House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Λέμε για την παλιά στη Σοφούλη.
Λέμε για την παλιά στη Σοφούλη.
Δεν ξερω για Καλαμαρία,Σοφούλη ηθελα να γράψω.Τωρα πια Λαδάδικα.
Που το είδες ρε παίχτη?Σε μπαρ?Στη Λαική?Σε προμότιον απορρυπαντικών στο καρφούρ?
Καλησπέρα μάγκες. Είδα τις προάλλες ένα μωρό μελαχρινό καυλιάρικο και μου είπαν ότι αυτή δουλεύει σε ''μασατζιδικο -κέντρο αισθητικής ΄΄ στην τούμπα. Ξέρετε τίποτα για κανένα τέτοιο ''μαγαζί'' Τούμπα να την βρω?
καλημέρα
αν και λάτρης του σπορ λόγω περιορισμένου χρόνου δεν έχω δοκιμάσει πολλά μασαζομάγαζα
παρά μόνο τα ελεύθερα (χωρίς συστάσεις). ο λόγος που γράφω είναι αυτός www.agelioforos.gr/default.asp?pid=170&agid=1019068&sa=1]http://www.agelioforos.gr/default.asp?pid=170&agid=1019068&sa=1[/url]
αν έχει ιδέα κάποιος περί ΄τίνος πρόκειται θα το εκτιμούσα μιας και οι καιροί είναι δύσκολοι για περιττά έξοδα.
Τι σημασία έχει ρε συ? Δούλευε (παράλληλα) σε ένα μέρος (ΟΧΙ πονηρό) που σύχναζα
Tι ρωτάς,φυσικά.
Πλάκα καλοπροαίρετη κάνουμε και νομίζω το καταλαβαίνουν , όλα καλα.,
αν δεν έχεις κάτι καλό να πεις μην μιλάς.
αν είχα την άνεση χρόνου και χρήματος για δοκιμές θα το έκανα.
αν θέλει κάποιος να βοηθήσει καλώς, αν πάλι όχι......
πόσους κλώνους-λογαριασμούς έχει η χοντρή????
σαν την Λερναία Ύδρα
πρέπει να έχει πέσει πολλή αναδουλειά στην βρωμιάρα και επιστρατεύει καθημερινά κλώνους....
ό,τι και να λέτε αβανταδόροι,ξέρουμε τί εστί Εβίτα....
ποτέ δεν είχε κοπέλα πάνω από 5(με άριστα το 10)-ούτε τώρα έχει (ΧΩΡΙΣ να έχω πάει το λέω αυτό γιατί είμαι σίγουρος),και συν τοις άλλοις κανένας μας δεν θα ήθελε να δει τα μούτρα του σε ένα από τα δεκάδες βίντεο-κλαμπ με τσόντες που υπάρχουν στην πόλη μας