Μου έχει αδυναμία.
Πέρα απ την πλάκα,που κάνεις και κάνω,με τον Σάκη "γνωριζόμαστε" πάνω από 10 χρόνια.
Η αλήθεια είναι πως face to face γνωριστήκαμε πριν περίπου 2,5 χρόνια στην είδοδο της πολυκατοικίας που μένω γιατί κάποιος μαλάκας απ την οικοδομή είχε κλειδώσει την εξώπορτα.
Είχε φέρει ο Σάκης την όλγα τη Ρωσίδα με το καρεδάκι(απ τα καλύτερα σέρβις ever)ή μήπως ήταν η Μιχαέλα?
Γερνάω και δε θυμάμαι.
Κατεβαίνω ν ανοίξω και αφού συστηνόμαστε τι μου λέει ο αρχηγός?
"Τόσα χρόνια είσαι πελάτης μου και τώρα τα λέμε πρώτη φορά από κοντά.Θα πλακωνόμασταν και καμιά φορά για κανένα παρκάρισμα(ή παρόμοια μαλακία)πουθενά και δε θα ήξερα ότι εισαι εσύ".
Βάλαμε κι οι δυο τα γέλια.
Κάτι επίσης σημαντικό. όλες μα όλες οι κοπέλες που είχα πάρει απ το γραφείο είχαν να λένε για το πόσο καλά τους φερόταν και για τον επαγγελματισμό του.
Μετά από καιρό έμαθα,από άλλον φίλο και πελάτη του,πως έκανε το μαγαζί.Προς τιμήν του(του Σάκη)ποτέ δε με πήρε τηλέφωνο να μου πει να περάσω.
Στο μαγαζί του,αν και φίλος και παλιός πελάτης του,πήγα 2-3 μήνες αφού άνοιξε για μια και μόνη φορά ως τώρα. Μετά από τότε έχουμε πιει 2-3 ποτά εκτός δουλειάς εξ αιτίας μιας δυο ωραίων συμπτώσεων.
Απ την αρχή εδώ μέσα βγήκα να τον "υποστηρίξω" επειδή ξέρω πόσο εντάξει είναι. Οκ δεν έχει βγάλει πανεπιστήμιο ο άνθρωπος αλλά είναι απ τους πιο ειλικρινείς ανθρώπους που γνωρίζω στον χώρο αυτό(και γνωρίζω πάρα πολλούς).
Φυσικά όταν έμπαινε σε κάποιες ανούσιες και λαθεμένες αντιπαραθέσεις προσπάθησα να τον "προφυλλάξω".
Γιατί έτσι κάνουν οι φίλοι.
Ο ίδιος ξέρει πως πάω σχεδόν αποκλειστικά στη Μαριάννα τον τελευταίο καιρό αλλά ποτέ δε μου είπε έλα απ το(ή και απ το)δικό μου μαγαζί.Γιατί έτσι κανουν οι φίλοι.
Ελπίζω να μη σας κούρασα με τη μικρή προσωπική ιστορία. Την ανέφερα μπας και μέσα από τέτοια μικρά περιστατικά καταλάβουμε όλοι μας λίγο καλύτερα τα πράγματα γύρω μας.
Να περνάτε όλοι καλά. Φίλε Σάκη να είσαι πάντα καλά.