Καλησπέρα φίλοι μου,
ευτυχώς ξαναγέμισε ο κουμπαράς.....
Πάω λοιπόν στο "μαγαζί" βλέπω τα κορίτσια και ακούω ένα όνομα ..ΦΟΙΒΗ.
Αμέσως θυμάμαι για μια Φοίβη (Βασίλη smile) που μιλούσατε όλοι με θαυμασμό αλλά δυστυχώς εγώ δεν είχα προλάβει γιατί έφυγε. ΄Ομως όχι δεν ήταν αυτή.
Αλλά τι κι αν δεν ήταν... το κορίτσι "λέει".
Το κράτησα αμέσως.
Πέρασα όμορφα. Χαμογελαστή, δεκτική και ήρεμη (παίζει ρόλο, μη μου πείτε όχι).
Ηρεμήστε...ηρεμήστε..
θέλετε περιγραφή το ξέρω.
Λοιπόν. Μια εξήγηση πρώτα:
Περιγραφή προσώπου, χρώματος μαλλιών, στυλ μαλλιών, τυχόν σημάδια, ύψος, κιλά, μέγεθος στήθους κ.λπ. δεν πρόκειται να γράψω (όλα μαζί) και παρακαλώ όλους μας να μην το κάνουμε. Στοχοποιούμε αμέσως την κοπέλα (εσύ tzekos βούλωσέ το, μη μιλάς)και δεν είναι πρέπον. Χρειάζεται σεβασμός. Κι αν μας περνάει από το μυαλό ότι δεν είναι καλές κοπέλες αυτές που κάνουν αυτή τη δουλειά, εμείς καλλίτεροι είμαστε που πάμε εκεί; (κάτι σαν το κλέφτη και τον κλεπταποδόχο δηλαδή).
Με υπολογιστές ασχολούμαστε και όλοι γνωρίζουμε ότι όσο περισσότερα στοιχεία βάζεις στην αναζήτηση τόσο πιο συγκεκριμένο γίνεται το προϊόν. Και ίσως φτάσεις σε μοναδικό. Λοιπόν κλείνει η (μεγάλη) παρένθεση.
Στα "αντικείμενα" του sex : Στήθος πολύ καλό 3+ με ανεπτυγμένη θηλή, Οπίσθια πανέμορφα και πεταχτά.
Και τώρα θέλετε να σας πώ στο "έργο" πως ήταν.
Τρεις λέξεις είναι υπεραρκετές: Με καίει ακόμη. (μεσαίο πρόγραμμα).
Επαναλαμβάνω : Φ ο ί β η .
Και είναι στη Μαριάννα (δυστυχώς για σένα tzekos. Και πούσε μην περάσεις απο ΄κει, θα φας ξύλο).
Κανένα παράπονο συναγωνιστές;
Να περνάτε όλοι καλά.