treflejack
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Και το κουνέλι; Δεν το πνίγει πιά;στο τηλέφωνο αρνείται ότι την αρμέγει τη σαύρα να ξέρεις
Και το κουνέλι; Δεν το πνίγει πιά;στο τηλέφωνο αρνείται ότι την αρμέγει τη σαύρα να ξέρεις
Ρε φιλε δεν θα προλαβεις να τον βγαλεις εξω απο το στομα?1 δευτερολεπτο χρειαζεται
Και ο αλλος τι ειπε???θα σε περασουν για αφεντικο αν δινεις πιπα????
Ελεος....μαλλον για πελατη θα σε περασουν!!!!!
Palermo, ξεχάσεις το laxotanil σου σήμερα. Δεν είναι ώρα να το πάρεις και να πας για νανάκια;
Αυτό του δίνει το δικαίωμα αγαπητέ να βρίζει με τα χειρότερα λόγια και χωρίς να έχει την παραμικρή αφορμή, ένα από αυτά που εσείς ονομάζεται νεούδι?ξεψαρώσαμε, νεούδι?
ο παλ έχει γράψει μασαζοϊστορία ....
Υπάρχει ακόμα φυσικά! Την έχει κάνει κι ανακαίνηση κιόλας!εκείνη η μερσέντες κάμπριο υπάρχει ακόμα?
Μια ερώτηση ρε παιδιά για Εύα Εντελβάις
Μου έκανε εντύπωση πως έκανα μπάνιο,σκουπιζόμουνα και μόλις καθόμουνα στον καναπέ,ερχότανε η κοπέλα!!!
Ποτέ δεν ήρθε ενώ έκανα ντουζ!!
Μια μέρα λέω θα αργήσω στο μπάνιο...πράγματι έκανα 15 λεπτά...και η κοπέλα δεν ερχόταν,τίποτα!
πάλι μόλις βγήκα και κάθισα,να την ήρθε!!!!
εσείς τί λέτε? Εντελβαισ καμερεσ και μικροφωνα στα δωματια ακολουθισα την τεχνικη που αναφεραμε και οντωσ ισχυειοι κοπελεσ καπωσ και το κλιμα περιεργο. Η ηρω απλα αλλαξε χωρο ωραιο προγραμμα χωρισ πολλα πολλα γρηγορη ομωσ και σχεδον βιαστικη. Το τηλεφωνο τησ σε χαρτακι καιμου κανει νοημα να μην μιλησω ενω μου δειχνει σε καποιο σημειο (προφανωσ εκει ακουστικο). Ρε παιδια που βρισκομαστε??????
εχουν το βιονικό αυτί?
ή μήπως το βιονικό....μάτι?
εκείνα τα ηχειάκια εκεί ψηλά,μόνο μουσική παίζουν?
τόσο ενδιαφέρον για την ακουστική μας απόλαυση?
Αγαπητέ μου η Ζωή,
αν και δεν γεμίζει στο μάτι με την εμφάνιση της, παρόλο που αντικειμενικά είναι όμορφη κοπέλα,
να είναι καλά να δίνει ζωή στα παπλώματα .
Οριστε που μας οδηγει η πολιτική του μνημονιου . Το πιο ζωντανο κομματι της ελληνικης κοινωνιας οδηγειται στη μεταναστευση . Αντε τωρα να δουμε τι θα κανουμε χωρις τη Νασια .καλησπερα και απο εμενα..μετα απο αρκετο καιρο - αποχη- επισκευθηκα την νασια στην παπαφη...η κυρια ετιμαζει βαλιτσες για κυπρο οπως μου ειπε.. για ενα εξαμηνο το λιγοτερο λεει. θα εργαστη στην ρεσεψιον μασατζιδικου .
...
Υ.Γ και καμια φορα δεν πρεπει καποια να ειναιθεα για να περασεις καλα...πρεπει απλα να το εχεις...και εκει το εχουν.
Τις καλημερες μου.
Οριστε που μας οδηγει η πολιτική του μνημονιου . Το πιο ζωντανο κομματι της ελληνικης κοινωνιας οδηγειται στη μεταναστευση . Αντε τωρα να δουμε τι θα κανουμε χωρις τη Νασια .
Οριστε που μας οδηγει η πολιτική του μνημονιου . Το πιο ζωντανο κομματι της ελληνικης κοινωνιας οδηγειται στη μεταναστευση . Αντε τωρα να δουμε τι θα κανουμε χωρις τη Νασια .
Πρόκειται για το 'Μάγκυ', Καμάρα. 'Εχω να πάω αρκετά χρόνια...Εγνατία 136, τι λέει το συγκεκριμένο μαγαζί? Αξίζει?
Αν κάποιος έχει φρεσκότερα νέα, ας ενημερώσει..Περί Μάγκυς, καμάρα
Πρόκειται για παλαιό μαγαζί, για το οποίο έχουν γραφεί αρκετά στο thread πολλέεες εκατοντάδες (τρέχα γύρευε τώρα) σελίδες πίσω. Η προσωπική μου εμπειρία είναι αντίστοιχα παλαιά (τουλάχιστον 5ετιας μπαγιάτικη), οπότε ενδεχομένως δεν δικαιούμαι δια να ομιλώ, ίσως κάποια πράγματα να έχουν αλλάξει (αν και από τα συμφραζόμενα πολύ χλωμό το βλέπω).
Ο χώρος ήταν ένα διαμέρισμα με στοιχεία.. ημιεγκατάλειψης να το πω... υπό μετακόμιση να το πω.... ψιλοακατάστατο να το πω... πάντως έβγαζε κάτι παρακμιακό.
Επί της υποδοχής ήταν μία ιδιαιτέρως ευτραφής νεαρά, η οποία σου ξεκαθάριζε σε ήπιους τόνους ότι "κάνουμε μασάζ και εκτόνωση μόνον". Η σύντομη εμπειρία μου έδειξε ότι υπήρχε μια ψιλοανοχή ως προς το αποτέλεσμα, αλλά με εξαιρετικά εκνευριστική διαδικασία και όρους. (...)
Αυτό το παρατήρησα κι εγώ παλιότερα στα μαγαζιά του Σταύρου, μέχρι που μου το βεβαίωσε μια τσατσά που δούλευε εκεί. Βλέπω το συνεχίζουν ακόμα τα μαγαζιά μας...Να πω ότι παρατήρησα το ίδιο τις προάλλες και στη Μαρία (Λαδαδικα). Δεν μπόρεσα να δω ή να υποψιαστώ κάμερα στο χώρο. Αλλά πολύ περίεργη σύμπτωση, που χρήζει περαιτέρω έρευνας...Μια ερώτηση ρε παιδιά για Εύα Εντελβάις
Μου έκανε εντύπωση πως έκανα μπάνιο,σκουπιζόμουνα και μόλις καθόμουνα στον καναπέ,ερχότανε η κοπέλα!!!
Ποτέ δεν ήρθε ενώ έκανα ντουζ!!
Μια μέρα λέω θα αργήσω στο μπάνιο...πράγματι έκανα 15 λεπτά...και η κοπέλα δεν ερχόταν,τίποτα!
πάλι μόλις βγήκα και κάθισα,να την ήρθε!!!!
εσείς τί λέτε?
εχουν το βιονικό αυτί?
ή μήπως το βιονικό....μάτι?
εκείνα τα ηχειάκια εκεί ψηλά,μόνο μουσική παίζουν?
τόσο ενδιαφέρον για την ακουστική μας απόλαυση?