Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (2 μέλη και 22 επισκέπτες)

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
η δύναμη της συνήθειας να σε έχω ταυτίσει με την εύα
μου ξέφυγε και έκανα λάθος στο γένος

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Αλκίνοε θυμάσαι μια Μαρία στην Αιγάλεω 20?
Ε, αυτή είναι!
Αν δεν την είχες δοκιμάσει τότε δεν στη συστήνω!

Eυχαριστώ Akarnan , mr.bean, ευτυχώς τότε που ήταν τα δύο τους την είχα γλιτώσει την Μαρία  :2funny:

debatelaw1

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2011
Like
8
Πόντοι
0
μηπως γνωριζετε αναφορικα με αγγελια spa venus εγνατιας 106 ? δεκτο και pm, ευχαριστω!

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
ρε παιδιά πήρε κάτι το αυτί μου,μια ιστοριούλα.....

πάει κάποιος από δω μέσα σε μαγαζιά,κάθεται,πιάνει την πάρλα με το αφεντικό και μόλις μένουν λίγο μόνοι του λέει

"θα με κόψεις 10-20 ευρώ αν σου πω ποιος πελάτης είναι πχ ο πορνόπαπος ή ο dokimazo ή ο παλέρμο ώστε να ξέρεις τί κριτικές γράφει για το μαγαζί σου"?....(τα ονόματα τυχαία)

πέρα από το γεγονός ότι κοστολογεί τον εαυτό του 10-20 ευρώ(τόσο αξίζει πραγματικά,ούτε σεντς παραπάνω),παίζει και ο κίνδυνος να φάει καμιά σφαλιάρα από κει που δεν το περιμένει....

ΥΓ ξέχασα κάτι
την άλλη φορά στράφηκε σε κοπέλα,μέσα στο δωμάτιο

"θα σου πω ποιος είναι ο τάδε..."..........."αν κάνουμε ακάποτα"!

έπεσε όμως σε πρώην γκόμενα του....παλέρμο(τρόπος του λέγειν,απλά βλεπόμασταν έξω)!!!και πιάστηκε σαν το ποντίκι στη φάκα!

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.231
Πόντοι
34.538
Εκανα ντου οπως ελεγα στο θεραπευτηριο της Κ.Καραμανλη και Μαρτιου.Προγραμμα με Στελλα.Γεματουλα αλλα ομορφουλα.Οπως εχει πει και αλλος
η πιπα ειναι για μεταπτυχιακο σεμιναριο.

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Όνομα δεν έχει ο πρωταγωνιστής της ιστοριούλας palermo?

Nα τον  :fuck1: όλοι μαζί ! ! !

Υ.Γ. Εκτός αν η πληροφορία είναι εντελώς ανεπιβεβαίωτη.

salonica28

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1

πάει κάποιος από δω μέσα σε μαγαζιά,κάθεται,πιάνει την πάρλα με το αφεντικό και μόλις μένουν λίγο μόνοι του λέει

"θα με κόψεις 10-20 ευρώ αν σου πω ποιος πελάτης είναι πχ ο πορνόπαπος ή ο dokimazo ή ο παλέρμο ώστε να ξέρεις τί κριτικές γράφει για το μαγαζί σου"?....(τα ονόματα τυχαία)
πέρα από το γεγονός ότι κοστολογεί τον εαυτό του 10-20 ευρώ(τόσο αξίζει πραγματικά,ούτε σεντς παραπάνω),παίζει και ο κίνδυνος να φάει καμιά σφαλιάρα από κει που δεν το περιμένει....
ΥΓ ξέχασα κάτι

έπεσε όμως σε πρώην γκόμενα του....παλέρμο(τρόπος του λέγειν,απλά βλεπόμασταν έξω)!!!και πιάστηκε σαν το ποντίκι στη φάκα!
Τι 10 και 20 ευρώ???Σε μερικά μαγαζιά βάζω στοίχημα ότι θα προσφέρουν και free fuck άμα τους δωσεις στοιχεία για μερικούς από εδώ.

Φίλε μου Tzeko είσαι τυχερός που δεν σε ξέρω αλλιώς ,λόγω της δύσκολης οικονομικής περιόδου ίσως σκεφτόμουν να γίνω λίγο ΑΡΤΕΜΗΣ ΜΑΤΣΑΣ.

Βασικά και να σε ήξερα ,για την Μαριάννα δεν είχες λόγω να ανησυχείς γιατί και με free fuck ,με το τωρινό προσωπικό δεν νομίζω να άξιζε να σε δώσω στεγνά.Αμα όμως κάνει το εν λόγω μαγαζί καμιά μεταγραφή δεν  μπορώ να εγγυηθώ :)
Ήδη η Μαριάννα με το που σηκώσει το τηλέφωνο αρχίζει και φωνάζει
ΠΙΟΥ ΠΙΟΥ ΠΙΟΥ ΠΙΟΥ ΠΙΟΥ ΑΓΑΠΟΥΛΆ.

Και Σαντορίνη δεν πέρασα καλά γιαυτό μην μπαίνετε στον κόπο να ρωτήσετε

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Τι 10 και 20 ευρώ???Σε μερικά μαγαζιά βάζω στοίχημα ότι θα προσφέρουν και free fuck άμα τους δωσεις στοιχεία για μερικούς από εδώ.
...

Συγνώμη φίλε Μπάμπη που σε έδωσα στεγνά,  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
στα επόμενα 10-12 μηνύματα,θα μπει και θα ποστάρει

το ρητό "ο δολοφόνος γυρίζει στον τόπο του εγκλήματος"(για να κόψει κίνηση) είναι αλάνθαστο....

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16

ΥΓ ξέχασα κάτι

Αμάν ρε palermo, το αστυνομικό σου δαιμόνιο έχει χτυπήσει κόκκινα... Και σιγάαα τώωωρα τις εμπιστευτικές πληροφορίες.. Πιστεύω ότι πάρα πολλά nicks είναι γνωστά στους παροικούντας την Ιερουσαλήμ, όχι ως προϊόν υποκλοπών ή άλλης συνομωσίας, αλλά επειδή οι ίδιοι οι κάτοχοι τους δεν τα θεωρούν και τόσο απόρρητα. Σαν εναργές παράδειγμα θα αναφέρω την αλήστου μνήμης, πολυαγαπημένη μας μικρή νυφίτσα (ας είναι καλά όπου βρίσκεται), στην οποία σίγουρα δόθηκαν οικειοθελώς και με περισσή χαρά και καμάρι πολλές δεκάδες (μην πω και εκατοντάδες) nicks.
Σε μένα φαίνεται πιθανότερο και απλούστερο κάτι αντίστροφο (χωρίς να έχω ΑΠΟΛΥΤΩΣ κανένα στοιχείο): Πολυάστερα ή μη ονόματα του παρόντος thread να διαπραγματεύονται με μαγαζιά καλύτερες τιμές ή extra παροχές, εν ονόματι καλών κριτικών.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Αμάν ρε palermo, το αστυνομικό σου δαιμόνιο έχει χτυπήσει κόκκινα... Και σιγάαα τώωωρα τις εμπιστευτικές πληροφορίες.. Πιστεύω ότι πάρα πολλά nicks είναι γνωστά στους παροικούντας την Ιερουσαλήμ, όχι ως προϊόν υποκλοπών ή άλλης συνομωσίας, αλλά επειδή οι ίδιοι οι κάτοχοι τους δεν τα θεωρούν και τόσο απόρρητα. Σαν εναργές παράδειγμα θα αναφέρω την αλήστου μνήμης, πολυαγαπημένη μας μικρή νυφίτσα (ας είναι καλά όπου βρίσκεται), στην οποία σίγουρα δόθηκαν οικειοθελώς και με περισσή χαρά και καμάρι πολλές δεκάδες (μην πω και εκατοντάδες) nicks.
Σε μένα φαίνεται πιθανότερο και απλούστερο κάτι αντίστροφο (χωρίς να έχω ΑΠΟΛΥΤΩΣ κανένα στοιχείο): Πολυάστερα ή μη ονόματα του παρόντος thread να διαπραγματεύονται με μαγαζιά καλύτερες τιμές ή extra παροχές, εν ονόματι καλών κριτικών.

1.δεν ξέρω κανέναν που να αποκάλυψε μόνος του το νικ του.
2.η νυφίτσα ήταν λογομίλητη και καθόλου περίεργη....δεν ήταν ο τύπος που θα ψάρευε νικ

3.πάλι επιβεβαιώνεις τις στενότατες σχέσεις σου με το εν λόγω μαγαζί. :2funny:

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
1.δεν ξέρω κανέναν που να αποκάλυψε μόνος του το νικ του.
2.η νυφίτσα ήταν λογομίλητη και καθόλου περίεργη....δεν ήταν ο τύπος που θα ψάρευε νικ

3.πάλι επιβεβαιώνεις τις στενότατες σχέσεις σου με το εν λόγω μαγαζί. :2funny:
1+2. Ρε όργιο, η μικρή νυφίτσα δεν ψάρευε nicks, ούτε και βέβαια ήταν περίεργη... Τον παλιό καλό καιρό, όταν προσπαθούσε να φτιάξει τη δική της φωλίτσα, τής τα δίνανε (ή, αν προτιμάς, τής τα έδινε αναγκαστικά το σύστημα αλληλογραφίας) μέσω pm για να κλείσουν ραντεβού, σχεδόν το άπαν σύμπαν εδώ μέσα... Δεν είναι όμως αυτό το θέμα, απλά την ανέφερα ως παράδειγμα χαλαρής διακίνησης nicks.
Αυτό που ήθελα να πω (και μάλλον έρχεσαι στα λόγια μου, αλλά δυσκολεύεσαι να το καταλάβεις), είναι ότι ΑΚΡΙΒΩΣ κανείς δεν νοιάζεται πραγματικά (στο 99% των περιπτώσεων) ποιό πρόσωπο κρύβεται πίσω από κάθε nick.
3. Τώρα πού κολλάει το εν λόγω μαγαζί και τι κόλλημα έχεις... i give up

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
1+2. Ρε όργιο, η μικρή νυφίτσα δεν ψάρευε nicks, ούτε και βέβαια ήταν περίεργη... Τον παλιό καλό καιρό, όταν προσπαθούσε να φτιάξει τη δική της φωλίτσα, τής τα δίνανε (ή, αν προτιμάς, τής τα έδινε αναγκαστικά το σύστημα αλληλογραφίας) μέσω pm για να κλείσουν ραντεβού, σχεδόν το άπαν σύμπαν εδώ μέσα... Δεν είναι όμως αυτό το θέμα, απλά την ανέφερα ως παράδειγμα χαλαρής διακίνησης nicks.
Αυτό που ήθελα να πω (και μάλλον έρχεσαι στα λόγια μου, αλλά δυσκολεύεσαι να το καταλάβεις), είναι ότι ΑΚΡΙΒΩΣ κανείς δεν νοιάζεται πραγματικά (στο 99% των περιπτώσεων) ποιό πρόσωπο κρύβεται πίσω από κάθε nick.
3. Τώρα πού κολλάει το εν λόγω μαγαζί και τι κόλλημα έχεις... i give up

1-2. το ότι ήταν μέλος εδώ μου διέφυγε....γιατί έκατσε λίγο,οπότε την ξέχασα

άρα κάποιος έστελνε πμ και έλεγε "είμαι ο μπάμπης ο σουγιάς,να βρεθούμε έξω"....

αν θυμάμαι όμως,δεν είχε ξεκαθαριστεί ποια από τις ήταν εδώ μέσα....τέλος πάντων,παλιές ιστορίες

εννοειται πως όσο πηγαίνεις,φυσικά και δεν τους νοιάζει το νικ σου....
αυτό μεγαλώνει την ξεφτύλα του ρουφιάνου,που πήγε να το παίξει καλοθελητής.....

πάντως ξέρω κάποιους που νοιάζονται και είναι όλη μέρα στα λάπτοπ-νετμπουκ
σε ένα μαγαζί μάλιστα έχει 5-6!!!!

3.σε κάποιο ποστ σου έγραψες πως έχεις στενότατες σχέσεις με άτομα που δούλευαν ή δουλεύουν στο εν λόγω μαγαζί...οπότε

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
1+2. Ακριβώς... ο μπάμπης ο σουγιάς.. το έθεσες γάντι. Έλα τώρα την ξέχασες! Ξεχνιέται η μικρή νυφίτσα;
3.Δεν έγραψα "στενότατες". Εννοώ ότι γνώρισα κάποια άτομα σε πλαίσια πέραν του τυπικού πελατειακού 45λεπτου. Κάτι που νομίζω και συ (και άλλοι) έκανες κάπου, όπως αμέσως πριν υπονόησες, και δεν νομίζω ότι είναι κάτι κακό. Ουδέποτε όμως προμοτάρησα ή κατηγόρησα μαγαζί ή κοπέλα. (Δεν έχω δα και τόσα πολλά ποστ).
Τέλος πάντων αυτά δεν ενδιαφέρουν το forum...

agnooumenos

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
δεν δίνεται κάποια πληροφορία για τι καλό μπορεί να παίζει στην πόλη, απλά μας τα έχετε κάνει τσουρέκια....

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
93
Πόντοι
16
Εκανα ντου οπως ελεγα στο θεραπευτηριο της Κ.Καραμανλη και Μαρτιου.Προγραμμα με Στελλα.Γεματουλα αλλα ομορφουλα.Οπως εχει πει και αλλος
η πιπα ειναι για μεταπτυχιακο σεμιναριο.

Επετρεψε μου τυπε να εκφρασω, την αποψη μου βεβαια, οτι η στελλα ουτε ομορφη .. Την λες ουτε και θα γυριζες να την κοιταξεις ερωτικα σαν γκομενα πολυ περισσοτερο και χωρις ρουχα...!!!! Ειναι μια Χοντρουλα γλυκια απλα κοπελα που με τα γυαλακια της βγαζει μονο στο προσωπο ένα φετιχ!!! Και φυσικα τυπισες που υστερουν σαν γκομενες σε εμφανιση κανουν κωλοτουμπες στο σεξ. Οτι πιο βρωμικο και τρελο!!! Πως αλλωστε θα συγκινουσε τους αντρες??? Οποτε να μην δημιουργουνται εντυπωσεις .... Η μουναρα με το απιθανο τσιμπουκι. Για σεμιναριο!!!! Τοτε πως θα χαρακτηριζαμε τις δαναη-ελπιδα , φοιβη από Καραμανλη , φοιβη από μαριανα , ελβιρα κωλετη κ λοιπες πολυ περισσοτερο αξιογαμητες κ προκλητικες γκομενες-ξεκωλα με αριστες επιδοσεις κ επιδεξιοτητες στον χειρισμο κ χρηση γλωσσας στο αντρικο σωμα...

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.063
Πόντοι
2.356
ρε σεις παλερμο και treflejack εχετε γινει κουραστικοι με αυτα που λετε

η πειτε κατι που να ενδιαφερει κ τους υπολοιπους η κοψτε το  :idiot:

zakthes

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
476
Πόντοι
26
[quote author=debate law  link=topic=936.msg3953844#msg3953844 date=1343131695]
μηπως γνωριζετε αναφορικα με αγγελια spa venus εγνατιας 106 ? δεκτο και pm, ευχαριστω!
[/quote]
Πηγε κανενας συναδελφος?

tsakist

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
0
εγνατίας 106-Spa Venus? μην πάτε...παρακλάδι της σοφούλη 50............κορόιδα ψάχνουν για πετσέτα!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom