Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ο τροπος με τον οποιο εκφραζεσαι αποτελει μειασμα για ενα φορουμ αλλα δεν θα μπω στη διαδικασια να στο ανταποδωσω μιας και θεωρω οτι μαλλον δεν σου αξιζει να λερωσω το πληκτρολογειο μου!! Αντ'αυτου προτιμησα να σου κανω μια αναφορα στους admin μπας και σε μπαναρουνε και απαλαγουμε απο το (γραπτο) στομα σου που βρωμαει και ζεχνει περισσοτερο απο τις Αλβανιδες!!! Ειλικρεινα λυπαμαι!Ωραίο το αβαντάρισμα Μίτσος δημήτρης Τηλέμαχος και Πηνελόπη
Πανηλίθιοι
να πάμε σε αυτήν την σάπια την Αλβανίδα την βρωμιάρα,που ντρέπεται να πει και την καταγωγή της και διάλεξε την Κύπρο!
Ουστ πανυβλακες,βάλατε και φωτογραφίες από το σαλόνι..σοκολατάκια Τζοκόντα Παυλίδης είχε?
ή μήπως τα πράσινα τα ΝΟΙΣΕΤΤΑ?
και τυχαία μπήκατε την ίδια στιγμή και μας φλομώσατε στην διαφήμιση,τενεκέδες
εσείς κάνατε τον Μαριαννίνο αλκίνο να φαίνεται άγιος.
Εδω καλα τα λες ετσι ειναι Η Γιωτα ειναι Ελληνιδα Περασε απο Μαρια και Μαριαννα(Ελιζα) .Ξυπνα μην γραφεις οτι σου κατεβειΔεν έχω συναντήσει αλβανίδα που να μην μυρίζει
σκατίλα
σκορδίλα
μασχαλίλα
πουτσίλα
και παίρνει και πιο πολλά από τις άλλες, προφανώς επειδή βρωμάει!![]()
![]()
![]()
![]()
τα γούστα πληρώνονται![]()
Εδω καλα τα λες ετσι ειναι Η Γιωτα ειναι Ελληνιδα Περασε απο Μαρια και Μαριαννα(Ελιζα) .Ξυπνα μην γραφεις οτι σου κατεβει
Τελος εχω και 2 φωτος απο τον χωρο.Ελπιζω να μου το επιτρεψουν κι αλλοι για να κανουμε καλυτερη ενημερωση!!!!(προσπαθειστε κι αλλοι να κανετε τετοια ρεπορταζ απο αλλα ιδρυματα!!!!!
Μεσιτικό ΜΗΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Ενοικιάζεται διαμέρισμα στην Βούλγαρη
2ΔΣΚΛWC
διαθέτει τζάκι
Οικοδομή 20ετίας
τιμή 380 Ευρώ.
Αν είστε προληπτικοί
προηγουμένως ήταν μασατζίδικο
και πιο παλιά,οι 3 προηγούμενοι νοικιάριδες,πέθαναν όλοι από εγκεφαλικό.
ΤZEKOS78 κοψε τις σοφιστειες (παπαριες ηθελα να πω )η Γιωτα η ΕΛΙΖΑ ειναι Ελληνιδα απο Θεσσαλονικη .Καταλαβες γραφικε τυπακοEλληνίδες ειναι και οι Βορειοπηρώτισες.
Εχω μια αδελφη΄,την λένε Β.Ηπειρο,την αγαπώ πολύ.
Για να μην σου λέω παπαριες φιλε , στην Μαριανα δεν εχω παει ποτε , η Ελενα που λεω δουλευε στου Βασιλη Κων.Καραμανληγια ποια ελενα λες φιλε?για αυτη που δουλευε μαριαννα και παλιοτερα στου βασιλη παλι?
καλησπερα σε ολους.
επισκεψη στην εβιτα. ελενα. ξανθια, υπεροχο σωμα, ηρεμη. στο σεξ ταυρος. ολα τελεια, αλλα λιγο νωρις εβγαλε το προφυλακτικο, εννοωντας πως με περιμενε να τελειωσω και να τελειωνουμε...αρα, η βιασυνη δεν χρειαζεται...ασε που το νιμου ψιλομυριζε...
επισκεψη σε μαριαννα. μαρινα, οκ οπως παντα, αδυνατη μαυρομαλλα, οκ συμπεριφορα.επισης, δοκιμασα ειρηνη. μικρη και καλη, λιγες πρωτοβουλιες αλλα γλυκουλα. ομορφο σωμα.
τα συμπερασματα δικα σας...
το θεμα ειναι πως αυτες με αφησαν παραπονεμενο...