Αν δεν πιασουν τα βασανιστηρια θα τον δελεασω αλλιως...μπα ειναι σκληρο καρυδι δε μιλαει ευκολα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 67K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 548 άτομα (2 μέλη και 546 επισκέπτες)
Ξερεις κι εσυ λοιπον????Ελα ομολογησε τα ολα
Εγώ δεν ξέρω τπτ φίλε μου, απλός γιατί να μην χαρώ αν ένας φίλος πέρασει καλά?
Αν θέλει να πει και να μας βοηθήσει και εμάς, να πει.
Αν όχι, γιατί να μην το κρατίσει γι' αυτόν? Απαγορευέται?
Ηρεμα Παναγο μην κανεις φασαρια.Πλακα κανω παρεξηγιαρηΕγώ δεν ξέρω τπτ φίλε μου, απλός γιατί να μην χαρώ αν ένας φίλος πέρασε καλά?
Αν θέλει να πει να πει αν όχι γιατί να μην κρατίσει γι' αυτόν? Απαγορευέται?
καλησπέρα σε όλη την παρέα
εντυπώσεις από πρόσφατη επίσκεψη στο Άνθος (Εντελβάϊς) της Εύας
παρούσες:
Έφη (AL) ξανθιά milf συμπαθητική εμφάνιση, η παλιότερη στο μαγαζί
Σοφία (GR) μελαχρινή milf με περισσότερα κιλά με την καλή έννοια για όσους την γνωρίζουν από παλιά, με θητεία παλιότερα στο ίδιο μαγαζί, στης Μαριάννας και σε Καλλιδοπούλου
Όλγα (μάλλον RU) ξανθιά προ-milf σγουρομάλλα μέτρια εμφάνιση
Δώρα (δεν μπόρεσα να καταλάβω εθνικότητα) εκτιμώ γύρω στα 25-30, καστανή, σώμα προς το αδύνατο γλυκιά εμφανισιακά
και για το τέλος
συνεδρία με την πιτσιρίκα την Στέλλα(Μολδαβή) ομορφούλα μελαχρινή μικροκαμωμένη, ωραίο σώμα & στήθος, πρόσχαρη, φιλική, χαμογελαστή συνέχεια που σου ανεβάζει την διάθεση, γενικά gfe κατάσταση που προσωπικά μου αρέσει πάρα πολύ, η κοπέλα γουστάρει αυτό που κάνει, συμπερασματικά είχα μια από τις καλύτερες συνεδρίες
να περνάμε όλα καλά
εντυπώσεις από πρόσφατη επίσκεψη στο Άνθος (Εντελβάϊς) της Εύας
παρούσες:
Έφη (AL) ξανθιά milf συμπαθητική εμφάνιση, η παλιότερη στο μαγαζί
Σοφία (GR) μελαχρινή milf με περισσότερα κιλά με την καλή έννοια για όσους την γνωρίζουν από παλιά, με θητεία παλιότερα στο ίδιο μαγαζί, στης Μαριάννας και σε Καλλιδοπούλου
Όλγα (μάλλον RU) ξανθιά προ-milf σγουρομάλλα μέτρια εμφάνιση
Δώρα (δεν μπόρεσα να καταλάβω εθνικότητα) εκτιμώ γύρω στα 25-30, καστανή, σώμα προς το αδύνατο γλυκιά εμφανισιακά
και για το τέλος
συνεδρία με την πιτσιρίκα την Στέλλα(Μολδαβή) ομορφούλα μελαχρινή μικροκαμωμένη, ωραίο σώμα & στήθος, πρόσχαρη, φιλική, χαμογελαστή συνέχεια που σου ανεβάζει την διάθεση, γενικά gfe κατάσταση που προσωπικά μου αρέσει πάρα πολύ, η κοπέλα γουστάρει αυτό που κάνει, συμπερασματικά είχα μια από τις καλύτερες συνεδρίες
να περνάμε όλα καλά
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
3 μέλη 17 επισκέπτες,μασατζούδες και σχολεία γεμίσαμε.
Καλημέρα σ όλες κι όλους
Καλημέρα σ όλες κι όλους
sgt saunders
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Επισκεψη δωδεκανησου τρεις γκομενες.σαβινα,σονια,(και οιδυο παλιοτερα στο body free)και μια Μαρια πρωτη φορα την εβλεπα. Πηρα σαβινα. Σκυλι μαυρο στο παρουσιαστικο μετρια πραγματα μεσαS .Οσο για τα μαγαζια χρειαζονται νεο αιμα. Οι καινουργιες κουρτινες καιοι καινουργιες καρεκλες δεν φερνουν πελατια.
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
Που αλλάξαν κουρτίνες παίχτη?
Επισκεψη δωδεκανησου τρεις γκομενες.σαβινα,σονια,(και οιδυο παλιοτερα στο body free)και μια Μαρια πρωτη φορα την εβλεπα. Πηρα σαβινα. Σκυλι μαυρο στο παρουσιαστικο μετρια πραγματα μεσαS .Οσο για τα μαγαζια χρειαζονται νεο αιμα. Οι καινουργιες κουρτινες καιοι καινουργιες καρεκλες δεν φερνουν πελατια.
εμένα μου άρεσε η Σαβίνα,κάνει και cim
μόνο λίγο σπαστικός ειναι ο τρόπος ομιλίας της,που είναι κάτι μεταξυ ελληνικών-κυπριακών και ουγγαρέζικων!
ΥΓ Πολύ καλό ΜΙΛΦ η Αλεξάνδρα στον ΤΡΙΕΝΑ,από τα καλύτερα που έχω συναντήσει!!!
και σε εμφάνιση και σε σέρβις
Ωραία γυναίκα,άνετα την κυκλοφορείς έξω (στην Αρετσού,εκεί στις βάρκες!)
μόνο λίγο σπαστικός ειναι ο τρόπος ομιλίας της,που είναι κάτι μεταξυ ελληνικών-κυπριακών και ουγγαρέζικων!
Την κυκλοφορείς palermo ?
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
Palermo χειμώνα ή καλοκαίρι την κυκλοφορεις στην Αρετσού στις βάρκες? Υπάρχει διαφορά.
Φίλοι και συναγωνιστές δυο ερωτησούλες να κάνω. Η Μαρία Λαδάδικα είναι πριβέ ή όχι; και αν μπορεί κάποιος με pm αν υπάρχει κάποια αγγελία της.Επίσης είναι αυτό που αναφέρει ο συναγωνιστής πιο πάνω για δωδεκανήσου; Για να ξέρουμε και τι κριτικές διαβάζουμε. Ευχαριστώ.
Πριβέ ειναι φιλε. δεν υπαρχει αγγελια της απο οσο ξερω.Φίλοι και συναγωνιστές μια ερώτηση να κάνω. Η Μαρία Λαδάδικα είναι πριβέ ή όχι; και αν μπορεί κάποιος με pm αν υπάρχει κάποια αγγελία της. Ευχαριστώ.
House of Fun, ο φίλος σου ο Palermo δείχνει να είναι πολύ μπροστά. Μάλλον, πρέπει να πάμε να μας κάνει σεμινάρια για τις γυναίκες.
Υ.Γ. Και καλά εσένα θα σε δεχτεί, εμένα που με έχει στο μάτι θα με δεχτεί ή θα με ξαναβρύσει?
Υ.Γ. Και καλά εσένα θα σε δεχτεί, εμένα που με έχει στο μάτι θα με δεχτεί ή θα με ξαναβρύσει?
Stormbringer
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 5
- Like
- 50
- Πόντοι
- 1
Πιο καλη απο την Καιτη??? Ειχα πετυχει μια "ΑΛΕΚΑ" στην Νεμεας!!! Αυτη η MILF μου εχει μεινει αμανατι μια φορα την πειρα και δεν την χορτασα μετα εφυγε!!!!! Παιζει να ειναι αυτη??(Αλεξανδρα.....Αλεκα )
greeklove27
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
παδιά έχει κανείς το τηλέφωνο απο δωδεκανήσου?? απο τιμές τι λέει? φουλ πρόγραμμα?
treflejack
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Ερωταπαντήσεις σχετικά με το τηλέφωνο αυτό πρέπει να έχουν τεθεί καμμιά δεκαριά φορές... Συνήθως με συχνότητα 1/10ημερο. Ενίοτε και συχνότερα. Οριζοντίως/καθέτως/διαγωνίως... με link/pm/ή και χύμα.....παδιά έχει κανείς το τηλέφωνο απο δωδεκανήσου?? απο τιμές τι λέει? φουλ πρόγραμμα?
Η πλέον πρόσφατη: