Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 51 άτομα (8 μέλη και 43 επισκέπτες)

Nickolino

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0
Πριν περίπου μια εβδομάδα ένας ταξιτζής μου είπε για ένα μασατζίδικο καινούριο στην περιοχή του Ευόσμου. Ξέρει κανένα από τους συναγωνιστές τίποτα παραπάνω;

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
εμένα μου άρεσε η Σαβίνα,κάνει και cim

μόνο λίγο σπαστικός ειναι ο τρόπος ομιλίας της,που είναι κάτι μεταξυ ελληνικών-κυπριακών και ουγγαρέζικων!

ΥΓ Πολύ καλό ΜΙΛΦ η Αλεξάνδρα στον ΤΡΙΕΝΑ,από τα καλύτερα που έχω συναντήσει!!!
και σε εμφάνιση και σε σέρβις

Ωραία γυναίκα,άνετα την κυκλοφορείς έξω (στην Αρετσού,εκεί στις βάρκες!)
ρε  Palermo...
τα λενε αλλοι , τα λες κι εσυ ????
ποια κυπριακα - ουγγαρεζικα ???
επειδη ετσι παρουσιαστηκε στο χωρο ???
απο ρωσια ειναι η κοπελα και το ξερω 100%
αυτο ειναι ασχετο με τις επιδοσεις της φυσικα

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
ειναι μερικες τις βλεπεις ωραιες ωραιες και μολις ανοιξουν το στομα τους νταλικεριδες .

ρε κοριτσια , λιγο θυληκοτητα , λιγο χαρη ...  :boobies:

αν θελουμε καποιον να παιξουμε σφαλιαρες εχουμε τους κολλητους μας .

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
τεσπα . περασμα απο ελενα-ελιζα.

παρουσες λυδια , μαρια , σονια , μονικα και σαβινα .

pantos45

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2007
Like
4
Πόντοι
0
Ενημερωσει για antistrees πριν μερικες μερες.παρουσες την ωρα πηγα 4 κοπελες  μια μαυρουλα αδυνατη η λενα η γνωστη ,η μυρτω  απο καλλιδοπουλου με αλλο ονομα το οποιο δεν  θυμαμαι ,και η τινα ρουμανα με την οποια και περασα.ειναι μικρη  με μικρο στηθος λιγα παραπανο κιλακια  ,αλλα ειναι ομορφουλα και εχει σφιχτο  σωμα και απαλο  δερμα. Στα  του αγωνα  κανει καλη  πιπα  ρουφιχτη με δυναμη και μετρια  τα υπολοιπα.

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
re paidia dikio exei o make kai thellw na rwtisw ti paizei apo basili kolleth kserei kapoios na pei;
re paidia kserei kaneis ti paizei basili kolleth;
re paidia kanena neo gia bill carfour exoume;
re paidia tha tou apantisi kanenas tou anthropou??  :2funny: :2funny:

Α, μήπως θυμάται κανείς, η Εύα ή ο Βασίλης είναι πρασινομάτης;  :think:  :2funny:

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
92
Πόντοι
16
ρε  Palermo...
τα λενε αλλοι , τα λες κι εσυ ????
ποια κυπριακα - ουγγαρεζικα ???
επειδη ετσι παρουσιαστηκε στο χωρο ???
απο ρωσια ειναι η κοπελα και το ξερω 100%
αυτο ειναι ασχετο με τις επιδοσεις της φυσικα

η σαβινα ειναι ουγγαρεζα βορεια στα συνορα με μολδαβια ??? κατι τετοιο προς τα εκει :hmm:

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
βρες μου εσυ συνορα ουγγαριας μολδαβιας και κερναω οτι θελεις...
απο Ρωσια (ή Ουκρανία) ειναι η κοπελα και δεν ξερει γρι Ουγγρικα, αλλα αν θελει κανεις ας τη νομιζει και απο τη Λαπωνια.

απλα η Ουγγαρια στο χωρο του αγοραιου ερωτα πουλαει παρα πολυ...

και επαναλαμβανω πως αυτο που λεω δεν αποτελει μομφη για τις υπηρεσιες της κοπελας...

Συνημμένα

• europe_map_political.gif
    europe_map_political.gif
    90,3 KB · Εμφανίσεις: 29

koulith

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
re paidia tha tou apantisi kanenas tou anthropou??  :2funny: :2funny:

Α, μήπως θυμάται κανείς, η Εύα ή ο Βασίλης είναι πρασινομάτης;  :think:  :2funny:

Η Ευα τελευταια φορα που την ειδα τα ειχε γκριζοπρασινα...Φακοι επαφης κι ετσι.Χαχαχα

koulith

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
re paidia kanena neo gia bill carfour exoume;

Καλημερα και περα απ την πλακα βλεπω οτι εισαι μελος 8 χρονια και δεν εχεις γραψει ουτε μιση κριτικη αδερφε.Γυρνα πισω και διαβασε .Ολοι οι συναγωνιστες εχουν γραψει σχεδον για ολα τα μαγαζια.Και οταν πας οπου πας μπες στον κοπο να μας ενημερωσεις και μας για το πως περασες.

Nickolino

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0
Επί εποχής Golden Spa ξέραμε όλοι οτι ήταν πετσετάδικο. Κάποια στιγμή αναφέρθηκε ότι αλλάξαν κάπως οι υπηρεσίες και προσφέρονταν και στοματικό. Επειδή δεν με βόλεψε μηπως ξέρει κανείς αν ισχύει;
Θα ήθελα πάρα πολύ να μου το κάνει το μελανουράκι η Νατάσα.

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
92
Πόντοι
16
βρες μου εσυ συνορα ουγγαριας μολδαβιας και κερναω οτι θελεις...
απο Ρωσια (ή Ουκρανία) ειναι η κοπελα και δεν ξερει γρι Ουγγρικα, αλλα αν θελει κανεις ας τη νομιζει και απο τη Λαπωνια.

απλα η Ουγγαρια στο χωρο του αγοραιου ερωτα πουλαει παρα πολυ...

και επαναλαμβανω πως αυτο που λεω δεν αποτελει μομφη για τις υπηρεσιες της κοπελας...

oupss η ηλικια μου συνεχως με προδιδει...   :woldman: :woldman: βορεια συνορα ουγγαριας με ουκρανια ... τεσπα ,η  προφορα της ειναι χαλια γιατι πρωτος σταθμος της ηταν στην κυπρο για καιρο και μετα ελλαδα ,αυτα ξερω απο δαυτην εδω και 14 μηνες -απο τοτε που ηταν στο γνωστο γραφειο της πολης μας αν και δεν εχει κλεισει παρτιδες μ αυτο- εξακολουθει να ειναι σκυλι του πολεμου στο  :pipa1: :pipa2: :zfuck: :tits: κλπ

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
92
Πόντοι
16
Επί εποχής Golden Spa ξέραμε όλοι οτι ήταν πετσετάδικο. Κάποια στιγμή αναφέρθηκε ότι αλλάξαν κάπως οι υπηρεσίες και προσφέρονταν και στοματικό. Επειδή δεν με βόλεψε μηπως ξέρει κανείς αν ισχύει;
Θα ήθελα πάρα πολύ να μου το κάνει το μελανουράκι η Νατάσα.

ολα τα πετσεταδικα καρα καιρους κανουν τους.... πειραματισμους τους. Ναι το συγκεκριμενο παρήχε και ροφήματα  :pipa1: στους θαμώνες πέρα απο εντριβές και όλες οι σερβιτόρες χωρίς διακρίσεις. Αλλά βεβαίως όχι στους νέους πελατες ή αυτους που δεν γνώριζαν. και συνεχιζει το story

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
ολα τα πετσεταδικα καρα καιρους κανουν τους.... πειραματισμους τους. Ναι το συγκεκριμενο παρήχε και ροφήματα   :pipa1: στους θαμώνες πέρα απο εντριβές και όλες οι σερβιτόρες χωρίς διακρίσεις. Αλλά βεβαίως όχι στους νέους πελατες ή αυτους που δεν γνώριζαν. και συνεχιζει το story
Έτσι ήταν, αλλά έχω δύο ερωτηματικά...
-Πρώτον, μιλάμε για την εκπάγλου καλλονής Νατάσα; Η συγκεκριμένη, απ' όσο τουλάχιστον γνωρίζω και έχει γραφτεί και στο forum, δεν προχωρούσε σε κάτι παραπάνω, άσε που ήθελε μεταξωτό μαντήλι για να στο πιάσει...
-Δεύτερον, γράφτηκε σχετικά πρόσφατα (Palermo), ότι το συγκεκριμένο μαγαζί τα ξαναγύρισε και δεν δίνει κάτι παραπάνω... :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom