Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (11 μέλη και 25 επισκέπτες)

damonas

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα παίδες. Επειδή είμαι σε φάση αναζήτησης για να μην πάνε χαμένα τα γιούρια μου, δύο ερωτήσεις έχω να κανω. Καταρχήν δε βλέπω να συζητιέται και πολύ το Edelweiss... Μία φόρα που πήγα έφαγα πόρτα και μου έχει κολλήσει από τότε. Παίζει κάτι με το εν λόγω κατάστημα? Και δεύτερον, η Μαριάννα είναι αυτή www.studiobodyfree.com/index.php/about-joomla]http://www.studiobodyfree.com/index.php/about-joomla[/url] ?

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
93
Πόντοι
16
Καλησπέρα παίδες. Επειδή είμαι σε φάση αναζήτησης για να μην πάνε χαμένα τα γιούρια μου, δύο ερωτήσεις έχω να κανω. Καταρχήν δε βλέπω να συζητιέται και πολύ το Edelweiss... Μία φόρα που πήγα έφαγα πόρτα και μου έχει κολλήσει από τότε. Παίζει κάτι με το εν λόγω κατάστημα? Και δεύτερον, η Μαριάννα είναι αυτή www.studiobodyfree.com/index.php/about-joomla]http://www.studiobodyfree.com/index.php/about-joomla[/url] ?

σχετικα με το edelweis εχουν γραφτεί αρκετα κατα καιρούς. αυτη την εποχη δεν εχει ομως κατι αξιολογο. καποιες απο αλβανια , ρουμανια και ρωσια. Πανε οι καλες παλιες μερες με μονικα, βικυ κλπ Αναμενουμε τελος αυγουστου αν θα υπαρχει κατι πιο αξιολογο. οσο για το bodyfree ειναι απο τα πιο παλια μασσαζ... -λεμε τωρα - της πόλης , ή αλλιως του Νικου . Καμια σχεση με της μαριανας

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
τελικα παιζει τιποτα καλο σε σοφουλη 50 ή οχι?

ειναι και γειτονια, και μου αρεσει να βοηθαω τον γειτονα μου...

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
οσον αφορα στην μαριαννα, νομιζω πως ειναι μια χαρα ξηγημενη, την ξερει την δουλεια, εχει αψογο χωρο και αν βοηθουσαν λιγο και οι παρουσιες (ανανεωση) θα ηταν σουπερ.

αν την κυνηγανε δεν ξερω, ελπιζω οχι. δεν εχω ορεξη να βρεθω με τα παπαρια εξω σε κανα τμημα...

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
σχετικα με το edelweis εχουν γραφτεί αρκετα κατα καιρούς. αυτη την εποχη δεν εχει ομως κατι αξιολογο. καποιες απο αλβανια , ρουμανια και ρωσια. Πανε οι καλες παλιες μερες με μονικα, βικυ κλπ Αναμενουμε τελος αυγουστου αν θα υπαρχει κατι πιο αξιολογο. οσο για το bodyfree ειναι απο τα πιο παλια μασσαζ... -λεμε τωρα - της πόλης , ή αλλιως του Νικου . Καμια σχεση με της μαριανας
Και γιατί τέλος Αυγούστου; Περιμένουμε να ωριμάσει η καινούρια σοδειά;
Πάντως πρόσφατα η μάχιμη δύναμη της συγκεκριμένης μονάδας έφτασε
τα 8(!) άτομα:
2 ουκρανορωσίδες συμπαθέστατες και αξιέραστες
2 ρουμάνες, με βασική απασχόληση σε γνωστό strip της πόλης, σε guest εμφανίσεις
4 ελληνίδες, η γνωστή Μαρία (με το δικέφαλο ντε..), η εκ μεταγραφής
πρώην Αφροδίτη, η κατά τον mr. bean για  :s&m_1: γούστα Νάνσυ και η state of the art  :pipa1: Zέτα

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Oύτε η Εύα άμα ήσουν δεν θα τις θυμόσουνα απ'έξω...

και σήμερα είχαμε την κουβέντα σου με κάποιο φίλο....

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
οσον αφορα στην μαριαννα, νομιζω πως ειναι μια χαρα ξηγημενη, την ξερει την δουλεια, εχει αψογο χωρο και αν βοηθουσαν λιγο και οι παρουσιες (ανανεωση) θα ηταν σουπερ.

αν την κυνηγανε δεν ξερω, ελπιζω οχι. δεν εχω ορεξη να βρεθω με τα παπαρια εξω σε κανα τμημα...

Τί χρειάζεται να ξέρει δηλαδή κάποιος?

να ανοίγει την πόρτα και να λέει "να οι κοπέλες,με ποια θα περάσεις"?....

Για μένα η Μαριάννα,αν βαθμολογούσα 20 μαγαζιά,θα την έβαζα περίπου στην 17η-18η θέση,στις τελευταίες δηλαδή από άποψη γυναικών.

Μόνο κάτι περιθωριακά Αβίς-Νάνσυ κλπ έχουν χειρότερες γυναίκες.

Φυσικά οφείλει την ύπαρξή της σε 1-2 άτομα εδώ μέσα.Δεν είδα ποτέ εκεί κοπέλα να ξεπερνάει την βάση σαν εμφάνιση....

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456

Για μένα η Μαριάννα,αν βαθμολογούσα 20 μαγαζιά,θα την έβαζα περίπου στην 17η-18η θέση,στις τελευταίες δηλαδή από άποψη γυναικών.

Φυσικά οφείλει την ύπαρξή της σε 1-2 άτομα εδώ μέσα.Δεν είδα ποτέ εκεί κοπέλα να ξεπερνάει την βάση σαν εμφάνιση....

ελπιζω να μην υπονοεις πως οφειλει την υπαρξη της σε ατομα σαν και εμενα, μια και δεν ειμαι σπονσορας, ξερεις...
ομορφες κοπελες ειναι αυτο που ψαχνεις?
sports illustrated, φιλε...

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
52
Like
2.673
Πόντοι
2.720
Όντως η Μαριάννα θέλει ανανέωση. Συνήθως οι μεταγραφές γίνονται μετα τον Αύγουστο. Βεβαίως η φοίβη έχει εξελιχθεί και κρατάει το μαγαζί. Δοκίμασε κάνεις τη σοφία τη καινούρια. Την είδη στις αρχές της εβδομάδας αλλά δε μου είπε κάτι και έτσι πήγα στα σίγουρα. Καλό μιλφάκι δε λέω αλλά αν το μίλφ δεν έχει βύζο είναι σα χωριάτικη χωρίς φέτα.

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Όντως η Μαριάννα θέλει ανανέωση. Συνήθως οι μεταγραφές γίνονται μετα τον Αύγουστο. Βεβαίως η φοίβη έχει εξελιχθεί και κρατάει το μαγαζί. Δοκίμασε κάνεις τη σοφία τη καινούρια. Την είδη στις αρχές της εβδομάδας αλλά δε μου είπε κάτι και έτσι πήγα στα σίγουρα. Καλό μιλφάκι δε λέω αλλά αν το μίλφ δεν έχει βύζο είναι σα χωριάτικη χωρίς φέτα.
Πρόσφατη μεταγραφή μετά από μακρά θητεία σε Edelweiss και πιο πριν σε Resort. Δίνει πάντα κάτι περισσότερο...

papnik012

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Καλημερα σε ολους!Μετα απο μια πολυ ηλιθια εβδομαδα αφου αρρωστησα ,με κλεψαν τ αυτοκινητο και χωρισα για αλλη μια φορα ειπα να παω να κλαψω στα στηθη της Ελλης (στην Εβιτα)ξερεται για παρηγόρια.Πηγα λοιπον χθες αλλαδεν ημουν τυχερος με Ελλη.Ηταν ηδη σε προγραμμα και περιμεναν και αλλοι 2 για παρτη της >:(.Πηρα 2 καινουργιες που ηρθαν την προιγουμενη βδομαδα την Θεοδωρα Ψιλη ξανθια μεγαλο στηθος και κωλο και ενω δεν της φαινεται πολυ δυνατη στο προγραμμα της :knockinb: :pipa1: :fuck1:και την Ευα επισης ξανθια μετριο σωμα αλλα στο τριο ειναι παααααααααααρααααα πολυ καλη.

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
827
Πόντοι
96

Φίλε αν υπονοείς οτι κάποιοι της κάνουν διαφημηση εδω μέσα τότε ,με συγχωρείς, αλλά και εσύ το ίδιο της κάνεις τώρα...
Νομίζω...
Πάντως εκτός από το θέμα της εμφάνισης των κοριτσιών για πολλούς μετράει και η διάθεσή,η συμετοχή τους, η εθνικότητα αλλά και η άνεση και η καθαριότητα του χώρου

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Καλημερα σε ολους!Μετα απο μια πολυ ηλιθια εβδομαδα αφου αρρωστησα ,με κλεψαν τ αυτοκινητο και χωρισα για αλλη μια φορα ειπα να παω να κλαψω στα στηθη της Ελλης (στην Εβιτα)ξερεται για παρηγόρια.Πηγα λοιπον χθες αλλαδεν ημουν τυχερος με Ελλη.Ηταν ηδη σε προγραμμα και περιμεναν και αλλοι 2 για παρτη της >:(.Πηρα 2 καινουργιες που ηρθαν την προιγουμενη βδομαδα την Θεοδωρα Ψιλη ξανθια μεγαλο στηθος και κωλο και ενω δεν της φαινεται πολυ δυνατη στο προγραμμα της :knockinb: :pipa1: :fuck1:και την Ευα επισης ξανθια μετριο σωμα αλλα στο τριο ειναι παααααααααααρααααα πολυ καλη.

Τα μηνύματα του Παπνικ....

1.Γεια σου φιλε,και γω σαν και σενα βαριεμαι κεντρο.Τελευταια πηγα Εβιτα (Εχει 2 την Ελενα και την Μαριαννα κουκλαρεςκαι καλοπρογραμμα) ανετα τις περνεις.Εξισου καλα μωρα και στην κ.Ελενη .Ολες καθαρες ευτυχως

2. Αλλο μαγαζι ανοιχτο τις Κυριακες ειναι στη καλαβρυτων στην Εβιτα.Καλα ε?Εχει 2 ολα τα λεφτα.Εχω ερωτευθει μια ξανθια την Ελενα.Ωραια χημεια μεταξυμας Πολυ καλο προγραμμα,μια ξανθια θεα και κορμαρα διμετρη :smitten:Αλλα καιη Μαριαννα ,μπουκια και συχωριο.Ωραιο προγραμμα,χαμογελαστη ,ωραιο σωμα γενικα κοριτσαρος και αυτος :rockon:Εχεικαι αλλη μια την Αλεξανδρα σε καστανο,ψιλη 35αρα εμπειρη στο προγραμμα της.
Αλλα η Ελενα με ενθουσιασε προσωπικα :s&m_2:Ευτυχως τη δικια μου τη λενε Ελενη :dancing:Για φαντασου να κανω

3. Ενα εχω να πω μονο.Ε Λ Λ Η   Τετοιο μωρο πανε μηνες πουχω δει.19 χρονων καινουργια,Τσεχα ψιλη μελαχρινη με φυσικες βυζαρες πλουσιες,κορμι θανατηφορο ,εκφυλη γκομεναρα   .Για πολλα    :fuck1:Πιστευω το καλυτερο χαρτι της Εβιτας αυτη τη στιγμη.Δεν την ειχα πετυχει πουθενα αλλου γιατι ειναι φρεσκια στο μασσαζ  Αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ.ΕΛΛΗ το θανατωνεις το κουνελι και παει ευτυχισμενο.Καλα που δεν εχω προβλημα καρδιας.Σορρυ αλλα καιρο ειχα να δω τοσο ωραια γκομεναρα πιτσιρικα.Προτεινω ανεπυφυλακτα.

4.Καλημερα σε ολους.
Επισκεψη απο Εβιτα κλασσικα χθες.
Καινουργια η Καρινα.Κοκκινομαλλα,ψιλη με ωραιο σωμα.Σε προσωπο οχι κατι ιδιαιτερο αλλα κανει πολυ καλο προγραμμα και δεν βιαζεται να σε ξεπεταξει.Μαλλον επειδη ειναι και καινουργια.Πολυ καλη  και γενικα το κοριτσι τοχει το επαγγελμα.Καπακι βεβαια πηρα και Ελλη που ειναι η αγαπημενη μου.Επισης εχει μια Γιουλη Τσεχα ξανθια με τατουαζ αρκετα η οποια ενω δεν της φαινεται ειναι δυνατη μεσα στο δωματιο.

5. θες το μεσημερι δεν την παλευα και περασα κλασσικα απο Εβιτα.(Συγνωμη και παλι αλλα εγω γουσταρω αυτο το μαγαζι για πολλους λογους.Προσωπικη μου αποψη παντα ετσι?)
Για να ειμαι ειλικρινης πηγα γιατι εφερε μια καινουργια την Καρινα,κοκκινομαλλα ψιλη ωραιο σωμα , προσωπο τιποτα ιδιαιτερο αλλα απο κατι συναδελφους ακουσα θετικα σχολια για το κοριτσι.Οντως πολυ καλη στο  φουλ προγραμμα προθυμη χαμογελαστη και τα κανει ολα μια χαρα..Οποιος ενδιαφερεται για Εβιτα πανω κατω το μενου εχει ως εξης¨
Μαριαννα νταρντανογυναικα ξανθια που βγαζει γουστα.
Ελλη η μελαχρινη θεα που οποτε παω ειναι με αλλον .Αχ αυτο κοριτσι
Ολγα μελαχρινη με μπλε ματια μικρουλα ,πολυ καλο προγραμμα.
Αλεξανδρα καστανη ψιλη οχι μικρουλα.
Καρινα κοκκινομαλλα ψιλη πιτσιρικα ,Η γνωστη Ερρικα απο παλια και η γιουλη με τα πολλα ταττου ξανθια γλυκιτατη.Δεν μιλαει ελληνικα αλλα μιλαει καλα τη γλωσσα του σωματος  
Παντως αποτι εμαθα θαρθουν καινουργιες αυτη την εβδομαδα..

Βεβαια οι παλιες ειναι αλλιως.Γιαυτο σημερα θα χτυπησω μια Κυρια Ελενη
γιατι μουλειψε η μικρη μου Ολλανδεζα.Σταθερη αξια χρονια τωρα

Τελικα μηπως εμαθε κανεις αν στο αντιστρες στη Βουλγαρη παιζουν μικροφωνακια?Μου το ειπε η Κων/να που δουλευει εκειΙσχυει η ειναιπαλι ραδιο αρβιλα?

6. για αλλη μια φορα ειπα να παω να κλαψω στα στηθη της Ελλης (στην Εβιτα)ξερεται για παρηγόρια.Πηγα λοιπον χθες αλλαδεν ημουν τυχερος με Ελλη.Ηταν ηδη σε προγραμμα και περιμεναν και αλλοι 2 για παρτη της .Πηρα 2 καινουργιες που ηρθαν την προιγουμενη βδομαδα την Θεοδωρα Ψιλη ξανθια μεγαλο στηθος και κωλο και ενω δεν της φαινεται πολυ δυνατη στο προγραμμα της   :fuck1:και την Ευα επισης ξανθια μετριο σωμα αλλα στο τριο ειναι παααααααααααρααααα πολυ καλη.

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.580
Πόντοι
7.095
Ρε palermo σε άλλο που γράφει το παληκάρι

Μαλλον ειναιη εβιτα  φιλε.αν περασεις τσεκαρε μια ψιλη ξανθια κορμαρα Ελενα καινουργια
και μια τσεχα καστανη .Η αληθεια ειναι για μενα βεβαια ,οτι τελευταια δεν εχει πολλες ωραιες γυναικες
αλλα 2-3 παντα υπαρχουν

γιατί δεν το έβαλες? εμένα δε μου μοιάζει προμότορας, αλλά ότι αυτό ξέρει γι΄αυτό μιλάει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom