You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 48 άτομα (3 μέλη και 45 επισκέπτες)
premium1969
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 569
- Πόντοι
- 86
Σκευτομε να επισκευτω το πρωιν "Νεμεας".. για καλο στοματικο ποια θα προτηνατε?
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.107
- Πόντοι
- 34.538
Ρωτα για Στελλα αβλεπη.Χοντρουλα αλλα θα στον λιωσει.Σκευτομε να επισκευτω το πρωιν "Νεμεας".. για καλο στοματικο ποια θα προτηνατε?
premium1969
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 569
- Πόντοι
- 86
τετοια θελω.. σε ευχαριστω.Ρωτα για Στελλα αβλεπη.Χοντρουλα αλλα θα στον λιωσει.
gagarin
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.484
- Πόντοι
- 7.095
αυτή ήταν στο μπελαμί παιχταράΡωτα για Στελλα αβλεπη.Χοντρουλα αλλα θα στον λιωσει.
treflejack
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Έχω γράψει σχετικάκαλημέρα
αν και λάτρης του σπορ λόγω περιορισμένου χρόνου δεν έχω δοκιμάσει πολλά μασαζομάγαζα
παρά μόνο τα ελεύθερα (χωρίς συστάσεις). ο λόγος που γράφω είναι αυτός www.agelioforos.gr/default.asp?pid=170&agid=1019068&sa=1]http://www.agelioforos.gr/default.asp?pid=170&agid=1019068&sa=1[/url]
αν έχει ιδέα κάποιος περί ΄τίνος πρόκειται θα το εκτιμούσα μιας και οι καιροί είναι δύσκολοι για περιττά έξοδα.
Προφανώς λες για το μαγαζί της Δήμητρας στην Αγ. Πάντων (πρώην στο Εύοσμο και πολύ πιο πριν εργαζόμενη Β. Ολγας-Seven). Προσφέρουν και παραπάνω, αλλά πρέπει να σε ξέρει η Δήμητρα (ή έστω να την πείσεις για τις προθέσεις σου)
Να σημειώσω ότι μέχρι πριν περίπου κανά εξάμηνο δούλευε ένα μικρό, σγουρομάλλικο, ζουμπουρλούδικο, ονόματι Έλλη , η οποία πραγματικά... το 'χε. Έφυγε όμως και δεν ξέρω αν σταμάτησε, γύρισε ή βόσκει αλλού...Αν εννοείς της Δήμητρας, είναι αυτό που μόλις προαναφέρθηκε στην Αγ. Πάντων, με αγγελία στον αγγελιοφόρο.. Στυλ φοιτητικού σπιτιού..
premium1969
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 569
- Πόντοι
- 86
τωρα που ειναι? στο μπελαμι η στο "νεμεασ"?αυτή ήταν στο μπελαμί παιχταρά
treflejack
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
μπορει καποιος να με ενημερωσει για ανατολικα , Βασ Ολγας και προς καλαμαρια
ποσο παει το <<μαλλι>> ,και που πρεπει να παω ?
στειλτε μου ΠΜ ,αν δεν γινεται εδω
Παλληκάρι τι γίνεται; Η δοσολογία είναι μιά φορά την ημέρα;μπορει καποιος να με ενημερωσει για ανατολικα , Βασ Ολγας και προς καλαμαρια
Akarnan
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2012
- Like
- 821
- Πόντοι
- 96
Τωρα δεν είναι ούτε στο πρωην Νεμεας (Κ.Καραμανλη 149) ουτε στο Μπελαμι (Α. Γεωργιου 4) αλλα σε ένα καινούριο παραρτημα που άνοιξε ο ιδιοκτητης του Μπελαμι ανατολικα (Μαρτιου με Β. Ολγας). Πηρε μεταθεση το βαθυ λαρυγγι! Έχει τηλ. στον αγγελιοφορο αλλα μπορεις να το ζητησεις και απο το Μπελαμι!τωρα που ειναι? στο μπελαμι η στο "νεμεασ"?
giorgioSS7
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2010
- Like
- 112
- Πόντοι
- 1
Φίλε μου χωρίς διάθεση να σε προσβάλω.Είσαι μέλος 2,5 χρόνια σχεδόν εδώ μέσα,δεν έχεις ενημερώσει ποτέ για τίποτα, ρωτάς κάτι να σου πούμε και ρωτάμε μπας και βγει καμια άκρη και μάθεις-μάθουμε κάτι παραπάνω. Μας τη λες κι απο πάνω.οκ
Δε σας τη λέω ρε φίλε. ΄Ίσα ίσα μου είναι πολύ χρήσιμες οι πληροφορίες που παίρνω. Είμαι ακόμα νέος στο σπορ του πληρωμένου σεξ γι αυτό και δεν έχω ενημερώσει ποτέ για τίποτα. Αφού το θέλετε λοιπόν: η γκόμενα δούλευε σε καφέ στο κόσμος. Είχε και γκόμενο παράλληλα ο οποίος δεν ήξερε τίποτα. Ο κώδικας επικοινωνίας ήταν τα νύχια. Δηλαδή έπαιρνε τηλ ο πελάτης και έλεγε ''θα έρθεις για νύχια στις πχ 10?'' Να μην τα πολυλογώ μαθεύτηκε στο μαγαζί το θέμα και πήρε πόδι και απ ότι μου είπαν πήγε σε κάποιο στυλ ινστιτούτο (οπου προσφέρει κι άλλες υπηρεσίες) προς την τούμπα. Για αυτό ρωτάω.
Αυτά ξέρω, αυτά λέω. Αν μπορείτε να βοηθήσετε καλώς. Αν όχι πάλι οκ. Δεν είχα καμιά διάθεση να σας την πω.
ΥΓ: Μαζί με την εν λόγω κορασίδα στο μαγαζί αυτό δούλευε κι άλλη μία του ίδιου ''στυλ'' αλλα δεν τη θυμάμαι καθόλου φυσιογνωμικα για να αναφέρω
Akarnan
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2012
- Like
- 821
- Πόντοι
- 96
ΟΚ φιλε την λυση θα την βρεις μόνος σου! Ανοιξε έναν αγγελιοφορο και παρε τηλ όλα τα ινστιτουτα που προσφερουν μασαζ. Ρωτα σε ποια περιοχη βρισκετε το καθενα και δοκίμασε να επισκευθεις όσα είναι στην Τουμπα. Ελπιζω να βοηθησα και να μας ενημερώσεις για τα αποτελεσματα της αναζητησης!!Δε σας τη λέω ρε φίλε. ΄Ίσα ίσα μου είναι πολύ χρήσιμες οι πληροφορίες που παίρνω. Είμαι ακόμα νέος στο σπορ του πληρωμένου σεξ γι αυτό και δεν έχω ενημερώσει ποτέ για τίποτα. Αφού το θέλετε λοιπόν: η γκόμενα δούλευε σε καφέ στο κόσμος. Είχε και γκόμενο παράλληλα ο οποίος δεν ήξερε τίποτα. Ο κώδικας επικοινωνίας ήταν τα νύχια. Δηλαδή έπαιρνε τηλ ο πελάτης και έλεγε ''θα έρθεις για νύχια στις πχ 10?'' Να μην τα πολυλογώ μαθεύτηκε στο μαγαζί το θέμα και πήρε πόδι και απ ότι μου είπαν πήγε σε κάποιο στυλ ινστιτούτο (οπου προσφέρει κι άλλες υπηρεσίες) προς την τούμπα. Για αυτό ρωτάω.
Αυτά ξέρω, αυτά λέω. Αν μπορείτε να βοηθήσετε καλώς. Αν όχι πάλι οκ. Δεν είχα καμιά διάθεση να σας την πω.
ΥΓ: Μαζί με την εν λόγω κορασίδα στο μαγαζί αυτό δούλευε κι άλλη μία του ίδιου ''στυλ'' αλλα δεν τη θυμάμαι καθόλου φυσιογνωμικα για να αναφέρω
Varbatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Παλληκάρι τι γίνεται; Η δοσολογία είναι μιά φορά την ημέρα;
Ναι αλλα απαντηση δεν πηρα
treflejack
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
μπορει καποιος να με ενημερωσει για ανατολικα , Βασ Ολγας και προς καλαμαρια
Λοιπόν, εντελώς φιλικά:Ναι αλλα απαντηση δεν πηρα
1. Αν έβαζες λίιιγο το μυαλό σου να δουλέψει θα βρισκες κάποιες απαντήσεις.
2. Πάνω-κάτω το "μαλλί" είναι γνωστό.
3. Το ρήμα πρέπει είναι εξαιρετικά ατυχές. Άκου "πρέπει"...
4. Το στυλ σου είναι αρκετά, ας πούμε "αγενές"
Εν πάση περιπτώσει, να μην μείνεις και με το παράπονο, μπορείς να δοκιμάσεις:
- Στα αδελφάκια
και
με τιμές στα 60/80, με αρκετό υφάκι και ΧΩΡΙΣ full
- Στα πετσετάδικα
- Το AVIS θα ταν καλό για την περίπτωση σου, αλλά νομίζω ότι έκλεισε
- Υπάρχει κι αυτή η ανεξάρτητη:...
...τώρα βέβαια νεαρή, υπολόγισε 40+. Πουλάει λίγο τρελλίτσα, αλλά το πνίγει το κουνέλι. Έχει κολλήσει αρκετά ένσημα στο χώρο του delivery, πολλάααα χρόνια πριν.
- Δεν δοκιμάζεις και στην Εβίτα, στην Καλαβρύτων? Της άνοιξαν ξεχωριστό thread παραπλεύρως. Αν τελικά πας, θα ταν πολύ ενδιαφέρον να μας πεις εντυπώσεις
Καλημέρα. Το link είναι απο τη Νάσια Παπάφη?
treflejack
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Καλημέρα. Όχι. Την λένε Κατερίνα, είναι κοντά στο Ράδιο-σίτυ, θυμίζει Νάσια, στο πιό όμορφο θα έλεγα. Πουλάει όμως τρελλίτσα.. μα-μου, εγώ δεν κλπ.Καλημέρα. Το link είναι απο τη Νάσια Παπάφη?
treflejack
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Κάτι τέτοιο νομίζω. Με κάθε επιφύλαξη όμως, γιατί έχω να την δω περίπου 3 χρόνια. Μου 'χει μείνει όμως από παλιά, όταν δούλευε delivery. Τότε ήταν αρκετά, όχι ακριβώς όμορφη, θα λεγα θηλυκιά...50ρικο να φανταστώ για φραπεδάκι?
Καλημέρα. Όχι. Την λένε Κατερίνα, είναι κοντά στο Ράδιο-σίτυ, θυμίζει Νάσια, στο πιό όμορφο θα έλεγα. Πουλάει όμως τρελλίτσα.. μα-μου, εγώ δεν κλπ.
Τις καλημερες μου.Φιλε μου πριν κανα χρονο που εκανα το κασκαντεριλικι και πηγα μου φανηκε αρκετα πανω απο 40 ,κοντα στα 50 και αν εξαιρεσεις το μασαζακι που ηταν ικανοποιητικο σου ζαλιζε τον ερωτα και τελικα κοκο τιποτα αν και ειναι στανταρ οτι προσφερει.Απλα δεν ημουν διατεθειμενος να τα ξανασταξω μπας και φαω γιατι δεν λεει τιποτα
treflejack
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Πρέπει να ναι γύρω στα 43. Στα υπόλοιπα συμφωνώ απολύτως. Ένα διάστημα (περίπου πριν 10 χρόνια) είχα και δικό της χώρο σ' ένα στενό, Μπότσαρη και Όλγας, όπου το κοκό ήταν άμεσο
Τις καλημερες μου.Φιλε μου πριν κανα χρονο που εκανα το κασκαντεριλικι και πηγα μου φανηκε αρκετα πανω απο 40 ,κοντα στα 50 και αν εξαιρεσεις το μασαζακι που ηταν ικανοποιητικο σου ζαλιζε τον ερωτα και τελικα κοκο τιποτα αν και ειναι στανταρ οτι προσφερει.Απλα δεν ημουν διατεθειμενος να τα ξανασταξω μπας και φαω γιατι δεν λεει τιποτα