You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (3 μέλη και 37 επισκέπτες)
Δ
Διαγραμμένο μέλος 33661
Επισκέπτης
Ρε Αντισθένη έλα ρε, μην κρύβεσαι άλλο!
Μπαίνεις σα tzekos78 για να δίνεις ενδιαφέρον στο site;
Άνω κάτω τους έχεις κάνει όλους εδώ!
Μπαίνεις σα tzekos78 για να δίνεις ενδιαφέρον στο site;
Άνω κάτω τους έχεις κάνει όλους εδώ!
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
επισκεψη σε αντιστρες.
νεφελη.
λοιπον, πολυ καλο σωμα, συμμετοχη κτλ. ολα υπεροχα, καυλιαρα κτλ,
αλλα κατι με χαλουσε ρε μαγκες. και δεν ξερω τι...
την επομενα φορα, θα δοκιμασω ξανα με την παλια φιλη λενα...ξανθουλα, ομορφο σωμα, φιλικη...
επισης, ακουω καλα λογια για την ζετα, η οποια ομως δεν ηταν εκει κατα την επισκεψη μου. περιμενω γνωμες...
η εφη-ευα πού χαθηκε ρε παιδια?
νεφελη.
λοιπον, πολυ καλο σωμα, συμμετοχη κτλ. ολα υπεροχα, καυλιαρα κτλ,
αλλα κατι με χαλουσε ρε μαγκες. και δεν ξερω τι...
την επομενα φορα, θα δοκιμασω ξανα με την παλια φιλη λενα...ξανθουλα, ομορφο σωμα, φιλικη...
επισης, ακουω καλα λογια για την ζετα, η οποια ομως δεν ηταν εκει κατα την επισκεψη μου. περιμενω γνωμες...
η εφη-ευα πού χαθηκε ρε παιδια?
Εξαιρετική ιόλη στο βασίλη. Με τρελή συμμετοχή και μέσα στη κάβλα. Πολύ καλή. Απο τη πρώτη φορά που τη συνάντησα μέχρι και τη τελευταία πάντα εξελίξιμη.
Είμαστε καθηγητές κύριοι συνάδελφοι τις παραλαμβάνουμε μυξοπαρθένες μη το ένα και μή το άλλο και τις κάνουμε για το Harvard.
Χαράς το παληκάρι που θα τη πάρει. Θα γράφει κάθε μέρα στο ημερολογιό του. Τυχερούλη άγνωστε αγαπούλη.
Είμαστε καθηγητές κύριοι συνάδελφοι τις παραλαμβάνουμε μυξοπαρθένες μη το ένα και μή το άλλο και τις κάνουμε για το Harvard.
Χαράς το παληκάρι που θα τη πάρει. Θα γράφει κάθε μέρα στο ημερολογιό του. Τυχερούλη άγνωστε αγαπούλη.
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.051
- Πόντοι
- 2.356
σωστος ο παιχτης ολοι τον φταιμεΕιστε σιγουροι οτι ο Τζεκος ειναι γενους αρσενικου (λεω εγω τωρα..... ...)
τζεκο πες μας ποια εισαι να σε τραβηξουμε κανενα μανικι μπας κ ηρεμησεις
πλακα πλακα μοιαζεις πολυ με τους kokomo - op - geres
Έχω καταθέσει μια ερώτηση αγαπητοί συνάδελφοι αλλα η ακαταπαυστη ενασχόληση σας με τον ηλίθιο δε σας αφήνει ελεύθερο χρόνο για τιποτα.
Επαναλαμβάνω λοιπόν: ξέρει κανείς κάτι για σασα απο σολ που τραγουδάει και πως. Έχω ακούσει ότι έκανε στροφή στη καριέρα της ακολουθοντας τους δρόμους του λαδιού Help me !!!!
Απο κυριακή αναχωρώ για πρωτεύουσα και θα σας κάνω ανταποκρίσεις.Καλά να περνάμε.
Επαναλαμβάνω λοιπόν: ξέρει κανείς κάτι για σασα απο σολ που τραγουδάει και πως. Έχω ακούσει ότι έκανε στροφή στη καριέρα της ακολουθοντας τους δρόμους του λαδιού Help me !!!!
Απο κυριακή αναχωρώ για πρωτεύουσα και θα σας κάνω ανταποκρίσεις.Καλά να περνάμε.