
house κακώς που δεν περασες χθές...

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
η μαριαααααααα  αχχχχχχ  μαρία  :tits2: :tits: τα παντα ολα με το κοριτσι που χαζευεις στον δρομο. Ουτε πουτανέ , ουτε ξεκωλέ , αλλά μεσα της ηφαιστειο...  :rockon: Δεν περιγραφω αλλο.
house κακώς που δεν περασες χθές...
Για τη Μαρία είχα κλείσει αλλά ακύρωσα τελευταία στιγμή.Από εμφάνιση είναι όπως ακριβώς τα λες.Στα ενδότερα προσεχώς...
Χαίρομαι που πέρασες ωραία χτες αλλά εγώ πέρασα σίγουρα πιο επεισοδιακά αλλά εξίσου καλά παίχτη.όχι με κοπέλα της δουλειάς.

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
92
Πόντοι
16
Για τη Μαρία είχα κλείσει αλλά ακύρωσα τελευταία στιγμή.Από εμφάνιση είναι όπως ακριβώς τα λες.Στα ενδότερα προσεχώς...
Χαίρομαι που πέρασες ωραία χτες αλλά εγώ πέρασα σίγουρα πιο επεισοδιακά αλλά εξίσου καλά παίχτη.όχι με κοπέλα της δουλειάς.

έτσι ... χαίρομαι

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
...αλλά εξίσου καλά παίχτη...

Εσείς οι δύο καλά την βολέψατε  :2funny: :2funny: :2funny:
μόνο εγώ λόγω υποχρεώσεων για μια ακόμα φορά...

http://[URL unfurl="true"]www.stephanis.com.cy/cache/cfx_imagecr3/78A85FA92220B9FA6AC9952A6BF24473.png[/img[/URL]]

και πλαστκή μάλιστα  :banghead: :banghead: :banghead:

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Καλημέρα σε όλους

Να παιρνάτε καλά πάντα, και όπως οι δύο συνάδελφοι να γράφετε.....
για να μαθάινουμε και εμείς
η πληροφόρηση είναι η δύναμη μας ! ! !

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
92
Πόντοι
16
Εσείς οι δύο καλά την βολέψατε  :2funny: :2funny: :2funny:
μόνο εγώ λόγω υποχρεώσεων για μια ακόμα φορά...

http://[URL unfurl="true"]www.stephanis.com.cy/cache/cfx_imagecr3/78A85FA92220B9FA6AC9952A6BF24473.png[/img[/URL]]

και πλαστκή μάλιστα  :banghead: :banghead: :banghead:
[/quote]

και 18λιτρη ?????    :2funny:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Εσύ alkinos32 ετοιμάσου για αύριο.Θα με θυμηθεις. :)

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Ρε παιδιά αυτή η Μαριάννα πού είναι να πάω να ξαποστάσω κι εγώ; ;) Δε μπορώ να βρω τη διεύθυνση. Αν μπορέσει κάποιος να μου πει, θα την επισκευθώ σήμερα! :rockon:

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
92
Πόντοι
16
Ρε παιδιά αυτή η Μαριάννα πού είναι να πάω να ξαποστάσω κι εγώ; ;) Δε μπορώ να βρω τη διεύθυνση. Αν μπορέσει κάποιος να μου πει, θα την επισκευθώ σήμερα! :rockon:

λιγο πιο πάνω απο εκει που ηταν πριν επί της Κ.Καραμανλή ... το θεμα ειναι οτι αν δεν εισαι γνωστος της δυσκολα να σου ανοιξει...  :S

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
λιγο πιο πάνω απο εκει που ηταν πριν επί της Κ.Καραμανλή ... το θεμα ειναι οτι αν δεν εισαι γνωστος της δυσκολα να σου ανοιξει...  :S
Πώς μπορώ να γίνω...; Εξάλλου για μασαζάκι θα πάω, δεν είμαι ο έφορας! :cheesy:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Με το σχολικό να μην πας κι όλα οκ.
Δεν έχει πρότερη εμπειρία από μασατζίδικα?

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
92
Πόντοι
16
σωστός ο house , που έχεις παει τελευταία ? ποιο ηταν το αγαπημενο σου market ... ???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom