Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 47 άτομα (7 μέλη και 40 επισκέπτες)

premium1969

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2011
Κριτικές
1
Like
571
Πόντοι
86
Διαπιστώνω μετά λύπης ότι το μόνο που δεν έχει επηρεάσει ακόμα η κρίση είναι η μαλακία στο κεφάλι σας. Μπαίνω να ενημερωθώ βλέπω 6-7 σελίδες απο τη Παρασκευή και σκέφτομαι "ωραία θα ξεστραβωθούμε και απο αυριο ενημερωμένοι θα πάμε για κατάθεση. Και διαβάζω τόσες μαλακίες που δεν υπάρχουν πουθενά ρε πούστη. Χαλαρώστε αλλάξετε thred ή καλύτερα και site και άντε στο διάολο. Μαλάκες εεέ μαλάκες.
Και μην απαντήσει κανείς. ΔΙΚΙΟ ΈΧΩ!!!!

ΜΑΓΚΕΣ ΚΟΥΡΑΣΗ ΤΟ ΘΕΜΑ... εγηνε δελτιο ειδησεων του ΣΤΑΡ.

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.085
Πόντοι
2.356
θα κανω προταση στον admin να επιτρεψει στον ΤΡΙΕΝΑ να γραφει γκρικλις

θα αρχισω να κανω κ εγω λαθη με τοσα που βλεπω  :headbang:

καμια ενημερωση απο τα μασατζιδικα κανεις?

zakthes

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
476
Πόντοι
26
Καλησπερα σε ολους. καποιος σ/φος ειχε αναφερει πριν 4-5 μερες οτι ειδε την πρωην ιδιοκτητρια απο αμαρυλις (Εφη) να δουλευει ως μασατζου. ισχυει? το εχει επιβεβαιωσει κανεις?

master_pro

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2012
Like
2
Πόντοι
1
Καλησπερα σε ολους. καποιος σ/φος ειχε αναφερει πριν 4-5 μερες οτι ειδε την πρωην ιδιοκτητρια απο αμαρυλις (Εφη) να δουλευει ως μασατζου. ισχυει? το εχει επιβεβαιωσει κανεις?
ισχυει :knockinb:

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Μάλιστα δηλαδή ένα ακόμα από τα κορίτσια-λαμπάδες της Μελινοτάτης... Απ' τα πρώτη φορά στην Ελλάδα... λέμε.... :2funny: :2funny: :2funny:

zakthes

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
476
Πόντοι
26
Μάλιστα δηλαδή ένα ακόμα από τα κορίτσια-λαμπάδες της Μελινοτάτης... Απ' τα πρώτη φορά στην Ελλάδα... λέμε.... :2funny: :2funny: :2funny:
Αν σας ειναι ευκολο μας ενημερωνετε κ για το μαγαζι που εμφανιζεται? απο το μελινοτατη φανταζομαι το καινουριο που ανοιξε μαρτιου? body center?

gamikos1

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2012
Like
40
Πόντοι
0
ΤΟ ΧΑΖΟΣ ΣΤΟ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ.....ΚΑΝΤΕ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ...ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΥΔΟΜΑΔΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΣΑΙΤ ΤΟΥ BODY CENTER. 
το μηχανημα μην ξεχασεται να βαλετε οπως εχουν στις τραπεζες για σειρα ! μην σκοτωνονται οι πελατες !

TRIENA

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
6
Πόντοι
66
το μηχανημα μην ξεχασεται να βαλετε οπως εχουν στις τραπεζες για σειρα ! μην σκοτωνονται οι πελατες !
να κοιτας τη δουλια σου..και εγω τη δουλεια μου  ..εσενα περημενα να μου πεις τη να κανω.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

paranomos68

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2009
Like
14
Πόντοι
6
Αν σας ειναι ευκολο μας ενημερωνετε κ για το μαγαζι που εμφανιζεται? απο το μελινοτατη φανταζομαι το καινουριο που ανοιξε μαρτιου? body center?

Eξακτλι........ ;) ;) ;)

Δεν ξερω αν τον λενε body center αλλα ειναι Μαρτιου απεναντι απο το πατσατζιδηκο  :rockon:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Καλημέρα.

Ξεκατινιαστήκατε οκ? Βγάλατε τη χολή και τα κόμπλεξ σας μερικοί? Οτι σχεδόν κανείς δεν γαμάει είναι προφανές.

Άντε να ενημερώσουμε και λίγο το λαό.

Το Body Center της Μαρτίου: Xώρος υποδοχής και γενικότερα μια χαρά. όλες οι κοπέλες σαλονιασμένες για να διαλέξεις αφού τις δεισςκαλά κι όχι απλά από ένα πέρασμα.Παρουσίες η ξανθιά Σλοβάκα Μιχαέλα 23-24,ψηλή με τα ωραία πιασίματά της αλλά μικρο βυζί(έχουμε δώσει πολύ καλές μάχες παλιότερα που ήταν σε γραφείο),άλλη Σλοβάκα μελαχρινή με κοντό μαλλί στα υπ όψη με πολύ καλό σώμα, ηλικία 23-25,και αρκετά βελτιωμένη σε σέρβις απ ότι μου είπε φίλος που εκτιμώ.Νάταλύ Ρωσίδα ζουμπουρλού με κωλάρα λίγο πριν ή λίγο μετά τα 30 με καυλόφατσα(στα υπ όψη κι αυτή).Ρουμάνα πιτσιρίκα όχι πάνω από 22 μελαχρινή και με λάγνο βλέμμα. Αυτή θα έπαιρνα αν δεν είχα ενα θεματάκι γενικά με τον "επαγγελματισμό¨των κοριτσιών απ αυτή τη χώρα. Μελίνα Ελληνίδα η γνωστή σε όλους σας φυσικά που ή έχει ομορφύνει ή έχω καιρό να τη γαμήσω. Έβαλέ και νέα προγράμματα στο ρεπερτόριο της.Και μια ακόμα ελληνίδα που έλειπε όταν πήγα οπότε δεν ξέρω αν είναι η παλιά ιδιοκτήτρια που αναφέρθηκε. Τα δωμάτια μια χαρά με μονά ή διπλό(2 κολλημένα)μασαζοκρέβατα και ντουζιέρα εντός δωματίου.
Τιμές 40-60-80.

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Νέα άφιξη στο Edelweiss ονόματι Αγάπη. Ελληνίδα, μελαχρινή, κοντά στα 30 (υποθέτω), μέτριας σωματικής διάπλασης. Ιδιαίτερα συντηρητική εμφάνιση με παντελονοκαλσόν, τζήν φούστα και κουμπωμένη μέχρι το λαιμό. Το τελευταίο που θα σκεφτόταν κανείς είναι ότι κάνει αυτή τη δουλειά. Εντελώς άλλος άνθρωπος στο δωμάτιο όμως... Α, και ιδιαίτερα intellectuelle, αν αυτό τέλος πάντων θεωρείται προσόν...

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Φυσικά και είναι προσόν.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Και η Ζωή στη Μαριάννα βγάζει κάτι ανάλογο,ήρεμη δύναμη στο σαλόνι και δυναμίτης μέσα.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Μια ερώτηση ρε παιδιά για Εύα Εντελβάις

Μου έκανε εντύπωση πως έκανα μπάνιο,σκουπιζόμουνα και μόλις καθόμουνα στον καναπέ,ερχότανε η κοπέλα!!!

Ποτέ δεν ήρθε ενώ έκανα ντουζ!!
Μια μέρα λέω θα αργήσω στο μπάνιο...πράγματι έκανα 15 λεπτά...και η κοπέλα δεν ερχόταν,τίποτα!

πάλι μόλις βγήκα και κάθισα,να την ήρθε!!!!

εσείς τί λέτε?

εχουν το βιονικό αυτί?

ή μήπως το βιονικό....μάτι?
εκείνα τα ηχειάκια εκεί ψηλά,μόνο μουσική παίζουν?
τόσο ενδιαφέρον για την ακουστική μας απόλαυση?

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Δεν ήθελαν να σε ενοχλήσουν απλά ενώ εκανες το μπάνιο σου.Είδες τι καλά και διακριτικά είναι τα κορίτσια?

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Δεν ήθελαν να σε ενοχλήσουν απλά ενώ εκανες το μπάνιο σου.Είδες τι καλά και διακριτικά είναι τα κορίτσια?

μερικοί είναι τόσο αστείοι,που ενώ έχουν ηχειάκια στον τοίχο,έχουν και φορητό ραδιοcd!!!!

πρώτος διδάξας με κάμερα στα ηχειάκια ο Νίκος body Free...

και η οθόνη κάτω από το γραφείο,για αυτό δεν σηκωνότανε ποτέ από την θέση του!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom