Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (7 μέλη και 34 επισκέπτες)

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
εντάξει ο τρεφλ θα ξέρει κάτι παραπάνω,δεν θα την είδε μόνο στο δωμάτιο
Σαφώς. Κι εγώ, όπως κι ο House, το βρίσκω προσόν.
Όσο για τις κάμερες ταχουμε ξαναπεί μερικές σελίδες πριν. Όποιος έχει διάθεση ας διαβάσει στη σελίδα 1541. Πλην Λακεδαιμονίου (Νικόλα)..που αποδεδειγμένα ακολουθούσε αυτή την πρακτική.

Ειδικά για το edelweiss είμαι σίγουρος ότι ΔΕΝ έχει κάμερες στα δωμάτια.

kokkinofotoulis

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2007
Like
18
Πόντοι
1
γεια σας συναδερφοι....επειδη ακουω για ενα μαγαζι στα λαδαδικα υπαρχει καποιο τηλ η διευθυνση?να παω κι εγω να κανω μια καταδρομικη.πιστευω μετα απο τρεις τεσσερεισ φορες να φαω μπριζολιτσα.ευχαριστω και περιμενω π.μ οποιος εχει την καλοσυνη.

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
431
Πόντοι
36
4 X 100,00€ = 400,00€

Αν αντεχει η τσεπη σου πήγαινε

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Τελικά, διαπιστώνω ότι μερικούς ανθρώπους δεν "τους χρωστάει ο Θεός λεφτά".
Αλλά τα λεφτά που βγάζουν στις εύκολες εποχές μας , και ελπίζω να λένε και κανένα δόξα το Θεώ και να βοηθάν κανένα άλλο συνάνθρωπο τους, που έχει ανάγκη, είναι αποτέλεσμα της επίπονης προσπάθειας τους να κρατούν ένα υψηλό επίπεδο στο  :fuck1: :pipa1: :knockinb:.
Μπράβο Μαριάννα, Μρπάβο κορίτισια ! ! !
Ελπίζω να μην είμαι επηρεασμένος από το ότι συνευρέθηκα με την Ζωή που είναι "ιντελεκτουέλ στυλ ", όπως γράφει και ο αγαπητός μου House of Fun.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Φυσικά και είσαι επηρεασμένος αφού γράφεις κι ανορθόγραφα  :2funny:
Την καλησπέρα μου παίχτη  :)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Με τη Ζωή έχω βρεθεί μόνο μια φορά αλλά νομίζω πως έφτασε και για τους δυό μας για να "γνωριστούμε".
Θα ακολουθήσουν σύντομα κι άλλες όμως.
Την καλησπέρα μου κούκλα(Μαριάννα να της την διαβιβάσεις αφού μας διαβάζεις).

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Για το επ-ι-ρεασμένος το έγραψα,αλλά τώρα που το ξανα κοιτάω ή το είχες σωστά ή το διόρθωσες οπότε όλα καλώς. :)

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Αγαπητέ μου η Ζωή,
αν και δεν γεμίζει στο μάτι με την εμφάνιση της, παρόλο που αντικειμενικά είναι όμορφη κοπέλα,
να είναι καλά να δίνει ζωή στα παπλώματα  :knockinb:.

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Ξέχασα ν' αναφερθώ στην σύνθεση της ομάδος της Μαριάννας.

-Φοίβη, στα 25 αστέρι το μικρό στην  :pipa1: και στο κούνημα  :fuck1:

-Η μικρή στα 22, όμορφο κοριτσάκι.

-Ζωή, όμορφη ξανθεία στα 30.

-Σοφία aδύνατο Milf, ότι καλύτερο μπορεί να σου συμβεί με γυναίκα στο  :knockinb:

-Άρτεμη, η όμορφη κοκκινομάλα Milf με ελαφρά πιασηματάκια.

premium1969

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2011
Κριτικές
1
Like
571
Πόντοι
86
αν και διαβασα σχεδον ολεσ τις σελιδες εδω μεσα εχω μια απορεια να παραθεσω που εδω δεν εχει αναφερθει πουθενα..
Αν την ωρα του "μασαζ" με τσιμπ...νο το στομα μπει μεσα η Αστυνομια, τι τρεχει ρε παιδια? μασ αρπαζουν και εμας ??

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.440
Πόντοι
34.538
αν και διαβασα σχεδον ολεσ τις σελιδες εδω μεσα εχω μια απορεια να παραθεσω που εδω δεν εχει αναφερθει πουθενα..
Αν την ωρα του "μασαζ" με τσιμπ...νο το στομα μπει μεσα η Αστυνομια, τι τρεχει ρε παιδια? μασ αρπαζουν και εμας ??
Εξαρταται αν εχεις χυσει η οχι. :think: :think: :think: :think: :think:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Τελικά, διαπιστώνω ότι μερικούς ανθρώπους δεν "τους χρωστάει ο Θεός λεφτά".
Αλλά τα λεφτά που βγάζουν στις εύκολες εποχές μας , και ελπίζω να λένε και κανένα δόξα το Θεώ και να βοηθάν κανένα άλλο συνάνθρωπο τους, που έχει ανάγκη, είναι αποτέλεσμα της επίπονης προσπάθειας τους να κρατούν ένα υψηλό επίπεδο στο  :fuck1: :pipa1: :knockinb:.
Μπράβο Μαριάννα, Μρπάβο κορίτισια ! ! !
Ελπίζω να μην είμαι επηρεασμένος από το ότι συνευρέθηκα με την Ζωή που είναι "ιντελεκτουέλ στυλ ", όπως γράφει και ο αγαπητός μου House of Fun.

Ελεος και η γλοιωδια εχει τα ορια της...αμαν με την γυφτισσα που δεν της χρωστουσε λεφτα ο θεος...

Εχει καιρο να αναφερθει και ειπες να μας την θυμισεις....

Και το ροστερ γιατι το παραθετεις,αφου δεν αλλαξε τιποτα απο την τελευταια φορα που εσυ ο ιδιος μας το ξαναανεφερες?

Αηδιαστικος αβανταδορος εισαι

Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
Ελεος και η γλοιωδια εχει τα ορια της...αμαν με την γυφτισσα που δεν της χρωστουσε λεφτα ο θεος...

Εχει καιρο να αναφερθει και ειπες να μας την θυμισεις....

Και το ροστερ γιατι το παραθετεις,αφου δεν αλλαξε τιποτα απο την τελευταια φορα που εσυ ο ιδιος μας το ξαναανεφερες?

Αηδιαστικος αβανταδορος εισαι
ω ρε φυτιλια μεσημεριατικα  :grin:

koulith

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Ειναι το κλασσικο φιλε.Δεν μας εχει τυχει και νομιζουμε οτι δεν θα μας τυχει ποτε και δεν μας απασχολει.Η αληθεια ομως ειναι οτι αν συμβει κατι τετοιο θα το χουμε το τρεξιματακι μας μεχρι να εξακριβωθει οτι δεν εχουμε καμια σχεση με το μαγαζι(π.χ αφεντικο).Μακρια απο εμας βεβαια

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Ρε φιλε δεν θα προλαβεις να τον βγαλεις εξω απο το στομα?1 δευτερολεπτο χρειαζεται

Και ο αλλος τι ειπε???θα σε  περασουν για αφεντικο αν δινεις πιπα????

Ελεος....μαλλον για πελατη θα σε περασουν!!!!!

premium1969

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2011
Κριτικές
1
Like
571
Πόντοι
86
Ειναι το κλασσικο φιλε.Δεν μας εχει τυχει και νομιζουμε οτι δεν θα μας τυχει ποτε και δεν μας απασχολει.Η αληθεια ομως ειναι οτι αν συμβει κατι τετοιο θα το χουμε το τρεξιματακι μας μεχρι να εξακριβωθει οτι δεν εχουμε καμια σχεση με το μαγαζι(π.χ αφεντικο).Μακρια απο εμας βεβαια

θα εκτημουσα μια απαντηση και απο κανενα μαγαζατορα....αν υπαρχει εδω μεσα κανενας.. λεμε τωρα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom