Μελινάκι, είσαι γλύκα, αχ να μπορούσα να έρθω σήμερα να δω τι ντύθηκες ....
αλλά και αύριο μέρα είναι......
θα σου δειξω φωτο μωρο οταν ερθεις.............
Μελινάκι, είσαι γλύκα, αχ να μπορούσα να έρθω σήμερα να δω τι ντύθηκες ....
θα σου δειξω φωτο μωρο οταν ερθεις.............
καλησπερα σορρυ για την ενοχληση αλλα θα σε ρωτησω στα ισια γιατι δεν βγαζω ακρη αλλιωσ απο εδω μεσα..Μελινάκι, είσαι γλύκα, αχ να μπορούσα να έρθω σήμερα να δω τι ντύθηκες ....
καλησπερα σορρυ για την ενοχληση αλλα θα σε ρωτησω στα ισια γιατι δεν βγαζω ακρη αλλιωσ απο εδω μεσα..
κατι καλο για σ/κ στη Σαλονικα? κανενα μιλφακι θα προτιμουσα,
καλησπερα κι παλι ευχαριστω,,bodycenter εχω παει 2 φορεσ και θα περασω σιγουρα ξανα,,τα αλλα δυο ομωσ δεν τα γνωριζω,,Kαμιά ενόχληση noknow4. Σαλονίκη ΣΚ έχει ανοικτά μαγαζία, διάβασε πιο πίσω, ακόμα και side αναφέρονται.
Στα ίσα λοιπόν noknow4 , Βοdycenter, Βασίλης Simle μόνο Σάββατο πρωί, Βασίλης Κωλέττη.
Φυσικά, σημασία έχει σε ποιά από αυτά έχεις εσύ πρόσβαση.
Υ.Γ.
ΣΚ, πιθανών και πολλά αλλά, τα οποία εγώ δεν γνωρίζω, και sorry από τους ιδιοκτήτες τους που δεν τα προβάλω.
καλησπερα κι παλι ευχαριστω,,bodycenter εχω παει 2 φορεσ και θα περασω σιγουρα ξανα,,τα αλλα δυο ομωσ δεν τα γνωριζω,,
μολισ εγραψα αλλα τιποτα ακομη,,,Παρκαλώ, αλλά μην ζητάς μόνο, σ' αυτήν την ζωή.
Έχεις πάει φίλε noknow4 στον ΤΡΙΕΝΑ, αλλά την κριτική σου και για τις κοπέλες δεν μας έγραψες τπτ,
για γράψε να μας ενημερώσεις και εσύ.
εγραψες?? που εγραψες κ τι, εγω παντως δεν ειδα κατιμολισ εγραψα αλλα τιποτα ακομη,,,
ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ,,ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΤΟ ΧΕΙΡΙΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟ ΟΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ,ΔΥΟ ΣΚΗΝΙΚΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΤΟ ΕΝΑ ΤΟ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΗΔΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ,,εγραψες?? που εγραψες κ τι, εγω παντως δεν ειδα κατι
το μονο που ειδα ειναι να ζητας βοηθεια για τα σ/κ που ερχεσαι
δε μας εγραψες για καποιο σ/κ πως περασες
ελπιζω κατι να εκανα,,αν ειναι κατι που αφορα το μασαζ να το γραφεις εδω
αν ειναι κατι αλλο μπορεις να δωσεις το λινκ απο κει που το εγραψες