House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Aυτη που ελεγε πως εχυσε 2 φορές.
η μαρια με το ταττου δουλευε στη ευα πηγα μια φορα να φτιαξω κατι (καλοριφερ) για μενα και οσο περιεργο αν σας φανει την γουσταρω την ευα και για την μαρια ακουσα οτι τα δινει ολα θελω να μαθω εαν κανει κατι αναλογο και η γενικα εαν εκανε παλια εαν εχω δηλαδη καμια ελπιδα μην δωσω χρημα τζαμπα... ευχαριστω πολυ....
Η γνωστη ελιζα ξεκινησε απο εβιτα μετακομισε resort μαλιστα δεν εκανε φουλ στα δυο πρωτα το ξεκινησε προς το τελος στο δευτερο.Eπομενος σταθμος στον νικο body free επειτα μαριανα καιστο τελος η μπιλια εκατσε στην δωδεκανησου.Τωρα αν μου διαφευγει και κανα αλλο μαγαζι.......συγνωμη.
Έκανε και στον Βασιλή τον Smile πριν γίνει "αφεντικό",
να είναι καλά η κοπέλα ότι και αν κάνει, θα έχει ξεσκιστεί στο φτέρνισμα σήμερα
δωσε μας πληροφοριες για ποια λες ακριβως γιατι μας μπερδεψες, για την ευα angel spa??ειμαι εντελως νεος..... δεν εχω παει ποτε σε μασατζιδικο... του γαλακτος που λενε..... ηθελα να μαθω συγκεκριμενα γι αυτην την γκομενα ειναι κολημα..... απο δω μεσα σε παλαιοτερες σελιδες εμαθα οτι η μαρια τα δινει ολα.... ετσι λεγανε μερικοι
Υπάρχουν νεωτερα από Νεφέλη ?? Εχω μια αγωνια βρε παιδιά ;) ;)
Καλημέρα σε όλους
Μήπως κάποιος γνωρίζει που παίζει μπάλα η Μαρία ,
το Παοκι με τα τατοο ;
Λέω σήμερα να παρακολουθήσω το ματσακι ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός
μαζί της
Ευχαριστώ και καλά να περνάμε
Τώρα μάλλον κάνεις πλάκα πάνθηρα Μπούμπη... Δεν θα κοιμήθηκες από την αγωνία υποθέτωη μαρια με το ταττου δουλευε στη ευα πηγα μια φορα να φτιαξω κατι (καλοριφερ) για μενα και οσο περιεργο αν σας φανει την γουσταρω την ευα και για την μαρια ακουσα οτι τα δινει ολα θελω να μαθω εαν κανει κατι αναλογο και η γενικα εαν εκανε παλια εαν εχω δηλαδη καμια ελπιδα μην δωσω χρημα τζαμπα... ευχαριστω πολυ....
Ahhh this! Last year....τα δινει όλα???
αυτή δεν κάνει ούτε owo!!!!
Sorry, μάλλον με παρεξήγησες. Το 'μάλλον πλάκα κάνεις' δεν πήγαινε επειδή την ανέφερα προηγουμένως και δεν το πρόσεξες. Πήγαινε για την 'αγωνία που είχες'...OK treflejack ...εχω χασει μαλλον επεισοδια δεν την εχω δει την αναφορά σου...