καλησπερα σε ολους.
εχει καταντησει πολυ κουραστικο ολο αυτο.οποτε ας δωσω μια συμβουλη.
οποιος εχει μια αποψη και εχει και υποστηρικτες ας ανοιξει ενα αλλο topic να μιλαει με τους ομοιδεατες του.
το που παει ο καθενας,με ποια περναει καλα ο καθενας,τα ποσα δινει ο καθενας,ειναι καθαρα προσωπικο του θεμα και δεν χρειαζεται να δινει λογαριασμο σε κανεναν.
αυτα ειχα να πω και πλεον δεν βλεπω τον λογο καν να λεμε τιποτα εδω μεσα.
τηλεφωνα υπαρχουν και μπορουμε πολυ πιο ευκολα να ανταλασουμε αποψεις και πληροφοριες χωρις να μας τα πρηζει κανενας.
Αγαπητέ φίλε salesman, βλέπω και εγώ το πόσο κουραστκή είναι η ύπαρξη αυτού του τρελόγερου, α λλά αλίμονο αν σταματήσουμε έμεις, να λέμε ελεύθερα την γνώμη μας, ακόμα και όταν είναι λανθασμένη, για χάρη αυτού του ξεμοραμένου, παράφρονα, ψυχοπαθή.
Είμαι υπέρ την ελεύθερης έκφρασης του καθενός ακόμα και αυτού που αναίτια με αποκαλεί καρκίνωμα. Όχι, απαραίτητα γιατί ειμαι τόσο καλός, όσο γιατί πιστεύω ότι μέσα απο τα γραφόμενα μας είμαστε όλοι γνωστοί εδω μέσα. Διαφορετικά θα ζητούσα την αποπομπή απο το φόρουμ,του κ. Θανάση, για αλητεία.
Εγώ μπορώ να ανεχθώ και την αλητεία του.
Αυτό που δεν μπορω να ανεχθώ, είναι η δημιουργεία ΦΟΒΟΥ,
από κανέναν και για κανέναν.
Salesman, όλοι ανοίκουμε,ΕΔΩ.
Περιμένουμε σχόλεια σου. Είσαι πολύτιμο μέλος του φόρουμ και έχουμε ανάγκη την παρουσία σου.