Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 50 άτομα (4 μέλη και 46 επισκέπτες)

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Aγαπητέ Mitsos dimitris, σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Σχετικά με το ""Ελιζα ο ορισμος της ομορφης γυναικας" που είχα γράψει σε αναλυτική κριτική μου , το έγραψα αυθόρμητα και πιστεύω ότι ήμουν όσο πιο αντικειμενοκός μπρούσα.

Η Ελίζα είναι μια όμορφη Μιλφ, αλλά το πρόβλημα της, κατά την γνώμη μου είναι ότι "δεν ιδρώνει την φανέλα" , απίτηση πολύ σημαντική για τους πελάτες των μασατζίδικων. Είναι σαν να σου λέει "αυτό είμαι, αυτό κάνω και όποιον του αρέσει", εμένα δεν μου αρέσει, αυτός ο τρόπος, για κάποιον θα έλεγε, ίσως είναι ξεκάθαρη και κράτα λεβέντικη στάση.
Όλες οι γνώμες σεβαστές.

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Να καταθέσω και εγώ την εμπειρία μου για τους συναδέλφους,
Εγώ βρέθηκα μαζί της 2 φορές, την 1η φορά ήταν καταπληκτική και είχε ιδιαίτερο ζήλο έχυσε μάλιστα και 2 φορές. Την 2η φορά, ό ίδιος άνθρωπος, απογοήτευση, καλοκάιρι και ήθελε, μετά το ραντεβού, να φύγει για μπάνιο Χαλκιδική.......

Για μένα απαράδεκτο το γεγονός, αλλά ελπίζω Mitsos dimitris,
αυτό να ήταν μια, ας το πούμε, ατυχής στιγμή, αποκλειστικά με μένα.

Stormbringer

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
5
Like
48
Πόντοι
1
Εγώ βρέθηκα μαζί της 2 φορές, την 1η φορά ήταν καταπληκτική και είχε ιδιαίτερο ζήλο έχυσε μάλιστα και 2 φορές. Την 2η φορά, ό ίδιος άνθρωπος, απογοήτευση, καλοκάιρι και ήθελε, μετά το ραντεβού, να φύγει για μπάνιο Χαλκιδική.......

Γι'αυτο το σωστο ειναι να δοκιμαζουμε και οπου μας αρεσει να "κωλλαμε" μεχρι νεωτερας!!!  χαχαχαχ  Εγω παντως αυτη τη στιγμη ειμαι με νεα σχεση και τα κουραγια λιγα για εξασκηση του αθληματος!!!!(εχουμε και καποια ηλικια)
  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Μα κι εσύ καλοκαίρι Παρασκευή μεσημέρι πήγες να πηδήξεις?  :grin:

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Να περνάς καλά φίλε! ! !

Αντίθετα η συνεταίρος της, Έλενα, μίλφ και αυτή, αλλά μαζί μου, πάντα ίδρωνε την φανέλα. Λατρεύει, τον πόύτσο- γενικά- μου είχε πει και το αποδεικνύει στους αγωνιστικούς χώρους  :2funny: :2funny: :2funny:

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Μα κι εσύ καλοκαίρι Παρασκευή μεσημέρι πήγες να πηδήξεις?  :grin:

Καλοκαίρι, Παρασκευή και Απόγευμα και η Ιόλη να περιμένει να πάνε για μπάνιο μάζι...
Άσε γμτ, χάρηκα επαγγελματισμό αλλά και μην αγγίζεται

http://[URL unfurl="true"]www.antinews.gr/wp-content/uploads/2011/07/week29_014.jpg[/img[/URL]]

Υ.Γ. Πλήρωσα και υποθέτω πληρώθηκε, κανονικά από το αφεντικό της.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Τρίτη θα πηγαίνεις γιατί θα εχουν περάσει ωραία το σκ και πιθανόν θα εχουν καλή διάθεση και θα εχουν παρει και χρωμα.
Οχι Δευτερα γιατι συνήθως γυρίζουν αργά και ειναι...πτώματα.
Για καλοκαίρι πάντα μιλάμε. Για το χειμώνα θα τα γραψω αλλη φορά για ώρες και μερες. :grin:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Αυτό ειναι inside joke για τα πμ μας?ή για τα καλοκαιρινά? Και στα δυο θα ταίριαζε  :2funny:

Stormbringer

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
5
Like
48
Πόντοι
1
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ειδες ρε House τι περιεργα γουστα εχει ο κοσμος?? 
Την Ελενα φιλε μου δεν την εχω δοκιμασει να ειμαι ειλικρεινης και θεωρω οτι της πρεπει!!!

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Αυτό ειναι inside joke για τα πμ μας?ή για τα καλοκαιρινά? Και στα δυο θα ταίριαζε  :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Καλημέρα αγαπητέ House of Fun.

Εμείς σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να έχουμε χαμηλά την μπάλα.

Πελάτες είμαστε και χωρίς να διεκδικούμε κανένα οικονομικό συμφέρον.

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Φυσικά όταν βλέπεις την μία πλευρά είναι σαν να μην βλέπεις καμία.  :2funny: :2funny: :2funny:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Καλημέρα αγαπητέ House of Fun.

Εμείς σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να έχουμε χαμηλά την μπάλα.

Πελάτες είμαστε και χωρίς να διεκδικούμε κανένα οικονομικό συμφέρον.
Αυτόνόητα όσα έγραψες αλλά καλό ειναι να γράφονται που και που  :)

paranomos68

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2009
Like
14
Πόντοι
6

Κοιτα να δεις συμπτωση, και σε μενα τα ιδια ελεγε ...... :2funny: :2funny: :2funny:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Χύνει με(από) το στόμα μάλλον. :pipa2:

sgt saunders

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Η γνωστη ελιζα ξεκινησε απο εβιτα μετακομισε resort μαλιστα δεν εκανε φουλ στα δυο πρωτα το ξεκινησε προς το τελος στο δευτερο.Eπομενος σταθμος στον νικο body free επειτα μαριανα καιστο τελος η μπιλια εκατσε στην δωδεκανησου.Τωρα αν μου διαφευγει και κανα αλλο μαγαζι.......συγνωμη.

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Η γνωστη ελιζα ξεκινησε απο εβιτα μετακομισε resort μαλιστα δεν εκανε φουλ στα δυο πρωτα το ξεκινησε προς το τελος στο δευτερο.Eπομενος σταθμος στον νικο body free επειτα μαριανα καιστο τελος η μπιλια εκατσε στην δωδεκανησου.Τωρα αν μου διαφευγει και κανα αλλο μαγαζι.......συγνωμη.

Έκανε και στον Βασιλή τον Smile πριν γίνει "αφεντικό",
να είναι καλά η κοπέλα ότι και αν κάνει, θα έχει ξεσκιστεί στο φτέρνισμα σήμερα  :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom