Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (3 μέλη και 21 επισκέπτες)

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Βρε τις άτιμες,τζάμπα τις πίστευα τόσα χρόνια  :grin:

Δεν ξέρω τι πίστευες ή τι δεν πίστευες εσύ ΑΜΑΡΤΟΛΕ House,
αλλά σε πίστεψε το κοριτσάκι, άφησε το "επάγγελμα"   :pipa1:,  :fuck1:,  :zfuck: και :2on1:
και εσύ ΑΜΑΡΤΟΛΕ την άφησες ρέστι, καταφρονημένη και σε ξένη αγκαλιά .......

Α, ρε ΑΜΑΡΤΟΛΕ House, όλα θα τα γράψω....

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Δεν έχω πει ποτέ και σε καμία τίποτα τέτοιο και το ξέρεις.

MAGOYLIS

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2011
Κριτικές
6
Like
116
Πόντοι
6
Φίλοι συναγωνιστές μιας και θα περάσω μία βόλτα από θεσσαλονίκη αυτές τις μέρες θα ήθελα να
με ενημερώσετε για κοπέλες που προσφέρουν anal και σε ποια καταστήματα.
Εκτός από του TRIENA που με ενημέρωσε ήδη και τον ευχαριστώ πολύ.

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
92
Πόντοι
16
Φίλοι συναγωνιστές μιας και θα περάσω μία βόλτα από θεσσαλονίκη αυτές τις μέρες θα ήθελα να
με ενημερώσετε για κοπέλες που προσφέρουν anal και σε ποια καταστήματα.
Εκτός από του TRIENA που με ενημέρωσε ήδη και τον ευχαριστώ πολύ.

το anal σαν έξτρα υπηρεσία μπορείς να το βρείς σχεδόν σε ολα τα καταστήματα αν όχι σε ολα . το θεμα ειναι οτι θα πρεπει να το συζητησεις με το/την υπευθυνη του κάθε καταστήματος για ποια κοπέλα επιθυμείς κλπ καλή ώρα όπως εκανες και με τον σάκη (ΤRΙΕΝΑ)

MAGOYLIS

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2011
Κριτικές
6
Like
116
Πόντοι
6
το anal σαν έξτρα υπηρεσία μπορείς να το βρείς σχεδόν σε ολα τα καταστήματα αν όχι σε ολα . το θεμα ειναι οτι θα πρεπει να το συζητησεις με το/την υπευθυνη του κάθε καταστήματος για ποια κοπέλα επιθυμείς κλπ καλή ώρα όπως εκανες και με τον σάκη (ΤRΙΕΝΑ)

Απλά επειδή δεν μένω Θεσσαλονίκη και όποτε έρχομαι επισκέπτομαι κάποια μαγαζιά δεν γνωρίζω αφεντικά και κοπέλες.
Να μπω έτσι μέσα στο μαγαζί και να ρωτήσω απλά για anal; μου φαίνεται κάπως κάρτα.

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
92
Πόντοι
16
Απλά επειδή δεν μένω Θεσσαλονίκη και όποτε έρχομαι επισκέπτομαι κάποια μαγαζιά δεν γνωρίζω αφεντικά και κοπέλες.
Να μπω έτσι μέσα στο μαγαζί και να ρωτήσω απλά για anal; μου φαίνεται κάπως κάρτα.

μα εαν δεν μπεις στο καταστημα πως θα γίνει ? τηλεφωνικά δεν παιζει

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Πολύς κόσμος σήμερα μέσα στο θέμα .
Πηγαίνετε ρε πουθενά να γαμήσετε, θα πάθετε τίποτα απ το πολυ διάβασμα !

Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
Πολύς κόσμος σήμερα μέσα στο θέμα .
Πηγαίνετε ρε πουθενά να γαμήσετε, θα πάθετε τίποτα απ το πολυ διάβασμα !
Το διαβασμα ειναι δωρεαν, ασε που ανοιγεις τους οριζοντες σου...

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
:headbang:κουπονι απο σελιδα για olga spa .ελεγα πληρωσαμε το κουπονι και κατι ακομη δα εχουμε τον φραπε.,αλλα μπααααααααα
πασαλειμα και γεια σας :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Ναι ρε συ, αυτά τα ρωτάνε πιό πριν, εκτόνωση μπορώ να πάρω (έπρεπε να πεις) εξτρά; Να το πληρώσω. Θα σου έλεγαν από την αρχή όχι. Το έχω ρωτήσει αυτό με το κουπόνι, προνόησα. ;)

MAGOYLIS

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2011
Κριτικές
6
Like
116
Πόντοι
6
μα εαν δεν μπεις στο καταστημα πως θα γίνει ? τηλεφωνικά δεν παιζει

Το κόλλημα μου είναι ότι δεν ξέρω κανένα από τα αφεντικά των μαγαζιών και μήπως
είναι πολύ από την πρώτη φορά να το ζητήσω.

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Ναι ρε συ, αυτά τα ρωτάνε πιό πριν, εκτόνωση μπορώ να πάρω (έπρεπε να πεις) εξτρά; Να το πληρώσω. Θα σου έλεγαν από την αρχή όχι. Το έχω ρωτήσει αυτό με το κουπόνι, προνόησα. ;)
Αδελφέ  psix μπορείς να μου δώσεις  λεπτομέρειες.

1965

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
ακομη χτυπαω το πουλι μου... ποσο μαλ... πιαστηκα

pantera72

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0
γεια χαρα συναγωνιστες.επισκεψη μια εβδομαδα πριν στο ανθος(συγνωμη για το καθυστερημενο ρεπορταζ).κοπελες 6-7.κανα 2 ουκρανες αν δεν απατωμαι μιλφ,η γνωστη σοφια,μια ταιλανδη,και ενα απιστευτο πιτσιρικι 20 μαιων περιπου μολδαβη με τ'ονομα στελλα.μεγαλο αστερι(ελπιζω οχι διαττων αστηρ)τοσο εμφανισιακα οσο και στις απιστευτες και ακουραστες επιδοσεις της.ισως και να την αδικω λεγοντας τοσο φτωχα επιθετα.η κοπελιτσα της διπλανης πορτας που παντα φαντασιωνοσουν τρελα γαμησια μαζι της και ξαφνικα βγηκες αληθινος.το κοριτσι το'χει.και πωσ να μην το εχει,μια και αποφοιτησε απο το μεγαλο κολλεγιο του ονειρικου γαμησιου του κισιναου!αχ αυτες οι μολδαβες.....το'χουν ρε παιδι μου,το'χουν οι κοπελες!αυτα τα λιγα μαγκες.καλα λαδωματα.

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Αν και το ποστ του προηγούμενου είναι σαφώς φορτισμένο, κάτι που δεν είναι και τόσο ασυνήθιστο στο forum, έχεις ένα θέμα με το θέμα....
Καρφώνεσαι....όπως θάλεγες και συ  :grin:

Pavloukos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
Το κόλλημα μου είναι ότι δεν ξέρω κανένα από τα αφεντικά των μαγαζιών και μήπως
είναι πολύ από την πρώτη φορά να το ζητήσω.

Όταν θα σε ρωτήσουν ποιο πρόγραμμα θέλεις, είναι η κατάλληλη στιγμή να ρωτήσεις.
Στο κάτω κάτω, τα λεφτά σου δίνεις και δεν τις βάζεις να κάνουν κάτι με το ζόρι, απλά ρωτάς ποιες παρέχουν την υπηρεσία που ψάχνεις. Μην ανησυχείς, δεν πρόκειται να σε παρεξηγήσουν.  :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom