You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (2 μέλη και 22 επισκέπτες)
Αλκίνοε θυμάσαι μια Μαρία στην Αιγάλεω 20?
Ε, αυτή είναι!
Αν δεν την είχες δοκιμάσει τότε δεν στη συστήνω!
Eυχαριστώ Akarnan , mr.bean, ευτυχώς τότε που ήταν τα δύο τους την είχα γλιτώσει την Μαρία
debatelaw1
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουλ 2011
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
μηπως γνωριζετε αναφορικα με αγγελια spa venus εγνατιας 106 ? δεκτο και pm, ευχαριστω!
ρε παιδιά πήρε κάτι το αυτί μου,μια ιστοριούλα.....
πάει κάποιος από δω μέσα σε μαγαζιά,κάθεται,πιάνει την πάρλα με το αφεντικό και μόλις μένουν λίγο μόνοι του λέει
"θα με κόψεις 10-20 ευρώ αν σου πω ποιος πελάτης είναι πχ ο πορνόπαπος ή ο dokimazo ή ο παλέρμο ώστε να ξέρεις τί κριτικές γράφει για το μαγαζί σου"?....(τα ονόματα τυχαία)
πέρα από το γεγονός ότι κοστολογεί τον εαυτό του 10-20 ευρώ(τόσο αξίζει πραγματικά,ούτε σεντς παραπάνω),παίζει και ο κίνδυνος να φάει καμιά σφαλιάρα από κει που δεν το περιμένει....
ΥΓ ξέχασα κάτι
την άλλη φορά στράφηκε σε κοπέλα,μέσα στο δωμάτιο
"θα σου πω ποιος είναι ο τάδε..."..........."αν κάνουμε ακάποτα"!
έπεσε όμως σε πρώην γκόμενα του....παλέρμο(τρόπος του λέγειν,απλά βλεπόμασταν έξω)!!!και πιάστηκε σαν το ποντίκι στη φάκα!
πάει κάποιος από δω μέσα σε μαγαζιά,κάθεται,πιάνει την πάρλα με το αφεντικό και μόλις μένουν λίγο μόνοι του λέει
"θα με κόψεις 10-20 ευρώ αν σου πω ποιος πελάτης είναι πχ ο πορνόπαπος ή ο dokimazo ή ο παλέρμο ώστε να ξέρεις τί κριτικές γράφει για το μαγαζί σου"?....(τα ονόματα τυχαία)
πέρα από το γεγονός ότι κοστολογεί τον εαυτό του 10-20 ευρώ(τόσο αξίζει πραγματικά,ούτε σεντς παραπάνω),παίζει και ο κίνδυνος να φάει καμιά σφαλιάρα από κει που δεν το περιμένει....
ΥΓ ξέχασα κάτι
έπεσε όμως σε πρώην γκόμενα του....παλέρμο(τρόπος του λέγειν,απλά βλεπόμασταν έξω)!!!και πιάστηκε σαν το ποντίκι στη φάκα!
salonica28
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Τι 10 και 20 ευρώ???Σε μερικά μαγαζιά βάζω στοίχημα ότι θα προσφέρουν και free fuck άμα τους δωσεις στοιχεία για μερικούς από εδώ.ρε παιδιά πήρε κάτι το αυτί μου,μια ιστοριούλα.....
ΥΓ ξέχασα κάτι
Φίλε μου Tzeko είσαι τυχερός που δεν σε ξέρω αλλιώς ,λόγω της δύσκολης οικονομικής περιόδου ίσως σκεφτόμουν να γίνω λίγο ΑΡΤΕΜΗΣ ΜΑΤΣΑΣ.
Βασικά και να σε ήξερα ,για την Μαριάννα δεν είχες λόγω να ανησυχείς γιατί και με free fuck ,με το τωρινό προσωπικό δεν νομίζω να άξιζε να σε δώσω στεγνά.Αμα όμως κάνει το εν λόγω μαγαζί καμιά μεταγραφή δεν μπορώ να εγγυηθώ
Ήδη η Μαριάννα με το που σηκώσει το τηλέφωνο αρχίζει και φωνάζει
ΠΙΟΥ ΠΙΟΥ ΠΙΟΥ ΠΙΟΥ ΠΙΟΥ ΑΓΑΠΟΥΛΆ.
Και Σαντορίνη δεν πέρασα καλά γιαυτό μην μπαίνετε στον κόπο να ρωτήσετε
Τι 10 και 20 ευρώ???Σε μερικά μαγαζιά βάζω στοίχημα ότι θα προσφέρουν και free fuck άμα τους δωσεις στοιχεία για μερικούς από εδώ.
...
Συγνώμη φίλε Μπάμπη που σε έδωσα στεγνά,
treflejack
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Αμάν ρε palermo, το αστυνομικό σου δαιμόνιο έχει χτυπήσει κόκκινα... Και σιγάαα τώωωρα τις εμπιστευτικές πληροφορίες.. Πιστεύω ότι πάρα πολλά nicks είναι γνωστά στους παροικούντας την Ιερουσαλήμ, όχι ως προϊόν υποκλοπών ή άλλης συνομωσίας, αλλά επειδή οι ίδιοι οι κάτοχοι τους δεν τα θεωρούν και τόσο απόρρητα. Σαν εναργές παράδειγμα θα αναφέρω την αλήστου μνήμης, πολυαγαπημένη μας μικρή νυφίτσα (ας είναι καλά όπου βρίσκεται), στην οποία σίγουρα δόθηκαν οικειοθελώς και με περισσή χαρά και καμάρι πολλές δεκάδες (μην πω και εκατοντάδες) nicks.ρε παιδιά πήρε κάτι το αυτί μου,μια ιστοριούλα.....
ΥΓ ξέχασα κάτι
Σε μένα φαίνεται πιθανότερο και απλούστερο κάτι αντίστροφο (χωρίς να έχω ΑΠΟΛΥΤΩΣ κανένα στοιχείο): Πολυάστερα ή μη ονόματα του παρόντος thread να διαπραγματεύονται με μαγαζιά καλύτερες τιμές ή extra παροχές, εν ονόματι καλών κριτικών.
Αμάν ρε palermo, το αστυνομικό σου δαιμόνιο έχει χτυπήσει κόκκινα... Και σιγάαα τώωωρα τις εμπιστευτικές πληροφορίες.. Πιστεύω ότι πάρα πολλά nicks είναι γνωστά στους παροικούντας την Ιερουσαλήμ, όχι ως προϊόν υποκλοπών ή άλλης συνομωσίας, αλλά επειδή οι ίδιοι οι κάτοχοι τους δεν τα θεωρούν και τόσο απόρρητα. Σαν εναργές παράδειγμα θα αναφέρω την αλήστου μνήμης, πολυαγαπημένη μας μικρή νυφίτσα (ας είναι καλά όπου βρίσκεται), στην οποία σίγουρα δόθηκαν οικειοθελώς και με περισσή χαρά και καμάρι πολλές δεκάδες (μην πω και εκατοντάδες) nicks.
Σε μένα φαίνεται πιθανότερο και απλούστερο κάτι αντίστροφο (χωρίς να έχω ΑΠΟΛΥΤΩΣ κανένα στοιχείο): Πολυάστερα ή μη ονόματα του παρόντος thread να διαπραγματεύονται με μαγαζιά καλύτερες τιμές ή extra παροχές, εν ονόματι καλών κριτικών.
1.δεν ξέρω κανέναν που να αποκάλυψε μόνος του το νικ του.
2.η νυφίτσα ήταν λογομίλητη και καθόλου περίεργη....δεν ήταν ο τύπος που θα ψάρευε νικ
3.πάλι επιβεβαιώνεις τις στενότατες σχέσεις σου με το εν λόγω μαγαζί.
treflejack
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
1+2. Ρε όργιο, η μικρή νυφίτσα δεν ψάρευε nicks, ούτε και βέβαια ήταν περίεργη... Τον παλιό καλό καιρό, όταν προσπαθούσε να φτιάξει τη δική της φωλίτσα, τής τα δίνανε (ή, αν προτιμάς, τής τα έδινε αναγκαστικά το σύστημα αλληλογραφίας) μέσω pm για να κλείσουν ραντεβού, σχεδόν το άπαν σύμπαν εδώ μέσα... Δεν είναι όμως αυτό το θέμα, απλά την ανέφερα ως παράδειγμα χαλαρής διακίνησης nicks.1.δεν ξέρω κανέναν που να αποκάλυψε μόνος του το νικ του.
2.η νυφίτσα ήταν λογομίλητη και καθόλου περίεργη....δεν ήταν ο τύπος που θα ψάρευε νικ
3.πάλι επιβεβαιώνεις τις στενότατες σχέσεις σου με το εν λόγω μαγαζί.
Αυτό που ήθελα να πω (και μάλλον έρχεσαι στα λόγια μου, αλλά δυσκολεύεσαι να το καταλάβεις), είναι ότι ΑΚΡΙΒΩΣ κανείς δεν νοιάζεται πραγματικά (στο 99% των περιπτώσεων) ποιό πρόσωπο κρύβεται πίσω από κάθε nick.
3. Τώρα πού κολλάει το εν λόγω μαγαζί και τι κόλλημα έχεις... i give up
1+2. Ρε όργιο, η μικρή νυφίτσα δεν ψάρευε nicks, ούτε και βέβαια ήταν περίεργη... Τον παλιό καλό καιρό, όταν προσπαθούσε να φτιάξει τη δική της φωλίτσα, τής τα δίνανε (ή, αν προτιμάς, τής τα έδινε αναγκαστικά το σύστημα αλληλογραφίας) μέσω pm για να κλείσουν ραντεβού, σχεδόν το άπαν σύμπαν εδώ μέσα... Δεν είναι όμως αυτό το θέμα, απλά την ανέφερα ως παράδειγμα χαλαρής διακίνησης nicks.
Αυτό που ήθελα να πω (και μάλλον έρχεσαι στα λόγια μου, αλλά δυσκολεύεσαι να το καταλάβεις), είναι ότι ΑΚΡΙΒΩΣ κανείς δεν νοιάζεται πραγματικά (στο 99% των περιπτώσεων) ποιό πρόσωπο κρύβεται πίσω από κάθε nick.
3. Τώρα πού κολλάει το εν λόγω μαγαζί και τι κόλλημα έχεις... i give up
1-2. το ότι ήταν μέλος εδώ μου διέφυγε....γιατί έκατσε λίγο,οπότε την ξέχασα
άρα κάποιος έστελνε πμ και έλεγε "είμαι ο μπάμπης ο σουγιάς,να βρεθούμε έξω"....
αν θυμάμαι όμως,δεν είχε ξεκαθαριστεί ποια από τις ήταν εδώ μέσα....τέλος πάντων,παλιές ιστορίες
εννοειται πως όσο πηγαίνεις,φυσικά και δεν τους νοιάζει το νικ σου....
αυτό μεγαλώνει την ξεφτύλα του ρουφιάνου,που πήγε να το παίξει καλοθελητής.....
πάντως ξέρω κάποιους που νοιάζονται και είναι όλη μέρα στα λάπτοπ-νετμπουκ
σε ένα μαγαζί μάλιστα έχει 5-6!!!!
3.σε κάποιο ποστ σου έγραψες πως έχεις στενότατες σχέσεις με άτομα που δούλευαν ή δουλεύουν στο εν λόγω μαγαζί...οπότε
treflejack
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
1+2. Ακριβώς... ο μπάμπης ο σουγιάς.. το έθεσες γάντι. Έλα τώρα την ξέχασες! Ξεχνιέται η μικρή νυφίτσα;
3.Δεν έγραψα "στενότατες". Εννοώ ότι γνώρισα κάποια άτομα σε πλαίσια πέραν του τυπικού πελατειακού 45λεπτου. Κάτι που νομίζω και συ (και άλλοι) έκανες κάπου, όπως αμέσως πριν υπονόησες, και δεν νομίζω ότι είναι κάτι κακό. Ουδέποτε όμως προμοτάρησα ή κατηγόρησα μαγαζί ή κοπέλα. (Δεν έχω δα και τόσα πολλά ποστ).
Τέλος πάντων αυτά δεν ενδιαφέρουν το forum...
3.Δεν έγραψα "στενότατες". Εννοώ ότι γνώρισα κάποια άτομα σε πλαίσια πέραν του τυπικού πελατειακού 45λεπτου. Κάτι που νομίζω και συ (και άλλοι) έκανες κάπου, όπως αμέσως πριν υπονόησες, και δεν νομίζω ότι είναι κάτι κακό. Ουδέποτε όμως προμοτάρησα ή κατηγόρησα μαγαζί ή κοπέλα. (Δεν έχω δα και τόσα πολλά ποστ).
Τέλος πάντων αυτά δεν ενδιαφέρουν το forum...
agnooumenos
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
δεν δίνεται κάποια πληροφορία για τι καλό μπορεί να παίζει στην πόλη, απλά μας τα έχετε κάνει τσουρέκια....
mr.bean
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 93
- Πόντοι
- 16
Εκανα ντου οπως ελεγα στο θεραπευτηριο της Κ.Καραμανλη και Μαρτιου.Προγραμμα με Στελλα.Γεματουλα αλλα ομορφουλα.Οπως εχει πει και αλλος
η πιπα ειναι για μεταπτυχιακο σεμιναριο.
Επετρεψε μου τυπε να εκφρασω, την αποψη μου βεβαια, οτι η στελλα ουτε ομορφη .. Την λες ουτε και θα γυριζες να την κοιταξεις ερωτικα σαν γκομενα πολυ περισσοτερο και χωρις ρουχα...!!!! Ειναι μια Χοντρουλα γλυκια απλα κοπελα που με τα γυαλακια της βγαζει μονο στο προσωπο ένα φετιχ!!! Και φυσικα τυπισες που υστερουν σαν γκομενες σε εμφανιση κανουν κωλοτουμπες στο σεξ. Οτι πιο βρωμικο και τρελο!!! Πως αλλωστε θα συγκινουσε τους αντρες??? Οποτε να μην δημιουργουνται εντυπωσεις .... Η μουναρα με το απιθανο τσιμπουκι. Για σεμιναριο!!!! Τοτε πως θα χαρακτηριζαμε τις δαναη-ελπιδα , φοιβη από Καραμανλη , φοιβη από μαριανα , ελβιρα κωλετη κ λοιπες πολυ περισσοτερο αξιογαμητες κ προκλητικες γκομενες-ξεκωλα με αριστες επιδοσεις κ επιδεξιοτητες στον χειρισμο κ χρηση γλωσσας στο αντρικο σωμα...