Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 56 άτομα (7 μέλη και 49 επισκέπτες)

tzekos78

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
και περνάμε στον φίλο μας Αλκίνο
ο άνιρωπος είναι για το ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ,να κάνει τον κλοουν ή τον  μίμο!

έγραψε αυτό για μια Γιώτα

Η Γιώτα 35αρα, ξανθεία, ο ορισμός της όμορφης γυναίκας, τέλεια πόδια, ωραίες γάμπες,  :tits:άρη στητό. Αυτό που μου αρέσει περισσότερο σε αυτήν την κοπέλα, είναι το χαμόγελο στα χείλη της και η άνεση στην επικοινωνία που απέκτησε τελευταία. Πάντα άψογα ντυμένη.

αυτή η κοπέλα είναι μια μέτρια ξανθιά  Αλβανίδα,που όταν  ξεντυθεί έχει κοντόχοντρα χερια, μεγάλο σχετικά κώλο,και β υζί μικρό και πεσμένο,πρόσωπο κανονικό.
Στο πρόγρραμα  είναι ξυνισμένη  καριόλα.

Και λέει ο ταχυδακτυλουργός  Αλκίνος  "ο ορισμός της όμορφης γυναίκας".

Stormbringer

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
1
Ωραίο το  αβαντάρισμα Μίτσος δημήτρης Τηλέμαχος και Πηνελόπη

Πανηλίθιοι

να πάμε σε αυτήν την σάπια την Αλβανίδα την βρωμιάρα,που ντρέπεται να πει  και την  καταγωγή της και διάλεξε την Κύπρο!

Ουστ πανυβλακες,βάλατε και φωτογραφίες από το σαλόνι..σοκολατάκια Τζοκόντα Παυλίδης είχε?
ή μήπως τα πράσινα τα ΝΟΙΣΕΤΤΑ?
και τυχαία μπήκατε την ίδια στιγμή και μας φλομώσατε στην διαφήμιση,τενεκέδες
εσείς κάνατε τον Μαριαννίνο αλκίνο να φαίνεται άγιος.
Ο τροπος με τον οποιο εκφραζεσαι αποτελει μειασμα για ενα φορουμ αλλα δεν θα μπω στη διαδικασια να στο ανταποδωσω μιας και θεωρω οτι μαλλον δεν σου αξιζει να λερωσω το πληκτρολογειο μου!! Αντ'αυτου προτιμησα να σου κανω μια αναφορα στους admin μπας και σε μπαναρουνε και απαλαγουμε απο το (γραπτο) στομα σου που βρωμαει και ζεχνει περισσοτερο απο τις Αλβανιδες!!! Ειλικρεινα λυπαμαι!

Εγγρ.
20 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Ο alkinos 32 και ο Mitsos dimitris ειναι πολυ καθαρα παιδια που με τα κειμενα τους τιμουν το φορουμ ΕΝΩ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ με τις βλακιες που γραφουν γινοντε γραφικοι. ΤΣΕΚΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ?Η περα βρεχει

Εγγρ.
20 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Δεν έχω συναντήσει αλβανίδα που να μην  μυρίζει
σκατίλα
σκορδίλα
μασχαλίλα
πουτσίλα

και παίρνει και πιο πολλά από τις  άλλες,  προφανώς επειδή   βρωμάει! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τα γούστα πληρώνονται :2funny:
Εδω καλα τα λες ετσι ειναι Η Γιωτα ειναι Ελληνιδα  Περασε απο Μαρια και Μαριαννα(Ελιζα) .Ξυπνα μην γραφεις οτι σου κατεβει

tzekos78

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Εδω καλα τα λες ετσι ειναι Η Γιωτα ειναι Ελληνιδα  Περασε απο Μαρια και Μαριαννα(Ελιζα) .Ξυπνα μην γραφεις οτι σου κατεβει

Eλληνίδες ειναι  και οι Βορειοπηρώτισες.

Εχω μια αδελφη΄,την λένε Β.Ηπειρο,την αγαπώ πολύ.

tzekos78

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Τελος εχω και 2 φωτος απο τον χωρο.Ελπιζω να μου το επιτρεψουν κι αλλοι για να κανουμε καλυτερη ενημερωση!!!!(προσπαθειστε κι αλλοι να κανετε τετοια ρεπορταζ απο αλλα ιδρυματα!!!!!

Μεσιτικό ΜΗΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Ενοικιάζεται διαμέρισμα στην Βούλγαρη

2ΔΣΚΛWC
διαθέτει τζάκι
Οικοδομή 20ετίας
τιμή 380 Ευρώ.

Αν είστε προληπτικοί
προηγουμένως ήταν μασατζίδικο
και πιο παλιά,οι 3 προηγούμενοι νοικιάριδες,πέθαναν όλοι από εγκεφαλικό.

Stormbringer

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
1
Μεσιτικό ΜΗΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Ενοικιάζεται διαμέρισμα στην Βούλγαρη

2ΔΣΚΛWC
διαθέτει τζάκι
Οικοδομή 20ετίας
τιμή 380 Ευρώ.

Αν είστε προληπτικοί
προηγουμένως ήταν μασατζίδικο
και πιο παλιά,οι 3 προηγούμενοι νοικιάριδες,πέθαναν όλοι από εγκεφαλικό.

Διορθωση 3 δωματια!!
και το μονο που με στεναχωρει ειναι οτι ενω ανταλαξαμε και 2-3 μνμ προσωπικα εντωπισα οτι εισαι ΜΑΛΑΚΑΣ αλλα δεν ειχα πειασει το ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ εισαι!! Αλλα μαλλον το προβλημα ειναι οτι λογω ηλικιας πια δεν μπορεις να γαμησεις(ισως γι'αυτο στο μαγαζι που μου προτεινες δεν εχει σεξ αλλα μεχρι καλαμακι και πρεπει να το παιξω κι ανετος για να μην με κοψουν.....χαχααχαχα  για να τους δωσω τα λεφτα μου πρεπει να με εγκρινουν!! )οποτε ειναι λογικο να νοιωθεις ασχημα με ολους εμας οταν μιλαμε με ενθουσιασμο για μια ΜΟΥΝΑΡΑ που ΓΑΜΗΣΑΜΕ!! Πανε λοιπον για τσιμπουκι στα 80 χωρις σεξ εκει που πας και ασε μας εμας να γαμαμε με τα ιδια η και λιγοτερα!!! Και μαλιστα εκει που δεν χρειαζεται να μας περασουν απο εγκριτικη επιτροπη!!!(και που'σαι μην κανεις πως αρνησαι οτι ειναι ετσι γοιατι θα βγαλω με παραθεση το μνμ σου εξω και θα σε κανω ΞΕΦΤΥΛΑ!!!!Ειμαι πολυ διακριτικος αλλα μου την μπεικες πολυ στη μυτη ΜΑΛΑΚΑ!!!Και εμενα δεν με λενε Αλκινο να σε πω μαλακο και παπαρια!ΜΑΛΑΚΑ γιατι τπτ παραπανω δεν εισαι!Και αντε σαλτα και γαμησου μιας και δεν γαμας!(μεχρι τσιμπουκι στο αγαπημενο σου μαγαζι χαχαχαχαχαχαχαχ)!!!!

Εγγρ.
20 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Eλληνίδες ειναι  και οι Βορειοπηρώτισες.

Εχω μια αδελφη΄,την λένε Β.Ηπειρο,την αγαπώ πολύ.
ΤZEKOS78 κοψε τις σοφιστειες (παπαριες ηθελα να πω )η Γιωτα η ΕΛΙΖΑ ειναι Ελληνιδα απο Θεσσαλονικη .Καταλαβες γραφικε τυπακο

thess37

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
για ποια ελενα λες φιλε?για αυτη που δουλευε μαριαννα και παλιοτερα στου βασιλη παλι?
Για να μην σου λέω παπαριες φιλε , στην Μαριανα δεν εχω παει ποτε , η Ελενα που λεω δουλευε στου Βασιλη Κων.Καραμανλη
πριν απο 2 χρόνια περίπου , μετά πήγε στην Σοφούλη απο ότι ξέρω.

papnik012

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Ενα εχω να πω μονο.Ε Λ Λ Η  :rockon: Τετοιο μωρο πανε μηνες πουχω δει.19 χρονων καινουργια,Τσεχα ψιλη μελαχρινη με φυσικες βυζαρες πλουσιες,κορμι θανατηφορο ,εκφυλη γκομεναρα :s&m_1: :s&m_2: :s&m_2:.Για πολλα  :knockinb: :pipa1: :fuck1:Πιστευω το καλυτερο χαρτι της Εβιτας αυτη τη στιγμη.Δεν την ειχα πετυχει πουθενα αλλου γιατι ειναι φρεσκια στο μασσαζ :grin: Αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ.ΕΛΛΗ το θανατωνεις το κουνελι και παει ευτυχισμενο.Καλα που δεν εχω προβλημα καρδιας.Σορρυ αλλα καιρο ειχα να δω τοσο ωραια γκομεναρα πιτσιρικα.Προτεινω ανεπυφυλακτα.

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.047
Πόντοι
2.356
ρε  papnik012 μας ταχεις κανει τσουρεκια με την εβιτα ειπαμε δε γουσταρουμε να παμε τελος

εξαιτιας απο κατι σαν κ σενα λεει μαλακιες ο αλλος ο πουστρομπεης κ κατηγορει τον ενα κ τον αλλο

agnooumenos

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
έχει κανείς τηλέφωνο από Μαριάννα γιατί τα παλιά δεν λειτουργούν και το νέο που μου είχε δώσει μου λέει δεν υπάρχει? θα το εκτιμούσα πολύ με pm

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Καλησπέρες και καλή παραγωγική  :fuck1:, εβδομάδα σε όλους.

Μπράβο Mitsos dimitris για τις φωτογραφίες, πολύ καλή δουλειά.

Καλησπέρα ΜΑΛΑΚΕ, σε πήραν χαμπάρι όλοι και σε ξεφωνίζουν γεροξεκούτι-αβανταδόρε? :2funny:  :2funny:  :2funny:

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Επίκσεψη στον Βασίλη-Smile Ανατολικά, προ λίγων ημερών.
Επιλογή η Ελπίδα.
Το κορίτσι ωρίμασε και δεν αποτελεί ελπίδα αλλά στανταράκι.

Παρόλο που επικοινωνιακά, στο σαλόνι δεν είναι ομιλητική, στο δωμάτιο-είχα να την δώ καιρό- ήταν σκέτι γλύκα.
Νέο κορίτισι, γύρω στα 25-26, ψηλό, αδύνατο-παρόλο που έχει βάλει ορισμένα κιλά και όπως μου είπε έχει πρόγραμμα να τα χάσει πριν πάει διακοπές, με υπέρχο 3άρη  :tits:, ευγενικό, γλυκό, με κοντό μαλάκι και υπέροχο λευκό δέρμα, το τέλειο κορίτσι.
Στο μασάζ παραμένει σταθερά καλή.
Στα λοιπά  :pipa1: και  :knockinb: έχει βελτιωθεί πολύ. Πάντα δεκτική στις επιθυμίες του παρτενέρ της, πολύ καλή  :pipa2: έχει φτάσει στο τέλειο, πολλές στάσεις στο  :fuck1:, άψογη σε όλες δείχνει να το ευχαριστιέται, ίσως γιατί παραμένι στενή και ορεξάτη όπως την πρώτη μέρα.

Φιλάκια Ελπίδα, πάντα έτσι.

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
καλησπερα σε ολους.

επισκεψη στην εβιτα. ελενα. ξανθια, υπεροχο σωμα, ηρεμη. στο σεξ ταυρος. ολα τελεια, αλλα λιγο νωρις εβγαλε το προφυλακτικο, εννοωντας πως με περιμενε να τελειωσω και να τελειωνουμε...αρα, η βιασυνη δεν χρειαζεται...ασε που το νιμου ψιλομυριζε...

επισκεψη σε μαριαννα. μαρινα, οκ οπως παντα, αδυνατη μαυρομαλλα, οκ συμπεριφορα.επισης, δοκιμασα ειρηνη. μικρη και καλη, λιγες πρωτοβουλιες αλλα γλυκουλα. ομορφο σωμα.

τα συμπερασματα δικα σας...

Stormbringer

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
1
καλησπερα σε ολους.

επισκεψη στην εβιτα. ελενα. ξανθια, υπεροχο σωμα, ηρεμη. στο σεξ ταυρος. ολα τελεια, αλλα λιγο νωρις εβγαλε το προφυλακτικο, εννοωντας πως με περιμενε να τελειωσω και να τελειωνουμε...αρα, η βιασυνη δεν χρειαζεται...ασε που το νιμου ψιλομυριζε...

επισκεψη σε μαριαννα. μαρινα, οκ οπως παντα, αδυνατη μαυρομαλλα, οκ συμπεριφορα.επισης, δοκιμασα ειρηνη. μικρη και καλη, λιγες πρωτοβουλιες αλλα γλυκουλα. ομορφο σωμα.

τα συμπερασματα δικα σας...

Ωρε Μητσαρα!!!!!Δυναμιτης εισαι!!!Καμμια δεν αφησες παραπονεμενη! χαχχαχαχαχ    :pipa1: :pipa1: :zfuck: :zfuck: :pipa2: :pipa2: :knockinb: :knockinb: :fuck2: :fuck2: :pipa3: :pipa3:Δωσεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!

thess37

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα
Στα πλαίσια τις εβδομαδιαίας επίσκεψης πήγα στου
Στέλιου Κων.καραμανλη euro bank ,και μου έκανε εντύπωση
Ότι όταν μπήκε η Τζούλια στο δωμάτιο ,το πρώτο πράγμα που έκανε
Ήταν να μου δείξει αιματολογικες εξετάσεις και ότι δεν πάσχει
Απο κάποιο μεταδιδομενο νόσο . Και απο ότι κατάλαβα έτσι θα κάνουν απο εδώ και περα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom