House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Ok ρε γαμίκε δε θα τα χαλάσουμε,Μελίνα,Μελίνα.
λιγο ασαφης η αναρτηση σου, το εκτος εαν ...σημαινει οτι ακομη γινεται κατι?το ρωταω γιατι πηγα κι εγω, αλλα...καταλαβαινεις, πολλη πετσετα!σοφούλη 50 ακομα πετσετες εκτος εαν....αλλα πεταμενα λεφτα...μετανιωσαν καποιε και τωρα το παιζουν κυριες εκει
Η Βίκη αποσύρθηκε. Οριστικά. Τα υπόλοιπα έχουν χαρακτήρα κουτσομπολιού, που θάλεγε κι ο koulith.η Βικη εμαθε κανεις τι απεγινε? ειχε γινει μια ιστορια τοτε που πηγε να κανει μονη της δουλειες με αστυνομια και τετοια και χαθηκε.
Μαρεσουν τα κουτσομπολια, αν εχεις περισοτερο ινφο και θες να το μοιραστεις, τα ΠΜ ελευθερα και εμπιστευτικαΗ Βίκη αποσύρθηκε. Οριστικά. Τα υπόλοιπα έχουν χαρακτήρα κουτσομπολιού, που θάλεγε κι ο koulith.
Για τρίτη φορα θα συμφωνήσω με τον HouseΠάλι μαλακιζόσαστε ; Οκ .
ΣΟΦΟΥΛΗ 50... κυριες ολες πετσετες...αλλα αλλου παλια καποιες-οχι ολες, ηταν σε αλλο στυλ...τωρα ομως το παιζουν μεγαλες φυσικοθεραπευτριες....
Λίγο τα μπέρδεψες. Η Σοφούλη είναι του 'πετσέτα group' Ευζώνων, Σοφούλη, Εγνατία 106 και ενδεχομένως Π. Μελά.Καλως τον παλιόφιλο
κι εσύ από την μια τις βρίζεις τις μασατζούδες,από την άλλη πας και στις πετσέτες...τα θέλεις μου φαίνεται...
Tου φαλάκρα δεν είναι η Σοφούλη?
Από την μια οι πισίνες πάνε για κλείσιμο,από την άλλη άνοιξε κι άλλο...
Ειλικρινά λυπάμαι...Τί να κάνουμε,δεν έχω σχέσεις ιδιοκτησιακές ή ερωτικές ή φιλικές με μαγαζιά για να ξέρω από πρώτο χέρι πότε κατούρησε η κάθε κοπέλα....
Ειλικρινά λυπάμαι...