Αντί να μαλώνουν τα αφεντικά των μαγαζιών ,με βάση τις εντυπώσεις μας και τις κριτικές μας,έτσι ώστε να έχουμε και καλύτερες υπηρεσίες και καλύτερες τιμές,μαλώνουμε εμείς μεταξύ μας πραγματικά χωρίς λόγο και αιτία.
Εγώ θέλω απλώς να απαντήσω στον Παναγιώτη Χατζητέτοιο!!
Φίλε μου εγώ έχω πάει και στο Seven και στην Μαριάννα και πέρασα και στα δύο καλά.Ο λόγος που πέρασα καλά είναι καθαρά και μόνο γιατί μαρεσε η κοπέλα και αυτό που έγινε μεταξύ μας στο δωμάτιο.Με θεωρείς κορόιδο που έδωσα 60 μόνο για φραπέ.Εδώ ρε συ δεν λυπάμαι να δώσω 300 και να πετάξω λουλούδια στο ξέκωλο που θα κάθετε στο απέναντι τραπέζι στα μπουζούκια,και τα έχει βγάλει όλα έξω ,και το ποιο πιθανόν είναι να φύγει χωρίς να πει ούτε καληνύκτα ,εσυ νομίζεις θα νιώσω κορόιδο όταν δίνω 60 σε κάποιο αστεράκι και θα με τον παίξει κιόλας.Και να σε πω και κάτι που δεν ήθελα να το αναφέρω αλλά αγανάκτησα μαυτά που ακούω.Και στο άλφα μαγαζί και στο γάμα και στο δέλτα ,με ένα ποσό από 80 εώς 110 ευρώ ,έρχοντε prive και σπίτι μου και εκεί είναι τα καλύτερα γούστα.ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ. Και τα λεφτά πάνε στην κοπέλα και έτσι όλοι είναι ευχαρηστημένοι.
Αυτά ήθελα να πω και εφόσον το συγκεκριμένο θέμα των Μασατζίδικων δεν αποτελείτε πλεον από πελάτες σαν και μένα αλλά εκπροσώπουσ μαγαζιών θεωρώ ότι δεν έχω θεση πλεον εδώ μέσα