Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.147
- Πόντοι
- 2.356
τι κακος που εισαιΌ,τι πεις.. Ο καθένας όσο του κόβει...
τι κακος που εισαιΌ,τι πεις.. Ο καθένας όσο του κόβει...
xιουμαξ ολα καλα και δεν εισε ο βασιλης κανενα προβλημα. εγω εκανα λαθος..... οκ.... ;) ολα καλα....δε ξερω ποιος μπερδευε ποιον εγω παντως δεν ειμαι ο βασιλης
εσενα σε πεισαμε τριενα αντε να δουμε πως θα καταφερουμε κ τον mrbeanγεια σου ρε βασίλη...
εσενα σε πεισαμε τριενα αντε να δουμε πως θα καταφερουμε κ τον mrbean
Για τη Μαρία είχα κλείσει αλλά ακύρωσα τελευταία στιγμή.Από εμφάνιση είναι όπως ακριβώς τα λες.Στα ενδότερα προσεχώς...η μαριαααααααα αχχχχχχ μαρία τα παντα ολα με το κοριτσι που χαζευεις στον δρομο. Ουτε πουτανέ , ουτε ξεκωλέ , αλλά μεσα της ηφαιστειο... Δεν περιγραφω αλλο.
house κακώς που δεν περασες χθές...
Για τη Μαρία είχα κλείσει αλλά ακύρωσα τελευταία στιγμή.Από εμφάνιση είναι όπως ακριβώς τα λες.Στα ενδότερα προσεχώς...
Χαίρομαι που πέρασες ωραία χτες αλλά εγώ πέρασα σίγουρα πιο επεισοδιακά αλλά εξίσου καλά παίχτη.όχι με κοπέλα της δουλειάς.
...αλλά εξίσου καλά παίχτη...
Εσείς οι δύο καλά την βολέψατε
μόνο εγώ λόγω υποχρεώσεων για μια ακόμα φορά...
http://[URL unfurl="true"]www.stephanis.com.cy/cache/cfx_imagecr3/78A85FA92220B9FA6AC9952A6BF24473.png[/img[/URL]]
και πλαστκή μάλιστα :banghead: :banghead: :banghead:
[/quote]
και 18λιτρη ????? :2funny:
Εσύ alkinos32 ετοιμάσου για αύριο.Θα με θυμηθεις.
και 18λιτρη ?????
Ρε παιδιά αυτή η Μαριάννα πού είναι να πάω να ξαποστάσω κι εγώ; ;) Δε μπορώ να βρω τη διεύθυνση. Αν μπορέσει κάποιος να μου πει, θα την επισκευθώ σήμερα!
Πώς μπορώ να γίνω...; Εξάλλου για μασαζάκι θα πάω, δεν είμαι ο έφορας!λιγο πιο πάνω απο εκει που ηταν πριν επί της Κ.Καραμανλή ... το θεμα ειναι οτι αν δεν εισαι γνωστος της δυσκολα να σου ανοιξει... :S
Βεβαίως κι έχω κύριε! ;) Body free, olgas day spa... Έχω κάνει 3-4 επενδύσεις στα εν λόγω ιδρύματα!Με το σχολικό να μην πας κι όλα οκ.
Δεν έχει πρότερη εμπειρία από μασατζίδικα?