Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

Apodimitiko

Νέο Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Χαιρετώ τους αγωνιστές!  :) Είμαι φρέσκος επί του θέματος ( με λίγα λόγια πρωτάρης  :S ) και μια (ψιλό) έρευνα που έκανα με οδήγησε εδώ. Καθώς μένω κάπως μακριά από Θεσ/νίκη και από Αθήνα δεν μπορώ να έχω hands-on εμπειρία για ό,τι υπάρχει και πρώτα κοιτάω στο δίκτυο. Είχα πάει πριν καιρό σε ένα μέρος στην Αθήνα αλλά δεν εντυπωσιάστηκα ιδιαίτερα για τα λεφτά που έδωσα και είπα αυτή την φορά να κάνω λίγο παραπάνω έρευνα. Αλλά από ότι είδα τα πράγματα είναι σκούρα για τους καινούργιους που δεν έχουν διασυνδέσεις (... όπως εγώ. ) και επειδή έχω δει ότι αρκετά άτομα τρώνε πόρτα  :S ερωτώ. :huh: Για κάποιον πρωτάρη ( που θέλει ότι και όλοι φαντάζομαι αλλά ει δυνατόν με λίγο φιλάκι δεν βλάπτει ) σε αυτό το άθλημα, που ούτε λίγο ούτε πολύ το πληρώνεις χρυσό, έχουν καμιά πρόταση οι πιο έμπειροι; Είτε σε pm είτε σε ανάρτηση εδώ... Οι σελίδες είναι πολλές και μετά από λίγο χάθηκα τελείως.

Μερικά όμως μέρη μου έχουν μείνει αλλά κυρίως της Νεμέας αν δεν κάνω λάθος κάποιος είχε παραθέσει και αυτό το link ενδείκνυται και αξίζει για τα λεφτά του(τα full extra τα έχω δει που αναφέρουν αλλά από φιλί δεν είδα κάτι...); :helpplea:

Επίσης είδα μια ιστοσελίδα στο νετ και δεν ξέρω αν αναφέρθηκε κάποιος σε αυτή. Μήπως έχει κάποιος πληροφορίες; :helpplea:

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων...

Εγγρ.
20 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Φιλε απλα πας στις διεθυνσεις που εχεις βρει. Εαν σε αρεσει περνας Ειναι ολα πολυ ευκολα

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
92
Πόντοι
16
πέρασμα για καφεδάκι απο Βασίλη - Καραμανλή , πολύ ωραία δροσια αν και μικρος ο χώρος...  :rockon: Καφές φραπεδιά φουλ περιποιημένος επίσης  :cool2:
Απο επίδοξες σερβιτόρες ... η γνωστη μας και ζουμερή Κλειώ  :tits2: , Μαρία , Βάνα  :tits: , Έλενα και Φοίβη  :s&m_2: η οποία επέστρεψε μετα απο ενάμισυ χρόνο περίπου ανανεωμένη για πολλά  :fuck2:  :pipa2: :pipa1:

zakthes

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
476
Πόντοι
26
φιλε η φοιβη ειναι η κοντουλα με το αγορε μαλλι κ τον απιστευτο κωλο?που δεν εκανε 3 προγραμμα?

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
τελικά ρε παιδί μου είσαι η εύα ή όχι?

ή έστω εκ μέρους της εύας?
Συγγνώμη για το βραδύ της απαντήσεως, μεσολάβησε σαββατοκύριακο off-line. Ασφαλώς και δεν είμαι, ούτε ενεργώ εκ μέρους της. Ομολογώ όμως ότι της έχω μια συμπάθεια.
Συμπέρασμα 1. Ένας αριστερός δικηγόρος είναι προσεκτικότερος από έναν δεξιό και ικανότερος στο ανακαλύπτει την αλήθεια.  :2funny:
Συμπέρασμα 2. Οι μαλάκες είναι σαν τους όγκους: υπάρχουν καλοήθεις και κακοήθεις. Με τους δεύτερους (δύο λαμπρά παραδείγματα μούρχονται πρόχειρα στο μυαλό) το παιχνίδι είναι χαμένο. Πάντως πιστεύω σ' αυτήν την κατηγορία ΔΕΝ εντάσσεται ο σικελός νονός μου, που με κατονόμασε.

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
πέρασμα για καφεδάκι απο Βασίλη - Καραμανλή , πολύ ωραία δροσια αν και μικρος ο χώρος...  :rockon: Καφές φραπεδιά φουλ περιποιημένος επίσης  :cool2:
Απο επίδοξες σερβιτόρες ... η γνωστη μας και ζουμερή Κλειώ  :tits2: , Μαρία , Βάνα  :tits: , Έλενα και Φοίβη  :s&m_2: η οποία επέστρεψε μετα απο ενάμισυ χρόνο περίπου ανανεωμένη για πολλά  :fuck2:  :pipa2: :pipa1:

H Μαρία, ποια είναι? Νέα στον Smile?
Kαμία περιγραφή της mr.bean ? :think:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Με τους δεύτερους (δύο λαμπρά παραδείγματα μούρχονται πρόχειρα στο μυαλό) το παιχνίδι είναι χαμένο. Πάντως πιστεύω σ' αυτήν την κατηγορία ΔΕΝ εντάσσεται ο σικελός νονός μου, που με κατονόμασε.

Θα προτιμούσα να μην έκανες δημόσιες σχέσεις και να με αποκαλούσες "μαλάκα" καθαρά και ξάστερα

τις συχαίνομαι τις δημόσιες σχεσεις

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Θα προτιμούσα να μην έκανες δημόσιες σχέσεις και να με αποκαλούσες "μαλάκα" καθαρά και ξάστερα

τις συχαίνομαι τις δημόσιες σχεσεις
Κι εγώ τις σιχαίνομαι και δεν κάνω. Απορώ πού τις διέκρινες... τέλος πάντων ήταν μιά δόση χιούμορ με αρκετή δόση δηκτικότητας εκ μέρους μου, γιατί πραγματικά τα σχόλια σου (ονοματοδοσία, γκόμενοι κλπ), η ιταμότητα τους και η απαξία που απέπνεαν με ενόχλησαν, τη στιγμή που το ποστ μου ασχολείτο με εντελώς διαφορετικό (και σοβαρό κατά την γνώμη μου) θέμα. Πάντως σοβαρά δεν διακρίνω κακοήθεια εκ μέρους σου...

Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
Κι εγώ τις σιχαίνομαι και δεν κάνω. Απορώ πού τις διέκρινες... τέλος πάντων ήταν μιά δόση χιούμορ με αρκετή δόση δηκτικότητας εκ μέρους μου, γιατί πραγματικά τα σχόλια σου (ονοματοδοσία, γκόμενοι κλπ), η ιταμότητα τους και η απαξία που απέπνεαν με ενόχλησαν, τη στιγμή που το ποστ μου ασχολείτο με εντελώς διαφορετικό (και σοβαρό κατά την γνώμη μου) θέμα. Πάντως σοβαρά δεν διακρίνω κακοήθεια εκ μέρους σου...
Αυτο ειναι που λεμε καυγας επιπεδου....
Ουτε Εγγλεζοι νασασταν.
Ριξτε ρε μερικες Χριστοπαναγιες (sorry)  να ξεθυμανετε  >:(

Dinoel

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2011
Like
51
Πόντοι
0
Έξ΄ όσων γνωρίζω εγώ πάντως ο Smile έχει πλέον μόνο δυο προγράμματα!

εννοούμε το full contact  :fuck1: :) γιατί την προηγούμενη φορά που βρισκόταν στο εν λόγο κατάστημα ηταν μόνο στην  :pipa1: .

Αν έχω καταλάβει πάντα οτι μιλάμε για την ίδια κοπέλα και δεν κάνω λάθος

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Αυτο ειναι που λεμε καυγας επιπεδου....
Ουτε Εγγλεζοι νασασταν.
Ριξτε ρε μερικες Χριστοπαναγιες (sorry)  να ξεθυμανετε  >:(

είδες φίλε

με ανέβασε στο επίπεδό της

γιατί εγώ στην Πολίχνη μεγάλωσα!ξυπόλητος σε αλάνες....

μέχρι Α Γυμνασίου,όλοι είχαμε πάει με γυναίκα!

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
92
Πόντοι
16
:think:
Αλκίνοε θυμάσαι μια Μαρία στην Αιγάλεω 20?
Ε, αυτή είναι!
Αν δεν την είχες δοκιμάσει τότε δεν στη συστήνω!

Αυτην ακριβως ειναι αλλα μου φανηκε πιο ανετη κ ανανεωμενη κ δαυτην... Ισως λογω καλοκαιριου

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
52
Like
2.730
Πόντοι
3.487
Θυμάστε ρε τις καλές εποχές που ξεσκίζαμε το μαριαννάκι!!! Είχε φέρει τότε μια βυζοθεία παναχρήστου και αυτή τη μαρία το αγγούρι. Θεϊκό μασάζ αν έχεις κανά πιασημο. Τελεία. Πάρε το μηδέν. Πολύ βαθειά ακούγεσαι. Πάντως βάνα κλειώ φοίβη τα σπάνε. Το best Μαγαζί in town. Bravo!!!!

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
είδες φίλε

με ανέβασε στο επίπεδό της
γιατί εγώ στην Πολίχνη μεγάλωσα!ξυπόλητος σε αλάνες....

μέχρι Α Γυμνασίου,όλοι είχαμε πάει με γυναίκα!
Επιμένει ο μαλάκας... Ο πεινασμένος Εύες ονειρεύεται... Τελικά ο Tasosthess έχει δίκιο, τις θες τις χριστοπαναγίες σου στα Πολιχνέζικα..
Άντε να το ελαφρύνουμε λίγο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom