Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (3 μέλη και 33 επισκέπτες)

tzekos78

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Επόμενη  στάση,Seven Spots στην Οδός Βασιλίσης ολγας.
Είχε    μερικα  ωραία  πιπινάκια  μικρης ηλικίας και  δοκίμασα τη Φωτεινούλα.
καλό γομενάκι  για να πας στο Αχόι στην Καλλιθέα το καλοκαιράκι,κωλαράκι μικρό για πολλά χαστουκια.Κοκκινομάλλα αδύνατη
Συγκρατημένη βεβαια λογω μαγαζιού,που δεν προσφέρει ακόμα  γαμήσι.(για να μιλάμε έξω από τα δόντια)
Αυτοί οι 3 που το έχουνε γιατί είναι τόσο άσχημοι,και οι 3 δεν έχουν μαλλιά καταρχάς.

koulalex

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2008
Like
38
Πόντοι
0
καλημέρα σε όλους κι όταν λέμε όλους εννοούμε όλους μαζί και τον Τζέκο. Σε αυτό το post παραθέτω ένα μήνυμα της Μαριάννας όπως μου ζήτησε να "ανεβάσω" στο φόρουμ παρότι ήμουν και είμαι αντίθετος ως προς τη σημασία και το αποτέλεσμα αυτού, μια που έχω την αίσθηση οτι θα περάσει και θα φύγει χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Όπως και να έχει λόγω της προσωπικής φιλίας με τη Μαριάννα (και χωρίς να θέλω να προμοτάρω κανέναν απλά κάνω το μεταφορέα) το γράφω και είναι το ακόλουθο:

"Γεια σου Τζέκο, εδώ Μαριάννα, σου γράφω μέσω ενός καλού φίλου ο οποίος αν κάνεις έναν έλεγχο, θα διαπιστώσεις ότι είναι γραμμένος στο site πολύ  πριν ανοίξω δικό μου μαγαζί και πιθανόν πριν ασχοληθώ με τον συγκεκριμένο τομέα του μασάζ-μασατζίδικου. Βλέπω ότι έχεις ασχοληθεί αρκετά έως πάρα-πολύ με το "θέμα" Μαριάννα. Δε σε γνωρίζω (τουλάχιστον όχι με αυτήν σου την ιδιότητα) εσύ πιθανόν να με γνωρίζεις αν και θα ήθελα πολύ κάποια στιγμή να βρισκόμαστε και να τα λέγαμε από κοντά. Το μαγαζί μου λοιπόν "Το ρετιρέ της Γιουλάκη" (που το θυμήθηκες τι να σε οδήγησε άραγε σε αυτόν το χαρακτηρισμό)...ΟΚ δεκτό σε πρώτη φάση. Και το συντριβάνι Κινέζικο κι αυτό δεκτό αν και λίγα πράγματα έχουν μείνει στην αγορά που να μην είναι Κινέζικα. Μπορείς να κάνεις και τις προτάσεις σου σε ο,τι αφορά τη διακόσμηση και το design του μαγαζιού.
 Κατηγορείς τα κορίτσια του μαγαζιού. Πελάτης; Εσύ περνάς μέσα σαν ελεγκτής κριτής και πελάτης μαζί, ενώ εγώ, επειδή έχω περάσει απο το στάδιο αυτό ξέρω τις δυσκολίες που περνάνε τα κορίτσια για να μείνεις εσύ κι ο οποιοσδήποτε πελάτης ευχαριστημένος. Κατηγορείς όσους μπαίνουν εδώ και γράφουν οτι προμοτάρουν μαγαζιά είτε το δικό μου είτε άλλων ιδιοκτητών, αν και πάντα παρατηρώ οτι εχω μια ξεχωριστή θέση στις κριτικές και τα σχόλιά σου.
 Τι νόημα έχει το site αυτό αν δε μεταδίδεται η πληροφορία με λεπτομέρειες που είναι πολλές φορές γαργαλιστικές αλλά πιθανόν να βοηθούν κάποιους στην επιλογή τους; Βρίζεις ιδιοκτήτες οτι προμοτάρουν τα μαγαζιά τους και πελάτες οτι γλείφουν τους ιδιοκτήτες για να πετύχουν ένα ραντεβού κατά 10ευρώ λιγότερα. Δε σου λέω οτι δεν υπάρχουν και οι αβανταδόροι και αγαπούληδες αλλά η λογική που λες βάζει όλους στο ίδιο καζάνι και είμαι σίγουρη οτι κι εσύ αντιλαμβάνεσαι πως δεν είναι έτσι τα πράγματα.
 Έχω laptop και μπαίνω καθημερινά για να διαβάζω τι συμβαίνει και να βλέπω αν σε κάτι μπορώ να διορθώσω το μαγαζί ή τις υπηρεσίες του. Όμως τίποτε απο αυτά που γράφεις δε οδηγεί ούτε εμένα ούτε και αυτούς που τα διαβάζουν σε κάποιο συμπέρασμα.
 Λοιπόν Τζέκο αυτές τις σκέψεις μου ήθελα να μοιραστώ μαζί σου και με τα υπόλοιπα μέλη του φόρουμ. Όποτε θέλεις να περάσεις για καφέ είσαι ευπρόσδεκτος και μη φοβάσαι δεν πρόκειται να φας ξύλο.

Σε χαιρετώ, Μαριάννα."

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
409
Πόντοι
36
Αντε μεγάλε....

Ακόμα να απαντήσεις???

:2funny: :2funny: :2funny:

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.488
Πόντοι
7.095
Επόμενη  στάση,Seven Spots στην Οδός Βασιλίσης ολγας.
Είχε    μερικα  ωραία  πιπινάκια  μικρης ηλικίας και  δοκίμασα τη Φωτεινούλα.
καλό γομενάκι  για να πας στο Αχόι στην Καλλιθέα το καλοκαιράκι,κωλαράκι μικρό για πολλά χαστουκια.Κοκκινομάλλα αδύνατη
Συγκρατημένη βεβαια λογω μαγαζιού,που δεν προσφέρει ακόμα  γαμήσι.(για να μιλάμε έξω από τα δόντια)
Αυτοί οι 3 που το έχουνε γιατί είναι τόσο άσχημοι,και οι 3 δεν έχουν μαλλιά καταρχάς.
εγώ στηρίζω τζέκο...είναι όντως 64...ακούε εκεί ahoy...σε λίγο θα θημηθείς και το buzios...respect

salesman

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
16
Πόντοι
1
αποκλειεται καποιος να ειναι πανω απο 40 και να μην αναφερει το θρυλικο μπουντρουμ.
αρα ακυρη η ηλικια

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
409
Πόντοι
36
Τι μου θύμησες τωρα.

Αχ εκεί φαγαμε τα νιάτα μας

salesman

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
16
Πόντοι
1
ειχε την πιο σκληρη πορτα που ειχε ποτε μαγαζι.οπως και η κρυπτον λιγο πιο κατω.

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Πήγα χθες στη νανσυ,και όπως  πήγα  έτσι  γυρισα.
Έλειπε η   κοπέλα η ψηλή  σοφία.Κρίμα ,και είχα να πάω στην Κασσάνδρου από την εποχή που ζούσε ο Γέρος της Δημοκρατίας.
Τί δρόμος κι αυτό ο χειρότερος  στην   πολη,πιο   στενος  και από   το μυαλο   του Αλκινου

Μπράβο έτσι παπού γράψε κάτι ΜΗ ΑΡΝΗΤΙΚΟ.
Το σχόλιο για το άτομο μου, με αφήνει αδιάφορο.
Όλοι γράφουμε, όλοι είμαστε γνωστοί από τα γραφόμενα μας. :2funny:

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Ο ΜΑΛΑΚΟΣ σε αποκλειστική φώτο.........
Το πρόσωπο δεν φαίνεται για ευνόητους λόγους.

Συνημμένα

• tzekos78.jpg
    tzekos78.jpg
    80,4 KB · Εμφανίσεις: 37

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Mάλλον η οικογενειακή "περιποίηση", είναι η αιτία της οξύθυμης συμπεριφοράς του.

Στο κατω κάτω "άντρας" είναι και αυτός.  :2funny: :2funny: :2funny:

Επειδή έχει κάνει καμία 10άρια φορές κολονοσκόπηση τρέχει τίποτα δλδ?  :headbang: :headbang: :headbang:

salonica28

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
καλημέρα σε όλους κι όταν λέμε όλους εννοούμε όλους μαζί και τον Τζέκο. Σε αυτό το post παραθέτω ένα μήνυμα της Μαριάννας όπως μου ζήτησε να "ανεβάσω" στο φόρουμ παρότι ήμουν και είμαι αντίθετος ως προς τη σημασία και το αποτέλεσμα αυτού, μια που έχω την αίσθηση οτι θα περάσει και θα φύγει χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Όπως και να έχει λόγω της προσωπικής φιλίας με τη Μαριάννα (και χωρίς να θέλω να προμοτάρω κανέναν απλά κάνω το μεταφορέα) το γράφω και είναι το ακόλουθο:

"Γεια σου Τζέκο, εδώ Μαριάννα, σου γράφω μέσω ενός καλού φίλου ο οποίος αν κάνεις έναν έλεγχο, θα διαπιστώσεις ότι είναι γραμμένος στο site πολύ  πριν ανοίξω δικό μου μαγαζί και πιθανόν πριν ασχοληθώ με τον συγκεκριμένο τομέα του μασάζ-μασατζίδικου. Βλέπω ότι έχεις ασχοληθεί αρκετά έως πάρα-πολύ με το "θέμα" Μαριάννα. Δε σε γνωρίζω (τουλάχιστον όχι με αυτήν σου την ιδιότητα) εσύ πιθανόν να με γνωρίζεις αν και θα ήθελα πολύ κάποια στιγμή να βρισκόμαστε και να τα λέγαμε από κοντά. Το μαγαζί μου λοιπόν "Το ρετιρέ της Γιουλάκη" (που το θυμήθηκες τι να σε οδήγησε άραγε σε αυτόν το χαρακτηρισμό)...ΟΚ δεκτό σε πρώτη φάση. Και το συντριβάνι Κινέζικο κι αυτό δεκτό αν και λίγα πράγματα έχουν μείνει στην αγορά που να μην είναι Κινέζικα. Μπορείς να κάνεις και τις προτάσεις σου σε ο,τι αφορά τη διακόσμηση και το design του μαγαζιού.
 Κατηγορείς τα κορίτσια του μαγαζιού. Πελάτης; Εσύ περνάς μέσα σαν ελεγκτής κριτής και πελάτης μαζί, ενώ εγώ, επειδή έχω περάσει απο το στάδιο αυτό ξέρω τις δυσκολίες που περνάνε τα κορίτσια για να μείνεις εσύ κι ο οποιοσδήποτε πελάτης ευχαριστημένος. Κατηγορείς όσους μπαίνουν εδώ και γράφουν οτι προμοτάρουν μαγαζιά είτε το δικό μου είτε άλλων ιδιοκτητών, αν και πάντα παρατηρώ οτι εχω μια ξεχωριστή θέση στις κριτικές και τα σχόλιά σου.
 Τι νόημα έχει το site αυτό αν δε μεταδίδεται η πληροφορία με λεπτομέρειες που είναι πολλές φορές γαργαλιστικές αλλά πιθανόν να βοηθούν κάποιους στην επιλογή τους; Βρίζεις ιδιοκτήτες οτι προμοτάρουν τα μαγαζιά τους και πελάτες οτι γλείφουν τους ιδιοκτήτες για να πετύχουν ένα ραντεβού κατά 10ευρώ λιγότερα. Δε σου λέω οτι δεν υπάρχουν και οι αβανταδόροι και αγαπούληδες αλλά η λογική που λες βάζει όλους στο ίδιο καζάνι και είμαι σίγουρη οτι κι εσύ αντιλαμβάνεσαι πως δεν είναι έτσι τα πράγματα.
 Έχω laptop και μπαίνω καθημερινά για να διαβάζω τι συμβαίνει και να βλέπω αν σε κάτι μπορώ να διορθώσω το μαγαζί ή τις υπηρεσίες του. Όμως τίποτε απο αυτά που γράφεις δε οδηγεί ούτε εμένα ούτε και αυτούς που τα διαβάζουν σε κάποιο συμπέρασμα.
 Λοιπόν Τζέκο αυτές τις σκέψεις μου ήθελα να μοιραστώ μαζί σου και με τα υπόλοιπα μέλη του φόρουμ. Όποτε θέλεις να περάσεις για καφέ είσαι ευπρόσδεκτος και μη φοβάσαι δεν πρόκειται να φας ξύλο.

Σε χαιρετώ, Μαριάννα."

Φοβερό μύνημα από μια μεγάλη προσωπικότητα της πόλης μας,μια πετυχημένη επιχειρηματία και 100% γνώστη του αντικειμένου με το οποίο ασχολείτε.Παρόλο την επίθεση που έχει δεχτεί ,προσπαθεί να ηρεμήσει τα πνεύματα και καλεί τον αντίπαλό της για καφέ.  Αυτά σκεφτηκα όταν πρωτοδιάβασα το μύνημα .Αργότερα όμως ,μετά τον απαραίτητο καφέ ,θυμήθηκα ότι η Μαριάνα είναι πρώην πουτάνα και νυν νταβατζομιλφ ,συνεπώς δεν σχολιάζω άλλο σχετικά μαυτό.Τζέκο έτσι και φας τον πρόλογο και αλλάξεις τακτική και σταματήσεις να κράζεις και να λες τα πραγματα όπως τα νιώθεις ,θα είσαι πραγματικά για φτύσιμο και ντροπή για όλο τον ανδρικό πλήθυσμό.
Συμφωνώ μαζί σου σε μερικά που είπες και διαφωνώ σε άλλα.
Και σεις ρε συναγωνιστές γιατί τόσο μίσος σε κάποιον που από ότι κατάλαβα απλώς έχει κάποια διαφορετική γνώμη?Και μένα η άποψη μου είναι ΄΄οτι η Ιόλη δεν βλεπετε,αυτό δεν σημαίνει ότι βρίζω τον Αλκίνο ή οποιονδηποτε άλλον λέει ότι είναι ωραία.

Τζέκο βασικά δεν πιστεύω ότι είσαι 62 ούτε ότι πήγες το 78 εκδρομή Αθήνα με τον ΠΑΟΚ και δεν με ενδιαφέρει άλλωστε.Ο μόνος λόγος που γράφω υπέρ σου είναι ότι έπαθα μεγάλη πλάκα με την Φωτεινή που ανέφερες .Πραγματικά ΑΣΤΕΡΙ.Πάντως σχετικά με την αφεντικίνα που έμεινε έγκυος ήταν στην Γεωργίου και μετά πήγε στην Τσιμισκή έχεις άδικο.Έχουν περάσει και ωραία μωρά από εκεί.Δηλαδή η Νατάσσα ή η Βάσω και ειδικά η αγάπη μου η ΕΛΣΑ δεν σάρεσαν?? Και σχετικά με το συγκεκριμένο μαγαζί πριν καιρό ρώτησα εάν υπάρχει αλλά με γράψατε όλοι κανονικά..

ΤΖΕΚΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ,ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΑΕΙ ΓΑΜΗΣΟΥ!!!!!!!!!

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
Και σεις ρε συναγωνιστές γιατί τόσο μίσος σε κάποιον που από ότι κατάλαβα απλώς έχει κάποια διαφορετική γνώμη?Και μένα η άποψη μου είναι ΄΄οτι η Ιόλη δεν βλεπετε,αυτό δεν σημαίνει ότι βρίζω τον Αλκίνο ή οποιονδηποτε άλλον λέει ότι είναι ωραία.

Μετά από την όποια πορεία και ιστορία μου εδώ μέσα (λέμε και καμιά λακαμία να περάσει η ώρα!) το να με λένε προμότορα γιατί λέω την άποψή μου είναι κάπως δεν νομίζεις?

tzekos78

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
αποκλειεται καποιος να ειναι πανω απο 40 και να μην αναφερει το θρυλικο μπουντρουμ.
αρα ακυρη η ηλικια

Βρε ποιο Μπουντρουμ?   Στο Μπουντρούμ  είχα ήδη  2 κουτσούβελα :2funny:
Καφέ  με τον Κωστίκο έπινα τον  αλανιάρη στη Βογατσικού,το Μικρό καφέ.
Μιλάμε τότε η  Κορομοηλά είχε   5000 κόσμο στο δρόμο στο όρθιο,με το ποτό στο χέρι,δεκαετία μέσα 80,πω πω ανατρίχιασα τώρα.
Τι να  σε λέω, ότι πρόλαβα το ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ   δίπλα στα Κοτόπουλα Βάσος,το ΠΡΙΝΣΙΠΑΛ   στην Καρδία
Για να μην  ανατριχιάσω κι αλλο και  αναφέρω τον υπέρτατο θρύλο ΑΜΝΕΣΙΑ,όπου είχε έρθει το 1989 και ο Ριτζ Φόρεστερ :cheesy:
Την ΤΕΝΤΑ!!!!   μπουζουκξιδικο με  Αντύπα και Άντζελα και φουλ τα χιλιάρικα στην τσέπη.
Το Πλατινουμ στο Παλέ ντε σπορ το  προλάβαμε ντισκοτέκ με φωτόμπαλα και παγοδρόμιο

Μιας και είπα Αχόι,θυμήθηκα το τεράστιο θρύλο ΛΑΓΟΥΔΕΡΑ,πω πω θύμησες ρε γαμώ την τρέλα μου,εκεί που είναι τώρα η μαλακία του Κανάκη αντζελς.

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
....
...

Αγαπητέ salonica28, μόνο για την αποκατάσταση της αλήθειας, ποτέ δεν είπα ότι η Ιόλη, είναι το next top model. Νομίζω άλλα πράγματα είπα για την κοπέλα. Είπα εκπληκτικός άνθρωπος πάνω από όλα, και κάνει εκπληκτικό πρόγραμμα.

....
ΤΖΕΚΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ,ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΑΕΙ ΓΑΜΗΣΟΥ!!!!!!!!!

Αγαπητέ salonica28 το δεύτερο δεν είναι απαραίτητα κακό,
άλλωστε αυτή είναι η φύση ανδρών και γυναικών.
Το πρώτο μήπως είναι μαλακία?

salonica28

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Μαυτό που είπες με τον Ριτζ Φορεστερ με έστειλες εντελώς.Πληροφοριακά ο Ριτζ είχε έρθει πράγματι το 1989 αλλά όχι στην Αμνέσια αλλά στην SWING :)

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376

Όπα όπα πες τα tzekos78 :2funny: :2funny: :2funny:

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
salonica28, παλιοσειρά με το γέροντα?

tzekos78

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
:pipa1:
Μαυτό που είπες με τον Ριτζ Φορεστερ με έστειλες εντελώς.Πληροφοριακά ο Ριτζ είχε έρθει πράγματι το 1989 αλλά όχι στην Αμνέσια αλλά στην SWING :)

Ναι,μετά από τόσα  χρόνια, κάνουμε  και  κανα  λαθάκι
Τα μαθαίναμε τότες από ΕΛ.ΤΥΠΟ και Νίνα  Βλάχου στα κοσμικά,κάτι  μπουταρούδες έβαζε  ππω πω,αυτή ήταν τότε η τσόντα μας!και το RTL μετά με Σωτήρη  Κούβελα
Κάποια φάση  ήμουν  καψούρης με την  Μπρουκ, και ένα θεόμουνο αδερφή είχε ο Ριτζ,την Κρίστεν,θεά :cum:

salonica28

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Αγαπητέ salonica28, μόνο για την αποκατάσταση της αλήθειας, ποτέ δεν είπα ότι η Ιόλη, είναι το next top model. Νομίζω άλλα πράγματα είπα για την κοπέλα. Είπα εκπληκτικός άνθρωπος πάνω από όλα, και κάνει εκπληκτικό πρόγραμμα.

Αγαπητέ salonica28 το δεύτερο δεν είναι απαραίτητα κακό,
άλλωστε αυτή είναι η φύση ανδρών και γυναικών.
Το πρώτο μήπως είναι μαλακία?
Φίλε μου ακόμα και να έλεγες οτι η Ιολη είναι θεά ,δεν είναι κακό εφόσον είναι άποψη σου!Δεν μπορεί να έχουμε όλοι τα ίδια γούστα.Εμένα μαρέσουν προσωπικά τα πιπίνια ή οι μοντελίσιες γκόμενες.εσένα μπορεί να σαρέσει άλλο στυλάκι.Τιποτε δεν είναι κακό.Όσο για το δεύτερο είναι απλώς συνθημα και μην το παίρνεις της μετροιτίς

tzekos78

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Σας αφήνω  τώρα, πάω να  παίξω  ζάρια στο  Ντεπώ,σε ένα  καφενείο που ο πιο  καλός έχει κάνει ισόβια για βιασμό :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom