Περασα κι εγω απο Αγ Παντων προσφατα μπας και εχει αλλαξει τιποτα.Η γεματουλα που λες ειναι το αφεντικο η Δημητρα γιατι αλλη δεν ειχε.Μου ειπε για αυτη που λες αλλα μου ειπε αλλο ονομα.Παρακμη κατασταση οπως παντα.Ανατολικα στο Ανθος μετα απο καιρο.3 διαθεσιμες οι 2 ανατολικου μπλοκ και μια δικια μας με ενα ωραιο τατουαζ.Μαλακια που πηγα χωρις ραντεβου.Μου ειπαν βεβαια οτι σε 20 λεπτα θα αδειαζε δωματιο.Επιφυλασσομαι να δοκιμασω την ελληνιδα μας.Κωλεττη 4 θεραπαινιδες τις 3 τισ ηξερα και νεα αφιξη μια πανυψηλη μουναρααααααα.Τη φοβηθηκε το ματι μου.Ειμαι 1,82 και η κουφαλα με τακουνι μου ριχνε μισο κεφαλι.Που πας κοριτσι μου,φορα χαμηλο λεμε να μην μας κομπλαρεις.Φατσαρα με γαλαζοπρασινα ματια και κορμαρα.Μου ειπε οτι εχει ξαναδουλεψει στην Κασσανδρου ενα φεγγαρι και απορησα.Τελος παντων.Του γουστου μου στο δωματιο και ολα καλα.Προσοχη οι αγαπουληδες και οι επιδοξοι γαμπροι γιατι το κοριτσι ειναι για ερωτα. Και τελος Μοναστηριου στην adidas που με συστησε συναγωνιστης και τον ευχαριστω αν και μαπα το καρπουζι.Η μονη που ειχε διαθεσιμη ηταν μια ελληνιδα 40 φευγα ξερακιανη Ζωη νομιζω.Χρονια στο χωρο απ οτι μου ειπε αν και δεν την θυμαμαι απο καπου.Πηγε να μου την πασαρει η αφεντικινα με τα καλυτερα λογια οτι και καλα μεσα εινα φωτια και δεν εχω λογο να διαφωνησω αλλα της ειπα κι εγω την ατακα μου.Κοπελια της λεω αν δεν μου κανει κλικ με την πρωτη, ο Γιακουμης δεν υπαρχει περιπτωση να σηκωθει κι ας κανει παπαδες στο δωματιο.Μου ειπε πως μεσα στο μηνα περιμενει νεα αφιξη.Επιφυλασσομαι να ενημερωσω αμα τη αφιξει..
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (2 μέλη και 30 επισκέπτες)
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.563
- Πόντοι
- 34.538
Επισκεψη BODY FREE εκτονωση.Πηρα μια Βικυ η οποια ειναι εκει κανενα 20ημερο οπως μου ειπε.Δεν ειναι παιδουλα,πρεπει να πιανει τα πρωτα -αντα.
Καλη στο θεμα με ειδικοτητα στο deep throat.Μιλαμε ντιπ για ντιπ throat.
Καλη στο θεμα με ειδικοτητα στο deep throat.Μιλαμε ντιπ για ντιπ throat.
Άλλο ένα ίδρυμα απέκτησε η οδός γνωστού θείου, αυτή τη φορά στο νούμερο 54..
Τα εγκαίνια χρονολογούνται από τριμήνου περίπου, για μασάζ μόνο.... Έτσι νόμιζα έως πρόσφατα... ;)
Υπάρχει αγγελία ή είναι πριβέ; Αν είναι δυνατό κανένα τηλ
Κούλη τα φώτα σου!Καλημερα.Κοσμα Αιτωλου στο κεντρο
Στη Γλυφάδα αξίζει!! να ξέρουμε γιατί όλοι κατεβαίνουν στη Αθήνα λίγο πολύ
Β. Ηρακλείου - Μακένζυ Κίνγκ - Κοσμά Αιτωλού ;;;;;Β.Ηρακλείου ...απο τα καλύτερα value for money της πόλης.... ;)
Δεν ειμαι φραγκατος αδερφε.Συνηθως οταν εκδραμω θα κανω 2 καταθεσεις.Θα δοκιμαζα και σε οποιο αλλο εβρισκα κατι που να με ικανοποιει.Και στο αλλο ερωτημα χρειαζεσαι συστασεις η παρε τηλ και πες τους να πανε να γαμηθουν που εχουν και πορτα για να τους αφησεις τα ομορφα λεφτα σου και αν δεν θελουν αυτοι μια εσυ δεν θελεις 100.Σωστος???Δηλαδη περασες απο 4 μαγαζια αλλα δοκιμασες μόνο στην κωλέτη. Εκει για να παω χρειάζομαι συστάσεις ή απλά πέρνω τηλ. για ραντεβου ;
Β. Ηρακλείου - Μακένζυ Κίνγκ - Κοσμά Αιτωλού ;;;;;
Δεν σε πιανω φιλε.Τι σχεση εχουν αυτα που αναφερεις?
SpirosPsyPit
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
καλά μου είπε φίλος τελικά να μην ασχοληθώ με το γραψιμο εδώ αλλά χρωστάω μία απάντηση σε έναν ξερόλα και δε γίνεται να μη τη δωσω. Αν εσυ έχεις αδυναμίες φίλε Αλκίνοε οι οποίες ειναι εμφανείς σε όλους, οι άλλοι γιατί να μην μπορουν να έχουν ?? μαλάκο
[URL unfurl="true"]http://youtu.be/g8uwTIfmK7M[/url]
και για τους φαν της ΄Αρτεμης, θ'αλλάξει νουμερο μολις ανοίξει πάλι.
καλά σε όλους
[URL unfurl="true"]http://youtu.be/g8uwTIfmK7M[/url]
και για τους φαν της ΄Αρτεμης, θ'αλλάξει νουμερο μολις ανοίξει πάλι.
καλά σε όλους
paranomos68
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2009
- Like
- 14
- Πόντοι
- 6
φαντάσου να γινόταν dream team των μασσαζοκορασίδων σε έναν χώρο... ή στην ΦΙΛΙΠΠΟΣ Β του Μakedonia Palace πχ που εχει και το τεραστιο τζακουζι μεσα και να παιξει υπερπαραγωγή... Μελινες, Ειρήνες , Σοφίες , Φοίβη, Ζωή , Κλειώ , Βίκυ ... ολες
Με τετοιο dream team επιστρεφω και εγω στον ομορφο μαζαζοκοσμο μας !!!
Μετα απο καιρο καλησπερα και παλι στην παρεα
Αναφέρομαι γενικά, για τα συγκεκριμένα δεν υπάρχουν αναφορές απλά πρέπει να παρουσιάζουν ενδιαφέρον. Όσο διευρύνεται ο κύκλος τόσο καλύτερα για όλουςΔεν σε πιανω φιλε.Τι σχεση εχουν αυτα που αναφερεις?
Καλημέρα σας φίλοι μετα απο καιρό. Αυξημένες υποχρεώσεις με κρατάνε μακριά απο τη νύφη του Θερμαϊκού όμως όταν πατάω το πόδι μου ευκαιρία δε χάνω με τιποτα.
Επισκέφθηκα τη Μαριάννα στο νεο χώρο πήρα φοίβη τη πρώτη φορά και ειρήνη τη δεύτερη. Χωρίς υπερβολή το μαγαζί θέλει βραβείο design αλλά αλλαγή υπαλλήλων. Βαρεθήκα τα ίδια και τα ίδια κανά χρόνο τώρα ήμαρτον.
Βασίλης κ. καραμανλή με την αφρατούλα (τί μουνόχειλα ειναι αυτά ρε πούστη εφημερίδα διαβάζεις)δεξί χέρι όπου τα σχόλια είναι περιτά αλλά και εκεί εκτιμώ ότι θέλουμε ανακαίνιση.
Πρώτες φορές σε body μια με μελίνα (όλα είδον) και μια με μια ψηλή αρχοντομούνα παρά πολύ όμορφη και εντυπωσιακή αλλά κατώτερη υποσχέσεων(όνομα δε συγκράτησα).
Τέλος πήγα στην αδυναμία μου τη Εύα αλλά μάλλον ήταν ωρα παράξενη και τη βγάλαμε με το 30€ χωρίς extra games. Πολύ γουστάρω αυτό το τουμπανιασμένο βυζί. Μου θυμίζει 19χρονη γκόμενα που ξεφτιλίζει τους νόμους της φυσικής.
Να περνάτε καλά και θα σας ξανα έρθω σύντομα.
Επισκέφθηκα τη Μαριάννα στο νεο χώρο πήρα φοίβη τη πρώτη φορά και ειρήνη τη δεύτερη. Χωρίς υπερβολή το μαγαζί θέλει βραβείο design αλλά αλλαγή υπαλλήλων. Βαρεθήκα τα ίδια και τα ίδια κανά χρόνο τώρα ήμαρτον.
Βασίλης κ. καραμανλή με την αφρατούλα (τί μουνόχειλα ειναι αυτά ρε πούστη εφημερίδα διαβάζεις)δεξί χέρι όπου τα σχόλια είναι περιτά αλλά και εκεί εκτιμώ ότι θέλουμε ανακαίνιση.
Πρώτες φορές σε body μια με μελίνα (όλα είδον) και μια με μια ψηλή αρχοντομούνα παρά πολύ όμορφη και εντυπωσιακή αλλά κατώτερη υποσχέσεων(όνομα δε συγκράτησα).
Τέλος πήγα στην αδυναμία μου τη Εύα αλλά μάλλον ήταν ωρα παράξενη και τη βγάλαμε με το 30€ χωρίς extra games. Πολύ γουστάρω αυτό το τουμπανιασμένο βυζί. Μου θυμίζει 19χρονη γκόμενα που ξεφτιλίζει τους νόμους της φυσικής.
Να περνάτε καλά και θα σας ξανα έρθω σύντομα.
treflejack
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Να χιουμορίσω λίγο, και ελπίζω να με συμπαθά ο συγγραφέας γιατί είναι πολύ αξιόλογο ποστ:Καλημέρα σας φίλοι μετα απο καιρό. Αυξημένες υποχρεώσεις με κρατάνε μακριά απο τη νύφη του Θερμαϊκού όμως όταν πατάω το πόδι μου ευκαιρία δε χάνω με τιποτα.
Τέλος πήγα στην αδυναμία μου τη Εύα αλλά μάλλον ήταν ωρα παράξενη και τη βγάλαμε με το 30€ χωρίς extra games. Πολύ γουστάρω αυτό το τουμπανιασμένο βυζί. Μου θυμίζει 19χρονη γκόμενα που ξεφτιλίζει τους νόμους της φυσικής. Να περνάτε καλά και θα σας ξανα έρθω σύντομα.
-Μάλιστα...Έτσι καταχωνιάζουμε την ιστορική μας κληρονομιά εν ονόματι της 'ανάπτυξης'. Εκεί βρίσκεται 'θαμμένο' το ιστορικό bodyfree! Μόνο στο μετρό ξέρει να δημιουργεί προβλήματα η Αρχαιολογική Υπηρεσία...
-Ωχχχχ! Αυτό το.... είδες;
- Συνήθως πίσω από τα διάφορα 'αεικίνητα' που ξεφτιλίζουν τους φυσικούς νόμους, είναι καλά κρυμμένο (ή και λιγότερο καλά στην περίπτωση μας ;)) κάποιο 'κόλπο'..
Καλημέρα
sgt saunders
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ελα με καινουργιο προσωπο στο σαιτ αντε να δουμε. ; ;) ;) ;) ;) ;) ;)
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Tην Παρασκευή ήταν όλα υπέροχα.
Λεγε συναγωνιστη μην θες να σε ανακρινω..
Τυχερέ House, για σένα είναι η ζωή.
Αλλά γιατί να μην είναι υπέροχα κάθε μέρα?
Ξερεις κι εσυ λοιπον????Ελα ομολογησε τα ολαΤυχερέ House, για σένα είναι η ζωή.
Αλλά γιατί να μην είναι υπέροχα κάθε μέρα?