Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 47 άτομα (13 μέλη και 34 επισκέπτες)

TRIENA

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
6
Πόντοι
66
Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο Σάκης(TRIENA)

Θα πρότεινα στους μαγαζάτορες,κυρίως αυτούς που μπαίνουν με νικσ τάχα μου σαν πελάτες,να δημιουργήσουν από ενα λογαριασμό εδώ για να μαθαίνουμε από πρώτο χέρι τα νέα των μαγαζιών τους.
Τα μαγαζιά θα διαφήμιζαν τον χώρο,τις κοπέλες,τις υπηρησίες τους, οι παίχτες θα ρωτάγανε τις απορίες τους κι όλα θα ήταν πιο στρωτά,πιο "ειλικρινα".
Τι λέτε αφεντικά? Γιατί μόνο ο Σάκης?
ναι γιατη εγω ο σακης τριενα ηθελα απο την αρχη να ειμαι ξεκαθαρος και δεν ηθελα να κριβομε πισω απο το δαχτυλο μου. γιατη οι καλοι φιλοι κανουνε τους καλους λογαριασμους. σε ευχαριστο χαους για τα καλα σου λογια...... :coffee: :coffee:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Tα θερμά μου συγχαρητήρια για τον ακριβέστατο κι εμπεριστατωμένο "οδηγό προς νέους ναυτιλομένους" treflejack  :)

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Ρε παιδιά αφήστε την πλάκα, έχω εμπειρία από επισκέψεις ( σας ανάφερα παλιότερα στέκια ) αλλά δεν έχω κρατήσει ποτέ τηλέφωνα κοριτσιών. Τώρα αν μπορείτε να είστε λίγο σαφής και με επίκαιρη ενημέρωση θα το εκτιμούσα. Δεν μπορώ πλέον τα στούντιο διότι θέλω την επιλογή σε μια επίσκεψη και τον χρόνο υπέρ ( δεν είμαι δρομέας στα 100m ).
O κατάλογος που ανάφερε ο φίλος είναι σωστός, δηλαδή αν θα πάω και θα πατήσω το τηλέφωνο θα με αφήσουν να περάσω ( δεν μπορώ τα τηλεφωνήματα με τα κινητά που πρέπει να παίρνεις πριν και κατά την προσέγγιση ).

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
τοσος κοσμος κ μονο τον house καλησπεριζεις
κατι τρεχει εδω  :think:
Μου έχει αδυναμία. :)

Πέρα απ την πλάκα,που κάνεις και κάνω,με τον Σάκη "γνωριζόμαστε" πάνω από 10 χρόνια.
Η αλήθεια είναι πως face to face γνωριστήκαμε πριν περίπου 2,5 χρόνια στην είδοδο της πολυκατοικίας που μένω γιατί κάποιος μαλάκας απ την οικοδομή είχε κλειδώσει την εξώπορτα.
Είχε φέρει ο Σάκης την όλγα τη Ρωσίδα με το καρεδάκι(απ τα καλύτερα σέρβις ever)ή μήπως ήταν η Μιχαέλα?
Γερνάω και δε θυμάμαι.
Κατεβαίνω ν ανοίξω και αφού συστηνόμαστε τι μου λέει ο αρχηγός?
"Τόσα χρόνια είσαι πελάτης μου και τώρα τα λέμε πρώτη φορά από κοντά.Θα πλακωνόμασταν και καμιά φορά για κανένα παρκάρισμα(ή παρόμοια μαλακία)πουθενά και δε θα ήξερα ότι εισαι εσύ".
Βάλαμε κι οι δυο τα γέλια.
Κάτι επίσης σημαντικό. όλες μα όλες οι κοπέλες που είχα πάρει απ το γραφείο είχαν να λένε για το πόσο καλά τους φερόταν και για τον επαγγελματισμό του.
Μετά από καιρό έμαθα,από άλλον φίλο και πελάτη του,πως έκανε το μαγαζί.Προς τιμήν του(του Σάκη)ποτέ δε με πήρε τηλέφωνο να μου πει να περάσω.
Στο μαγαζί του,αν και φίλος και παλιός πελάτης του,πήγα 2-3 μήνες αφού άνοιξε για μια και μόνη φορά ως τώρα. Μετά από τότε έχουμε πιει 2-3 ποτά εκτός δουλειάς εξ αιτίας μιας δυο ωραίων συμπτώσεων.
Απ την αρχή εδώ μέσα βγήκα να τον "υποστηρίξω" επειδή ξέρω πόσο εντάξει είναι. Οκ δεν έχει βγάλει πανεπιστήμιο ο άνθρωπος αλλά είναι απ τους πιο ειλικρινείς ανθρώπους που γνωρίζω στον χώρο αυτό(και γνωρίζω πάρα πολλούς).
Φυσικά όταν έμπαινε σε κάποιες ανούσιες και λαθεμένες αντιπαραθέσεις προσπάθησα να τον "προφυλλάξω".
Γιατί έτσι κάνουν οι φίλοι.
Ο ίδιος ξέρει πως πάω σχεδόν αποκλειστικά στη Μαριάννα τον τελευταίο καιρό αλλά ποτέ δε μου είπε έλα απ το(ή και απ το)δικό μου μαγαζί.Γιατί έτσι κανουν οι φίλοι.

Ελπίζω να μη σας κούρασα με τη μικρή προσωπική ιστορία. Την ανέφερα μπας και μέσα από τέτοια μικρά περιστατικά καταλάβουμε όλοι μας λίγο καλύτερα τα πράγματα γύρω μας.

Να περνάτε όλοι καλά. Φίλε Σάκη να είσαι πάντα καλά.

TRIENA

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
6
Πόντοι
66
Μου έχει αδυναμία. :)

Πέρα απ την πλάκα,που κάνεις και κάνω,με τον Σάκη "γνωριζόμαστε" πάνω από 10 χρόνια.
Η αλήθεια είναι πως face to face γνωριστήκαμε πριν περίπου 2,5 χρόνια στην είδοδο της πολυκατοικίας που μένω γιατί κάποιος μαλάκας απ την οικοδομή είχε κλειδώσει την εξώπορτα.
Είχε φέρει ο Σάκης την όλγα τη Ρωσίδα με το καρεδάκι(απ τα καλύτερα σέρβις ever)ή μήπως ήταν η Μιχαέλα?
Γερνάω και δε θυμάμαι.
Κατεβαίνω ν ανοίξω και αφού συστηνόμαστε τι μου λέει ο αρχηγός?
"Τόσα χρόνια είσαι πελάτης μου και τώρα τα λέμε πρώτη φορά από κοντά.Θα πλακωνόμασταν και καμιά φορά για κανένα παρκάρισμα(ή παρόμοια μαλακία)πουθενά και δε θα ήξερα ότι εισαι εσύ".
Βάλαμε κι οι δυο τα γέλια.
Κάτι επίσης σημαντικό. όλες μα όλες οι κοπέλες που είχα πάρει απ το γραφείο είχαν να λένε για το πόσο καλά τους φερόταν και για τον επαγγελματισμό του.
Μετά από καιρό έμαθα,από άλλον φίλο και πελάτη του,πως έκανε το μαγαζί.Προς τιμήν του(του Σάκη)ποτέ δε με πήρε τηλέφωνο να μου πει να περάσω.
Στο μαγαζί του,αν και φίλος και παλιός πελάτης του,πήγα 2-3 μήνες αφού άνοιξε για μια και μόνη φορά ως τώρα. Μετά από τότε έχουμε πιει 2-3 ποτά εκτός δουλειάς εξ αιτίας μιας δυο ωραίων συμπτώσεων.
Απ την αρχή εδώ μέσα βγήκα να τον "υποστηρίξω" επειδή ξέρω πόσο εντάξει είναι. Οκ δεν έχει βγάλει πανεπιστήμιο ο άνθρωπος αλλά είναι απ τους πιο ειλικρινείς ανθρώπους που γνωρίζω στον χώρο αυτό(και γνωρίζω πάρα πολλούς).
Φυσικά όταν έμπαινε σε κάποιες ανούσιες και λαθεμένες αντιπαραθέσεις προσπάθησα να τον "προφυλλάξω".
Γιατί έτσι κάνουν οι φίλοι.
Ο ίδιος ξέρει πως πάω σχεδόν αποκλειστικά στη Μαριάννα τον τελευταίο καιρό αλλά ποτέ δε μου είπε έλα απ το(ή και απ το)δικό μου μαγαζί.Γιατί έτσι κανουν οι φίλοι.

Ελπίζω να μη σας κούρασα με τη μικρή προσωπική ιστορία. Την ανέφερα μπας και μέσα από τέτοια μικρά περιστατικά καταλάβουμε όλοι μας λίγο καλύτερα τα πράγματα γύρω μας.

Να περνάτε όλοι καλά. Φίλε Σάκη να είσαι πάντα καλά.
ετσι εχουνε τα πραγματα φιλε μου χαους. δεν εχω να προσθεσο τιποτα.. σε ευχαριστο. να εισαι καλα και να περνας καλα.... :)

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
ναι γιατη εγω ο σακης τριενα ηθελα απο την αρχη να ειμαι ξεκαθαρος και δεν ηθελα να κριβομε πισω απο το δαχτυλο μου. (....)
Κόψε κάτι ρε συ Σάκη... :grin:
Δεν ξέρω αν κρύφτηκες πίσω απ' το δάχτυλο σου στην αρχή, αλλά πίσω απ' τα φουστάνια, ή μάλλον τα μαστίγια, της Μελινοτάτης κρύφτηκες... :2funny:

:)

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Δεν ξέρω αν κρύφτηκες πίσω απ' το δάχτυλο σου στην αρχή, αλλά πίσω απ' τα φουστάνια, ή μάλλον τα μαστίγια, της Μελινοτάτης κρύφτηκες... :2funny:

%CF%86%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%AD%CF%82.JPG

TRIENA

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
6
Πόντοι
66

τη εγινε φιλαρακι????  :uglystupid: σε πειραζει αληθεια??????? :uglystupid: που δεν κρυφτηκα ποτε????? :uglystupid: τη σε προβλιματιζη????? που δεν κρυφτικα???? και τα ειπα ολα απο την αρχη εδω μεσα.....???????? σε αλλα αφεντικα να πας ΝΑ τα πεις ΑΥΤΑ και οχι σε εμενα..... που κρυβοντε εντακση....εσυ που κρυβεσε στα φουστανια της ευας ?????????

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
12274263.limghandler.jpg

Φωτογραφία από την σύληψη, του εμπριστή της παραπάνω φώτο.
Από την αστυνομία, πάντως, χαρακτηρίζονται ώς ανακριβείς οι πληροφορίες
ότι ο εικονοζόμενος είναι γνωστό και επιφανές μέλος του συγκεκριμένου forum   :2funny: :2funny: :2funny:

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
τη εγινε φιλαρακι????  :uglystupid: σε πειραζει αληθεια??????? :uglystupid: που δεν κρυφτηκα ποτε????? :uglystupid: τη σε προβλιματιζη????? που δεν κρυφτικα???? και τα ειπα ολα απο την αρχη εδω μεσα.....????????
Τίποτα δεν με προβληματίζει, ούτε με πειράζει... Μια χαρά είναι η παρουσία σου στο forum.
Απλά για την ακρίβεια των πραγμάτων...ένα μικρό κουϊζ:

:bigdick: re paidia kainourgios sto stivo.....kamia simvouli........ :ak:
Το παραπάνω τινος επιφανούς μέλους αποτελεί το παρθενικό ποστ?

(...)σε αλλα αφεντικα να πας ΝΑ τα πεις ΑΥΤΑ και οχι σε εμενα..... που κρυβοντε εντακση....εσυ που κρυβεσε στα φουστανια της ευας ?????????
Τώρα το γάμησες...

TRIENA

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
6
Πόντοι
66
Τίποτα δεν με προβληματίζει, ούτε με πειράζει... Μια χαρά είναι η παρουσία σου στο forum.
Απλά για την ακρίβεια των πραγμάτων...ένα μικρό κουϊζ:
Το παραπάνω τινος επιφανούς μέλους αποτελεί το παρθενικό ποστ?
ΝΑΙ αυτα τα εγραψα ΕΓΩ ο σακης οταν σε εκοβα κινηση τριφιλε..... και μαλιστα αργησες να καταλαβεις. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: γιατη με μπερδεβες με τη μελινα..

TRIENA

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
6
Πόντοι
66
12274263.limghandler.jpg

Φωτογραφία από την σύληψη, του εμπριστή της παραπάνω φώτο.
Από την αστυνομία, πάντως, χαρακτηρίζονται ώς ανακριβείς οι πληροφορίες
ότι ο εικονοζόμενος είναι γνωστό και επιφανές μέλος του συγκεκριμένου forum   :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
919
Πόντοι
96
ΝΑΙ αυτα τα εγραψα ΕΓΩ ο σακης οταν σε εκοβα κινηση..... και μαλιστα αργυσες να καταλαβεις. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: γιατη με μπερδεβες με τη μελινα..
Κι εγώ σε μπέρδευα με τη Μελινα ρε Σάκη, ακριβώς γιατι δεν είχες απόκαλυθφεί από την αρχή! Αυτό έγραψε και ο treflejack!

Γιατί αρπάζεσαι πάλι, χωρίς λόγο?

TRIENA

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
6
Πόντοι
66
Κι εγώ σε μπέρδευα με τη Μελινα ρε Σάκη, ακριβώς γιατι δεν είχες απόκαλυθφεί από την αρχή! Αυτό έγραψε και ο treflejack!

Γιατί αρπάζεσαι πάλι, χωρίς λόγο?
δεν αρπαζομε απλα απανταω. ναι πολυ με μπερδεβατε γιατη με μπερδεβε με την μελινα. ο τριφιλος τσακ

TRIENA

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
6
Πόντοι
66
Ό,τι πεις.. Ο καθένας όσο του κόβει...
την αλιθεια λεω τριφιλος. για το οσο του κοβει.... αστο στον κοσμο να το κρινει........και γιατη    πεταγεσε οταν γραψει καπιος την αλιθεια.η κατι καλο για εμενα η το μαγαζει μου??????? τη σε ενοχλει αραγε?????? να εισε καλα παντως

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.555
Πόντοι
2.356
ΝΑΙ αυτα τα εγραψα ΕΓΩ ο σακης οταν σε εκοβα κινηση τριφιλε..... και μαλιστα αργησες να καταλαβεις. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: γιατη με μπερδεβες με τη μελινα..
δε ξερω ποιος μπερδευε ποιον εγω παντως δεν ειμαι ο βασιλης  :tickedoff:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom