Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (5 μέλη και 25 επισκέπτες)

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Καλησπέρα Ric Flair

Κανένα νέο από τις Ελένη- Ελίζα που επισκέπτεσαι για καφέ?

Υπάρχουν νέες που αντικατέστησαν τις Μαρία-Σαβίνα?

καλημερα !
λογικα κατι θα υπαρχει .
δεν ειχα σκοπο να περασω αυτη την βδομαδα , αλλα τωρα αναγκαστικα  :sunglasses: θα το κανω .
οχι για μενα , για την φουκαριαρα την ενημερωση . καταλαβαινεις .  :dancing:

Nickolino

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0
Μια ενημέρωση παρακαλώ για το ίδρυμα της Δωδεκανήσου.

Για να περασεις στα ιδιατερα δωματια με μια εκ των ιδιοκτητριών και κατά προτίμηση της Ελίζας τι δρόμο πρεπει να ακολουθήσεις;

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
92
Πόντοι
16

Για να περασεις στα ιδιατερα δωματια με μια εκ των ιδιοκτητριών και κατά προτίμηση της Ελίζας τι δρόμο πρεπει να ακολουθήσεις;

πάρε πρωτα τον δρόμο του ιδρύματος και μετά το συζητάς επιτόπου...  :uglystupid:

spartans

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
4
Πόντοι
1

Το δρομο τις κολασεως...

Nickolino

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0
Τον δρόμο του ιδρύματος τον πήρα.... απλά τιμήθηκε η Λυδία. Αλλά ένα κλίκ μου το έκανε η Ελίζα.

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
863
Πόντοι
96
Σου συνιστώ να μην δοκιμάσεις την Ελίζα γιατι θα απογοητευθείς !  Αν ωστόσο επιμένεις να δοκιμασεις ζήτα το στα ίσια,αυτος είναι  ο δρόμος !

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Δε βλέπω να κινούνται και πολλά πράγματα παρά τις "ανακατατάξεις προσωπικού".

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Δε βλέπω να κινούνται και πολλά πράγματα παρά τις "ανακατατάξεις προσωπικού".
Προφανώς το μέτρο των "ανακατατάξεων", σημείωσε παρόμοια επιτυχία όπως και το αντίστοιχο στον ευρύτερο δημόσιο τομέα. Εδώ πάντως δεν υπάρχει Συμβούλιο Επικρατείας για να προσφύγουν τυχόν θιγόμενες.
Όπως δήλωσε πρόσφατα και ο κ. Στουρνάρας, το ζήτημα των απολύσεων στον ευρύτερο μασαζοτομέα και τις Μασαζο Επιχειρήσεις Και Οργανισμούς (ΜΕΚΟ) δεν είναι μεν στις προθέσεις της κυβέρνησης, αλλά παραμένει ανοιχτό... :grin:

BOUBIS 55

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Υπάρχουν νεωτερα από Νεφέλη ?? Εχω μια αγωνια βρε παιδιά ;) ;)

paranomos68

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2009
Like
14
Πόντοι
6
Σου συνιστώ να μην δοκιμάσεις την Ελίζα γιατι θα απογοητευθείς !  Αν ωστόσο επιμένεις να δοκιμασεις ζήτα το στα ίσια,αυτος είναι  ο δρόμος !

Τελικα καλα κανω που μονο διαβαζω τις αποψεις σας και δεν γραφω τιποτα......  :sunglasses:

Φιλε Αkarnan χωρις να θελω να αμφησβητησω την δικια σου αποψη,εγω με την Ελιζα πριν λιγο

καιρο εχω κανει ενα απο τα καλυτερα γαμησια της ζωης μου...... ;) ;) ;)

niceguy17

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
0
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΘΕΛΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΤΟ ANGEL SPA (ΕΥΑ) ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΦΟΥΡ ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ???? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΘΕΛΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΤΟ ANGEL SPA (ΕΥΑ) ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΦΟΥΡ ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ???? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ

Μωράκι είναι Εύα?  :idiot: :uglystupid: :idiot:

Χρόνια στο κουρμπέτι, παλαιότερα με μαγαζία δικά της, χαρακτηριστικά της το μεζ, η "μαγιά" και το σιλικονάτο στήθος, από υπηρεσίες μέτρια πράγματα- χρόνια γαρ στο κουρμπέτι και από χώρος υπό του 0.

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Τελικα καλα κανω που μονο διαβαζω τις αποψεις σας και δεν γραφω τιποτα......  :sunglasses:

Φιλε Αkarnan χωρις να θελω να αμφησβητησω την δικια σου αποψη,εγω με την Ελιζα πριν λιγο

Τουναντίον! Αν είναι έτσι όπως τα λες πρέπει  ΜΟΝΟ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ και να ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ!

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Νομίζω πως ώρα είναι να γράφουμε και καμία κριτική, όπως πολύ σωστά λεεί και ο Αγαπητός treflejack, και ν' αφήσουμε, μόνο,  τις συνεχεις ερωτήσεις.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Kαλημέρα Εύα, καλημέρα σ όλες κι όλους.

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.153
Πόντοι
2.356
για να λες εσυ για μωρακι παει να πει πως κατι ξερεις

πες μας κ μας να μαθουμε, που ξερεις μπορει να μπουμε σε πειρασμο κ να παμε καμια βολτα στα παλια μας τα λημερια

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.153
Πόντοι
2.356
Μωράκι είναι Εύα?  :idiot: :uglystupid: :idiot:

Χρόνια στο κουρμπέτι, παλαιότερα με μαγαζία δικά της, χαρακτηριστικά της το μεζ, η "μαγιά" και το σιλικονάτο στήθος, από υπηρεσίες μέτρια πράγματα- χρόνια γαρ στο κουρμπέτι και από χώρος υπό του 0.
το ΕΥΑ που γραφει ο φιλος/η εννοει το μαγαζι της ευας

κ οχι οτι το μωρακι το λενε ευα γιατι την ευα τη ξερουνε κ οι πετρες,

καλα τα λεω Kenakos ???

Stormbringer

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
5
Like
48
Πόντοι
1
Τελικα καλα κανω που μονο διαβαζω τις αποψεις σας και δεν γραφω τιποτα......  :sunglasses:

εγκρινω και επ'αυξανω!!!!! Ειναι θεμα ποιος κωλλαει με ποια!!!!!! Εχω κι εγω την ιδια γνωμη για την Ελιζα!!!
Κι εμενα μου εχει βγαλει γουστα!!!!  

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
 εγκρινω και επ'αυξανω!!!!! Ειναι θεμα ποιος κωλλαει με ποια!!!!!! Εχω κι εγω την ιδια γνωμη για την Ελιζα!!!
Εμενα μου εχει βγαλει γουστα!!!!  

Σου έβγαλε γούστα η Ελίζα,
Mitsos dimitris, σε πολλές επισκέψεις μαζί της?  :think:

Stormbringer

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
5
Like
48
Πόντοι
1
Σου έβγάλε γούστα η Ελίζα Mitsos dimitris, σε πολλές επισκέψεις μαζί της?  :think:
Ναι φιλε Alkinos32 ! Bεβαια ουτε με την γυναικα σου ουτε με την κοπελα σου ειναι ΠΑΝΤΑ ιδιο αλλα σε 6-7 περιπου συναστησεις θεωρω οτι για μενα ητανε η καλυτερη γνωριμια στο χωρο του αγοραιου ερωτα!!! Και βεβαια δεν ειμαι και δραματικα εμπειρος!!! Υπηρξαν και αλλες κοπελες πολυ καλες αλλα ας πουμε οτι σε studio που ο χρονος μετραει περιεργα δεν μπορω να γουσταρω  αν και καποιες ητανε ΠΟΛΥ καλες!! 1-2 city tours αλλα για μια φορα μονο! Η Ελιζα ειναι μια κοπελα που επισκεφθεικα περισσοτερο και εχω καλη αποψη! Οπως και οι αλλες κοπελες στο ιδρυμα θεωρω οτι ειναι καλες και πραγματικα φιλοτιμες!! Επεισης θελω να τονισω οτι υπαρχει και το θεμα της ελξης!Αν καποια τη γουσταρεις σου φαινεται ισως και καλυτεη απο οτι πραγματι ειναι! Κι εμενα η Ελιζα με τραβαει πολυ! Οτι και να πω....... σεβομαι την γνωμη ολων!!Επεισης μπορει εσυ να το βγαζεις σε καποια που δεν της το βγαζω εγω η το αντιθετο!! Παντως ακομη θυμαμαι οτι εσυ μου την βρεικες οταν την εψαχνα και ητανε τοτε στον  :) ! Και ακομη θυμαμαι οταν εσυ εγραψες....... "Ελιζα ο ορισμος της ομορφης γυναικας" !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom