Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 59 άτομα (7 μέλη και 52 επισκέπτες)

jaym

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Like
2
Πόντοι
0
Καλημέρα σε όλους
Μήπως κάποιος γνωρίζει που παίζει μπάλα η Μαρία ,
το Παοκι με τα τατοο ;
Λέω σήμερα να παρακολουθήσω το ματσακι ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός
μαζί της
Ευχαριστώ και καλά να περνάμε

niceguy17

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
0
η μαρια με το ταττου δουλευε στη ευα πηγα μια φορα να φτιαξω κατι (καλοριφερ) για μενα και οσο περιεργο αν σας φανει την γουσταρω την ευα και για την μαρια ακουσα οτι τα δινει ολα θελω να μαθω εαν κανει κατι αναλογο και η γενικα εαν εκανε παλια εαν εχω δηλαδη καμια ελπιδα μην δωσω χρημα τζαμπα... ευχαριστω πολυ....

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.153
Πόντοι
2.356
μηπως θαπρεπε να μας πεις κ εσυ κατι mr kenakos υδραυλικε

γιατι εκανες 2 ερωτησεις μαζεμενες

εκτος αν εισαι νεος στη πιατσα

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
η μαρια με το ταττου δουλευε στη ευα πηγα μια φορα να φτιαξω κατι (καλοριφερ) για μενα και οσο περιεργο αν σας φανει την γουσταρω την ευα και για την μαρια ακουσα οτι τα δινει ολα θελω να μαθω εαν κανει κατι αναλογο και η γενικα εαν εκανε παλια εαν εχω δηλαδη καμια ελπιδα μην δωσω χρημα τζαμπα... ευχαριστω πολυ....

τα δινει όλα???

αυτή δεν κάνει ούτε owo!!!!

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Μήπως τα δίνει ούλα?  :grin:

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
863
Πόντοι
96
Η γνωστη ελιζα ξεκινησε απο εβιτα μετακομισε resort μαλιστα δεν εκανε φουλ στα δυο πρωτα το ξεκινησε προς το τελος στο δευτερο.Eπομενος σταθμος στον νικο body free επειτα μαριανα καιστο τελος η μπιλια εκατσε στην δωδεκανησου.Τωρα αν μου διαφευγει και κανα αλλο μαγαζι.......συγνωμη.

Έκανε και στον Βασιλή τον Smile πριν γίνει "αφεντικό",
να είναι καλά η κοπέλα ότι και αν κάνει, θα έχει ξεσκιστεί στο φτέρνισμα σήμερα  :2funny: :2funny: :2funny:

Ξεχάσατε την Κασσάνδρου! Πέρασε και από κεί κανα δυο φεγγάρια!

niceguy17

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
0
ειμαι εντελως νεος..... δεν εχω παει ποτε σε μασατζιδικο... του γαλακτος που λενε..... ηθελα να μαθω συγκεκριμενα γι αυτην την γκομενα ειναι κολημα..... απο δω μεσα σε παλαιοτερες σελιδες εμαθα οτι η μαρια τα δινει ολα.... ετσι λεγανε μερικοι

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.153
Πόντοι
2.356
ξεχασατε το βασικοτερο που πηγε να κανει το αφεντικο στο βαρδαρι..... αλλα παπαλα

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
άλλο νέος άλλο μαλάκας.

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.153
Πόντοι
2.356
ειμαι εντελως νεος..... δεν εχω παει ποτε σε μασατζιδικο... του γαλακτος που λενε..... ηθελα να μαθω συγκεκριμενα γι αυτην την γκομενα ειναι κολημα..... απο δω μεσα σε παλαιοτερες σελιδες εμαθα οτι η μαρια τα δινει ολα.... ετσι λεγανε μερικοι
δωσε μας πληροφοριες για ποια λες ακριβως γιατι μας μπερδεψες, για την ευα angel spa??

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Για όποια και να λέει μαλακία είναι.Τελος.

niceguy17

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
0
για την ευα ..... ειναι η ιδιοκτητρια...... στο angel spa ποσειδωνος.... η γυναικα εχει και παιδια γι αυτο ηθελα να ξερω μην δωσω λεφτα τζαμπα ...... house of fun ευχαριστω ρε αδερφε εβγαλες το πορισμα αμεσως......

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.153
Πόντοι
2.356
κοιτα για να πας να τη  :knockinb: θα πρεπει να σε ξερει

τουλαχιστον ετσι ηταν παλια που ηταν στα ντουζενια της, αλλα μετα κατρακυλησε στο πατο

οποτε αν εισαι νεος μη ελπιζεις σε τπτ

υγ. αλλα κ μας που μας ξερει κ μπορουμε να τη  :knockinb: δε γουσταρουμε γιατι ειναι κρυοκωλη κ ξεπεταχτρα

niceguy17

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
0
παλια δηλαδη για ποσα χρονια πριν μιλαμε δλδ αν παω τωρα ουτε μια  :jerking: δεν θα κανει ουτε μια  :pipa1: ? πφφφφφφφφφφφ με στεναχωρεις

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.153
Πόντοι
2.356
μη πας πεταμενα λεφτα ειναι

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Υπάρχουν νεωτερα από Νεφέλη ?? Εχω μια αγωνια βρε παιδιά ;) ;)
Καλημέρα σε όλους
Μήπως κάποιος γνωρίζει που παίζει μπάλα η Μαρία ,
το Παοκι με τα τατοο ;
Λέω σήμερα να παρακολουθήσω το ματσακι ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός
μαζί της
Ευχαριστώ και καλά να περνάμε
Τώρα μάλλον κάνεις πλάκα πάνθηρα Μπούμπη... Δεν θα κοιμήθηκες από την αγωνία υποθέτω  :grin:

Όπως έχω αναφέρει στο ίδρυμα (Tass), Καραμανλή 54, προϊσταται η Νεφέλη. Στο ίδιο ίδρυμα εργάζεται (επί του παρόντος τουλάχιστον) η γνωστή Μαρία. Να πω ότι λειτουργεί εντελώς πριβέ, μόνο αν κάποιος είναι γνωστός των κοριτσιών. Κι άλλες γνωστές κοπέλλες πρέπει να εργάζονται εκεί, δεν γνωρίζω συγκεκριμένα περισσότερα, προς το παρόν. Τιμές ό,τι πάρεις 80...

τα δινει όλα???

αυτή δεν κάνει ούτε owo!!!!
Ahhh this! Last year.... :grin:

BOUBIS 55

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
0
OK treflejack ...εχω χασει μαλλον επεισοδια δεν την εχω δει την αναφορά σου... :)

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
OK treflejack ...εχω χασει μαλλον επεισοδια δεν την εχω δει την αναφορά σου... :)
Sorry, μάλλον με παρεξήγησες. Το 'μάλλον πλάκα κάνεις' δεν πήγαινε επειδή την ανέφερα προηγουμένως και δεν το πρόσεξες. Πήγαινε για την 'αγωνία που είχες'...
Αλήθεια, σοβαρά μιλούσες; 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom