Καλησπέρα φίλοι του μασαζ και του έρωτος!!! χαχαχα, λοιπόν, επίσκεψη στον χώρο που περιέγραψε αλλά και μας έδειξε ο φίλος Μήτσος-Δημήτρης!!! είναι όντως έτσι, είναι όλες οι φωτό αληθινές. η κοπέλα είναι όντως η Χριστίνα. συστήθηκε σαν κύπρια αλλά είναι μάλλον Αλβανίδα. το κορμί είναι εντυπωσιακό και το μωρό πολύ καβλιάρικο. γουστάρει να γαμιέται με γοβούλα και έχει καλό ρεπερτόριο ενώ χύνει σχετικά εύκολα. αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. τηλεφώνησα γνωρίζοντας ότι πηγαίνω Νεμέας αλλά μου είπανε την νέα διεύθυνση και κατευθύνθηκα εκεί. με υποδέχτηκε η Στέλλα μια μελαχρινή κοπελίτσα που μιλάει πολύ και έχει λίγα κιλάκια παραπάνω. όμορφο προσωπάκι, γλυκό χαμόγελο, με γυαλάκια, Ελληνίδα. μπαίνοντας ήρθα φάτσα κάρτα με τρεις κυρίους, οι δύο του μαγαζιού, καλά παιδιά με μια ιδιαίτερη χαρά για την δουλειά τους και πολλά όνειρα. ο τρίτος συναγωνιστής. με χάλασε πάρα πολύ η συνάντηση. δεν είμαι φαν του να με βλέπουν αλλά ούτε και του να βλέπω τους άλλους. στη συνέχεια αναμονή για να δω τα κορίτσια, ήταν εκτός της Στέλλας η Σίσυ και η Χριστίνα. η Σίσυ ξανθιά με καλό κορμί και καβλιάρικο ντύσιμο, επίσης Ελληνίδα, ωραίο πρόσωπο με λίγη κυτταρίτιδα στα οπίσθια τα οποία φαινόντουσαν από το ανάλαφρο φορεματάκι της. επόμενη η Χριστίνα με λεοπάρ φουστάκι, γόβες κάβλας, πολύ καλό σώμα, αρκετά ψηλή αλλά με πολλά σπυράκια στο πρόσωπο. με χάλασε αυτό αλλά τελικά προτιμήθηκε, διότι η Σίσυ είχε ήδη μπει σε θέση μάχης με άλλο συναγωνιστή. η στέλλα θα δοκιμαστεί σύντομα αλλά μόνο για πίπα. καθώς περίμενα λοιπόν τα κορίτσια, έβλεπα άλλους συναγωνιστές να πηγαίνουν στο μπάνιο, δηλαδή όποιος κάθεται και περιμένει βλέπει αυτούς που μπαίνουν και βγαίνουν στο μπάνιο με τα μπουρνούζια. τελείως λάθος και κακό για όλους. στο δωμάτιο το μωρό ήτανε όλο κάβλα, έχει υπέροχο δερματάκι, είναι σφιχτό με τέλειο στήθος. το πρόσωπο όπως είπα με σπυράκια. κακή πίπα...πολύ δάγκωμα και αυτό με χαλάει αλλά με ένα εκπληκτικά ζεστό και σφιχτό μουνάκι. πολλά υγρά και σχετικά ικανοποιητική φάση.
Χρειάζονται πολλές βελτιώσεις, όπως να μην συναντιούνται οι πελάτες, να μην βλέπεις ποιος κάνει μπάνιο και ποιος όχι, να επιτρέπεται η δεύτερη φορά, να αλλάζονται τα σεντόνια μετά την πράξη, να ενισχυθεί το ρόστερ με νέα μωρά και να μείνουν αυστηρά οι τιμές μέχρι 60 ευρώ. Α ξέχασα, 40,50,60 με την χριστίνα στα 80.
Νομίζω ότι πρέπει να προσέξουν αρκετά για να μην χάσουν πελάτες. Αυτά...