treflejack
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Όχι. Που μερικές εμμονές είναι ισχυρότερες από την εξυπνάδα που αναμφισβήτητα έχειςΠου δεν έχω σχέσεις?
έλα μωρέ,σιγά το πράγμα...
Όχι. Που μερικές εμμονές είναι ισχυρότερες από την εξυπνάδα που αναμφισβήτητα έχειςΠου δεν έχω σχέσεις?
έλα μωρέ,σιγά το πράγμα...
Εμένα ρωτάς; Δεν έχω ιδέα...Tελικά ποιο μαγαζί έχει ο φαλάκρας στη Σοφούλη,θα μας πεις?
Εμένα ρωτάς; Δεν έχω ιδέα...
Γιατί δεν ρωτάς την κοπέλα από το seven, αφού σε νοιάζει τόσο πολύ;Μένω έκπληκτος
Λυπάμαι.
Γιατί δεν ρωτάς την κοπέλα από το seven, αφού σε νοιάζει τόσο πολύ;
Όπως βλέπεις δεν μπορώ να σε βοηθήσω.. Νόμιζα πάντως ότι είχες αρνητική άποψη για τα εν λόγω μαγαζιά...Γιατί θα αργήσω να ξαναπάω!
και είπα να απευθυνθώ σε σένα!
καλώς το σύντροφο!!
Όπως βλέπεις δεν μπορώ να σε βοηθήσω.. Νόμιζα πάντως ότι είχες αρνητική άποψη για τα εν λόγω μαγαζιά...
και πάνε για κλείσιμο ε; και το προσωπικό; εφεδρεία; μετάταξη; απόλυση;μόνο στις πισίνες πάω
λόγω χώρου κυρίως και ελληνίδων γυναικών που δεν γυροφέρνουν σε όλα τα μαγαζιά.
και πάνε για κλείσιμο ε; και το προσωπικό; εφεδρεία; μετάταξη; απόλυση;
Θα το χω υπ' όψιν. Όταν με το καλό κλείσουν, θα κοιτάξω να μάθω και θα σου πω. Μόνο πες μου για ποιά(ες) ενδιαφέρεσαι να μην παιδεύομαι χωρίς λόγοδεν ξέρω ρε συ
τα εργατικά-εργασιακά είναι δική σου αρμοδιότητα
θα μάθεις και θα μας πεις τα καθέκαστα.
πάντως οι πιο πολλές δεν είναι για χοντρά πράγματα!!!
Ακουσα πως οταν πινεις αναφερεις τ ονομα μου...Τις καλημερες μουΗ Βίκη αποσύρθηκε. Οριστικά. Τα υπόλοιπα έχουν χαρακτήρα κουτσομπολιού, που θάλεγε κι ο koulith.
στις πισινες πας αλλα απο ενημερωση τπτμόνο στις πισίνες πάω
λόγω χώρου κυρίως και ελληνίδων γυναικών που δεν γυροφέρνουν σε όλα τα μαγαζιά.
Μην πιστεύεις ό,τι ακούς. Κουτσομπολιά...Ακουσα πως οταν πινεις αναφερεις τ ονομα μου...Τις καλημερες μου
Μην πιστεύεις ό,τι ακούς. Κουτσομπολιά...
Αν εννοείς φαλάκρα αυτόν που έχει το Seven (B. Όλγας 93) τότε σε ενημερώνω οτι δεν έχει αυτός στη Σοφούλη μαγαζί.Καλύφθηκες?Tελικά ποιο μαγαζί έχει ο φαλάκρας στη Σοφούλη,θα μας πεις?
Έ όχι και σύντροφος, μη με προσφωνείς έτσι γιατί μου θυμίζεις τους Πασοκους του '80 !καλώς το σύντροφο!!
στις πισινες πας αλλα απο ενημερωση τπτ
Τελικά αλλάζουν ή δεν αλλάζουν; Αν θυμάμαι καλά και πέρσι η ίδια βασίλισσα ήταν στην Αγγλία..o λόγος προφανής
εκεί αλλάζουν κοπέλες κάθε φορά που έχουμε νέα βασίλισσα στην Αγγλία.
ΥΓ υπήρχε εκεί πέρσυ μια νταρντάνα με τατουάζ,η Λίνα,αρκετά γεμάτη μελαχροινή,αλλά καλό σέρβις.
την πέτυχε κανείς πουθενά έκτοτε?